Günaydın hanımlar bende Haziran sonu Temmuz başı annesi olacağım inşallah
25 eylül bat. Bu gün kontrolüm var kese gözükür mü sizce
Bir sorun çıkıcak diye aşırı korkuyorum çok istediğimiz uğraştığımız bebekti hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklayalım inşallah
Bir sorun çıkıcak diye aşırı korkuyorum çok istediğimiz uğraştığımız bebekti hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklayalım inşallah
Rabbim hayırlısıyla kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah tatlım. :)) 6 haftalıkken falan görebiliyorsun keseyi hatta kalp atisinida duyuyorsun. Ben oğlumda 6+5'te duydum kalp atışını ve keseyide o zaman görmüştüm
Kızlar ben sadece 1 kere kan verdim. Hafta sonu araya giriyor diye sağlık ocağı almaya gerek yok dedi. Yarın tekrar kan vericem artış olmuş mu diye. Siz kan takibi yaptınız mı?
Merhaba kızlar kasık sancılarınız sürekli mi oluyor yoksa ara ara mı bi anda geliyor? Benim hiç adet sancım olmaz normalde. 2 gündür kasıklarımda sancı var özellikle hareket ederken. batım da daha 31inde ve eşim test yapmama izin vermiyor gecikince anlarız diye meraktan çatlayacağım
rica ederim canim. beni kese icin haftaya cagirdilar. ama gitmeyecem. hastaneler korona dolu. o yuzden sadece kalp atimina gidcm. o da 6. haftalara tekabul ediyo
Merhaba kızlar kasık sancılarınız sürekli mi oluyor yoksa ara ara mı bi anda geliyor? Benim hiç adet sancım olmaz normalde. 2 gündür kasıklarımda sancı var özellikle hareket ederken. batım da daha 31inde ve eşim test yapmama izin vermiyor gecikince anlarız diye meraktan çatlayacağım