- 5 Ocak 2021
- 44
- 29
- 3
- 28
canım merhaba ben de cumartesi günü için semir beyden randevu aldım renklı mı oluyor acaba muayne memnun kaldınmı dr tavsıyesı ile gidicemCanım İrenbe de semir köse var perinatolog tavsiye ederim çok güzel ve detaylı bakıyor ve herseyini anlatıyor 1 saat civarı muayene sürüyor benim detaylı ultrasonum orda yapılmıştı
Bizd3n de 2 kez aldılar canım iki bebegimden deKizlar benim bebegimden 2.kez topuk kani alindi acaba dedik korktuk. Basina gelen var mi böyle birsey
Ne kadar almış canim kiloHipp combiotic 1 numara canım. Mama vermeden önce bi sağlık ocağına götürsen mi Kilosuna baktırmak için. iyilerse başlama hiç canım. Ben de sabah götürdüm çok şükür emmiyor diyordum ama emiyormuş yetiyormuş demekki almış kilo
Neden aciklama yaptilar mi yanlis mi olmusBizd3n de 2 kez aldılar canım iki bebegimden de
Yeni doğduğu zaman alınıyormuş bi süre sonra tekrar alınıyormuş anne sütü aldıktan sonra öyle dedilerNeden aciklama yaptilar mi yanlis mi olmus
Benide bugün çağırdılar ne dedi sağlık ocağı bana tag yüksek cıktı tekrar topuk kanı almamız gerekiyor dendiKizlar benim bebegimden 2.kez topuk kani alindi acaba dedik korktuk. Basina gelen var mi böyle birsey
Sevda bakKızlar günaydın bugün sağlık ocağından aradılar bebeğinin topuk kanında tsh yüksek cıkmış tekrar alacaklarmis hemşire korkulacak birşey yol Dedi ama sizde böyle bir durumla karşılaşan varmi acabaa
Banada tsh yüksek cıktı dedii ben hamileyken endokrin kont idim ilaç kullanıyordum benimde tsh yüksek cikiyorduuYeni doğduğu zaman alınıyormuş bi süre sonra tekrar alınıyormuş anne sütü aldıktan sonra öyle dediler
Günde Bir defa kızım da veriyordum çay kaşığı ile bir kaç kaşık mama olduğu için şekerli Bu yüzden arada vermek gerekiyor Ben veriyordum kızım daBebeğini mama ile besleyen anneler bebeğe su veriyor musunuz?
o doğumun ilk günü olduğu için doktora yapmış olabilir ama sonrasında dikişler çok tehlikeli enfeksiyon kapıyor lar zaten kuru kalması gerekiyor temiz kullanılması gerekiyor benim de ilk doğum ve cahillik diyeyim yaptım ve bütün dikişlerim açıldı tam 3 defa dikiş yedim 3'cü de ameliyatla dikiş olduYa allah korusun dogumda da doktor zeytinyagi kullaninca zararsiz diye düşündüm acikcasi
Bana sadece tekrarlamak lazim dediler bisey yukek alcak denmedi acikcasiBenide bugün çağırdılar ne dedi sağlık ocağı bana tag yüksek cıktı tekrar topuk kanı almamız gerekiyor dendi
Benim acilma olmadi sukro doğumun ilk günü olduğu için doktora yapmış olabilir ama sonrasında dikişler çok tehlikeli enfeksiyon kapıyor lar zaten kuru kalması gerekiyor temiz kullanılması gerekiyor benim de ilk doğum ve cahillik diyeyim yaptım ve bütün dikişlerim açıldı tam 3 defa dikiş yedim 3'cü de ameliyatla dikiş oldu
Merhaba canım benim bebeğim tüp bebek İrenbe de tedavi olduğum için semir bey e gittim ama çok memnun kaldım gerçekten çok güzel ilgileniyor tek tek her şeyi inceliyor hem siyah beyaz hem renkli bakıyor bana renkli fotoğraf da vermişticanım merhaba ben de cumartesi günü için semir beyden randevu aldım renklı mı oluyor acaba muayne memnun kaldınmı dr tavsıyesı ile gidicem
Canım kaşık biberonla ver normal biberonda meme reddi olabiliyor ve ben emzik verdim bebeğim çok uzun süreli kullanmıyor ama emme refleksi baya arttıKızlar normal doğum diye başlayan doğum hikayem sezaryenle son buldu . Bebeğim emmiyor emme refleksi çok az . Biberonla zorla veriyorum . 10 günlük oldu 300 gram vermiş . Lütfen deneyimli anneler bana yardımcı olabilir misiniz
Benimkinden de iki kez alındı canım aile hekimliğindeki hemşire hastanede aldılar diye ihmal etme biz de alacaz demişti doğumdan sonra 48 saat dolunca alınıyormuş ben dikişlerim yüzünden gidememiştim eşimle kv götürmüştü oğlumuKizlar benim bebegimden 2.kez topuk kani alindi acaba dedik korktuk. Basina gelen var mi böyle birsey
Sağlık ocağından arayıp mi söyleşiler onu? Beni kimse aramadı bir sey yoktur herhalde diyeceğim hamileyken bile takip etmediler ki hiç. Tetanoz aşısı için bile aramadılar gelmedin diye.Banada tsh yüksek cıktı dedii ben hamileyken endokrin kont idim ilaç kullanıyordum benimde tsh yüksek cikiyorduu
21 canım kafayı yiyeceğim27. Gündü göbeği düştü ama parça kaldı işte. Senin kaçıncı gün şuan
Evett bugün sabah aradılar normalde doğum yaptığım hastanede almışlardı topuk kanını 5 gün sonra sağlık ocağı bir daha alacak dediler Onu da verdik bugün tekrar aradılar tekrar vermemiz lazimmis kuzum 3 kez topuk kanı alınmış olacak yok allah var hemşiremiz cook ama çok iyi ben unuturdum o beni arar sağlık ocağına gel derdi şimdide aynı şekilde doğum yaptiktan sonra gidince öyle sevdiki bebeğimi ben bile inanamadim bastan beri çok ilgiliydiSağlık ocağından arayıp mi söyleşiler onu? Beni kimse aramadı bir sey yoktur herhalde diyeceğim hamileyken bile takip etmediler ki hiç. Tetanoz aşısı için bile aramadılar gelmedin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?