2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Aynen hngi hareketti acaba

Biz de aç olabileceğini unutuyoruz bazen e tabi kafa oluyor bi milyon insan en temel ağlama nedenini unutuyor emzik vermicem diyodum ama o tiz ağlama sesini birkac dakika olsa da kesiyor mecbur emzik veriyorum tok olduğundan eminsem

Biz de aç olabileceğini unutuyoruz bazen e tabi kafa oluyor bi milyon insan en temel ağlama nedenini unutuyor emzik vermicem diyodum ama o tiz ağlama sesini birkac dakika olsa da kesiyor mecbur emzik veriyorum tok olduğundan eminsem
Ben emziği özellikle açken kullanıyorum aynı anda uyanırlarsa biri emerken diğeri ağlıyor durmadan kucagimdakini bırakıp aglayani almak istiyorum. Emziği icat edenden Allah razı olsun

Hipp combiotic 1 numara canım. Mama vermeden önce bi sağlık ocağına götürsen mi Kilosuna baktırmak için. iyilerse başlama hiç canım. Ben de sabah götürdüm çok şükür emmiyor diyordum ama emiyormuş yetiyormuş demekki almış kilo

Memede 5 dakika aktif emdiği zaman ne kadar emdigini görmüyoruz ki bize yetmiyor gibi geliyor hep. Dediğin gibi demek yetiyor. Bi de kakadan takip ediyorum günde ortalama 6 kez kaka yapıyorlar. Uykusu nasıl seninkinin?

Kızlar bu ara pek giremedim oğlum bana yapışık yaşıyor uyumadigi zamanlarda benden ayrı asla durmuyor tam bir yengeç burcu Ama olsun ben memnunum başka bir işim gücüm yok zaten şu an Bugün ilk kontrolüne götürdük her şey güzel çok şükür kilo da almış

Bu arada doğum yapan herkese hayırlı olsun bir kaç kişi kaldı sanırım doğurmayan

Gözünaydın canım sağlıklı sıhhatli büyüt yavrunu

Gözünaydın canım hayırlı evlat olsun prensesin sağlıkla büyüt

Kızlar bebelerimi sırayla emzirdim, gazlarını çıkarttım, altlarını degistirdim, burunlarını temizleyip yatırdım. Ikisi de uyuyor şimdi. Kalkıp çamaşır sermem lazım, bulaşık makinesini yerleştirmem lazim, arada bi de duşa girmem lazım. Kahvaltı da yapmadım daha. Ama bunların hiçbirini yapasım yok keşke biraz daha emzirsem

Rabbim anali babali büyütsün insallah gözünüz aydin

Kızlar emzirme döneminde aşı yaptiran var mi, doktorlariniz bu konuda bir yonlendirmesi var mi merak ediyorum. Henuz dogum yapmadim ama Allahin izniyle 40ım ciktiktan sonra ası yaptirmayi dusunuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz?

Anlattığın gibi yavaş yavaŞ çekiyor canım yani normal bak sütün inmiş

Süt çok olsa bile damla damla akıyor canım

Damla damla kuzum

Ayyyy cok tşk ederim kızlar
Şuan aşırı mutlu oldum.. Demek normal
O zaman baya baya beklioruz süt için
Sabır işi gerçekten
Ama buna bile şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…