Günde en as iki kere köpüşümü gezdiriyorum top oynuyorum topu alırken eğilmem gerekiyor eğilip kalkıyorum, bütün ev işi bende , apartmanda merdiven in çık … açılma yok sancı yok nişan yok ama daha 8 gün var diyor uygulama ne olcak gelmesinler
kızlar hamilelik takibi için kullandığımız uygulamalar vardı şimdi bebisleriniz geldi bebek bakımı ya da gelişimini takip etmek için vb kullandığınız uygulama var mı varsa yazabilir misiniz
Ilk doğduklarında bence memeyi nasıl tutacaklarını bilmiyorlar ben de yaşadım aynısını. Biz de acemiyiz nasıl emzirilir bilmiyoruz böyle böyle bebekler sinirleniyor açlıktan biz sinirleniyoruz emmiyorlar diye
kızlar hamilelik takibi için kullandığımız uygulamalar vardı şimdi bebisleriniz geldi bebek bakımı ya da gelişimini takip etmek için vb kullandığınız uygulama var mı varsa yazabilir misiniz
Kızlar günaydın nasılsınız bayadır giremedim malum bayram istenbulada yolculuk var anneannemize gidiyoruz . Dogum yapan arkadaşlar allah anali babalı büyütsün
Beklemedeyim, bakalım ne zaman gelmek isticek.
Ama şu üç gündür ağrım sancım var. Gerisi gelmiyor.
İyicene kendimi kamyon gibi hissediyorum, kilo fazla almasamda...
Yarın sezaryen tarihim ama bugün suniye uygunmuyum diye kontrole gidicem, o şansı elemek istemedim hemen çünkü. Az kaldı dua edin kızlar hayırlısı neyse o olsun
Buarada tavsiye üzerine aradığım mamayı buldum sma çok iyi geliyor bebegime eskisi gibi gazını çıkarıyor kabızlıkta yapmıyor suanlık bakalım nasıl olcak devamı
Kantaron yağı yaralar için iyi gelir derler ya hani. Acaba oraya uygulansa bi sıkıntı yapar mi? Benimki sadece yardımcı olmak adına bi fikir.. Yani yapabileceği sıkıntı da şöyle olur, yağ sürülen yer sürekli nemli kalacağından kaşıntı falan olur mu acaba? Aklima geldi bi araştırın isterseniz