- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
- 133
3kg 410gr 52 cm olarak doğdu oğlum bugün sabah 08:55 deBiraz huzursuz alışmaya çalışıyo, sesi baya çıkıyo valla. Sütüm geldi çook emmeyi bilmediğinden öğretiyoruz birlikte öğreniyoruz daha doğrusu. Sezaryen ağrım yavaş yavaş geliyo kalkıp yürüdüm ama bir gaz çıkarmak kaldı
Gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütsünKızlar bende bu sabah doğum yaptim. Darısı doğum yapmayanların başına.
İkimizde çok iyiz. Normal doğumla dünyaya getirdim oğlumu
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canımKızlar bende bu sabah doğum yaptim. Darısı doğum yapmayanların başına.
Canım niye öyle oldu ya kaç dk bekliyorsun makinede hemen pes etme. Benim 10. Dkda gelmeye başlamıştı süt 4. Günümde. Birde dil bağı denen bir şey var önemli olabiliyor emmede ya da burnu mu tıkalı bebişin acaba. Kıyamam meme uçlarını nemli tut hep silikon kalkan falan kullan inşallah geçerBen artk emmesini geçtim..
Sütümü sağmak istiorm
Sağsam dert etmiecem..
Sağamıorm
Abooo çalın davulları zurnaları gelmiş bizimki
Kankaaaaaa
Cok şükürrrrrr... Hoşgeldi prens dünyaya
Allah analı babalı büyütsün inşallah
İnşallah canım amin. Allah acıma duygusu versin minicik bebeklerede acimalari yoksa ne denir kiGözün aydın canım Allah bir daha düşürmesin oralara. Bende arefe günü aldım. Tekrar sarılık olacak diye korkuyorum ama.. aldığımdan beri benimki de bi dokunmaya sıcrıyo çok hoyrat davranmışlar demekki çok sinirlendim canımızı emanet ediyoruz ama kimlere belli değil inşallah tekrarlamaz sarılıkları
Kalple ilgili küçükuk delikler kapaniyormus diye duymuştum ama tabi can sıkıcı inşallah kapanır çabucak.Kızlar artık eskisi gibi giremiyorum telefonu elime alamıyorum daha doğrusu ev işleri bebek çok zorluyor bugün doktorumuz göbeğimizi yaktı iltihap falan yok düşmesi 6 hafta sürebilir kafaya takma dedi ama kalbimizde ufak bir üfürük varmış çok üzgünüm geçer dedi doktor ama kafaya taktım bir daha gel dedi haftaya bakmak için böyle bir şey yaşayan duyan oldu mu. Bide makat geliş olduğu için bir buçuk aylıkken kalça ultrasonu çekilecek. Rabb'im yavrularımızı korusun inşallah bizde haberler böyle pek iç açıcı değil ama yavruma bakıyorum mutlu oluyorum çok başka çok...
Gözün Aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar bende bu sabah doğum yaptim. Darısı doğum yapmayanların başına.
Kuzum benim bebeklerde genelde kalplerinde böyle şeyler oluyor ama büyüdükçe kendiliğinden geçiyor korkma Allahın izniyle gecer insallahKızlar artık eskisi gibi giremiyorum telefonu elime alamıyorum daha doğrusu ev işleri bebek çok zorluyor bugün doktorumuz göbeğimizi yaktı iltihap falan yok düşmesi 6 hafta sürebilir kafaya takma dedi ama kalbimizde ufak bir üfürük varmış çok üzgünüm geçer dedi doktor ama kafaya taktım bir daha gel dedi haftaya bakmak için böyle bir şey yaşayan duyan oldu mu. Bide makat geliş olduğu için bir buçuk aylıkken kalça ultrasonu çekilecek. Rabb'im yavrularımızı korusun inşallah bizde haberler böyle pek iç açıcı değil ama yavruma bakıyorum mutlu oluyorum çok başka çok...
Gözünüz aydın canım hayırlı evlat olsun inşallahKızlar bende bu sabah doğum yaptim. Darısı doğum yapmayanların başına.
Kızlar bende bu sabah doğum yaptim. Darısı doğum yapmayanların başına.
Ben daha yeni alışıyorum yeni düzeneKalple ilgili küçükuk delikler kapaniyormus diye duymuştum ama tabi can sıkıcı inşallah kapanır çabucak.
Bizde hamilelikte seker çıktığı için ve iri bebek olduğu için organlarında büyüklük varmı ayrintili kontrole girecek kimliğini bu hafta halledip bir hastane kosturmacasina gireceğiz inşallah temiz çıkar bebeklerimiz tahlilleri filmleri canları sağ olsunda. Ev işi yemek bebek derken benimde evde düzen kalmadı ama böyle kalmayacak zamanla oluşacak yeni düzenimiz az daha sabır canım
Merhaba,bizde koruyucu ile emiyoruz. Kaç günde bıraktınız,nasıl bıraktınız? Bırakmayı çok istiyorum ama hiç tutmuyor meme ucumu.Benim de öyleydi, eczaneden göğüs koruyucu aldık.Biberon ucu gibi, yumuşak,silikon. Bebiş o koruyucuyu eme eme ucunu çıkardı. Şimdi koruyucuyu kullanmıyorum
İnşallah öyle olur canim dua ediyorumKalple ilgili küçükuk delikler kapaniyormus diye duymuştum ama tabi can sıkıcı inşallah kapanır çabucak.
Bizde hamilelikte seker çıktığı için ve iri bebek olduğu için organlarında büyüklük varmı ayrintili kontrole girecek kimliğini bu hafta halledip bir hastane kosturmacasina gireceğiz inşallah temiz çıkar bebeklerimiz tahlilleri filmleri canları sağ olsunda. Ev işi yemek bebek derken benimde evde düzen kalmadı ama böyle kalmayacak zamanla oluşacak yeni düzenimiz az daha sabır canım
Amin canım inşallah sağlıkla büyüsün yavrularımız duyunca bir korktum ama çoğu kişide varmış kendi doktorumuz devletteki hiç bahsetmedi. Bugun özele başka doktora gittik o dedi bence bir kaç doktor görmeli çok önemliKuzum benim bebeklerde genelde kalplerinde böyle şeyler oluyor ama büyüdükçe kendiliğinden geçiyor korkma Allahın izniyle gecer insallah
Gözünüz aydın canım
Hayırlı olsun canımm saglıkla büyüt yavrunu
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah:)
Ben artk emmesini geçtim..
Sütümü sağmak istiorm
Sağsam dert etmiecem..
Sağamıorm
Abooo çalın davulları zurnaları gelmiş bizimki
Kankaaaaaa
Cok şükürrrrrr... Hoşgeldi prens dünyaya
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütsün
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canımadı Ayberk oldu demi
Gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün
Gözünüz aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah
Sagolun kızlar, evet ismi Ayberk oldu:)Gözünüz aydınAllah sağlıklı huzurlu Uzun ömür versin sizinle birlikte.
Canım o aparatı yapandan Allah razı olsun. 2-3 gün sadece koruyucu ile emdi. Daha sonra emerken meme ucu biraz da olsa çıkıyor, arada ağzından çekip hemen memenin ucunu çıktığı kadarını parmak ucumla tutup ağzına verdim. Öyle öyle alıştı. Şimdi ucu var ama hala ben elimle ucunu ağzına veriyorum. Birkaç güne alışır senin bebişin deMerhaba,bizde koruyucu ile emiyoruz. Kaç günde bıraktınız,nasıl bıraktınız? Bırakmayı çok istiyorum ama hiç tutmuyor meme ucumu.
Evet canım benim bebiş hep onda yatıyor çok da pratik taşıması yer değiştirmesi hemde yan yastıkları cok hareket etmesine engel oluyor çok memnunum kusarkende yan yatırıyorum rahat oluyorGünaydınreflü yastığı kullanıyor musunuz? Bebeğimde sürekli değil ama ara ara reflü oluyor kullanmak gerekir mi?
Geçmiş olsun canım ya ne kötü bir deneyim olmuş.. Çok şükür atlatmışsınız ve hepsiniHerkese merhaba, herkesler doğurdu sanırım :) herkesinki hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün.
Ben de sezeryan doğurdum, biraz travmatik oldu, 2 cm gitsek siniri keserdik falan dediklerini duydum, kollarım agzım uyuştu. Ama çıkardıklarında sesini duyunca bitti her şey çok şükür, babası da ben de kopup gittik :)
Onun haricinde sarılık atlattık, mastit oldum geçemedi tam, sütüm az mama veriyoruz mecbur, sol memeyi tutturamıyorum vs :) harala gürele geçiyor. Aşırı yorucu bir süreç, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Herkese bebişiyle gazsız bol sütlü sağlıklı günler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?