2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar benim bebiş aşağı inmemiş bile, çok rahatı yerinde dedi, suni olsa bile sonu yine sezaryen dedi. Yani yarın sabah geliyo artık Sezaryen sonrası bilmemi istediğiniz bişi var mı hiç?

Sağ canım sürekli. Benimkinin de ucu yok oğlumda da 2 ay sağmıştım bunda da sağıyorum

Hoyrat davranmasalar bile yanında senin olmayışın onu etkiler canım. Ben 1.5 saat kvye bırakıp büyük oğlumun turnuvasına gittim geldiğimde sürekli sıçrıyordu annem de sen yokken çok huzursuzdu resmen hissetti gittiğini dedi

Güzel anneler ebeye verdiğiniz ilk kıyafetler kirlendi mi hemen ? İsim nakışlı hastane çıkışını versem mi eve mi saklasam?
Canim benim bebegim mis gibiydi kir olmadi cok fazla ama bebek temiz dogmadigi zamanlarda oluyor ya oyle olursa kirlenme ihtimali var resim cekilceksen o kiyafetle vermeni tavsiye etmem

Canim hoyrat davranmazlar senin yoklugunu hissetmiştir cunku kuzenim yeni dogan yogun bakiminda kendi çocuklarindan cok ilgi gosteriyorlar

İyi ama burnu doluyken ememiyor ki çocuklar. Hele de sıcakta içibde kuruyup kalıyo sümükler hemen

Kızlar 16 sında normal doğum yaptım dikislerim çok kötü 1 hafta olucak oturamıyorum üstüne hızlı iyileşmesi için ne yapabilirim öneriniz varmi
Kendinş asla yorma hiç birşeye zorlama. Bebeği emzirirken bile canın acıyorsa bırak ben de ilk oğlumda çok çektim

Güzel anneler ebeye verdiğiniz ilk kıyafetler kirlendi mi hemen ? İsim nakışlı hastane çıkışını versem mi eve mi saklasam?
Cnm bende senin gibi düşündüm
Refakatçi yasak die ilk başka giydiririm. Eve çıkınca kirlenir başka şey giydiririm die
Maşallah kızım mis gibiydi
Eve gelince değiştil

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var...
Cok kötüyüm
Şimdi benm sütüm gelmiodu...
Ama az az gelmeye başladı... Fakat kızım asla emmio?
Yok yani ne yaptıysak olmadı
Aç bıraktık olmadı
Pozisyon değiştik olmadı
Göğüs ucu kullandık olmadı
Zorladık ağlattık olmadı.. Yok inat edio..
Ve bu yüzden göğüslerm taş gibi.. Dokunamıorm uyuyamıorm hep ağlıorm ağrıdan

1. Sorum= buna çözüm bulan varmı?

2. Sorum=elektirikli 2 tane farklı marka pompam var... Ama ikiside çekmio.. Yani çekmio derken acaba şuan az diyemi çekmio?
Böyle 3_4damla çekio ama halbuki daha fazla var..
Elimizle inek sağar gibi sağınca annemin yardımıyla 15 cc felan çıkıo..

Help me

Canim teyzem sicak suyun altina girip sutayken sagmisti gögsünü. Masaj yapmisti. Ve emzirmeden önce sicak birsey koymalisin. Olurda emzirirse ondan sonrada soguk kompres uyguliycaksin ki tas gibi olmasin. Teyzemdede felaketti. Böyle yapinca gecti

Sagcan canim masaj yapip yapip sagcan baska yolu yok inan ki

Canım benim de öyleydi ağrıdan uyuyamamıştım taş gibi olmuştu. Sıcak uygulamak iyi geliyor. Sağmadan düzelmedi benimki. Makinenin yüksek ayarında sağdım

Kizlar bebem pütürlü değil de ishal gibi yaptı kakasını. Yediğim bir şeyden mi acaba, Napsak bilemedim fikri olan var mı?

Acilen lansinoh manuel pompa al ve sık sık sağ sağdığını da ister şırıngayla ister biberonla içir bebeğine.
Ağrıdan ağlatacak duruma gelmişsen duşa gir sıcağa yakın su tut göğüslerine ve elinle masaj yaparak sütü akıt. Süt kanalların tıkanırsa çok zorluk çekersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…