2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289

Kızlar bende bu sabah doğum yaptim. Darısı doğum yapmayanların başına.

İkimizde çok iyiz. Normal doğumla dünyaya getirdim oğlumu
Gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütsün

Canım niye öyle oldu ya kaç dk bekliyorsun makinede hemen pes etme. Benim 10. Dkda gelmeye başlamıştı süt 4. Günümde. Birde dil bağı denen bir şey var önemli olabiliyor emmede ya da burnu mu tıkalı bebişin acaba. Kıyamam meme uçlarını nemli tut hep silikon kalkan falan kullan inşallah geçer

Kızlar artık eskisi gibi giremiyorum telefonu elime alamıyorum daha doğrusu ev işleri bebek çok zorluyor bugün doktorumuz göbeğimizi yaktı iltihap falan yok düşmesi 6 hafta sürebilir kafaya takma dedi ama kalbimizde ufak bir üfürük varmış çok üzgünüm geçer dedi doktor ama kafaya taktım bir daha gel dedi haftaya bakmak için böyle bir şey yaşayan duyan oldu mu. Bide makat geliş olduğu için bir buçuk aylıkken kalça ultrasonu çekilecek. Rabb'im yavrularımızı korusun inşallah bizde haberler böyle pek iç açıcı değil ama yavruma bakıyorum mutlu oluyorum çok başka çok...

İnşallah canım amin. Allah acıma duygusu versin minicik bebeklerede acimalari yoksa ne denir ki

Kalple ilgili küçükuk delikler kapaniyormus diye duymuştum ama tabi can sıkıcı inşallah kapanır çabucak.
Bizde hamilelikte seker çıktığı için ve iri bebek olduğu için organlarında büyüklük varmı ayrintili kontrole girecek kimliğini bu hafta halledip bir hastane kosturmacasina gireceğiz inşallah temiz çıkar bebeklerimiz tahlilleri filmleri canları sağ olsunda. Ev işi yemek bebek derken benimde evde düzen kalmadı ama böyle kalmayacak zamanla oluşacak yeni düzenimiz az daha sabır canım

Kuzum benim bebeklerde genelde kalplerinde böyle şeyler oluyor ama büyüdükçe kendiliğinden geçiyor korkma Allahın izniyle gecer insallah

Ben daha yeni alışıyorum yeni düzene iki gündür yemek yapıyorum, bugün temizlik yaptım biraz. İyi geldi bana da.Canım bende de gebelik şekeri vardı ve iri bebek olarak doğdu oğlum. Hamilelikte iki kez perinatoloğa göründüm. Bir sıkıntı olsaydı söylerlerdi sanırım. Ekstradan kontrol ettirmemiz gerekir mi acaba

Benim de öyleydi, eczaneden göğüs koruyucu aldık.Biberon ucu gibi, yumuşak,silikon. Bebiş o koruyucuyu eme eme ucunu çıkardı. Şimdi koruyucuyu kullanmıyorum
Merhaba,bizde koruyucu ile emiyoruz. Kaç günde bıraktınız,nasıl bıraktınız? Bırakmayı çok istiyorum ama hiç tutmuyor meme ucumu.

İnşallah öyle olur canim dua ediyorum inşallah dizinde sonuçlar guzel çıkar

Kuzum benim bebeklerde genelde kalplerinde böyle şeyler oluyor ama büyüdükçe kendiliğinden geçiyor korkma Allahın izniyle gecer insallah
Amin canım inşallah sağlıkla büyüsün yavrularımız duyunca bir korktum ama çoğu kişide varmış kendi doktorumuz devletteki hiç bahsetmedi. Bugun özele başka doktora gittik o dedi bence bir kaç doktor görmeli çok önemli sen ne yaptın gittin mi rutin kontrolüne bebiş emiyor mu kaç gr aldınız

Gözünüz aydın canım
Hayırlı olsun canımm saglıkla büyüt yavrunu
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah:)
Gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütsün
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım adı Ayberk oldu demi
Gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün
Gözünüz aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah
Gözünüz aydın Allah sağlıklı huzurlu Uzun ömür versin sizinle birlikte.
Sagolun kızlar, evet ismi Ayberk oldu:)
Amin Allahim herkesin evladını bağışlasın. Çok şükür sağ salim vede sağlıklı doğdu.

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Kızlar benim bebiş emerken çok boğazına kaçırıyor sütüm çok tazyikli geliyor ne yapmalıyım böyle bir durumda dik konuma getiriyorum sırtını sıvazlıyorum ama çok panik oluyorum boğazına kaçınca kıpkırmızı oluyor yavrum

Merhaba,bizde koruyucu ile emiyoruz. Kaç günde bıraktınız,nasıl bıraktınız? Bırakmayı çok istiyorum ama hiç tutmuyor meme ucumu.
Canım o aparatı yapandan Allah razı olsun. 2-3 gün sadece koruyucu ile emdi. Daha sonra emerken meme ucu biraz da olsa çıkıyor, arada ağzından çekip hemen memenin ucunu çıktığı kadarını parmak ucumla tutup ağzına verdim. Öyle öyle alıştı. Şimdi ucu var ama hala ben elimle ucunu ağzına veriyorum. Birkaç güne alışır senin bebişin de

Günaydın reflü yastığı kullanıyor musunuz? Bebeğimde sürekli değil ama ara ara reflü oluyor kullanmak gerekir mi?
Evet canım benim bebiş hep onda yatıyor çok da pratik taşıması yer değiştirmesi hemde yan yastıkları cok hareket etmesine engel oluyor çok memnunum kusarkende yan yatırıyorum rahat oluyor

Geçmiş olsun canım ya ne kötü bir deneyim olmuş.. Çok şükür atlatmışsınız ve hepsini merak etmiştim seni yazmadın çok uzun süre. Ama sevindim iyi olmanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…