2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Amin Allah razı olsun insaAllah birazdan kan vericem bakalım ozaman anlaşılır ama şu akıntı beni çok endiselendiriyor
Benim de 4 kasımdan beri kahve rengi lekelerim oluyor canım doktora gittiginde söyle ilac verir bende direk verdi doktor leke için

Lütfen üzme kendini hayat mucizelerle dolu dua et bol bol inşallah alırsınız kucağınıza yavrunuzu

Kızlar benim doktorum dun dedi 5. Aya kadar kilo hic almicaz dedi sizinkilerde dedimi bu tarz birseyler
canım kilo almamızı hep doğumun kolay olmasından hem de şeker gibi bir sıkıntı çıkmamasından dolayı istemiyorlar. benim doktorum bire bir alma demedi ama her ay tartılmamı istiyordu konturolde. ben 5 ay kustuğum için hiç kilo almadım çok iyi diyip duruyordu. busefer kilolu hamile kaldım ama 3 kilo vermişim şimdiye kadar

Kızlar ultrason görüntüsünde bebiş o işaretli olanmı yani siyah kese içinde beyaz olan bebişmi bide ben pazartesi günü devlete gidicem banada ultrason görüntüsü verirler dimi
Bursa şehir hastanesinde ne benim bebeği görebileceğim bir ekran vardı ne de ultrason kağıdı verildi.

Kizlar aranizda 7 hftalik hamile olanlar bu hfta doktora gittiyseniz bebeginizin boyu kac mm acaba
Ben aslında 6 hafta sanıyordum kendimi ama dün doktora gittim 10 mm demişti sonra kağıtta 12 mm yazıyordu bi de normale göre keseye göre daha büyük dedi acaba sorun olur mu emin olamadım korkuyorum şimdi de

Kızlar ya hamile olduğumu ilk öğrendiğimde dişetlerim şişip iltihap olmuştu içleri geçti şimdi yine başladı ki dişlerimin bskımını aksatmıyorum gerçi bukadar şişince fırçslayamıyorumda patlıayıp iltihaf akıyo canım yonıyo bide iltihap içime gidiyo diye korkuyorum sizde hiç dişeti problemi yaşıyan varmı

Bence hindistancevizi yağını sabah akşam ağzına al ve uzun uzun çalkala.
İlaçla tedavisi de var Dr’a gitmende fayda var. İltihap iyi bir şey değil vücut için dikkat et.

Pazartesi beta HcG 150 çıkmıştı bugün 505 çıktı sizce normalmidir birde kahverengi lekelenme var adet olcakmisim gibi bir korku veriyor sizce nedendir yaşayan var mi

Ben aslında 6 hafta sanıyordum kendimi ama dün doktora gittim 10 mm demişti sonra kağıtta 12 mm yazıyordu bi de normale göre keseye göre daha büyük dedi acaba sorun olur mu emin olamadım korkuyorum şimdi de
Bn dün gittim 7+5dim 14mm yaziyodu doktor hersey ii kalp atslarida cok ii herseg yolunda dedi baska birsey demedi carsamba gunu bidaha gitcem ozele bakalm o ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…