2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
yok canım direk sabah 9 da sağlık ocağına gittiğimde sıra veriyorlar gebelik için beta hcg istiyorum dedim takibini yapmak için oda hazır gelmişken diğer gerekli testleri yapalım demişti.

Bn iki farkli ozele gittim cnm ilk kendi doktorum o gun icin doluydu bnmde hemn ilaclarimi yazdrmm gerekiyordu gittim bi ozel hastaneye hatta igne ypmak icin bile 5 tl para aldilar ama kendi doktorum arastrma hastanesinde sumdi ona gidiyorum ilk gittigimde hm idrar hem kan istedi hic para ödemedik bide arastrma hastanesinin normal ozel doktorunada gitmiyorum dogrudan profosere gdyorum

Selam kızlar hayırlı cumalar olsun. Sata göre bugün 8 haftalık oldum.bulantilarim erken başlamıştı ama bugün ilk defa çıkardım bütün yediklerimi. Kızımda 15. Haftada bitmişti kusmalar bakalım bunda nasıl olacak. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin.

Teşekkür ederim insaAllah ben 24 Ekim'de çatlatma iğnesi vurulmuştum işte son adet başlangıç tarihim 2 ekimdi birazdan kan vermeye gidicem ama çok stresli yok akıntı yüzünden

kızlar bebeğimi rüyamda gördüm. yeni doğmuş mis gibi emzirdim. sanki gerçek gibiydi. ismini meryem koydum. ayy nasıl mutluydum uyanınca keşke bitmese gibi hissettim.
Ne güzel bende doğuma gidiyodum karnım kocaman olmuştu gerçek gibiydi uyanır uyanmaz karnıma baktım nereye gitti benim karnım diye

Kızlar bu testler ne zaman yapılıyor benim doktorum izinde 1 hafta sonra gidicem 8+2 olucam o zaman yaptırsam geç mi kalmış sayilirim dr izinde olduğu icin daha bakıp testleri istemedi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…