2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Banyo yaptiktan sonra son döktüğün suya azicik nişasta koyup dökerler bizde canim iyi geliyor bi dene istersen
Teşekkür ederim yarın bir deneyeyim.
Ben her gün banyo yaptırıyorum azalıyor canım tam geçmese de
Ben de hemen hemen her gün yıkadım ama geçmedi bulunduğum yer çok sıcak o etkiliyor sanırım

Kızlar 20.12 de bebeğim dünyaya geldi
Allahim herkese nasip etsin. Çok değişik bi duyguydu. Şuanda bebeğim yanimda ağrılarım başladı. Uyuşukluk da çözülüyor gibi. Susuzluktan olucem ya. 8 saat sonra dediler. Ben dayanamadım sadece bir yudum içtim. İnşallah bişi olmaz. Mesaj atan herkese çok teşekkür ederim

Sarılıktan hastanede yatmadı çok şükür canım ama değeri 15.6 çıktı sınır 17’ymiş. Şimdi düşüşe geçti ama bende korku kaldı emse de sanki doymamış süt yetmemiş gibi geliyor ne kadar emdiğini bilmediğim için. Sarılık geçse de ten rengi ve gözündeki sarılık geç düzelirmiş o yüzden ne seviyede olduğunu da anlayamıyorum. İnşallah geçer bir an önce, bebekler hep sağlıklı olsun

Maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah

Hayırlı olsun canımm saglıkla büyüt bebeğini

Allah kimseyi emmeme problemi sınamasın

Ben emmeyi geçtim tmm emmesin
Ama göğsümü sağmak istiorm
Cok acı çekiorum
Ben yıllar önce forumdan not almıştım “lesitin” iyi geliyormuş, gıda takviyesi, baya bakmıştım iyi geliyormuş. Bir araştırın isterseniz forumda aratınca da çıkar

Tebrik ederimm

Gözün aydın canım

Ağustosa mı geçsem napsam yürü merdiven çık diyen doktorların karnına karpuz bağlatıp merdiven çıkartmak lazım valla sanki kolaydı

Ah canım benim aynı şeyleri çektim inanırmısın emzirmeyi bile kesmeyi düşündüm ağlama krizlerine girdim bebeğim elimde kalacak diye kalbim agzımda emzirdim şu çözümü buldum hafif yatar pozizyonda bebeği memenin üstüne yatırdım onun bir fotosunu atmışdı arkadaş ve çok şükür bir daha olmadı olsa da arada ve o derece değildi eğer boğazına kaçarsa elinin üstüne yatır bebeği biraz eğ baş aşağı boğulma tekniği uygula daha çobuk atlatıyor dik şekilde atlatamıyor her zaman ben resmi bulursam atayım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…