2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım sen mama da veriyor musun? Ben sadece süt veriyorum yine de kimyon çayı verebilir miyim acaba
Ben de sadece anne sütü veriyorum. Geçenlerde çok huzursuzdu ağlıyordu uyumuyordu. Kendi içtiğim karışık rezene çayından iki çay kaşığı içirdim, rahatladı uyudu hemen. Öncesinde cesaret edemedim baya araştırdım tabi. Bazı doktorlar bebeğe verilmesini öneriyor bazı doktorlar annenin içmesi gerektiğini söylüyor hiç durmayınca ben içirdim mecburen. Rahatlattı bebeğimi

Canım makinada sağamama problemi bende de oldu yani çekmiyordu sütü.
Kaynar suya havlu koy bi tane, baş havlusu falan. Sonra sık onu ilk sıcagı geçince göğüslerinim üstüne koy. Kendini yakma tabi dikkat et. Süt yumuşuyor akışkanlığı artıyor daha rahat geliyor. Denedin mi bilmiyorum da yazayım dedim

Canim ben valla günde 2 kere 5 kat merdiven inio cikiyorum evde temitlikti ütüydü disards biraz.yprüyüstp. bunlari hepsini yapiyorum
canım Ne Kadar Çok çalışırsan o kadar çok doğumun kolaylaşıyor İnan benim yaptığım işleri bir görseydim 9 ayda neler neler yapıyordum ki ekstra 2 yaşında bir de kızım var onun peşinden koşturmaktan

Biberon vermediysen sakın bulaşma
Ne güzel emiyordu oğlum, sütüm az geldi sarılık falan derken şimdi bıraktı memeyi biberon istiyo sadece. Çok arada bir tutuyor. Cidden yıpratıcı 2 3 saatte bir o pompa sesi, bulaşığı vs. Bebekle de sanki emzirmedeki gibi bağ kuramıyosun gibi gibi

Kizlar kabizliga acil cozumu olan arkadas var mi kendim icin kayisi su hosaf zeytinyag gibi seyler ise yaramadı
Eltim geçen söyledi 1 su bardağı ışıktan sıcak su 1 tatlı kaşığı bal kariştırıp içersen ishal olur kapızlık sorunu çözülür dedi ben öyl yapıyordum deid bende henüz bal alamadım denemedim ama bir dene istersen balım zararı yok nasıl olsa, birde osmolak şurup aldım kullanıyorum onun sayesinde yine biraz rahat çıkıyorum yoksa hayatta kabızlıktam çıkamaz ve dikişlerim hepsi patlardı süte zararı yokmuş eczaneden sorup aldım hatta kızım bile içiyor kabız olunca 2 yaşında

Kızlar ananas doğumu hızlandırıyor uş bir arkadaş yediği günün sabahında doğum yapmiş tabi kesin değil ama deneyin isterseniz meyve sonuçta bir zararı olmaz

Tebrikler ömürlü olsun
Gözün aydın canım hayırlı olsun Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah
Allah saglikla büyütsün canım analı babalı inşallah adıyla yaşasın paşa
Gözünüz aydin kizlar cok sevindim adiniza Rabbim hayirli evlatlar eylesin insallah

Sagsalim kucagina alirsin canim insallah Rabbim yardimcin olsun
Sagolun kızlar Allah razı olsun. Çok güzel bir duygu. Her defasında bir mucize

Maşallah çok geçmiş olsun kokulu kokulu öp bizim için

Normal canım bizim kide yapıyor

Valla ben 7 ay boyunca calistim sabah 8 aksam 18 30 a kadar. Son 2 ay evdeydim ordada temizlik disarda yürüyüs. Hep böyle oldu. Artik yapabilexegim bisey yok yürüyüs yapiyorum aksamlari iste 30 dakka fln

Rezene midedeki sorunlara iyi geliyormuş ama bizimkinin bağırsaklarda sorunu var muhtemelen, ıkınıp duruyor acaba iyi gelir mi bir cesaret edip denersem sonucu yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…