Ebebeğin böyle bir desteği olduğunu bilmiodum bir bakaym cnm cok tşk ederimEbebeğin edp si var ücretsiz destek veriyorlar canım whatsapp üzerinden. Birde onlara danış çok güzel ilgileniyorlar emzirmeyle ilgili her konuda yardımcı oluyorlar
Aynen öyle ağlıoki göbeğide dğşmediği için korkuorm.. Tabi fıtıktanda korkuorm.. Çaresiz hep deniorm deniecem pes etmiecem ama umarm alırMerhaba ben de aktif emme yaptiramiyorum memeye gelince bebeğim çatlayacak kadar ağlıyor ne yapacağımi şaşırdım. Ben hastaneden çıktığımda beri günde ortalama 5 defa sağiyorum ama tam boşaltıyor mu bilmiyorum.
Cnm saatlerce uğraştk haatanede yumuşattk biraz ama yinede sağmıoGögsün cok mu sert canım acaba ondan mı makine tam cekemiyor
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm.. Hayırlısı ile inşallahKızlarrr Allah yardımcımız olsun .gece 12 de suyum geldi hastanedeyim . Acilmam var bekliyorum banada dua edin allahim herkesi sag saglik kurtarsın
Şöylekş doğurunca daha dert evet ama asla gebeliğimi özlemedmKız sanki dogurunca dertler daha bı cok gibi ya bazen diyorumki oğlum annen biraz daha rahat etsin diye mi gelmiosun
Teşekkür ederim desteğin için. Kabullendim sarılığı. Gece 1-1,5 saatte bir emzirdim, mama da verdim. Floresan lambanın altında yattık birkaç saat. Şimdi de sadece bez ile yatıyor. Fitilini de kullandık. Biz güneydoğudayız , buralar çok sıcak. Klimayı açmak istemiyorum, çarpar diye.Pazartesi kontrolümüz var. Düşer inşallahCanim sakin olmalısın. Bir cok bebekte oluyor. Öncelikle sen yine 2 saatte bir besle. Çünkü bebisin dinlenecek ki daha iyi emsin. Ben emziriyordum sandığım sütü veriyorduk üstüne mama veriyorduk o şekilde 14. Kusurlardan geri düşmüştü yatmamisti hastanede . Bir de oda sıcak olmasın kalın giydirmeyin hava sıcak sıvı kaybı olmasın. Düşer bu şekilde inşallah
Şimdi akıntı geçmiş ins düzelirAğız mendilinden bir tane üzerine verdim sürekli kıyafetler değip mikrop kapasın die hiç bişey yapmadım bir kaç gün aktı az kaldı daha tam kapanmadı ama kapanır sende pek uğraşma mikrop kapasın
Geçmiş olsun canım mastit olmuşsun. Ben de geçen hafta oldum çok fena bişey tek çaresi bebeğin emmesi. Inşallah biran önce herşey yoluna girer bebeğin seni emerHastaneden geliorm temmuz annişleri
Bu konuda aranızda tek çeken benim sanırım
Çünkü ben gibisini hiç okumadm.. Başka topiklerdede okumadm
Lohusa depresyonum yk.. Ağrm sızım yk. Herşey yolunda derken şu emme olayını aşamadık
Kızlar sütüm yok değilmiş..
Aksine Sütüm cokkkk var ama bebeğim meme almadığı için içerde birikti ve damarlar açılmamış..
Süt sağma makinam çekmedi günlerdir deniodum zaten...
İlla bebeğin emmesi lazm aktif süt gelene kdar.. Emmioda..
Artk taş gibi oldu.. Ağrıdan hastaneye gittim
Hastanede saatlerce uğraştılar ama asla memeyi almıor.. Her yolu denedi yeni doğan hemşireleri ama kmse memeyi tutturamadı
Göğsümede baya masaj felan yaptılar çünkü taş gibiydi
Ordada makina kiraladık felan ama
Yumuşama oldu.. Fakat tam boşalmadı yine..
Ben aktif süt gelene kdar cok çekecem sanırım..
Tek korkum aktif süt gelincede bu ağrılarn devam edebilecek olasılığı
Etmez demi
Göğüslerime elleyemiorm dokunamıorm artk acıdan
Çok teşekkür ederim canımCanım inan çok üzüldüm. Kızlar baya bişiler yazmışlar. Ekstra bişey gelmiyor aklıma. Meme ucuna tatlı bişey sürmekten başka
İnşallah bi çözüme kavuşur biran önce
Canim öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Allahim Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Depresyona falan girme bence debu günlerin geçici olduğunu bil. Sarılık olmayan bebek yokki. Yani var ama çok normal artık sarılık. Mama da veriyormuşsun madem bebeğine, su vermeyi de ihmal etme. Her mamadan sonra bi kaç çay kaşığı. Hem mama içen bebeklere tavsiye ediyorlar hem de sarılığa iyi geldiğini söyleyen çok kişi duydum.
kızŞöylekş doğurunca daha dert evet ama asla gebeliğimi özlemedm
Dün hastanelik oldum, hala iyi değilim süt ve emme konusunda ama yinede doğurmuş halim daha iyi
Ayyy ona bakmak bile insana sanki güç verio
Benimde ilk doğumda kızımda makine naptıysam sağmadı eldr sapma biberonla pompayşs daha iyi sağlıyordu bende hep elde pompayşs sağdım böyle sürdü hep mama ile devam edene ve süt kesilene kadarEbebeğin böyle bir desteği olduğunu bilmiodum bir bakaym cnm cok tşk ederim
Aynen öyle ağlıoki göbeğide dğşmediği için korkuorm.. Tabi fıtıktanda korkuorm.. Çaresiz hep deniorm deniecem pes etmiecem ama umarm alır
Cnm cok şükür sağabiliyormuşsn onada şükür
Benim sağılmıor.. O cok fena...
Cnm saatlerce uğraştk haatanede yumuşattk biraz ama yinede sağmıo
Gerçekten hemşireler bile şaşırdı
Yk mastit olmadm ama olma yolunda ilerliorm.. Peki cnm snra senin minnoş emdimi?Geçmiş olsun canım mastit olmuşsun. Ben de geçen hafta oldum çok fena bişey tek çaresi bebeğin emmesi. Inşallah biran önce herşey yoluna girer bebeğin seni emer
Cnmmm benm gebeliğim cok kötüydü cok çektim ilk 4 ay ayağa kalkamadmkızBal0ncuk dur ya surda kendimi böyle diyerek teselli etmeye çalışıyorum sende hamileliği özlemedim diosun tüm büyüyü bozdun
Manuel pompa dahamı iyi sağdı cnm?Benimde ilk doğumda kızımda makine naptıysam sağmadı eldr sapma biberonla pompayşs daha iyi sağlıyordu bende hep elde pompayşs sağdım böyle sürdü hep mama ile devam edene ve süt kesilene kadar
Anahtar hala bende
bizimkiler yer silmeyle falan gelecek gibi değil bence başka bisiler bulcaz ya da keyiflerine birakczYerleri elle mi silsem acaba napsam
İki gün kaldı
Allah yardımcın olsun canımKızlarrr Allah yardımcımız olsun .gece 12 de suyum geldi hastanedeyim . Acilmam var bekliyorum banada dua edin allahim herkesi sag saglik kurtarsın
Gene iyi uyumussun valla..8 de sezaryene giricem cin gibi uyandım erken
Canim ben valla günde 2 kere 5 kat merdiven inio cikiyorum evde temitlikti ütüydü disards biraz.yprüyüstp. bunlari hepsini yapiyorumBenimde son 20 Gün kala böyle oldu ama sen iyisin ben 36,37 numara ayakkabı giyerim ama öyle şişmişlerdi ki 40 numara terlik olmuyordu resmen tek tavsiyem sürekli yürüyüş ayakta işlerini hallet çok oturup uzanma dahada şişer ve doğumunda zorlaştırır doğumdan bir haftada kadarda böyle olcak sonra yavaştan geçecek allahın izniyle
Inşallah olmazsın o zaman canım. Çünkü beraberinde sıtmayı da getiriyor ateş titreme üşüme. Yaz günü battaniyeyle durdum evde.bebis normalde emiyordu ama o gün rahatsızdı emmedi. Ben de sağmayınca birikti süt kanallar tıkandı ateşim 39 u geçti. Rabbim bidaha yasatmasin. Bebişi kucağıma bile alamadım ağrıdan. Ama biz anayiz herşeyin üstesinden geliriz sakin pes etme her seferinde teklif et alacaktır muhakkak. Diğer çözüm yolları agriyi hafifletiyor evet ama en iyi ilacı bebeğin göğsü boşaltmasi❤Yk mastit olmadm ama olma yolunda ilerliorm.. Peki cnm snra senin minnoş emdimi?
Cnmmm benm gebeliğim cok kötüydü cok çektim ilk 4 ay ayağa kalkamadm
Bir bebeğimi kaybettm felan..
Belki ondan öyle düşünüorm
Ay bide içindeyken hep merak ediosn acaba iyimi, yk tekme attı atmadı vs
Şimdi böyle göz önünde oh mis
Manuel pompa dahamı iyi sağdı cnm?
Ondan aldm ama iade etsem mi die düşündüm
Daha açmadım?
Anahtar hala bende
Bakalım kime verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?