2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kizlar yeni.bir şey öğrendim bende ve bir çoğumuzda ki durum lohusa depresyonu değilmiş. Annelik hüznü ya da doğum hüznü denirmis. Doğum sonrası birden değişen hormonlardan kaynaklanirmis . 12 gün sonra genelde geçmesi beklenirmis

Gelir inşallah canım en yakın zamanda Ben buzla soğuk uygulama yapmıştım bide onu yapıncada gögsmden süt kendiliğinden akmışto biraz
Benim aklımın almadığı şey elimde sıkınca akan süt.. Makinada nie gelmio anlamıorm
Hemşirede anlam veremedi

Bal0ncuk bebis emdikcene düzelir. Şimdi süt kanalların onunla dolu.
İnşallah emer.. Valla bezdirdi beni ya

Cnm aynen hemşire her yolı denedi
Tuttu bebeği 1 saat sabırla denedi denedi ama benm kız inanılmaz tembel inatçı.. Emmio..
Makinayı bende yanlş kullanıorm sanıodm ama hastanedede aynı şey olunca hemşirede şaşırdı..
Bide kaşık biberon almıştım doğumdan önce o cok işime yaradı gerçekten
Şimdi sadece acaba emecekmi die sabırla bekliorm

Sen pozitif enerjisi olan birisisin, böyle yapma cnm. Üzme kendini bu kadar.
Boşu boşuna stres ediyorsun
Ben de bilmyrm niye bu kadar uzuldum
Belki herkes aldı kucağına, sende istiyorsun.. Ama herseyin zamanı var. Bebisin karar verecek buna annesi. Hayırlı gelsin.

Ebebeğin edp si var ücretsiz destek veriyorlar canım whatsapp üzerinden. Birde onlara danış çok güzel ilgileniyorlar emzirmeyle ilgili her konuda yardımcı oluyorlar

Merhaba ben de aktif emme yaptiramiyorum memeye gelince bebeğim çatlayacak kadar ağlıyor ne yapacağımi şaşırdım. Ben hastaneden çıktığımda beri günde ortalama 5 defa sağiyorum ama tam boşaltıyor mu bilmiyorum.

Canım benimm bebeğin evde de olsaydı sıcrayacaktı cünkü bu bir refleks moro refleksi ani sese kucagına alırken yatagına bırakırken kendisini içgüdüsel olarak korumak amaclı olan bir refleks anne karnında baslıyır ve 6. Aya kadarda hiç kalmaz 2. Aydan sonra o sıcrama azalmaya baslayacak. Kendini üzme daha fazla lütfen hastanede bi travma falan olduğu için değil yani. Bunun plması iyi bişey hatta demek ki bebeğin işitiyor duyuyor sese tepki veriyor emme refleksinin olması doğuştan nasıl iyiyse öyle düşün bebeklerimiz bazı reflekslerle doğar ve bunlar ilk 6 ayda kaybolur bu reflekslerin olması bizim için iyidir1 sene pediatri dersi almış birisi olafak söylüyorum kulaktan dolma bir bilgide değil bendeki yani güvenebilirsin

Gögsün cok mu sert canım acaba ondan mı makine tam cekemiyor

Insallah canm hayrlisiyla biz de alalim kucagimza insallah gobegimin tam ortasi acıyor simdi bi umut

Ay ılk gebelik. Açılma var mi su geldi mi geliyor mu anlayamıyorum. Yani bariz bir şey belli olmalı benim yorum yapmam için vajina bölgesinde sancı oluyor mesela. Belim ağrıyor karnım çok sertleşiyor ama düzenli değil hiçbiri. Hele nst de sıfır sancı Bacak aralarim öyle ağrıyor ki çok canım acıyor Uzun zamandır. Zaten benim bebiş baş aşağı oraya yerleşti ama açıklık yaptı mi onu bilemiyorum. Dün gece uyurken Çok sancım oldu ama siddetlenmedi daha fazla. Bu arada takvime göre 3gun kalmış günün dolmasına

Neden olduğunu söyledi mi dr bi zararı var mı acaba.esim yok hastaneye gidemiyorum sağlık ocağını bekliycem çok kafama takıldı.
Bende doktoruma fotoğrafını atmıstım göbeği düştü içerde sarı sıvı var napmam gerek diye rif ampül al 1 hafta dök gecmezse getirin yazmıstı öyle yaptım gecti gecincede sormadım canım heralde ilaca ragmen gecmezse sıkıntı oluyor

Ayniiiiii benim yasadiklarimmmmm dünde bende sanci vardi . Benimde ilk gebeligim ve dedgin hepsi bendede var heleki bacsk arasi agrisi.

Canim olabilir herkes bir degil sonucta insallah gecer biran once

Kizlae ayaklarim yaniOr ölüyom valla. Soguk suyun icine koydum cikardim dahada yandilqr sanki. Ayak parmaklarim cokkk fazlllasiyla kasiniyor bu 2 3 gündür böykr bugün daha felaket snki . Sizdede öyle oldumu? Sisten dllayimi böyle sizceä

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…