Benim aklımın almadığı şey elimde sıkınca akan süt.. Makinada nie gelmio anlamıormGelir inşallah canım en yakın zamandaBen buzla soğuk uygulama yapmıştım bide onu yapıncada gögsmden süt kendiliğinden akmışto biraz
İnşallah emer.. Valla bezdirdi beni yaBal0ncuk bebis emdikcene düzelir. Şimdi süt kanalların onunla dolu.
Cnm aynen hemşire her yolı denediAh kızlar bebekler doğdu hepimizin bir derdi var inşallah atlatacağız bugünleri sabır...
Canım her kişi bir olmuyor bence sıçramask daha bugün geçti kucağıma almak için dokunduğumda eller ayaklar her yeri sıçrıyordu korkudan gibiydi daha çok. Ani alıp yerine bırakıyorlar diye düşündüm
Ah canım sabır et çok küçük daha benimki inan 2 gündür düzgün emmeye başladı onda da gazlana gazlana işte.. başta gögüslernin öyle dolması çok normal ama ağrı yapmasını beklemeden sağ. Makinayı yanlış kullanmıyorsundjr değilmi ? Hastanede de gerçi az gelmiş. Merak etme bundan sonra gögüsler ne kadar süt salgılamasını bilip ona göre üretecek başta bilinçsiz depoluyor. Belki ucuda cok gerildiği için yakalayamıyordur. Elinden gelen herşeyide yapmışsın pes etme yine deBiberona alışır felan diye düşünürsende kaşık biberon var e bebekte kullanabilirsin çok zor bende emmiyor ya emmezse diye çok üzüldüm günlerce.. sağıp verdim bir süre sarılık olmaaın diye benimki böyle red edecek tarzda ağlamıyorsu ama emmeyide tam bilmiyor gibiydi inşallah tutar memeni canım benim
Ben de bilmyrm niye bu kadar uzuldumAnnesi sen kendini ve bebisi niye üzüyorsun. Demek ki senden daha ayrıl Sk istemiyor.
Bak benim nisanim 3 hafta önce gelmişti. Bugünde kanlı geldi. Daha ağrı sızı yok. Bekliyorum.
Hadi bakalm hayrlsiKiz kardesim ayni dogum tarihnde dogurdu mesela.ndoktorun tamda dedigi tarih. Yani dur bakalim daha tarihimize gelmedik
Sen pozitif enerjisi olan birisisin, böyle yapma cnm. Üzme kendini bu kadar.Benim aklımın almadığı şey elimde sıkınca akan süt.. Makinada nie gelmio anlamıorm
Hemşirede anlam veremedi
İnşallah emer.. Valla bezdirdi beni ya
Cnm aynen hemşire her yolı denedi
Tuttu bebeği 1 saat sabırla denedi denedi ama benm kız inanılmaz tembel inatçı.. Emmio..
Makinayı bende yanlş kullanıorm sanıodm ama hastanedede aynı şey olunca hemşirede şaşırdı..
Bide kaşık biberon almıştım doğumdan önce o cok işime yaradı gerçekten
Şimdi sadece acaba emecekmi die sabırla bekliorm
Belki herkes aldı kucağına, sende istiyorsun.. Ama herseyin zamanı var. Bebisin karar verecek buna annesi. Hayırlı gelsin.Ben de bilmyrm niye bu kadar uzuldum
Ebebeğin edp si var ücretsiz destek veriyorlar canım whatsapp üzerinden. Birde onlara danış çok güzel ilgileniyorlar emzirmeyle ilgili her konuda yardımcı oluyorlarBenim aklımın almadığı şey elimde sıkınca akan süt.. Makinada nie gelmio anlamıorm
Hemşirede anlam veremedi
Tuttu bebeği 1 saat sabırla denedi denedi ama benm kız inanılmaz tembel inatçı.. Emmio..
Makinayı bende yanlş kullanıorm sanıodm ama hastanedede aynı şey olunca hemşirede şaşırdı..
Merhaba ben de aktif emme yaptiramiyorum memeye gelince bebeğim çatlayacak kadar ağlıyor ne yapacağımi şaşırdım. Ben hastaneden çıktığımda beri günde ortalama 5 defa sağiyorum ama tam boşaltıyor mu bilmiyorum.Hastaneden geliorm temmuz annişleri
Bu konuda aranızda tek çeken benim sanırım
Çünkü ben gibisini hiç okumadm.. Başka topiklerdede okumadm
Lohusa depresyonum yk.. Ağrm sızım yk. Herşey yolunda derken şu emme olayını aşamadık
Kızlar sütüm yok değilmiş..
Aksine Sütüm cokkkk var ama bebeğim meme almadığı için içerde birikti ve damarlar açılmamış..
Süt sağma makinam çekmedi günlerdir deniodum zaten...
İlla bebeğin emmesi lazm aktif süt gelene kdar.. Emmioda..
Artk taş gibi oldu.. Ağrıdan hastaneye gittim
Hastanede saatlerce uğraştılar ama asla memeyi almıor.. Her yolu denedi yeni doğan hemşireleri ama kmse memeyi tutturamadı
Göğsümede baya masaj felan yaptılar çünkü taş gibiydi
Ordada makina kiraladık felan ama
Yumuşama oldu.. Fakat tam boşalmadı yine..
Ben aktif süt gelene kdar cok çekecem sanırım..
Tek korkum aktif süt gelincede bu ağrılarn devam edebilecek olasılığı
Etmez demi
Göğüslerime elleyemiorm dokunamıorm artk acıdan
Canım benimm bebeğin evde de olsaydı sıcrayacaktı cünkü bu bir refleks moro refleksi ani sese kucagına alırken yatagına bırakırken kendisini içgüdüsel olarak korumak amaclı olan bir refleks anne karnında baslıyır ve 6. Aya kadarda hiç kalmaz 2. Aydan sonra o sıcrama azalmaya baslayacak. Kendini üzme daha fazla lütfen hastanede bi travma falan olduğu için değil yani. Bunun plması iyi bişey hatta demek ki bebeğin işitiyor duyuyor sese tepki veriyor emme refleksinin olması doğuştan nasıl iyiyse öyle düşün bebeklerimiz bazı reflekslerle doğar ve bunlar ilk 6 ayda kaybolur bu reflekslerin olması bizim için iyidirAh kızlar bebekler doğdu hepimizin bir derdi var inşallah atlatacağız bugünleri sabır...
Canım her kişi bir olmuyor bence sıçramask daha bugün geçti kucağıma almak için dokunduğumda eller ayaklar her yeri sıçrıyordu korkudan gibiydi daha çok. Ani alıp yerine bırakıyorlar diye düşündüm
Ah canım sabır et çok küçük daha benimki inan 2 gündür düzgün emmeye başladı onda da gazlana gazlana işte.. başta gögüslernin öyle dolması çok normal ama ağrı yapmasını beklemeden sağ. Makinayı yanlış kullanmıyorsundjr değilmi ? Hastanede de gerçi az gelmiş. Merak etme bundan sonra gögüsler ne kadar süt salgılamasını bilip ona göre üretecek başta bilinçsiz depoluyor. Belki ucuda cok gerildiği için yakalayamıyordur. Elinden gelen herşeyide yapmışsın pes etme yine deBiberona alışır felan diye düşünürsende kaşık biberon var e bebekte kullanabilirsin çok zor bende emmiyor ya emmezse diye çok üzüldüm günlerce.. sağıp verdim bir süre sarılık olmaaın diye benimki böyle red edecek tarzda ağlamıyorsu ama emmeyide tam bilmiyor gibiydi inşallah tutar memeni canım benim
Gögsün cok mu sert canım acaba ondan mı makine tam cekemiyorBenim aklımın almadığı şey elimde sıkınca akan süt.. Makinada nie gelmio anlamıorm
Hemşirede anlam veremedi
Insallah canm hayrlisiyla biz de alalim kucagimza insallah gobegimin tam ortasi acıyor simdi bi umutSen pozitif enerjisi olan birisisin, böyle yapma cnm. Üzme kendini bu kadar.
Boşu boşuna stres ediyorsun
Belki herkes aldı kucağına, sende istiyorsun.. Ama herseyin zamanı var. Bebisin karar verecek buna annesi. Hayırlı gelsin.
Bende oldu canım doktorumuz rif ampül yazdı bir hafta onu kullandık sonra cok şükür gectiHanımlar sizin bebeğin göbeği düştükten sonra akintisi oldu mu hiç.olduysa ne yaptiniz
Neden olduğunu söyledi mi dr bi zararı var mı acaba.esim yok hastaneye gidemiyorum sağlık ocağını bekliycem çok kafama takıldı.Bende oldu canım doktorumuz rif ampül yazdı bir hafta onu kullandık sonra cok şükür gecti
Ay ılk gebelik. Açılma var mi su geldi mi geliyor mu anlayamıyorum. Yani bariz bir şey belli olmalı benim yorum yapmam içinDer bence. Alttan kontrol eder bide ultrasyona bakar derken belli olur acilman varmi yokmu. Hissetmiyormusun hic hani acilma olmusmudur olmamismidir diye. Bakalim bana ne diycekler sali. Cok.merak ediyorum tabi saliya.kadar dogmazsa. Acaba acilma varmi yokmu.
Bende doktoruma fotoğrafını atmıstım göbeği düştü içerde sarı sıvı var napmam gerek diye rif ampül al 1 hafta dök gecmezse getirin yazmıstı öyle yaptım gecti gecincede sormadım canım heralde ilaca ragmen gecmezse sıkıntı oluyorNeden olduğunu söyledi mi dr bi zararı var mı acaba.esim yok hastaneye gidemiyorum sağlık ocağını bekliycem çok kafama takıldı.
Yok canım yapmadım diğer kakaya düzeldiİshalini Geçirmek için özel bir şey yaptın mı canım, yoksa kendi kendine mi geçti
Ayniiiiii benim yasadiklarimmmmmAy ılk gebelik. Açılma var mi su geldi mi geliyor mu anlayamıyorum. Yani bariz bir şey belli olmalı benim yorum yapmam içinvajina bölgesinde sancı oluyor mesela. Belim ağrıyor karnım çok sertleşiyor ama düzenli değil hiçbiri. Hele nst de sıfır sancı Bacak aralarim öyle ağrıyor ki çok canım acıyor Uzun zamandır. Zaten benim bebiş baş aşağı oraya yerleşti ama açıklık yaptı mi onu bilemiyorum. Dün gece uyurken Çok sancım oldu ama siddetlenmedi daha fazla. Bu arada takvime göre 3gun kalmış günün dolmasına
Aynen canim cok guzel ilgileniliyor mamalarinin derecesine saatine kadar buyuk titizlikle uğraşıyorlarBenim büyük kızım 3 gün yoğun bakımda kalmıştı. Beni bütün gün içeri alıyorlardı emzirmem için. İnanılmaz güzel ilgileniyorlardi cok takdir etmiştim.
Canim olabilir herkes bir degil sonucta insallah gecer biran onceAh kızlar bebekler doğdu hepimizin bir derdi var inşallah atlatacağız bugünleri sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?