2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bebeğin emmemesi için bir neden var mu mesela benim göğüs uçlarım içe donuktu hastanede bile hemşireler çok uğraştı ama tutturamadilar
Göğüc ucm az göğüs ucunu çıkararak denediler.. Silikon göğüs ucuyla denediler
Baya uğraştılar ama tutmuo
Canım lansinoh un manurl pompasını denedin mi
Lansihon değil markası ama e bebekten aldk dün manuel işe yaramadı

Bal0ncuk sen beni görmüyor musun kız?
Buketimmmm canommm
Sadece şuan etiketlemeni gördm onum dşnda bişi ykkkk
Anammm ne kaçırdın gızzz doğurdunmu yoksaaaa

Kızlar haftam bugün doldu doktor yarın acilden giriş yap dedi suni sancı falan mı vericek doğuma mı alıcak bilmiyorum çok korkuyorum normal doğum gerçekten çok zor mu bir kadının çığlıklarını duydum geçen kuşağımdan gitmiyo

Canım dil dudak bağı var mı baktın mı?

Bebeğin emmemesi için bir neden var mu mesela benim göğüs uçlarım içe donuktu hastanede bile hemşireler çok uğraştı ama tutturamadilar
Benim de öyleydi, eczaneden göğüs koruyucu aldık.Biberon ucu gibi, yumuşak,silikon. Bebiş o koruyucuyu eme eme ucunu çıkardı. Şimdi koruyucuyu kullanmıyorum

Benim de öyleydi, eczaneden göğüs koruyucu aldık.Biberon ucu gibi, yumuşak,silikon. Bebiş o koruyucuyu eme eme ucunu çıkardı. Şimdi koruyucuyu kullanmıyorum
Canım ben pompala sağa sağa ucunu çıkarttım fakat almıyor bebeğim salı günü emzirme danışmanına gideceğim artık aklıma başka bisey gelmiyor

3kg 410gr 52 cm olarak doğdu oğlum bugün sabah 08:55 de Biraz huzursuz alışmaya çalışıyo, sesi baya çıkıyo valla. Sütüm geldi çook emmeyi bilmediğinden öğretiyoruz birlikte öğreniyoruz daha doğrusu. Sezaryen ağrım yavaş yavaş geliyo kalkıp yürüdüm ama bir gaz çıkarmak kaldı

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ben de bebeğimi serçe parmak ve şırınga ile besliyorum parmağımı gayet iyi emiyor fakat memeye gelince emmiyor ne yapacağımi şaşırdım.
Ben artk emmesini geçtim..
Sütümü sağmak istiorm
Sağsam dert etmiecem..
Sağamıorm

Kızlar bende bu sabah doğum yaptim. Darısı doğum yapmayanların başına.

İkimizde çok iyiz. Normal doğumla dünyaya getirdim oğlumu
Abooo çalın davulları zurnaları gelmiş bizimki
Kankaaaaaa
Cok şükürrrrrr... Hoşgeldi prens dünyaya
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kuzum ya Nasi zor zamanlardan geçiyorsun , elle sagdiginda az da olsa çıkıyorsa sürekli sağ , sıcak su torbası koy göğsünün üstüne ve sürekli duş al o zaman süt daha üç kısma iniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…