2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ebebeğin edp si var ücretsiz destek veriyorlar canım whatsapp üzerinden. Birde onlara danış çok güzel ilgileniyorlar emzirmeyle ilgili her konuda yardımcı oluyorlar
Ebebeğin böyle bir desteği olduğunu bilmiodum bir bakaym cnm cok tşk ederim

Aynen öyle ağlıoki göbeğide dğşmediği için korkuorm.. Tabi fıtıktanda korkuorm.. Çaresiz hep deniorm deniecem pes etmiecem ama umarm alır
Cnm cok şükür sağabiliyormuşsn onada şükür
Benim sağılmıor.. O cok fena...
Gögsün cok mu sert canım acaba ondan mı makine tam cekemiyor
Cnm saatlerce uğraştk haatanede yumuşattk biraz ama yinede sağmıo
Gerçekten hemşireler bile şaşırdı

Kız sanki dogurunca dertler daha bı cok gibi ya bazen diyorumki oğlum annen biraz daha rahat etsin diye mi gelmiosun
Şöylekş doğurunca daha dert evet ama asla gebeliğimi özlemedm
Dün hastanelik oldum, hala iyi değilim süt ve emme konusunda ama yinede doğurmuş halim daha iyi
Ayyy ona bakmak bile insana sanki güç verio

Teşekkür ederim desteğin için. Kabullendim sarılığı. Gece 1-1,5 saatte bir emzirdim, mama da verdim. Floresan lambanın altında yattık birkaç saat. Şimdi de sadece bez ile yatıyor. Fitilini de kullandık. Biz güneydoğudayız , buralar çok sıcak. Klimayı açmak istemiyorum, çarpar diye.Pazartesi kontrolümüz var. Düşer inşallah

Geçmiş olsun canım mastit olmuşsun. Ben de geçen hafta oldum çok fena bişey tek çaresi bebeğin emmesi. Inşallah biran önce herşey yoluna girer bebeğin seni emer

Günaydın reflü yastığı kullanıyor musunuz? Bebeğimde sürekli değil ama ara ara reflü oluyor kullanmak gerekir mi?

Çok teşekkür ederim canım Düne göre daha sakinim, kabullendim gerekeni yaptım ve yapıyorum . Desteğin için çok sağ ol çok bunalmıştım

Şöylekş doğurunca daha dert evet ama asla gebeliğimi özlemedm
Dün hastanelik oldum, hala iyi değilim süt ve emme konusunda ama yinede doğurmuş halim daha iyi
Ayyy ona bakmak bile insana sanki güç verio
kız Bal0ncuk dur ya surda kendimi böyle diyerek teselli etmeye çalışıyorum sende hamileliği özlemedim diosun tüm büyüyü bozdun

Benimde ilk doğumda kızımda makine naptıysam sağmadı eldr sapma biberonla pompayşs daha iyi sağlıyordu bende hep elde pompayşs sağdım böyle sürdü hep mama ile devam edene ve süt kesilene kadar

Geçmiş olsun canım mastit olmuşsun. Ben de geçen hafta oldum çok fena bişey tek çaresi bebeğin emmesi. Inşallah biran önce herşey yoluna girer bebeğin seni emer
Yk mastit olmadm ama olma yolunda ilerliorm.. Peki cnm snra senin minnoş emdimi?

kız Bal0ncuk dur ya surda kendimi böyle diyerek teselli etmeye çalışıyorum sende hamileliği özlemedim diosun tüm büyüyü bozdun
Cnmmm benm gebeliğim cok kötüydü cok çektim ilk 4 ay ayağa kalkamadm
Bir bebeğimi kaybettm felan..
Belki ondan öyle düşünüorm
Ay bide içindeyken hep merak ediosn acaba iyimi, yk tekme attı atmadı vs
Şimdi böyle göz önünde oh mis

Benimde ilk doğumda kızımda makine naptıysam sağmadı eldr sapma biberonla pompayşs daha iyi sağlıyordu bende hep elde pompayşs sağdım böyle sürdü hep mama ile devam edene ve süt kesilene kadar
Manuel pompa dahamı iyi sağdı cnm?
Ondan aldm ama iade etsem mi die düşündüm
Daha açmadım?

Anahtar hala bende
Bakalım kime verecem

İki gün kaldı günlerdir hazırlığım bitmedi. Heyecanlandikca iş yapıyorum. İş cikartiyorum kendime oyalanmak için
Kızlarrr Allah yardımcımız olsun .gece 12 de suyum geldi hastanedeyim . Acilmam var bekliyorum banada dua edin allahim herkesi sag saglik kurtarsın
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz

Canim ben valla günde 2 kere 5 kat merdiven inio cikiyorum evde temitlikti ütüydü disards biraz.yprüyüstp. bunlari hepsini yapiyorum

Inşallah olmazsın o zaman canım. Çünkü beraberinde sıtmayı da getiriyor ateş titreme üşüme. Yaz günü battaniyeyle durdum evde.bebis normalde emiyordu ama o gün rahatsızdı emmedi. Ben de sağmayınca birikti süt kanallar tıkandı ateşim 39 u geçti. Rabbim bidaha yasatmasin. Bebişi kucağıma bile alamadım ağrıdan. Ama biz anayiz herşeyin üstesinden geliriz sakin pes etme her seferinde teklif et alacaktır muhakkak. Diğer çözüm yolları agriyi hafifletiyor evet ama en iyi ilacı bebeğin göğsü boşaltmasi❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…