2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Gelir inşallah canım en yakın zamanda Ben buzla soğuk uygulama yapmıştım bide onu yapıncada gögsmden süt kendiliğinden akmışto biraz

Dogmuyor diye moralim bozuldu artk
Karnında kalmaz diyorlar bana da bende birkaç gün önce gelmedi diye ağlamıştım. Yapacak bir şey yok. Sağlıklı olsunlar da. Allah in izni ile gelirler. Çarşamba kontrole gittim. Doktor sağlıklı olduğu sürece 41. Haftaya kadar devam dedi. Seni en iyi ne rahatlatiyorsa onu yapmaya çalış şimdilik

B Bsrkya123 pazartesiye kadar doğmazsa ben de o hun kontrole gideceğim. Artık ne zaman dogacağı hakkında bir şey der herhalde doktor
Der bence. Alttan kontrol eder bide ultrasyona bakar derken belli olur acilman varmi yokmu. Hissetmiyormusun hic hani acilma olmusmudur olmamismidir diye. Bakalim bana ne diycekler sali. Cok.merak ediyorum tabi saliya.kadar dogmazsa. Acaba acilma varmi yokmu.

Hayrlisi inşallah

Vala sabrim bitti gibi hissediyorm hayrlisi saglkli olsn tabi ama bi moralim bozulyr elimde degil
Annesi sen kendini ve bebisi niye üzüyorsun. Demek ki senden daha ayrıl Sk istemiyor.

Bak benim nisanim 3 hafta önce gelmişti. Bugünde kanlı geldi. Daha ağrı sızı yok. Bekliyorum.

kızlar bebeklerinizin fotograflarini sosyal medyada
Paylasiyor musunuz? Ben nazar degecek diye korkuyorum ayagini bile paylasamiyorum insanlar dogurdugumdan habersiz kaldi ne olacak böyle ya

Ah kızlar bebekler doğdu hepimizin bir derdi var inşallah atlatacağız bugünleri sabır...
Canim hoyrat davranmazlar senin yoklugunu hissetmiştir cunku kuzenim yeni dogan yogun bakiminda kendi çocuklarindan cok ilgi gosteriyorlar
Canım her kişi bir olmuyor bence sıçramask daha bugün geçti kucağıma almak için dokunduğumda eller ayaklar her yeri sıçrıyordu korkudan gibiydi daha çok. Ani alıp yerine bırakıyorlar diye düşündüm

Ah canım sabır et çok küçük daha benimki inan 2 gündür düzgün emmeye başladı onda da gazlana gazlana işte.. başta gögüslernin öyle dolması çok normal ama ağrı yapmasını beklemeden sağ. Makinayı yanlış kullanmıyorsundjr değilmi ? Hastanede de gerçi az gelmiş. Merak etme bundan sonra gögüsler ne kadar süt salgılamasını bilip ona göre üretecek başta bilinçsiz depoluyor. Belki ucuda cok gerildiği için yakalayamıyordur. Elinden gelen herşeyide yapmışsın pes etme yine de Biberona alışır felan diye düşünürsende kaşık biberon var e bebekte kullanabilirsin çok zor bende emmiyor ya emmezse diye çok üzüldüm günlerce.. sağıp verdim bir süre sarılık olmaaın diye benimki böyle red edecek tarzda ağlamıyorsu ama emmeyide tam bilmiyor gibiydi inşallah tutar memeni canım benim

Herkesin bir derdi var iste. Kiminin daha bebegi dogmadi, kiminin agrilari var sezeryan agrisi, kiminin bebegi emmiyor ayyy valla su son 7 8 kisi kaldik bizde dogurakta size sorariz artik valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…