- 23 Kasım 2020
- 124
- 109
- 53
Ben de sadece anne sütü veriyorum. Geçenlerde çok huzursuzdu ağlıyordu uyumuyordu. Kendi içtiğim karışık rezene çayından iki çay kaşığı içirdim, rahatladı uyudu hemen. Öncesinde cesaret edemedim baya araştırdım tabi. Bazı doktorlar bebeğe verilmesini öneriyor bazı doktorlar annenin içmesi gerektiğini söylüyor hiç durmayınca ben içirdim mecburen. Rahatlattı bebeğimiCanım sen mama da veriyor musun? Ben sadece süt veriyorum yine de kimyon çayı verebilir miyim acaba
Yk mastit olmadm ama olma yolunda ilerliorm.. Peki cnm snra senin minnoş emdimi?
Cnmmm benm gebeliğim cok kötüydü cok çektim ilk 4 ay ayağa kalkamadm
Bir bebeğimi kaybettm felan..
Belki ondan öyle düşünüorm
Ay bide içindeyken hep merak ediosn acaba iyimi, yk tekme attı atmadı vs
Şimdi böyle göz önünde oh mis
Manuel pompa dahamı iyi sağdı cnm?
Ondan aldm ama iade etsem mi die düşündüm
Daha açmadım?
Evet canım oo daha iyi çekti ve süt geldi makine hiç çekmiyordu ben çok memnun kalkmiştım inşallah bebeğin emer ihtiyaç duymasın ama olurda ihtiyacın olursa sanada yarar inşallah
Anahtar hala bende
Bakalım kime verecem
Cnm zaten öyle yapıorm.. Makina sağmıor
Annem hamur yağurur gibi yoğuruor.. Akan sütü kaşık biberona dolduruorus veriorus.. Ama el kol dayanmıo sağmaya.. Annemin elindeki damarlar şişti.. Hani makina sağsa rahatlayacam
Makina neden sağnıor anlamıorm tek sorunum bu
Bide inşallah emer ama çenesi kuvvetli
Emzik ve biberob emio löp löp löp
Cnm evet denedim malesef sağmadı göğsümü
Cnm süt kanalları tıkalı olsa elle sağınca süt gelmez demi?
Hayır gelmezse kapalı değil
Yok gelir ve anlaşılmazsa bilemem
Anaaammmmmm
@buketim_0688 cnm benmmmm
Allah hayırlısını versin
Sende kaybettn anahtarı
Artk sendede 2. Bebeye
Hayırlısı ile kucağına al cnm
Cnm sağamıorm
Ancak elleo güçte pek işe yaramıo
canım Ne Kadar Çok çalışırsan o kadar çok doğumun kolaylaşıyor İnan benim yaptığım işleri bir görseydim 9 ayda neler neler yapıyordum ki ekstra 2 yaşında bir de kızım var onun peşinden koşturmaktanCanim ben valla günde 2 kere 5 kat merdiven inio cikiyorum evde temitlikti ütüydü disards biraz.yprüyüstp. bunlari hepsini yapiyorum
akşamına yaptı çok şükür çocuk dr unu aradık lavman kullanabilirsiniz dedi ama ben kullanmak istemedim birde bir haftaya kadar normal miş o yüzden beklemek istedimCanim benjm kiziminda yapmadigi gun oldu canim sonra yapti ertesi gune
Biberon vermediysen sakın bulaşmaKızlar bende cıldırıcam artıkbebeğim emmiyor yutkunmuyor doğru düzgün 2 yutkunuyorsa sonrası emzik gibi kullanıyor. Sağıp vermekten yoruldum.. gögüsümü bırakacak diyede korkuyorum ama böyle de olmuyor çok yoruldumm elektrikli pompa alıp biberonla artık beslemeyi düşünüyorum yarın doktora gidicem hastanenin hemşiresiyle görüşücem başka birşey gelmiyor aklıma. Hiç böyle hayal etmemiştim emzirememenin sorun olacağını düşünmedim. Emzirmeyi bu kadar çok isterken zoruma gidiyor
Eltim geçen söyledi 1 su bardağı ışıktan sıcak su 1 tatlı kaşığı bal kariştırıp içersen ishal olur kapızlık sorunu çözülür dedi ben öyl yapıyordum deid bende henüz bal alamadım denemedim ama bir dene istersen balım zararı yok nasıl olsa, birde osmolak şurup aldım kullanıyorum onun sayesinde yine biraz rahat çıkıyorum yoksa hayatta kabızlıktam çıkamaz ve dikişlerim hepsi patlardı süte zararı yokmuş eczaneden sorup aldım hatta kızım bile içiyor kabız olunca 2 yaşındaKizlar kabizliga acil cozumu olan arkadas var mi kendim icin kayisi su hosaf zeytinyag gibi seyler ise yaramadı
Kızlar ananas doğumu hızlandırıyor uş bir arkadaş yediği günün sabahında doğum yapmiş tabi kesin değil ama deneyin isterseniz meyve sonuçta bir zararı olmazBeni de ekleyin bacılarbelki listenin bir kerameti vardır. Ise falan yarar.
Bebeğimi kucağıma alıp fit bir ana olmak istiyorum artık
Bebiş gelsin diye gün boyu comelerek oturmayı düşünüyorum. Bugün de bunu deneyeyim bari
Tebrikler ömürlü olsun
Gözün aydın canım hayırlı olsun Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah
@buketim_0688 B BaSa86 gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütsündiğer kaçırdıklarımı da çokk tebrik ederim.
inşallah sizin bebekler kolik olmaz
4 saattir uyumuyor ve agliyor benim bebek. Kafayı yemek üzereyim
Allah saglikla büyütsün canım analı babalı inşallahadıyla yaşasın paşa
Sagolun kızlar Allah razı olsun. Çok güzel bir duygu. Her defasında bir mucizeGözünüz aydin kizlar cok sevindim adinizaRabbim hayirli evlatlar eylesin insallah
Sagsalim kucagina alirsin canim insallahRabbim yardimcin olsun
Göğüc ucm az göğüs ucunu çıkararak denediler.. Silikon göğüs ucuyla denediler
Baya uğraştılar ama tutmuo
Lansihon değil markası ama e bebekten aldk dün manuel işe yaramadı
Bende lansinohbiberonşu el pompası ı kullandım başta çekmeyebilir sürekli sağ acısada sğ meme ucu alıştıkça gelicek sütün birde meme ucunu değilde koyabildiğin kadar mem ucunu pompa ın içine koy ki rahat çeksin
Buketimmmm canommm
Sadece şuan etiketlemeni gördm onum dşnda bişi ykkkk
Anammm ne kaçırdın gızzz doğurdunmu yoksaaaa
Ben kızımda denemedim enfeksiyon kaptı dikişlerim ve hepsi açıldı denemeyin sakın derimCanim eline eldiven giyip zeytinyagi sur bende ise yaradi
Maşallah çok geçmiş olsun kokulu kokulu öp bizim için3kg 410gr 52 cm olarak doğdu oğlum bugün sabah 08:55 deBiraz huzursuz alışmaya çalışıyo, sesi baya çıkıyo valla. Sütüm geldi çook emmeyi bilmediğinden öğretiyoruz birlikte öğreniyoruz daha doğrusu. Sezaryen ağrım yavaş yavaş geliyo kalkıp yürüdüm ama bir gaz çıkarmak kaldı
Analı babalı büyüsün inşallah hoşgelmiş minik kuzuKızlar bende bu sabah doğum yaptim. Darısı doğum yapmayanların başına.
İkimizde çok iyiz. Normal doğumla dünyaya getirdim oğlumu
Normal canım bizim kide yapıyorKızlar benim bebeğim bazen şaşırıyor gibi ses çıkartıyor içini çekiyor gibi nasıl bir ses olduğunu tarif edemiyorum hıııgg diyo sanki inşallah anlamışsınızdır. Sizin bebeklerde de oluyor mu? Normal bir şey mi? Dr pazartesi günü gidicem size sormak istedim
Kolik bebek cok zor@buketim_0688 B BaSa86 gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütsündiğer kaçırdıklarımı da çokk tebrik ederim.
inşallah sizin bebekler kolik olmaz
4 saattir uyumuyor ve agliyor benim bebek. Kafayı yemek üzereyim
Valla ben 7 ay boyunca calistim sabah 8 aksam 18 30 a kadar. Son 2 ay evdeydim ordada temizlik disarda yürüyüs. Hep böyle oldu. Artik yapabilexegim bisey yokcanım Ne Kadar Çok çalışırsan o kadar çok doğumun kolaylaşıyor İnan benim yaptığım işleri bir görseydim 9 ayda neler neler yapıyordum ki ekstra 2 yaşında bir de kızım var onun peşinden koşturmaktan
Geçecek sadece zaman gerek diye diye günler geçiyor bakalım. Uyurken de ağlarken de çok masum, insan sıkıntısını bilip çare olmak istiyoKolik bebek cok zorAllah kolaylık versin
Onuda aldim dün bugün yiycemKızlar ananas doğumu hızlandırıyor uş bir arkadaş yediği günün sabahında doğum yapmiş tabi kesin değil ama deneyin isterseniz meyve sonuçta bir zararı olmaz
Rezene midedeki sorunlara iyi geliyormuş ama bizimkinin bağırsaklarda sorunu var muhtemelen, ıkınıp duruyor acaba iyi gelir miBen de sadece anne sütü veriyorum. Geçenlerde çok huzursuzdu ağlıyordu uyumuyordu. Kendi içtiğim karışık rezene çayından iki çay kaşığı içirdim, rahatladı uyudu hemen. Öncesinde cesaret edemedim baya araştırdım tabi. Bazı doktorlar bebeğe verilmesini öneriyor bazı doktorlar annenin içmesi gerektiğini söylüyor hiç durmayınca ben içirdim mecburen. Rahatlattı bebeğimi
Masallah diyelim çıkmasınBütün hamileliğim boyunca ikisi de kolik olur diye çok korktum. Çok şükür şimdilik yok ama her an çıkabilir diye hala korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?