2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Veriyorum her emzirmeden sonra olmasada bazı emzirme sonrası veriyorum canım sabah akşamda 1 er kez mama veriyorum sarılığı tekrar yükselmesin diye korkuyorum. Sarılık durumu olmasa bu kadar endişe etmezdim doktora götüreceğim bugün konuşacağım bu durumu. Ebeden de destek alacağım. belki değerinide ölçtürürüm yine

Aynen boyle emziriyorum canım biraz işe yaradı ama dün gece yine kaçırdı boğazına ya bizimki çok yaramaz

Teşekkür ederiz canım, Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın Detaylı kontrolü de yaptır , aklın orda kalır yoksa. Biz de başta sarılık az dedik doktora gitmedik. Mamayı 4-5 gün kesmiştim sadece anne sütü verdim. Bir sabah baktım ki çocuk sapsarı, alelacele doktora gittik. Sarılık sınıra yaklaşmış 14,6. Keşke daha önceden gitseydim doktora.Pişmanım şimdi. Doktorumuz ve hemşire yeğenimiz mama takviye edin dedi. Önce emziriyorum iyice yarım saat-bir saat arası ,sonra mamayı veriyorum Bugün öğleden sonra kontrolümüz var . Beslenmeye aşırı dikkat ediyoruz, beyaz floresan ışığı uyguladık, fitil kullandık. İnşallah değer düşmüştür. Çocuğumla ilgili en ufak bir şeyde gözlerim doluyor ağlamaya başlıyorum. Allah evlatlarımızın güzel ve iyi günlerini göstersin , Allah esirgesin onları

Saol cnm denedm ama ı ıh

Kızlar.. Bişey soracam
Makinalarınızda süt sağarken böyle akıcımı geliyor yoksa damla damla böyle tık tık tık gibimi geliyor?
Bugn sol göğsümde makina bozuk musluktan akan su gibi tık tık tık şeklinde az az sağdı
30 ml anca çıktı..
Siz kaç ml çekiosnz ve damla damlamı
Acaba makinadamı sorun var

Günaydın canım kaç gün kanama gördün bende tık yok ilk üç gün haricî kafama takıldı ondan soruyorum
Canim normal dogum yaptim ben ilk 10 gün yogun sekilde kanamam oldu sonra giderek azaldi 20 li gunlerde kahverengiye döndü ve bitti. 10 gündür de kanamam yoktu şimdi adet oldum. Adet sivilcesi bile cıktı

Anlattığın gibi yavaş yavaŞ çekiyor canım yani normal bak sütün inmiş

Canim normal dogum yaptim ben ilk 10 gün yogun sekilde kanamam oldu sonra giderek azaldi 20 li gunlerde kahverengiye döndü ve bitti. 10 gündür de kanamam yoktu şimdi adet oldum. Adet sivilcesi bile cıktı
Hadi gözün aydın canım maşallah valla benim içimde kaldı heralde pislikler çünkü şuan normal günlük ped kullanıyorum ve bembeyaz hiçbir akıntı falanda yok kiloda veremedim ama ilk kontrolde rahim çok güzel dedi doktorum bir aylıkken bir daha gidicem bakalım

Doktor ultrasonla içeride kalan kanama alanlarını görebiliyor canım eger kalmış olsa görür sen canını sıkma

Süt çok olsa bile damla damla akıyor canım

Aa hangi hareketti acaba gorsel yada link paylasabilir misiniz cok sevinirim

Damla damla kuzum

Kızlar günaydın bugün sağlık ocağından aradılar bebeğinin topuk kanında tsh yüksek cıkmış tekrar alacaklarmis hemşire korkulacak birşey yol Dedi ama sizde böyle bir durumla karşılaşan varmi acabaa

Masallah diyelim çıkmasın
Dün gece ikizlerden biri 2 den 7 e kadar ağladı. Eşim diyor gaz var ben diyorum kolik olmasın. Meğer çocuk doymamış
Hangi mamayı veriyorsun canım? Bizi hiç mama kullanamadık ne zaman mama versem ağız dolusu kustular. O yüzden mama vermeye korkuyorum yetse de yetmese de sürekli emziriyorum korkudan
Canım elimle sıktığım zaman fışkırıyor ama makine ile sağdığım zaman damla damla akıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…