2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Teşekkür ederim.dun acile gittik çocuk dru değildi baktı normal dedi ama bugün kötü oldu.yarin götürmem şart ilerlemeden

sağol canım doğrudur elbette fakat bizde sarılık yokken 12 gün boyunca kucağıma aldığımda veya tutmaya calısırken ya da herhangi bir yerine dokunduğumda eli dahi böyle birşey yoktu. yatışından ve hastaneden aldıktan sonra 2 gün boyunca gördüm şimdi çok şükür sıçramıyor yine o yüzden onlardan kaynaklı düşündüm

Genelde yenidoğanlarda cok özenli ve titiz bakarlar zaten. O sıcrama ama refleks oladak araa ara görceksin yasadıkca oranın bi etkisi mi diye kendini ğzme diye dedim

9 cu aya girene kadar böyleydim ayak parmak bacaklar davul gibi şişti ve kızartıp yanıp kaşinıyolardı bu doğum zamanında oluyor normal tek çare sürekli yürüyüş yapmak yoksa oturdukça daha çok şişiyolar

Anladim canim sagol. Bendede 1 hafta kalmis doguma daha yeni oldu. Yürüyüs yapiyorum hep

Kızlar acil bakarmısınız 4 CÜ gün oldu buğün oğlum kakasını yapmadı ve dünden beride çok sıkıyor kendini ama yine yapamıyor bu durumu yaşayan varmı yada napılması gerektiğini bilen

2 gündür çay kaşığı zeytin yapıda verdim ben komposto içiyorum gaz için hiç bişey fayda etmedi

Kakasını yapmadığı için rahatlamıyor hep ağlıyor ve rahat emiyor, burnumda tıkanmış garibim nefes almakta zorluk çekiyor

Anladim canim sagol. Bendede 1 hafta kalmis doguma daha yeni oldu. Yürüyüs yapiyorum hep
Benimde son 20 Gün kala böyle oldu ama sen iyisin ben 36,37 numara ayakkabı giyerim ama öyle şişmişlerdi ki 40 numara terlik olmuyordu resmen tek tavsiyem sürekli yürüyüş ayakta işlerini hallet çok oturup uzanma dahada şişer ve doğumunda zorlaştırır doğumdan bir haftada kadarda böyle olcak sonra yavaştan geçecek allahın izniyle

Hanımlar sizin bebeğin göbeği düştükten sonra akintisi oldu mu hiç.olduysa ne yaptiniz
Ağız mendilinden bir tane üzerine verdim sürekli kıyafetler değip mikrop kapasın die hiç bişey yapmadım bir kaç gün aktı az kaldı daha tam kapanmadı ama kapanır sende pek uğraşma mikrop kapasın

Herkesin bir derdi var iste. Kiminin daha bebegi dogmadi, kiminin agrilari var sezeryan agrisi, kiminin bebegi emmiyor ayyy valla su son 7 8 kisi kaldik bizde dogurakta size sorariz artik valla
Kız sanki dogurunca dertler daha bı cok gibi ya bazen diyorumki oğlum annen biraz daha rahat etsin diye mi gelmiosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…