Canim teyzem sicak suyun altina girip sutayken sagmisti gögsünü. Masaj yapmisti. Ve emzirmeden önce sicak birsey koymalisin. Olurda emzirirse ondan sonrada soguk kompres uyguliycaksin ki tas gibi olmasin. Teyzemdede felaketti. Böyle yapinca gecti
Sagcan canim masaj yapip yapip sagcan baska yolu yok inan ki
Canım benim de öyleydi ağrıdan uyuyamamıştım taş gibi olmuştu. Sıcak uygulamak iyi geliyor. Sağmadan düzelmedi benimki. Makinenin yüksek ayarında sağdım
Acilen lansinoh manuel pompa al ve sık sık sağ sağdığını da ister şırıngayla ister biberonla içir bebeğine.
Ağrıdan ağlatacak duruma gelmişsen duşa gir sıcağa yakın su tut göğüslerine ve elinle masaj yaparak sütü akıt. Süt kanalların tıkanırsa çok zorluk çekersin.
İshalini Geçirmek için özel bir şey yaptın mı canım, yoksa kendi kendine mi geçtiYediğindendir ben geçen hoşaf yedim kabız olmayım diye o zaman su gibi yaptı benim kzım da
Sıcak havlu cnm. Senin sütün olduğu için göğüslerin ağrıyor. Bu süt makineleri çekmiyor ister elektrikli ister normal olsun. Yani sabırla sen bebeğine yine göğsünü ver. Sen stres etikcene oda stres ediyor o zmn hiç emiyor.Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var...
Cok kötüyüm
Şimdi benm sütüm gelmiodu...
Ama az az gelmeye başladı... Fakat kızım asla emmio?
Yok yani ne yaptıysak olmadı
Aç bıraktık olmadı
Pozisyon değiştik olmadı
Göğüs ucu kullandık olmadı
Zorladık ağlattık olmadı.. Yok inat edio..
Ve bu yüzden göğüslerm taş gibi.. Dokunamıorm uyuyamıorm hep ağlıorm ağrıdan
1. Sorum= buna çözüm bulan varmı?
2. Sorum=elektirikli 2 tane farklı marka pompam var... Ama ikiside çekmio.. Yani çekmio derken acaba şuan az diyemi çekmio?
Böyle 3_4damla çekio ama halbuki daha fazla var..
Elimizle inek sağar gibi sağınca annemin yardımıyla 15 cc felan çıkıo..
Help me
Benim büyük kızım 3 gün yoğun bakımda kalmıştı. Beni bütün gün içeri alıyorlardı emzirmem için. İnanılmaz güzel ilgileniyorlardi cok takdir etmiştim.Canim hoyrat davranmazlar senin yoklugunu hissetmiştir cunku kuzenim yeni dogan yogun bakiminda kendi çocuklarindan cok ilgi gosteriyorlar
Canim doğum yaptığın hastanenin yenidogan yoğun bakım hemşirelerin git anlar durumu bence . Oradaki makineyle sağ. Hem hemşireler de yardımcı olur emzirmene. Bir de geçen gün gördüm eds (emzirme destek sistemi ) diye bir şey var . Tam senin bahsettiğin durumlar için. Onu bir arastirabilirsinKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var...
Cok kötüyüm
Aç bıraktık olmadı
Pozisyon değiştik olmadı
2. Sorum=elektirikli 2 tane farklı marka pompam var... Ama ikiside çekmio.. Yani çekmio derken acaba şuan az diyemi çekmio?
Help me
Gögüerini havluyla yada sıcak su torbasi ile isıt masaj yap sağKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var...
Cok kötüyüm
Aç bıraktık olmadı
Pozisyon değiştik olmadı
Help me
Ben lansinoh elektrikli olanı kullanıyorum canım 4 dk falan öyle boş çekiyor sonra süt gelmeye başlıyor gayet te memnunum. Seninki hangi markaKızlar hepinize tşk ederm ama sıcak su hep uyguluorm evet etkisi oluo ama etkisi hemen geçio..
Bide makinanın yüksek ayarındada denedim böyle birkaç damla çekio sadece.. Benmi kullanamıorm anlamadmki
Manuel aldm az önce.. Umarm işe yarar bide onunla denieyeym..
Ama bu meme almama olayını napcam bilmiorm
Aldıramıorm memeyi
Meme almama durumunda da istersen bir yöntem var onu denesene. Kucuk serce parmağını bebegin damağına daya bakalım emecek mi emerse yanından şırınga ile sutu ver ben oyle yapiyorum emzirme danismani tarif etti bana da bu yontemiKızlar hepinize tşk ederm ama sıcak su hep uyguluorm evet etkisi oluo ama etkisi hemen geçio..
Bide makinanın yüksek ayarındada denedim böyle birkaç damla çekio sadece.. Benmi kullanamıorm anlamadmki
Manuel aldm az önce.. Umarm işe yarar bide onunla denieyeym..
Ama bu meme almama olayını napcam bilmiorm
Aldıramıorm memeyi
Ayy ne biliim canım şaştım kaldım valla.doktorumuz yenidoğanda kullanılmaz dedi sonra nette araştırdım biçok yerde de kullanılmaması gerektiği yazıyordu.bende baby rub vicks aldım burnunun ucuna sürüyorum o nefesini açıyo sümüğünü akıtıyo akınca siliyorum hemenİyi ama burnu doluyken ememiyor ki çocuklar. Hele de sıcakta içibde kuruyup kalıyo sümükler hemen
Grubun birçok annesi doğum yaptı ben daha o kervana geçiş yapamadım. 39+3 olduk bugün. Her şey yolunda, bir sıkıntı yok. Gece biraz sancım vardı ama siddetlenmedi. Çocuk geldi gelecek diye oturuyoruz. Gününün dolmasına 5 gün var. Evde de çok sıkıldım. Gezmelere gitsem mi gitmesem mi ki acaba
Canim bu arada doguma yakin assiri fazla akintin oldumu? Dün ve bugün bayadir akintim var. Cok fazlaCok teşekkür ederim kizlarevet cok sükür hizli bir dogum oldu diyebilirm 5 saat sürdü dogumum. Aslinda hic sancim yoktu suyumun yavas yavas gelmesiyle güle oynaya gittim hastaneye baktilar sanci yok henüz ama su geldigi icin yatis verdiler. Gece 2 gibi sancilar sıklasinca dogum odasina aldilar. Acilma 1-2 cm le basladi 3 olunca sicak su hazirladi ebe onun icine girdim yaklasik bir saat kaldim ama sancilar asiri sıklasmisti dayanamayip ciktim. Cikinca ebe baktı acilmaya ve 8 - 9 cm olmus dedi eger acilma bu kadar ilerlemeseydi epidural isticektim cünkü sancidan duramiyordum. Sonra odaya girdik ve dogum basladi. Baya bi dikisim oldu malesef. Ama perine masajini tavsiye ediyorum herkese. Perine bölgesi haric diger yerler yirtilmisti sadece. Yani faydasini gördüm ben masajin :) darisi basiniza insallah canlarim
B BaSa86 emziriyorum artik sükür canimmecbur kalinca siringayla verdik ama sükür emiyor artik :)
Bunlar sözde yardıma geliyor işimizi daha çok zorlaştirmaktan başka bi halta yaradıkları yok. Inşallah bir an önce dönerSelam güzel anneler ve bebişleri hayırlı bayramlar herkese bayram dolayısıyla bayadır giremiyorum foruma yeni doğum yapmış arkadaşlar varsa hepsine hayırlı olsun Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah bayramda memlekete gittim annem babam İlk defa gördüler oğlumu ama kv den kurtulamadım yine o da geri döndü bizimle birlikte depresyonlu günlere devam yani bana dua edin de bir mucize olsun da gitsin oğlumu istediğim gibi yetiştirmek istiyorum ama kv olunca olmuyor herşeyime muhalefet
Kendini iyi hissediyorsan gez cnm. Benimde günüm bugün, yani bebisin ne zmn gelmek isterse o zmn gelir. Elimizde olan birsey değilki buGrubun birçok annesi doğum yaptı ben daha o kervana geçiş yapamadım. 39+3 olduk bugün. Her şey yolunda, bir sıkıntı yok. Gece biraz sancım vardı ama siddetlenmedi. Çocuk geldi gelecek diye oturuyoruz. Gününün dolmasına 5 gün var. Evde de çok sıkıldım. Gezmelere gitsem mi gitmesem mi ki acaba
Öyleymiş cnm süt varmş hastanelik oldmSıcak havlu cnm. Senin sütün olduğu için göğüslerin ağrıyor. Bu süt makineleri çekmiyor ister elektrikli ister normal olsun. Yani sabırla sen bebeğine yine göğsünü ver. Sen stres etikcene oda stres ediyor o zmn hiç emiyor.
Cnm az önce oraya yönlendirdiler saolsnlae ilgilendiler ama tam boşalmadı göğüslerimCanim doğum yaptığın hastanenin yenidogan yoğun bakım hemşirelerin git anlar durumu bence . Oradaki makineyle sağ. Hem hemşireler de yardımcı olur emzirmene. Bir de geçen gün gördüm eds (emzirme destek sistemi ) diye bir şey var . Tam senin bahsettiğin durumlar için. Onu bir arastirabilirsin
Cnm yapıorm inan hep yapıormGögüerini havluyla yada sıcak su torbasi ile isıt masaj yap sağ
Philips avent kullanıorm cnm ama hiç memnun kalmadmBen lansinoh elektrikli olanı kullanıyorum canım 4 dk falan öyle boş çekiyor sonra süt gelmeye başlıyor gayet te memnunum. Seninki hangi marka
Cnm emme refleksi içinmi diosn?Meme almama durumunda da istersen bir yöntem var onu denesene. Kucuk serce parmağını bebegin damağına daya bakalım emecek mi emerse yanından şırınga ile sutu ver ben oyle yapiyorum emzirme danismani tarif etti bana da bu yontemi
Canım ben sana demiştim ama yok sanma var diye. Bak ağrımı bile göğüslerin. Allah yardımcın olsun. Dikkat et kendine. Sıcak duşun altında masaj yap yada sıcak havluyla boşaltmaya calisÖyleymiş cnm süt varmş hastanelik oldm
Göğüslerimi boşaltamıoruz
Cnm az önce oraya yönlendirdiler saolsnlae ilgilendiler ama tam boşalmadı göğüslerim
Şu eds bir arkadaşm daha demişti saolsn
Ama bana fayda yk
Cnm yapıorm inan hep yapıorm
Çıldıracam
Philips avent kullanıorm cnm ama hiç memnun kalmadm
Cnm emme refleksi içinmi diosn?
Eğer onun için diosan refleksi gayet iyi..
Ama denemedm hç serçe parmağı damağa dayamayı
Fakat silikon göğüs ucunu verip sırınga yöntemini uyguluorm
Süt bitince emmede duruor...
Asla kendi çabalamaıo
bende de aşağı kısımlarda özellikle vajina kısmına doğru bıçak kesiği gibi ağrılar oluyor burda bununla ilgili açılma olurken öyle oluyor yazılmıştı umutla bekliyorumBilmiyorum yaa. Yalanci sancilardi onlarda.. valla belim agriyor yprüyünce baya. Ve pijamami giymek icin ayagimi kaldirinca canim yaniyor kasiklarimla belim agriyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?