İyi fikir canım çok sağol bende baya yatay pozisyona gecmistim bugün bebiş dik durarak emzirdim denerim bunuda dikişlerim biraz düzelsin tam yatıp kalkanı yorum seri şekilde
İsilik acımaz diye düşünüyorum. Hali keyfi nasıl bebişin, benim ki normal ağlaması yok. Biraz serin Bi ortamda tutabilirsen geçmesinde faydası olabilir. Çok giydirmiuosun değil mi
Kızlar 20.12 de bebeğim dünyaya geldi
Allahim herkese nasip etsin. Çok değişik bi duyguydu. Şuanda bebeğim yanimda ağrılarım başladı. Uyuşukluk da çözülüyor gibi. Susuzluktan olucem ya. 8 saat sonra dediler. Ben dayanamadım sadece bir yudum içtim. İnşallah bişi olmaz. Mesaj atan herkese çok teşekkür ederim
Yazdıklarının aynısını birebir yaşıyorum. Pazartesi günü yarın sağlık ocağına götürüp bi kilo ölçümü yaptıracağım. Senin bebeğin sarılıktan yattı mı hiç ? Yoksa şuan olan birşey mi canım
Sarılıktan hastanede yatmadı çok şükür canım ama değeri 15.6 çıktı sınır 17’ymiş. Şimdi düşüşe geçti ama bende korku kaldı emse de sanki doymamış süt yetmemiş gibi geliyor ne kadar emdiğini bilmediğim için. Sarılık geçse de ten rengi ve gözündeki sarılık geç düzelirmiş o yüzden ne seviyede olduğunu da anlayamıyorum. İnşallah geçer bir an önce, bebekler hep sağlıklı olsun
Allahim herkese nasip etsin. Çok değişik bi duyguydu. Şuanda bebeğim yanimda ağrılarım başladı. Uyuşukluk da çözülüyor gibi. Susuzluktan olucem ya. 8 saat sonra dediler. Ben dayanamadım sadece bir yudum içtim. İnşallah bişi olmaz. Mesaj atan herkese çok teşekkür ederim
Ben yıllar önce forumdan not almıştım “lesitin” iyi geliyormuş, gıda takviyesi, baya bakmıştım iyi geliyormuş. Bir araştırın isterseniz forumda aratınca da çıkar
Ben yıllar önce forumdan not almıştım “lesitin” iyi geliyormuş, gıda takviyesi, baya bakmıştım iyi geliyormuş. Bir araştırın isterseniz forumda aratınca da çıkar
İsilik acımaz diye düşünüyorum. Hali keyfi nasıl bebişin, benim ki normal ağlaması yok. Biraz serin Bi ortamda tutabilirsen geçmesinde faydası olabilir. Çok giydirmiuosun değil mi
Emzirirken üç defa boğulma tehlikesi geçirdik dün gece aklım çıktı Sütümü kontrol edemiyorum resmen fışkırıyor kafam allak bullak uykusuzum yorgunum çok şükür bir şey olmadı ama mosmor oldu yavrum ne yapacağını şaşırdım kucağımda ordan oraya koştum Allah korusun l. Sağsam fazla sütü daha artar diyorlar ne yapacağım bebeğin kafasini olabildiğince dik tutmaya çalışıyorum tavsiyesi olan var mı çok çaresizim
Ah canım benim aynı şeyleri çektim inanırmısın emzirmeyi bile kesmeyi düşündüm ağlama krizlerine girdim bebeğim elimde kalacak diye kalbim agzımda emzirdim şu çözümü buldum hafif yatar pozizyonda bebeği memenin üstüne yatırdım onun bir fotosunu atmışdı arkadaş ve çok şükür bir daha olmadı olsa da arada ve o derece değildi eğer boğazına kaçarsa elinin üstüne yatır bebeği biraz eğ baş aşağı boğulma tekniği uygula daha çobuk atlatıyor dik şekilde atlatamıyor her zaman ben resmi bulursam atayım sana