2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Selam arkadaşlar bebişim 10 günlük oldu bugün hamileyken geçmeyen zamanın şimdi hızına yetişemiyorum. Benim göğüs ucumu tutamıyordu oğlum süt gelmedi birde hastane tipi makina kiraladık şakır şakır geliyo şimdi mama takviyesi de yapıyorum. Hastane deyken şekeri düşüktü Dr başlattı. Biberon emzik mama sağılmış anne sütü herşeyi verdim. Yine de sarılık oldu bir gece hastanede kaldık. Şimdi iyi şükür. Çene kasları kuvvetli dünden beri memeyi de yakaladı. Birde göbeği düşerse mis gibi olacak

İşte benmki emmedi emmio..
Makina sağsa yine biberonla veririm diorm
Ama olan sütün geri çeknesi zoruma gider

Allah analı babalı büyütsün cnm.. Aynı sorunu bende yaşıorm evdeki makina çekmedi
Ama hastanedeki makinada çekmedi
Sende makina duruomu?
Duruosa bana özelden fotosunu atabilirsin tarzını merak ettm.. Yani bende hastanedeki bile çekmedi
Çıldırcam
Şimdi emiomu?

Emmeye başladı ama yinede sağıyorum göğüsleri boşaltamıyor ben çok memnun kaldım makinadan ilk aldığım gün bende de gelmedi 2. Denemede çıkmaya başladı sonra baya çoğaldı. Medela lactina hastane tipi göğüs pompası yazarsan çıkıyor. Sümer diye Bi firmadan kiraladım. Sadece motoru kiralıyorsun göğüse takılan aparat ve şişeleri satın alıyorsun. Mutlaka faydasını görürsün canım

Aa baktm şimdi googleden bizim hastanede kiraladığımıza cok benzio.. Ama benden süt gelmedş malesef makinada..
Elle sıkınca gelio

Kızlar acil bakarmısınız 4 CÜ gün oldu buğün oğlum kakasını yapmadı ve dünden beride çok sıkıyor kendini ama yine yapamıyor bu durumu yaşayan varmı yada napılması gerektiğini bilen
Canim benjm kiziminda yapmadigi gun oldu canim sonra yapti ertesi gune

Aa baktm şimdi googleden bizim hastanede kiraladığımıza cok benzio.. Ama benden süt gelmedş malesef makinada..
Elle sıkınca gelio
İlk denemede benden de gelmedi canım yavaş yavaş geldi özellikle eve gelince duş aldım o zaman geldi. Sonra bayağı çoğaldı. Mutlaka gelecek stres yapma vücudumuz buna göre yaratılmış

İlk denemede benden de gelmedi canım yavaş yavaş geldi özellikle eve gelince duş aldım o zaman geldi. Sonra bayağı çoğaldı. Mutlaka gelecek stres yapma vücudumuz buna göre yaratılmış
Cnm duş aldm
Masaj yaptm
Annem elle çekior 30 ml gelior
Ama makinada 3 damla

Herkese merhaba, herkesler doğurdu sanırım :) herkesinki hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün.
Ben de sezeryan doğurdum, biraz travmatik oldu, 2 cm gitsek siniri keserdik falan dediklerini duydum, kollarım agzım uyuştu. Ama çıkardıklarında sesini duyunca bitti her şey çok şükür, babası da ben de kopup gittik :)
Onun haricinde sarılık atlattık, mastit oldum geçemedi tam, sütüm az mama veriyoruz mecbur, sol memeyi tutturamıyorum vs :) harala gürele geçiyor. Aşırı yorucu bir süreç, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Herkese bebişiyle gazsız bol sütlü sağlıklı günler :)

Klima carpmaz canım direkt çocuğa gelmezse 25 derecenin üstü bebek için tehlikeliymis. Ben de izmirdeyim burası da çok sıcak. Ilk iki gün 24 saat klima acıktı simdi biraz hava serinledi de acmiyoruz .yaz bebekleri şanssız ya

Cnm zaten sorun sütün gelmemesi dğil
Bebeğin emmemesi
Bebek emmiyor süt geliyor ama makinada sağmıor
Sağsam rahatlayacam
Tek sorunum sağamamak
Bebeğin emmemesi için bir neden var mu mesela benim göğüs uçlarım içe donuktu hastanede bile hemşireler çok uğraştı ama tutturamadilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…