2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım ben sana demiştim ama yok sanma var diye. Bak ağrımı bile göğüslerin. Allah yardımcın olsun. Dikkat et kendine. Sıcak duşun altında masaj yap yada sıcak havluyla boşaltmaya calis
Peki hiç emmesse?
Akrif süt gelince sağılır rahat rahat demi
Böyle olmaz

geçmiş olsun canım bebiş tez zamanda tutar ins emzirme danışmanları mı ne oluomus onların faydası olur mu acaba

Benim ilk iki gün sütüm çok azdı, bebeğimin sarılık değeri 15.6 çıkmıştı. Doktor sınır 17, düşmezse küvöze alınır falan demişti çok üzülüp ağlamıştım. Ama öyle dedikten sonra 1.5 2 saatte bir düzenli sağıp içirdim sütümü. Emmiyordu bi de öyle bi problemimiz vardı o zamanlar. 2 gün sonra değere tekrar bakıldı 13.4’e düşmüştü çok şükür. Bundan sonra tekrar bakmamıza gerek yok düşüşe geçmiş, bebeğin hareketlerini takip edeceksiniz dedi. Sen aksatmadan düzenli emzir yada mamasını ver. Değer düşecektir en kısa zamanda canım

Ay ne zaman doğacak bu çocuklar alttan muayene etmedi doktorum. Çatı muayenesi yapacaktı. Kanamam olursa bayramın zehir olur bayram sonrası bakalım dedi. O yüzde. Açıklık falan var mi bilmiyorum. Yemek yaptım falan derken ayakta çok durdum şu an karnımın içi acayip ağrıyor. Sertleşiyor. Bir de mesaneye öyle bir vuruyor ki bebisim, tuvalete koşa koşa gidiyorum kasiklarimda yumruklarını hissediyorum.
Yürüyüş akşamları yapıyorum.evde de sürekli squat yapar haldeyim✌ ama çok sıkıldım gezmek istiyorum.

Ya bir de ben eski halimi çok özlüyorum. Karnımın olmadığı eski kıyafetlerimi bir an önce giymek istiyorum. Kendimi çirkin şişko bakımsız birisi olarak görüyorum. Yani normalde anneler bu esnada sadece bebeklerini merak eder herhalde değil mi. Ben bebisimi de merak ediyorum bir an önce gelmesini istiyorum ama bunları da aklımdan geçiriyorum. Nasıl ana olcam ben ayol

Kendini iyi hissediyorsan gez cnm. Benimde günüm bugün, yani bebisin ne zmn gelmek isterse o zmn gelir. Elimizde olan birsey değilki bu
Yolda yürürken şarıl şarıl suyum gelirse diye korkuyorum sancı o kadar korkutmuyor da. Hastaneye yakın yerlere gezmeye gidebilirim olmadı. Kız bebek erken gelir dediler ben bayramda beklemiştim. Gelmedi sıpa bir de ben yengeç burcuyum. Evladım da yengeç olsun derdim hep. Çok inanmıştım olacağına da ama dün o treni kaçırdık.

Kendini iyi hissediyorsan gez cnm. Benimde günüm bugün, yani bebisin ne zmn gelmek isterse o zmn gelir. Elimizde olan birsey değilki bu
Yolda yürürken şarıl şarıl suyum gelirse diye korkuyorum sancı o kadar korkutmuyor da. Hastaneye yakın yerlere gezmeye gidebilirim olmadı. Kız bebek erken gelir dediler ben bayramda beklemiştim. Gelmedi sıpa bir de ben yengeç burcuyum. Evladım da yengeç olsun derdim hep. Çok inanmıştım olacağına da ama dün o treni kaçırdık. Bu gidişle Ağustos annesi olacağım

Canim sakin olmalısın. Bir cok bebekte oluyor. Öncelikle sen yine 2 saatte bir besle. Çünkü bebisin dinlenecek ki daha iyi emsin. Ben emziriyordum sandığım sütü veriyorduk üstüne mama veriyorduk o şekilde 14. Kusurlardan geri düşmüştü yatmamisti hastanede . Bir de oda sıcak olmasın kalın giydirmeyin hava sıcak sıvı kaybı olmasın. Düşer bu şekilde inşallah

Peki hiç emmesse?
Akrif süt gelince sağılır rahat rahat demi
Böyle olmaz
Aynen o zmn sagilir. Ama şimdi sütün çok koyu en önemli besinler var şimdi. O yüzden sabırla bebeğine teklif et. Sen strese girme yeter. Bebeğin hersin farkında.

Gelsin suyun gelince hemen çocuk gelecek değil ya... Kız karnın burnunda kim ne dicek altın islansa

Canım bende de 5. Günd efalan olmustu bu durum sürekli sagmama ragmen makinemde hüzel sagıyodu ama bebek emip tam mememi bosaltamadığo için tas gibi oldu dokunamıyodum atesim cıktı tüm gece terledim hasta gibiydim mahvolmustum sagıyodum agrısı gögsümün gecmiyody bi ara makineyle sagmaktan hatta ucundan kan bile geldi gögsümün ama süreklivene sagmaya devam ettim içerde birikip kanallar tıkanmasın diye mastit diyorlar zaten buna. O gece bana felakeyti yani titreme terleme ateş falan berbattı ama sagınca geliyodu sütüm sanırım senin makinen iyi sagmıyor sütün varmıs cünkü gelmemiş sagınca gelmesi gerekirdi

Aynen cnm emme refleksi için demiştim yok sanmıştım. Senin durum farklı o zaman insallh en kısa zamanda emer bebegin annesi

Evet cnm koyu
Kaç günde gelio bu aktif süt

Cnm masaj yapınca gelior.. Ama sağınca gelmior
Hastanedeki makinadada cok gelmedi biraz geldi evdeki gibi
Ama masajla daha iyi gelio
Fakat yetersiz
Aktif süt gelsin die dua ediorm

Aynen cnm emme refleksi için demiştim yok sanmıştım. Senin durum farklı o zaman insallh en kısa zamanda emer bebegin annesi
Cok saol cnm

Bizddede diyorlar kizlar erken gelir diyr ama gelmedi bizimki

Canım inan çok üzüldüm. Kızlar baya bişiler yazmışlar. Ekstra bişey gelmiyor aklıma. Meme ucuna tatlı bişey sürmekten başka
İnşallah bi çözüme kavuşur biran önce
Canim öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Allahim Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Depresyona falan girme bence de bu günlerin geçici olduğunu bil. Sarılık olmayan bebek yokki. Yani var ama çok normal artık sarılık. Mama da veriyormuşsun madem bebeğine, su vermeyi de ihmal etme. Her mamadan sonra bi kaç çay kaşığı. Hem mama içen bebeklere tavsiye ediyorlar hem de sarılığa iyi geldiğini söyleyen çok kişi duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…