2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar bende cıldırıcam artık bebeğim emmiyor yutkunmuyor doğru düzgün 2 yutkunuyorsa sonrası emzik gibi kullanıyor. Sağıp vermekten yoruldum.. gögüsümü bırakacak diyede korkuyorum ama böyle de olmuyor çok yoruldumm elektrikli pompa alıp biberonla artık beslemeyi düşünüyorum yarın doktora gidicem hastanenin hemşiresiyle görüşücem başka birşey gelmiyor aklıma. Hiç böyle hayal etmemiştim emzirememenin sorun olacağını düşünmedim. Emzirmeyi bu kadar çok isterken zoruma gidiyor

İyi fikir canım çok sağol bende baya yatay pozisyona gecmistim bugün bebiş dik durarak emzirdim denerim bunuda dikişlerim biraz düzelsin tam yatıp kalkanı yorum seri şekilde

Emzirme danışmanı ne demişti canım niye böyle oldu ya

Hadi güzel haberler alalım inşallah dua ediyorun canım

Hadi bakalim hayirlisi ☺ aynen bencede sancinin cogu evde gecirilirse daha iyi tabii. Bendede su nisan gelsede rahatlasam

Nisan gelmeden önce farkli sanci felan oldumj yoksa yalanci kasilmalar felanmi okdu sadece.

Bizimde minik bi operasyonla kestiler o parçayı canım göbek düşmüştü ama bi parçası dibinde kalmıştı onu da o şekilde yok ettiler. Ultrasonu her bebekten istiyorlar diye biliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…