- 27 Mayıs 2019
- 491
- 877
- 33
Ayndn sorma vallabiz hep konuşuyoruz ama yine bildiklerini okuyor zamane bebisleri işte
İşte benmki emmedi emmio..Inşallah olmazsın o zaman canım. Çünkü beraberinde sıtmayı da getiriyor ateş titreme üşüme. Yaz günü battaniyeyle durdum evde.bebis normalde emiyordu ama o gün rahatsızdı emmedi. Ben de sağmayınca birikti süt kanallar tıkandı ateşim 39 u geçti. Rabbim bidaha yasatmasin. Bebişi kucağıma bile alamadım ağrıdan. Ama biz anayiz herşeyin üstesinden geliriz sakin pes etme her seferinde teklif et alacaktır muhakkak. Diğer çözüm yolları agriyi hafifletiyor evet ama en iyi ilacı bebeğin göğsü boşaltmasi❤
Allah analı babalı büyütsün cnm.. Aynı sorunu bende yaşıorm evdeki makina çekmediSelam arkadaşlar bebişim 10 günlük oldu bugünhamileyken geçmeyen zamanın şimdi hızına yetişemiyorum. Benim göğüs ucumu tutamıyordu oğlum süt gelmedi birde hastane tipi makina kiraladık şakır şakır geliyo şimdi mama takviyesi de yapıyorum. Hastane deyken şekeri düşüktü Dr başlattı. Biberon emzik mama sağılmış anne sütü herşeyi verdim. Yine de sarılık oldu bir gece hastanede kaldık. Şimdi iyi şükür. Çene kasları kuvvetli dünden beri memeyi de yakaladı. Birde göbeği düşerse mis gibi olacak
Emmeye başladı ama yinede sağıyorum göğüsleri boşaltamıyor ben çok memnun kaldım makinadan ilk aldığım gün bende de gelmedi 2. Denemede çıkmaya başladı sonra baya çoğaldı. Medela lactina hastane tipi göğüs pompası yazarsan çıkıyor. Sümer diye Bi firmadan kiraladım. Sadece motoru kiralıyorsun göğüse takılan aparat ve şişeleri satın alıyorsun. Mutlaka faydasını görürsün canımİşte benmki emmedi emmio..
Makina sağsa yine biberonla veririm diorm
Ama olan sütün geri çeknesi zoruma gider
Allah analı babalı büyütsün cnm.. Aynı sorunu bende yaşıorm evdeki makina çekmedi
Ama hastanedeki makinada çekmedi
Sende makina duruomu?
Duruosa bana özelden fotosunu atabilirsin tarzını merak ettm.. Yani bende hastanedeki bile çekmedi
Çıldırcam
Şimdi emiomu?
Aa baktm şimdi googleden bizim hastanede kiraladığımıza cok benzio.. Ama benden süt gelmedş malesef makinada..Emmeye başladı ama yinede sağıyorum göğüsleri boşaltamıyor ben çok memnun kaldım makinadan ilk aldığım gün bende de gelmedi 2. Denemede çıkmaya başladı sonra baya çoğaldı. Medela lactina hastane tipi göğüs pompası yazarsan çıkıyor. Sümer diye Bi firmadan kiraladım. Sadece motoru kiralıyorsun göğüse takılan aparat ve şişeleri satın alıyorsun. Mutlaka faydasını görürsün canım
Canim benjm kiziminda yapmadigi gun oldu canim sonra yapti ertesi guneKızlar acil bakarmısınız 4 CÜ gün oldu buğün oğlum kakasını yapmadı ve dünden beride çok sıkıyor kendini ama yine yapamıyor bu durumu yaşayan varmı yada napılması gerektiğini bilen
İlk denemede benden de gelmedi canım yavaş yavaş geldi özellikle eve gelince duş aldım o zaman geldi. Sonra bayağı çoğaldı. Mutlaka gelecek stres yapma vücudumuz buna göre yaratılmışAa baktm şimdi googleden bizim hastanede kiraladığımıza cok benzio.. Ama benden süt gelmedş malesef makinada..
Elle sıkınca gelio
Ben de variim direniyorum@BaSa86
B Bsrkya123
@buketim_0688 26 temmuz
Seaslug
@Nursen5252
@Dud0
@bussedat
@misery89
bu kadar kaldık listede
ekleme çıkarma yapmak isteyen varsa yazabilir kızlar
Cnm duş aldmİlk denemede benden de gelmedi canım yavaş yavaş geldi özellikle eve gelince duş aldım o zaman geldi. Sonra bayağı çoğaldı. Mutlaka gelecek stres yapma vücudumuz buna göre yaratılmış
Gelmeye başlamış işte bebeği sık sık memeye tutturCnm duş aldm
Masaj yaptm
Annem elle çekior 30 ml gelior
Ama makinada 3 damla
Beni de ekleyin bacılar@BaSa86
B Bsrkya123
@buketim_0688 26 temmuz
Seaslug
@Nursen5252
@Dud0
@bussedat
@misery89
bu kadar kaldık listede
ekleme çıkarma yapmak isteyen varsa yazabilir kızlar
Aynı dertten muzdaribim o kadar da su içiyorum ama yok hatta dün zorlarken kanadı şimdi ödüm patlıyor vc ye gidince yine ağrıyacak diyeKizlar kabizliga acil cozumu olan arkadas var mi kendim icin kayisi su hosaf zeytinyag gibi seyler ise yaramadı
Duphalac surup iciyordum ben hamileyken doktor onermisti. Hamileyken iciliyorsa emzirirken de icilir diye dusunuyorum canim tabi doktora sormakta fayda var yineKizlar kabizliga acil cozumu olan arkadas var mi kendim icin kayisi su hosaf zeytinyag gibi seyler ise yaramadı
Klima carpmaz canım direkt çocuğa gelmezse 25 derecenin üstü bebek için tehlikeliymis. Ben de izmirdeyim burası da çok sıcak. Ilk iki gün 24 saat klima acıktı simdi biraz hava serinledi de acmiyoruz .yaz bebekleri şanssız yaTeşekkür ederim desteğin için. Kabullendim sarılığı. Gece 1-1,5 saatte bir emzirdim, mama da verdim. Floresan lambanın altında yattık birkaç saat. Şimdi de sadece bez ile yatıyor. Fitilini de kullandık. Biz güneydoğudayız , buralar çok sıcak. Klimayı açmak istemiyorum, çarpar diye.Pazartesi kontrolümüz var. Düşer inşallah
Cnm zaten sorun sütün gelmemesi dğilGelmeye başlamış işte bebeği sık sık memeye tutturmama veriyormusun
Bebeğin emmemesi için bir neden var mu mesela benim göğüs uçlarım içe donuktu hastanede bile hemşireler çok uğraştı ama tutturamadilarCnm zaten sorun sütün gelmemesi dğil
Bebeğin emmemesi
Bebek emmiyor süt geliyor ama makinada sağmıor
Sağsam rahatlayacam
Tek sorunum sağamamak
Canım lansinoh un manurl pompasını denedin miCnm zaten sorun sütün gelmemesi dğil
Bebeğin emmemesi
Bebek emmiyor süt geliyor ama makinada sağmıor
Sağsam rahatlayacam
Tek sorunum sağamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?