Aynen hngi hareketti acabaYok canım doğum yapmadan birgün öncesi adet sancısı gibi olan sancı kesilmişdi hareket ettirmeyen kramplı yani acılı birşeydi ani batma gibi diyeyim ama ben kendim başlattım sanırım doğum int bi hareket vardı onu yaptım açılma başladı iki günde
Biz de aç olabileceğini unutuyoruz bazen e tabi kafa oluyor bi milyon insan en temel ağlama nedenini unutuyorDün gece ikizlerden biri 2 den 7 e kadar ağladı. Eşim diyor gaz var ben diyorum kolik olmasın. Meğer çocuk doymamış
Hangi mamayı veriyorsun canım? Bizi hiç mama kullanamadık ne zaman mama versem ağız dolusu kustular. O yüzden mama vermeye korkuyorum yetse de yetmese de sürekli emziriyorum korkudan
Canım elimle sıktığım zaman fışkırıyor ama makine ile sağdığım zaman damla damla akıyor.
Ben emziği özellikle açken kullanıyorum aynı anda uyanırlarsa biri emerken diğeri ağlıyor durmadan kucagimdakini bırakıp aglayani almak istiyorum. Emziği icat edenden Allah razı olsunBiz de aç olabileceğini unutuyoruz bazen e tabi kafa oluyor bi milyon insan en temel ağlama nedenini unutuyoremzik vermicem diyodum ama o tiz ağlama sesini birkac dakika olsa da kesiyor mecbur emzik veriyorum tok olduğundan eminsem
Hipp combiotic 1 numara canım. Mama vermeden önce bi sağlık ocağına götürsen mi Kilosuna baktırmak için. iyilerse başlama hiç canım. Ben de sabah götürdüm çok şükür emmiyor diyordum ama emiyormuş yetiyormuş demekki almış kiloDün gece ikizlerden biri 2 den 7 e kadar ağladı. Eşim diyor gaz var ben diyorum kolik olmasın. Meğer çocuk doymamış
Hangi mamayı veriyorsun canım? Bizi hiç mama kullanamadık ne zaman mama versem ağız dolusu kustular. O yüzden mama vermeye korkuyorum yetse de yetmese de sürekli emziriyorum korkudan
Canım elimle sıktığım zaman fışkırıyor ama makine ile sağdığım zaman damla damla akıyor.
Memede 5 dakika aktif emdiği zaman ne kadar emdigini görmüyoruz ki bize yetmiyor gibi geliyor hep. Dediğin gibi demek yetiyor. Bi de kakadan takip ediyorum günde ortalama 6 kez kaka yapıyorlar. Uykusu nasıl seninkinin?Hipp combiotic 1 numara canım. Mama vermeden önce bi sağlık ocağına götürsen mi Kilosuna baktırmak için. iyilerse başlama hiç canım. Ben de sabah götürdüm çok şükür emmiyor diyordum ama emiyormuş yetiyormuş demekki almış kilo
Buraya paylaşdım canım ben sen kaçırmışsın bulursam paylaşayım yineAa hangi hareketti acaba gorsel yada link paylasabilir misinizcok sevinirim
Gözünaydın canım sağlıklı sıhhatli büyüt yavrunuKızlar 20.12 de bebeğim dünyaya geldi
Allahim herkese nasip etsin. Çok değişik bi duyguydu. Şuanda bebeğim yanimdaağrılarım başladı. Uyuşukluk da çözülüyor gibi. Susuzluktan olucem ya. 8 saat sonra dediler. Ben dayanamadım sadece bir yudum içtim. İnşallah bişi olmaz. Mesaj atan herkese çok teşekkür ederim
Gözünaydın canım hayırlı evlat olsun prensesin sağlıkla büyütMerhabalarBebişine kavuşan anneler kervanına katıldım 16.00 itibariyle şükürler olsun 12 temmuzdan beri 5 cm açıklıkla geziyorum.Çok uzun yazmayacağım.Normal doğumla geldi şükürler olsun.Sezeryan da normal doğum da elbette zorlukları oluyor ve her kişide farklılık gösterebiliyor.Rabbim kolay ve sağlıklı doğum nasib etsin sabırla bekleyen tüm annelere Ezgi Dila'm bugün Rabbimin bi hediyesi olarak katıldı ailemize❤
Video icin tesekkur ederim canim ben aslinda hergun squat yapiyorum ama daha erken demekki dogumun baslamasi icinbu video kızlar
Kızlar 20.12 de bebeğim dünyaya geldi
Allahim herkese nasip etsin. Çok değişik bi duyguydu. Şuanda bebeğim yanimdaağrılarım başladı. Uyuşukluk da çözülüyor gibi. Susuzluktan olucem ya. 8 saat sonra dediler. Ben dayanamadım sadece bir yudum içtim. İnşallah bişi olmaz. Mesaj atan herkese çok teşekkür ederim
Rabbim anali babali büyütsün insallahMerhabalarBebişine kavuşan anneler kervanına katıldım 16.00 itibariyle şükürler olsun 12 temmuzdan beri 5 cm açıklıkla geziyorum.Çok uzun yazmayacağım.Normal doğumla geldi şükürler olsun.Sezeryan da normal doğum da elbette zorlukları oluyor ve her kişide farklılık gösterebiliyor.Rabbim kolay ve sağlıklı doğum nasib etsin sabırla bekleyen tüm annelere Ezgi Dila'm bugün Rabbimin bi hediyesi olarak katıldı ailemize❤
27. Gündü göbeği düştü ama parça kaldı işte. Senin kaçıncı gün şuanKaçıncı günde canım bizim hala düşmedi
Anlattığın gibi yavaş yavaŞ çekiyor canım yani normal bak sütün inmiş
Süt çok olsa bile damla damla akıyor canım
Damla damla kuzum
Dün gece ikizlerden biri 2 den 7 e kadar ağladı. Eşim diyor gaz var ben diyorum kolik olmasın. Meğer çocuk doymamış
Gerisi gelir canim merak etme yeter ki olsunAyyyy cok tşk ederim kızlar
Şuan aşırı mutlu oldum.. Demek normal
O zaman baya baya beklioruz süt için
Sabır işi gerçekten
Ama buna bile şükür
Ya allah korusun dogumda da doktor zeytinyagi kullaninca zararsiz diye düşündüm acikcasiBen kızımda denemedim enfeksiyon kaptı dikişlerim ve hepsi açıldı denemeyin sakın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?