2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canim nisandan sonra agrin olmadı mı acilma yok mu. Benim bugün geldi ve 20 dk aralıklarla azda olsa belden gelen ağrılarım var va 1 cm açılma var
Normal ağrım ve bel ağrısı var, sancı yok cnm. Açılmada yok. Benim zaten öbür iki kızda da aynıydı. Acilmam olmuyor suni sancıyla açıyorlar.

Özel ve sağlık ocağı canım doktorun söylüyor zaten doğumdan sonra yanına geliyor vizitede
teşekkür ederim canım
bende merdiven inip cikma dışında herşeyi yapıyorum hurma yiyorum fln tık yok saldım artık cidden umudumu kestim

kızlar hamilelik takibi için kullandığımız uygulamalar vardı şimdi bebisleriniz geldi bebek bakımı ya da gelişimini takip etmek için vb kullandığınız uygulama var mı varsa yazabilir misiniz

Aynen öyle oluyor canım bide sezaryende dikiş agrularından doğru düzgün pozisyonlyamıyoruz bebekleri bence sahsen bende öyle olmustu

kızlar hamilelik takibi için kullandığımız uygulamalar vardı şimdi bebisleriniz geldi bebek bakımı ya da gelişimini takip etmek için vb kullandığınız uygulama var mı varsa yazabilir misiniz
Hapyykids var cnm
Elikabebekte çıkmış
Ama ben ikisinide sevmedm
Hamilelik gibi değil

Buarada tavsiye üzerine aradığım mamayı buldum sma çok iyi geliyor bebegime eskisi gibi gazını çıkarıyor kabızlıkta yapmıyor suanlık bakalım nasıl olcak devamı

Baticon sürdünüz mü ben tuvaletten sonra hep baticon sürüyordum.

Güzel anneler ebeye verdiğiniz ilk kıyafetler kirlendi mi hemen ? İsim nakışlı hastane çıkışını versem mi eve mi saklasam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…