Peki hiç emmesse?Canım ben sana demiştim ama yok sanma var diye. Bak ağrımı bile göğüslerin. Allah yardımcın olsun. Dikkat et kendine. Sıcak duşun altında masaj yap yada sıcak havluyla boşaltmaya calis
geçmiş olsun canım bebiş tez zamanda tutar ins emzirme danışmanları mı ne oluomus onların faydası olur mu acabaHastaneden geliorm temmuz annişleri
Bu konuda aranızda tek çeken benim sanırım
Çünkü ben gibisini hiç okumadm.. Başka topiklerdede okumadm
Lohusa depresyonum yk.. Ağrm sızım yk. Herşey yolunda derken şu emme olayını aşamadık
Kızlar sütüm yok değilmiş..
Aksine Sütüm cokkkk var ama bebeğim meme almadığı için içerde birikti ve damarlar açılmamış..
Süt sağma makinam çekmedi günlerdir deniodum zaten...
İlla bebeğin emmesi lazm aktif süt gelene kdar.. Emmioda..
Artk taş gibi oldu.. Ağrıdan hastaneye gittim
Hastanede saatlerce uğraştılar ama asla memeyi almıor.. Her yolu denedi yeni doğan hemşireleri ama kmse memeyi tutturamadı
Göğsümede baya masaj felan yaptılar çünkü taş gibiydi
Ordada makina kiraladık felan ama
Yumuşama oldu.. Fakat tam boşalmadı yine..
Ben aktif süt gelene kdar cok çekecem sanırım..
Tek korkum aktif süt gelincede bu ağrılarn devam edebilecek olasılığı
Etmez demi
Göğüslerime elleyemiorm dokunamıorm artk acıdan
Ben daha doğum yapmadım. Başkası için yazmıştım o mesaji aslında :)Baticon sürdünüz mü ben tuvaletten sonra hep baticon sürüyordum.
Yenidoğan hemşireleri o danışmanlarn tüm anlattklarını yaptılar cnm banamsn demedigeçmiş olsun canım bebiş tez zamanda tutar ins emzirme danışmanları mı ne oluomus onların faydası olur mu acaba
Bendede aynen vallabende de aşağı kısımlarda özellikle vajina kısmına doğru bıçak kesiği gibi ağrılar oluyor burda bununla ilgili açılma olurken öyle oluyor yazılmıştı umutla bekliyorum
Benim ilk iki gün sütüm çok azdı, bebeğimin sarılık değeri 15.6 çıkmıştı. Doktor sınır 17, düşmezse küvöze alınır falan demişti çok üzülüp ağlamıştım. Ama öyle dedikten sonra 1.5 2 saatte bir düzenli sağıp içirdim sütümü. Emmiyordu bi de öyle bi problemimiz vardı o zamanlar. 2 gün sonra değere tekrar bakıldı 13.4’e düşmüştü çok şükür. Bundan sonra tekrar bakmamıza gerek yok düşüşe geçmiş, bebeğin hareketlerini takip edeceksiniz dedi. Sen aksatmadan düzenli emzir yada mamasını ver. Değer düşecektir en kısa zamanda canımKızlar sabahtan beri moralim bozuk, ara ara ağlama geliyor. Oğlumun gözlerinde ve burnunda hafif sararma vardı. Sabah uyandım daha bi sarı göründü gözüme. Apar topar hastaneye gittik. Kan alındı, sarılık değeri 14,6 çıktı. Doktor sınır 17 dedi ama ben yine de çok endişeliyim.Fitil verdi, 3 gün uygulayın eğer düşme olmazsa serum tedavisi uygulayacağız dedi. Hem anne sütü hem mama içiyor. Günde 4-5 ke çiş kaka yapıyor. 2 saatte bir emzir dedi dr , ben zaten 2 saatte bir emziryordum. Artık onu 1 saate düşüreceğim. Endişeliyim, korkuyorum, çocuğuma yetmek istiyorum. Lohusa depresyonuna girmek istemiyorum ama bebeğimle ilgili bir şey olduğunda gözlerim hemen doluyor ağlıyorum
Ay ne zaman doğacak bu çocuklarcanim benimde gününe 8 gün var. Merak etme yanliu degilsin az kaldik zaten. Gezmelere gitme disari cik esknle yürüyüs yao bence. Merdiven in cik. Dün merdiven inip ciktim ve cidden ise yaradi dahada agrilarim oldu kasiklarda ve belde. Gecede sancim vardi karnim sertlewiyordz. Yani evimden uzaklasma benxe. Doktor aciklik felan var dedimk
Doktorda şaşırdı valla elle muayene ederkenAnam ciddimiii. Masallah gelmek istemiyor yeri rahat demekki
Yolda yürürken şarıl şarıl suyum gelirse diye korkuyorumKendini iyi hissediyorsan gez cnm. Benimde günüm bugün, yani bebisin ne zmn gelmek isterse o zmn gelir. Elimizde olan birsey değilki bu
Yolda yürürken şarıl şarıl suyum gelirse diye korkuyorumKendini iyi hissediyorsan gez cnm. Benimde günüm bugün, yani bebisin ne zmn gelmek isterse o zmn gelir. Elimizde olan birsey değilki bu
kontrolum pazartesi günü seninki ne zaman canımBendede aynen valla
Canim sakin olmalısın. Bir cok bebekte oluyor. Öncelikle sen yine 2 saatte bir besle. Çünkü bebisin dinlenecek ki daha iyi emsin. Ben emziriyordum sandığım sütü veriyorduk üstüne mama veriyorduk o şekilde 14. Kusurlardan geri düşmüştü yatmamisti hastanede . Bir de oda sıcak olmasın kalın giydirmeyin hava sıcak sıvı kaybı olmasın. Düşer bu şekilde inşallahKızlar sabahtan beri moralim bozuk, ara ara ağlama geliyor. Oğlumun gözlerinde ve burnunda hafif sararma vardı. Sabah uyandım daha bi sarı göründü gözüme. Apar topar hastaneye gittik. Kan alındı, sarılık değeri 14,6 çıktı. Doktor sınır 17 dedi ama ben yine de çok endişeliyim.Fitil verdi, 3 gün uygulayın eğer düşme olmazsa serum tedavisi uygulayacağız dedi. Hem anne sütü hem mama içiyor. Günde 4-5 ke çiş kaka yapıyor. 2 saatte bir emzir dedi dr , ben zaten 2 saatte bir emziryordum. Artık onu 1 saate düşüreceğim. Endişeliyim, korkuyorum, çocuğuma yetmek istiyorum. Lohusa depresyonuna girmek istemiyorum ama bebeğimle ilgili bir şey olduğunda gözlerim hemen doluyor ağlıyorum
Aynen o zmn sagilir. Ama şimdi sütün çok koyu en önemli besinler var şimdi. O yüzden sabırla bebeğine teklif et. Sen strese girme yeter. Bebeğin hersin farkında.Peki hiç emmesse?
Akrif süt gelince sağılır rahat rahat demi
Böyle olmaz
GelsinYolda yürürken şarıl şarıl suyum gelirse diye korkuyorumsancı o kadar korkutmuyor da. Hastaneye yakın yerlere gezmeye gidebilirim olmadı. Kız bebek erken gelir dediler ben bayramda beklemiştim. Gelmedi sıpa bir de ben yengeç burcuyum. Evladım da yengeç olsun derdim hep. Çok inanmıştım olacağına da ama dün o treni kaçırdık.
Canım bende de 5. Günd efalan olmustu bu durum sürekli sagmama ragmen makinemde hüzel sagıyodu ama bebek emip tam mememi bosaltamadığo için tas gibi oldu dokunamıyodum atesim cıktı tüm gece terledim hasta gibiydim mahvolmustum sagıyodum agrısı gögsümün gecmiyody bi ara makineyle sagmaktan hatta ucundan kan bile geldi gögsümün ama süreklivene sagmaya devam ettim içerde birikip kanallar tıkanmasın diye mastit diyorlar zaten buna. O gece bana felakeyti yani titreme terleme ateş falan berbattı ama sagınca geliyodu sütüm sanırım senin makinen iyi sagmıyor sütün varmıs cünkü gelmemiş sagınca gelmesi gerekirdiHastaneden geliorm temmuz annişleri
Bu konuda aranızda tek çeken benim sanırım
Çünkü ben gibisini hiç okumadm.. Başka topiklerdede okumadm
Lohusa depresyonum yk.. Ağrm sızım yk. Herşey yolunda derken şu emme olayını aşamadık
Kızlar sütüm yok değilmiş..
Aksine Sütüm cokkkk var ama bebeğim meme almadığı için içerde birikti ve damarlar açılmamış..
Süt sağma makinam çekmedi günlerdir deniodum zaten...
İlla bebeğin emmesi lazm aktif süt gelene kdar.. Emmioda..
Artk taş gibi oldu.. Ağrıdan hastaneye gittim
Hastanede saatlerce uğraştılar ama asla memeyi almıor.. Her yolu denedi yeni doğan hemşireleri ama kmse memeyi tutturamadı
Göğsümede baya masaj felan yaptılar çünkü taş gibiydi
Ordada makina kiraladık felan ama
Yumuşama oldu.. Fakat tam boşalmadı yine..
Ben aktif süt gelene kdar cok çekecem sanırım..
Tek korkum aktif süt gelincede bu ağrılarn devam edebilecek olasılığı
Etmez demi
Göğüslerime elleyemiorm dokunamıorm artk acıdan
Aynen cnm emme refleksi için demiştim yok sanmıştım. Senin durum farklı o zaman insallh en kısa zamanda emer bebegin annesiÖyleymiş cnm süt varmş hastanelik oldm
Göğüslerimi boşaltamıoruz
Cnm az önce oraya yönlendirdiler saolsnlae ilgilendiler ama tam boşalmadı göğüslerim
Şu eds bir arkadaşm daha demişti saolsn
Ama bana fayda yk
Cnm yapıorm inan hep yapıorm
Çıldıracam
Philips avent kullanıorm cnm ama hiç memnun kalmadm
Cnm emme refleksi içinmi diosn?
Eğer onun için diosan refleksi gayet iyi..
Ama denemedm hç serçe parmağı damağa dayamayı
Fakat silikon göğüs ucunu verip sırınga yöntemini uyguluorm
Süt bitince emmede duruor...
Asla kendi çabalamaıo
Evet cnm koyuAynen o zmn sagilir. Ama şimdi sütün çok koyu en önemli besinler var şimdi. O yüzden sabırla bebeğine teklif et. Sen strese girme yeter. Bebeğin hersin farkında.
Gelsinsuyun gelince hemen çocuk gelecek değil ya... Kız karnın burnunda kim ne dicek altın islansa
Cnm masaj yapınca gelior.. Ama sağınca gelmiorCanım bende de 5. Günd efalan olmustu bu durum sürekli sagmama ragmen makinemde hüzel sagıyodu ama bebek emip tam mememi bosaltamadığo için tas gibi oldu dokunamıyodum atesim cıktı tüm gece terledim hasta gibiydim mahvolmustum sagıyodum agrısı gögsümün gecmiyody bi ara makineyle sagmaktan hatta ucundan kan bile geldi gögsümün ama süreklivene sagmaya devam ettim içerde birikip kanallar tıkanmasın diye mastit diyorlar zaten buna. O gece bana felakeyti yani titreme terleme ateş falan berbattı ama sagınca geliyodu sütüm sanırım senin makinen iyi sagmıyor sütün varmıs cünkü gelmemiş sagınca gelmesi gerekirdi
Cok saol cnmAynen cnm emme refleksi için demiştim yok sanmıştım. Senin durum farklı o zaman insallh en kısa zamanda emer bebegin annesi
benimde sali canimkontrolum pazartesi günü seninki ne zaman canım
İnşallah döňer valla bıktım artık ayakkabısına tuz dökmeyi bile düşünüyorum artık gitsin diyeBunlar sözde yardıma geliyor işimizi daha çok zorlaştirmaktan başka bi halta yaradıkları yok. Inşallah bir an önce döner
Bizddede diyorlar kizlar erken gelir diyrYolda yürürken şarıl şarıl suyum gelirse diye korkuyorumsancı o kadar korkutmuyor da. Hastaneye yakın yerlere gezmeye gidebilirim olmadı. Kız bebek erken gelir dediler ben bayramda beklemiştim. Gelmedi sıpa bir de ben yengeç burcuyum. Evladım da yengeç olsun derdim hep. Çok inanmıştım olacağına da ama dün o treni kaçırdık.
Canım inan çok üzüldüm. Kızlar baya bişiler yazmışlar. Ekstra bişey gelmiyor aklıma. Meme ucuna tatlı bişey sürmekten başkaKızlar hepinize tşk ederm ama sıcak su hep uyguluorm evet etkisi oluo ama etkisi hemen geçio..
Bide makinanın yüksek ayarındada denedim böyle birkaç damla çekio sadece.. Benmi kullanamıorm anlamadmki
Manuel aldm az önce.. Umarm işe yarar bide onunla denieyeym..
Ama bu meme almama olayını napcam bilmiorm
Aldıramıorm memeyi
Canim öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Allahim Sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar sabahtan beri moralim bozuk, ara ara ağlama geliyor. Oğlumun gözlerinde ve burnunda hafif sararma vardı. Sabah uyandım daha bi sarı göründü gözüme. Apar topar hastaneye gittik. Kan alındı, sarılık değeri 14,6 çıktı. Doktor sınır 17 dedi ama ben yine de çok endişeliyim.Fitil verdi, 3 gün uygulayın eğer düşme olmazsa serum tedavisi uygulayacağız dedi. Hem anne sütü hem mama içiyor. Günde 4-5 ke çiş kaka yapıyor. 2 saatte bir emzir dedi dr , ben zaten 2 saatte bir emziryordum. Artık onu 1 saate düşüreceğim. Endişeliyim, korkuyorum, çocuğuma yetmek istiyorum. Lohusa depresyonuna girmek istemiyorum ama bebeğimle ilgili bir şey olduğunda gözlerim hemen doluyor ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?