- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 133
- 29
Rabbim sifa versin canım insallah düzeler sürekli sağ 1 bucuk saatte bi sag ki iyice yumuşar boşalır belki benimde bazen koltuk altı tarafları sert kalıyor ememiyor diye hemen sagıyorum elimle yumuşuyorHastaneden geliorm temmuz annişleri
Bu konuda aranızda tek çeken benim sanırım
Çünkü ben gibisini hiç okumadm.. Başka topiklerdede okumadm
Lohusa depresyonum yk.. Ağrm sızım yk. Herşey yolunda derken şu emme olayını aşamadık
Kızlar sütüm yok değilmiş..
Aksine Sütüm cokkkk var ama bebeğim meme almadığı için içerde birikti ve damarlar açılmamış..
Süt sağma makinam çekmedi günlerdir deniodum zaten...
İlla bebeğin emmesi lazm aktif süt gelene kdar.. Emmioda..
Artk taş gibi oldu.. Ağrıdan hastaneye gittim
Hastanede saatlerce uğraştılar ama asla memeyi almıor.. Her yolu denedi yeni doğan hemşireleri ama kmse memeyi tutturamadı
Göğsümede baya masaj felan yaptılar çünkü taş gibiydi
Ordada makina kiraladık felan ama
Yumuşama oldu.. Fakat tam boşalmadı yine..
Ben aktif süt gelene kdar cok çekecem sanırım..
Tek korkum aktif süt gelincede bu ağrılarn devam edebilecek olasılığı
Etmez demi
Göğüslerime elleyemiorm dokunamıorm artk acıdan
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallahkızlar bebişim doğdudarısı diğer doğum yapmayan arkadaşlara
Allah yardımcın olsun güzel sağlıklı dogum olsun rabbim bebegini size kavuştursun inşallah canımKızlar hastaneye Yatisim yapıldı. Yarın planlanıyordu. Nst ye girdim. Düzenli sancılarım çıktı. Tabi ben ufacik sancılar dışında pek bişey hissetmedim. Hatta boşuna takiyorlar şu nst yi diye soylendim
Düzenli sancılarım çıktıakşam 5-6 gibi sezeryana alinacagim. 11 de kahvaltı, 12 gibi de karpuz yemiştim. Bi sıkıntı olur mu sizce? Heyecandan tele bile bakasim gelmiyor. Bunlari zor yaziyorum.. iyiki bugüne alındı yoksa stresten uyuyamazmisim ben
Lütfen dua edin bana kızlar.
Cnm zaten öyle yapıorm.. Makina sağmıorKuzum dedigimi yapmadin mı benimde aynıydı sertti ve emmiyodu komşum resmen hamur yoğurur gibi yogurdu goguslerimi şimdi yumuşacık oldu pes etme emzirmeyi dene biberonla veriyordum ben sagdıgimı loop içiyordu goguste emerken saydığımız sütten çay kaşığıyla üstten dikkatlice göğsüme akıttık aldı gogsumu
Biberonla hazıra bol bol alışınca göğüste az gelince beğenmiyorlar bol bol gelcek ilk hafta öyleydik şimdi göğüste uyuyoz sürekli istiyor benim cadı sen pes etme çenesi kuvvetlenince cork cork emer o
Cnm evet denedim malesef sağmadı göğsümükizlar aventin makinesini denediniz mi ? ben oglumda almistim. tabi 1 yaslarinda falan iken. disarda oldugum icinneve sut birakmam gerekiyodu. simdi evdeyim. kizim 1 haftalik oldu. 3. gun goguslerim tas gibu oldu. ikisini de aventle sagdim. epey rahatladim. eger denemediyseniz tavsiye ederim
Cnm süt kanalları tıkalı olsa elle sağınca süt gelmez demi?Off niye böyle oldu valla üzüldüm senin adına. Yarin bir genel cerraha falan mı gitsen . Süt kanalların mi tıkandı acaba
AnaaammmmmmKızlar hastaneye Yatisim yapıldı. Yarın planlanıyordu. Nst ye girdim. Düzenli sancılarım çıktı. Tabi ben ufacik sancılar dışında pek bişey hissetmedim. Hatta boşuna takiyorlar şu nst yi diye soylendim
Düzenli sancılarım çıktıakşam 5-6 gibi sezeryana alinacagim. 11 de kahvaltı, 12 gibi de karpuz yemiştim. Bi sıkıntı olur mu sizce? Heyecandan tele bile bakasim gelmiyor. Bunlari zor yaziyorum.. iyiki bugüne alındı yoksa stresten uyuyamazmisim ben
Cnm sağamıormR
Rabbim sifa versin canım insallah düzeler sürekli sağ 1 bucuk saatte bi sag ki iyice yumuşar boşalır belki benimde bazen koltuk altı tarafları sert kalıyor ememiyor diye hemen sagıyorum elimle yumuşuyor
E simdi hastahamede degilmisin? Veya acilma yokmu baktilarmiAkıntı bende de vardı. Nisan geldi falan diye düşünüyordum hatta ben. Ama sabah bildiğin adet sancısı çektim ve kanama oldu. 5.30 dan 8.00 a kadar 5 dakika 7 dakika 10 dakikaya bir sancı geldi. Sonra uyumuşum. Şu an sancı yok. Ben anlamadım bu işi. Bebişin hareketlerini takip ediyorum. Suyum da gelmedi. Bu arada haftam 39+5. Ben 40 a kadar bir belirti beklemiyordum şaşırttı beni
Ayyy inanmiyorum kizzzzzz gözün aydinnnnn nasil olduukızlar bebişim doğdudarısı diğer doğum yapmayan arkadaşlara
Anahtari bence bana verirsinİşte emziremediğim için
Cok şükür emziriosun bacım
Aaa iyi bari.. Doymuş olduğunu anlarm
Limonlu suya cesaret edemem sanırım
Cnmmmmm üzgünüm anahtarı sana veremiorm
Artk ikinci bebeye inşallah
Gözün aydınnnn
Allah analı babalı büyütsün
Hadi gözün aydin canim hayirlisiyla insallah kucagina alirsinAyy inanmıyorum. Allah sağlık sıhhat versin canım. Gözün aydinSana yetiscem galiba ben de. Beni de alacaklar bugün
Ağustosa kalırsan vermemAnahtari bence bana verirsin
O zaman agustosa kalirim benAğustosa kalırsan vermem
31 temmuza kdar doğurana vercem
Şansın var halaO zaman agustosa kalirim ben31 temmuza kadar tik olmaz bnde
B Bsrkya123benim oğluş başından beri hep hareketliydi Öyle böyle degil can acıtan cinstendün ciddi anlamda hareketsiz olduğunu farkettim uyuodur diye endişeye vermedim ama gece bunun sevdiği meyveleri gofreti fln yedim yine hareket etmeyince drma yazdım o da nstye yönlendirdi gece nst çekildi 70-80 civarı düzenli sancı vardı bebek kalp atışları düşüktü hiç açılmam yoktu. sabaha kadar durduk nst çektiler açılmaya baktılar en son sabah drum bi seçim yapmamı istedi suni sancı ya da sezeryan Bende suni deneyelim dedim Denedik düzenli ve şiddetli sancılarım geldi yine açılmam olmadı ve oğlumun kalbi malesef sancıları kaldırmadı teyzeleri çok çok düştü nabzı acil sezeryana aldılar Kaka yapmış ve kordonu dolanmış İyiki sezeryana alinmissn dediler
Ooooo cok gecmis olsun canimmm. Cok sükür saglikli sekilde kucagina aldn
Kalksın kendi soysun bu nasıl bir pişkinlikYok be adam salataliginin kabugu soyulmamis diye kocama soyaydin diyor
Valla kemir dedim oyle yediKalksın kendi soysun bu nasıl bir pişkinlik
Tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz.Eşim sıkınca süt fışkırıyor resmen ama avent sağmıyor.Bebeğim de biberona alıştı.Yoksa emmesi çok güzeldi.Şimdi memeden istediği gibi gelmeyince sinirleniyor.Doğumdan hemen sonra göğüslerim taş gibi oldu.O zaman sıksan da çıkmıyordu.Sıcak havlu duş falan hallettik.Ama makine resmen bir halta yaramıyor.Eşimi zor tutuyorum,gidip kafalarına atası varmış.Hepten strese soktu beni.Cnm zaten öyle yapıorm.. Makina sağmıor
Annem hamur yağurur gibi yoğuruor.. Akan sütü kaşık biberona dolduruorus veriorus.. Ama el kol dayanmıo sağmaya.. Annemin elindeki damarlar şişti.. Hani makina sağsa rahatlayacam
Makina neden sağnıor anlamıorm tek sorunum bu
Bide inşallah emer ama çenesi kuvvetli
Emzik ve biberob emio löp löp löp
Cnm evet denedim malesef sağmadı göğsümü
Cnm süt kanalları tıkalı olsa elle sağınca süt gelmez demi?
Hayır gelmezse kapalı değil
Yok gelir ve anlaşılmazsa bilemem
Anaaammmmmm
buketim_0688 cnm benmmmm
Allah hayırlısını versin
Sende kaybettn anahtarı
Artk sendede 2. Bebeye
Hayırlısı ile kucağına al cnm
Cnm sağamıorm
Ancak elleo güçte pek işe yaramıo
3kg 410gr 52 cm olarak doğdu oğlum bugün sabah 08:55 deBiraz huzursuz alışmaya çalışıyo, sesi baya çıkıyo valla. Sütüm geldi çook emmeyi bilmediğinden öğretiyoruz birlikte öğreniyoruz daha doğrusu. Sezaryen ağrım yavaş yavaş geliyo kalkıp yürüdüm ama bir gaz çıkarmak kaldı
Kızlar bende bu sabah doğum yaptim. Darısı doğum yapmayanların başına.
İkimizde çok iyiz. Normal doğumla dünyaya getirdim oğlumu
Gözünüz aydin kizlar cok sevindim adinizakızlar bebişim doğdudarısı diğer doğum yapmayan arkadaşlara
Sagsalim kucagina alirsin canim insallahKızlar hastaneye Yatisim yapıldı. Yarın planlanıyordu. Nst ye girdim. Düzenli sancılarım çıktı. Tabi ben ufacik sancılar dışında pek bişey hissetmedim. Hatta boşuna takiyorlar şu nst yi diye soylendim
Cnm bebeğin emiosa yine şükürTamamen aynı şeyleri yaşıyoruz.Eşim sıkınca süt fışkırıyor resmen ama avent sağmıyor.Bebeğim de biberona alıştı.Yoksa emmesi çok güzeldi.Şimdi memeden istediği gibi gelmeyince sinirleniyor.Doğumdan hemen sonra göğüslerim taş gibi oldu.O zaman sıksan da çıkmıyordu.Sıcak havlu duş falan hallettik.Ama makine resmen bir halta yaramıyor.Eşimi zor tutuyorum,gidip kafalarına atası varmış.Hepten strese soktu beni.
Sancım çok azE simdi hastahamede degilmisin? Veya acilma yokmu baktilarmi
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah3kg 410gr 52 cm olarak doğdu oğlum bugün sabah 08:55 deBiraz huzursuz alışmaya çalışıyo, sesi baya çıkıyo valla. Sütüm geldi çook emmeyi bilmediğinden öğretiyoruz birlikte öğreniyoruz daha doğrusu. Sezaryen ağrım yavaş yavaş geliyo kalkıp yürüdüm ama bir gaz çıkarmak kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?