2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bizimde 15 di Yatırmışlardı. Cıkışta 4 tü değeri göz çevresi ve akı sarıydı 1 hafta oldu hala aynı gitmiyor onlarda. Ben yarın doktota gidicem dayanamıyorum böyle sağıp vermeye emmeside az bi hemşire veya ebeyle konuşucam. 1 saattir gögsümde şuan 5 dk toplasam aktif emiştir

İşte bu pozizyon canım boğazını hiç almıyor benimde sütüm tanzikli maalesef bir hızlı emiyorlar yaramazlar genzine kaçıyor boğazını alıyor morarıyorlar bizide kalpden götüryor haberleri yok minnakların

Eklentiler

• images.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 42
Bende ayrıntıliyi perinatalogta yaptırdım zaten o söylemişti iri bir bebek olacak diye ama doğumdan beri doktoralr korkuttu yok sende tiroit var bebektede olabilir şekerde olabilir. İri bebekte organlarda büyüklük olabilir diye iyice tembihledi bende bir baktirayim diyorum. Seninki kaç kilo doğdu benimki 4330 gram dogdu

Sagolun kızlar, evet ismi Ayberk oldu:)
Amin Allahim herkesin evladını bağışlasın. Çok şükür sağ salim vede sağlıklı doğdu.

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Allah saglikla büyütsün canım analı babalı inşallah adıyla yaşasın paşa

Şimdi gördüm hemen yazayım dedim benimkide iki gündür gaz sancısı çekiyor kimyon çayı verdim Saraçoğlu tarifi dene istersen 2 saat oldu sakinlesti baya inşallah gecede rahat uyur. Belki faydası olur dene istersen

Canım benim oğlum da 4300 gram doğdu, aşağı yukarı senin bebişle aynı kiloda doğmuş :) ilk hafta kontrolünde 4075 geldi. Daha bugün Doğum kilosunu yakalayabildik. Bizim doktor detaylı kontrol demedi. Dese de biz bu ara sarılık ile savaşıyoruz resmen. Gece gündüz uyumuyoruz, oğluşla yapışık ikiz gibiyiz, sürekli emiyor ama sanırım sütüm yetmiyor. Üstüne üç saatte bir de mama verince sakinleşiyor, karnı doyuyor yavrumun. Ana olmak zormuş valla :) Allah yardımcımız olsun, çocuklarımızın rızkını bol göndersin

MerhabalarBebişine kavuşan anneler kervanına katıldım 16.00 itibariyle şükürler olsun12 temmuzdan beri 5 cm açıklıkla geziyorum.Çok uzun yazmayacağım.Normal doğumla geldi şükürler olsun.Sezeryan da normal doğum da elbette zorlukları oluyor ve her kişide farklılık gösterebiliyor.Rabbim kolay ve sağlıklı doğum nasib etsin sabırla bekleyen tüm annelereEzgi Dila'm bugün Rabbimin bi hediyesi olarak katıldı ailemize❤

Yok canım ben hiç anlamadım evde bir kaç kez sancim oldu hastaneye gittiğimde 3 cm lik açıklık olmuştu
Benim de bugun nst.de 1defa 100u goren sanci cikti ama yalanci sanciydi hic hissetmedim bile. Dogum sancisinda alttan baski da olur dedi dr, sanciniz nasildi adet sancisi gibi miydi, o acilmayi saglayan sancilarin hissi nasildi
Ben hisseymişdim 4 santimken oturamazdım ve yürüyemedim alttan acı veren bir sızı vardı
Adet sancisi gibi miydi peki

Allah analı babalı büyütsün canım. Evet aynı kilodalar nedendir bilmem iki ayrı aynı hastanenin doktoru aynı şeyi söyledi şimdi yaptırmadan içim rahat etmeyecek. Mama benimkinede veriyordum ama mamayı yiyince 2 3 saat acikmiyordu sarılık içinde fazla bir zaman aralığı. Bana hep mama ver dediler sarılık artincada anne sütü ile atılır sarılık dediler şimdi ağırlık anne sütü veriyorum baya azaldı sarılık ama olcturmedim daha henüz kaç bilmiyorum

Canım sen mama da veriyor musun? Ben sadece süt veriyorum yine de kimyon çayı verebilir miyim acaba

Memede uyumak istiyor benimki de, emzik olarak kullanıyor beni

Yok canım doğum yapmadan birgün öncesi adet sancısı gibi olan sancı kesilmişdi hareket ettirmeyen kramplı yani acılı birşeydi ani batma gibi diyeyim ama ben kendim başlattım sanırım doğum int bi hareket vardı onu yaptım açılma başladı iki günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…