Sağol cnm. Amin inşallah. Çok güzel yaa, her defasında ayrı bir güzelAnalı babalı büyüsün inşallah hoşgelmiş minik kuzu
Veriyorum her emzirmeden sonra olmasada bazı emzirme sonrası veriyorum canımBiberon vermediysen sakın bulaşma
Ne güzel emiyordu oğlum, sütüm az geldi sarılık falan derken şimdi bıraktı memeyi biberon istiyo sadece. Çok arada bir tutuyor. Cidden yıpratıcı 2 3 saatte bir o pompa sesi, bulaşığı vs. Bebekle de sanki emzirmedeki gibi bağ kuramıyosun gibi gibi
Aynen boyle emziriyorum canım biraz işe yaradı ama dün gece yine kaçırdı boğazına ya bizimki çok yaramazİşte bu pozizyon canım boğazını hiç almıyor benimde sütüm tanzikli maalesef bir hızlı emiyorlar yaramazlar genzine kaçıyor boğazını alıyor morarıyorlar bizide kalpden götüryor haberleri yok minnakların
Tamam canım biraz daha toparlasın dikişlerim deniycem inşallahDenediginde ise yarayip yaramadigini da paylasabilir misinbizim de aklimizda olsun sonrasi icin
Kaçıncı günde canım bizim hala düşmediBizimde minik bi operasyonla kestiler o parçayı canım göbek düşmüştü ama bi parçası dibinde kalmıştı onu da o şekilde yok ettiler. Ultrasonu her bebekten istiyorlar diye biliyorum canım
Teşekkür ederiz canım, Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasınAllah analı babalı büyütsün canım. Evet aynı kilodalar nedendir bilmem iki ayrı aynı hastanenin doktoru aynı şeyi söyledi şimdi yaptırmadan içim rahat etmeyecek. Mama benimkinede veriyordum ama mamayı yiyince 2 3 saat acikmiyordu sarılık içinde fazla bir zaman aralığı. Bana hep mama ver dediler sarılık artincada anne sütü ile atılır sarılık dediler şimdi ağırlık anne sütü veriyorum baya azaldı sarılık ama olcturmedim daha henüz kaç bilmiyorum
Saol cnm denedm ama ı ıhCanım makinada sağamama problemi bende de oldu yani çekmiyordu sütü.
Kaynar suya havlu koy bi tane, baş havlusu falan. Sonra sık onu ilk sıcagı geçince göğüslerinim üstüne koy. Kendini yakma tabi dikkat et. Süt yumuşuyor akışkanlığı artıyor daha rahat geliyor. Denedin mi bilmiyorum da yazayım dedim
Günaydın canımGünaydın herkesebugun tekrar adet oldum. Vücut kardeş yapın demek istiyor heralde
Canim normal dogum yaptim ben ilk 10 gün yogun sekilde kanamam oldu sonra giderek azaldi 20 li gunlerde kahverengiye döndü ve bitti. 10 gündür de kanamam yoktu şimdi adet oldum. Adet sivilcesi bile cıktıGünaydın canımkaç gün kanama gördün bende tık yok ilk üç gün haricî kafama takıldı ondan soruyorum
Anlattığın gibi yavaş yavaŞ çekiyor canım yani normal bak sütün inmişKızlar.. Bişey soracam
Makinalarınızda süt sağarken böyle akıcımı geliyor yoksa damla damla böyle tık tık tık gibimi geliyor?
Bugn sol göğsümde makina bozuk musluktan akan su gibi tık tık tık şeklinde az az sağdı
30 ml anca çıktı..
Siz kaç ml çekiosnz ve damla damlamı
Acaba makinadamı sorun var
Hadi gözün aydın canım maşallah valla benim içimde kaldı heralde pislikler çünkü şuan normal günlük ped kullanıyorum ve bembeyaz hiçbir akıntı falanda yok kiloda veremedim ama ilk kontrolde rahim çok güzel dedi doktorum bir aylıkken bir daha gidicem bakalımCanim normal dogum yaptim ben ilk 10 gün yogun sekilde kanamam oldu sonra giderek azaldi 20 li gunlerde kahverengiye döndü ve bitti. 10 gündür de kanamam yoktu şimdi adet oldum. Adet sivilcesi bile cıktı
Doktor ultrasonla içeride kalan kanama alanlarını görebiliyor canım eger kalmış olsa görür sen canını sıkmaHadi gözün aydın canım maşallah valla benim içimde kaldı heralde pislikler çünkü şuan normal günlük ped kullanıyorum ve bembeyaz hiçbir akıntı falanda yok kiloda veremedim ama ilk kontrolde rahim çok güzel dedi doktorum bir aylıkken bir daha gidicem bakalım
Süt çok olsa bile damla damla akıyor canımKızlar.. Bişey soracam
Makinalarınızda süt sağarken böyle akıcımı geliyor yoksa damla damla böyle tık tık tık gibimi geliyor?
Bugn sol göğsümde makina bozuk musluktan akan su gibi tık tık tık şeklinde az az sağdı
30 ml anca çıktı..
İnşallah öyledir canım çok sağolDoktor ultrasonla içeride kalan kanama alanlarını görebiliyor canım eger kalmış olsa görür sen canını sıkma
Aa hangi hareketti acaba gorsel yada link paylasabilir misinizYok canım doğum yapmadan birgün öncesi adet sancısı gibi olan sancı kesilmişdi hareket ettirmeyen kramplı yani acılı birşeydi ani batma gibi diyeyim ama ben kendim başlattım sanırım doğum int bi hareket vardı onu yaptım açılma başladı iki günde
Damla damla kuzumKızlar.. Bişey soracam
30 ml anca çıktı..
Dün gece ikizlerden biri 2 den 7 e kadar ağladı. Eşim diyor gaz var ben diyorum kolik olmasın. Meğer çocuk doymamışMasallah diyelim çıkmasın
Hangi mamayı veriyorsun canım? Bizi hiç mama kullanamadık ne zaman mama versem ağız dolusu kustular. O yüzden mama vermeye korkuyorum yetse de yetmese de sürekli emziriyorum korkudanVeriyorum her emzirmeden sonra olmasada bazı emzirme sonrası veriyorum canımsabah akşamda 1 er kez mama veriyorum sarılığı tekrar yükselmesin diye korkuyorum. Sarılık durumu olmasa bu kadar endişe etmezdim doktora götüreceğim bugün konuşacağım bu durumu. Ebeden de destek alacağım. belki değerinide ölçtürürüm yine
Canım elimle sıktığım zaman fışkırıyor ama makine ile sağdığım zaman damla damla akıyor.Kızlar.. Bişey soracam
30 ml anca çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?