2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
R Rabbim sifa versin canım insallah düzeler sürekli sağ 1 bucuk saatte bi sag ki iyice yumuşar boşalır belki benimde bazen koltuk altı tarafları sert kalıyor ememiyor diye hemen sagıyorum elimle yumuşuyor

Allah yardımcın olsun güzel sağlıklı dogum olsun rabbim bebegini size kavuştursun inşallah canım

Cnm zaten öyle yapıorm.. Makina sağmıor
Annem hamur yağurur gibi yoğuruor.. Akan sütü kaşık biberona dolduruorus veriorus.. Ama el kol dayanmıo sağmaya.. Annemin elindeki damarlar şişti.. Hani makina sağsa rahatlayacam
Makina neden sağnıor anlamıorm tek sorunum bu
Bide inşallah emer ama çenesi kuvvetli
Emzik ve biberob emio löp löp löp

Cnm evet denedim malesef sağmadı göğsümü

Off niye böyle oldu valla üzüldüm senin adına. Yarin bir genel cerraha falan mı gitsen . Süt kanalların mi tıkandı acaba
Cnm süt kanalları tıkalı olsa elle sağınca süt gelmez demi?
Hayır gelmezse kapalı değil
Yok gelir ve anlaşılmazsa bilemem

Anaaammmmmm
buketim_0688 cnm benmmmm
Allah hayırlısını versin
Sende kaybettn anahtarı
Artk sendede 2. Bebeye
Hayırlısı ile kucağına al cnm

R
Rabbim sifa versin canım insallah düzeler sürekli sağ 1 bucuk saatte bi sag ki iyice yumuşar boşalır belki benimde bazen koltuk altı tarafları sert kalıyor ememiyor diye hemen sagıyorum elimle yumuşuyor
Cnm sağamıorm
Ancak elle o güçte pek işe yaramıo

E simdi hastahamede degilmisin? Veya acilma yokmu baktilarmi

Anahtari bence bana verirsin

B Bsrkya123

Tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz.Eşim sıkınca süt fışkırıyor resmen ama avent sağmıyor.Bebeğim de biberona alıştı.Yoksa emmesi çok güzeldi.Şimdi memeden istediği gibi gelmeyince sinirleniyor.Doğumdan hemen sonra göğüslerim taş gibi oldu.O zaman sıksan da çıkmıyordu.Sıcak havlu duş falan hallettik.Ama makine resmen bir halta yaramıyor.Eşimi zor tutuyorum,gidip kafalarına atası varmış.Hepten strese soktu beni.

Kızlar bende bu sabah doğum yaptim. Darısı doğum yapmayanların başına.
İkimizde çok iyiz. Normal doğumla dünyaya getirdim oğlumu
kızlar bebişim doğdu darısı diğer doğum yapmayan arkadaşlara
Gözünüz aydin kizlar cok sevindim adiniza Rabbim hayirli evlatlar eylesin insallah
Sagsalim kucagina alirsin canim insallah Rabbim yardimcin olsun

Cnm bebeğin emiosa yine şükür
Bende bebekte emmio

E simdi hastahamede degilmisin? Veya acilma yokmu baktilarmi
Sancım çok az bebek hareket ediyor su gelmedi. Sadece biraz kanama var. Doktorum bebek hareketi olmazsa sancı siddetlenirse hastaneye geç dedi. Sancılar 3 dk da bir gelsin, sancısı evde çekmen senin için daha rahat olur dedi. Zaten hastane araba ile 10-15 dk. Bende biraz yürüyorum biraz squat yapıyorum biraz yatıyorum. Bekliyorum bakalım ne olacak

Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…