2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım İrenbe de semir köse var perinatolog tavsiye ederim çok güzel ve detaylı bakıyor ve herseyini anlatıyor 1 saat civarı muayene sürüyor benim detaylı ultrasonum orda yapılmıştı
canım merhaba ben de cumartesi günü için semir beyden randevu aldım renklı mı oluyor acaba muayne memnun kaldınmı dr tavsıyesı ile gidicem

Ne kadar almış canim kilo

Kizlar benim bebegimden 2.kez topuk kani alindi acaba dedik korktuk. Basina gelen var mi böyle birsey
Benide bugün çağırdılar ne dedi sağlık ocağı bana tag yüksek cıktı tekrar topuk kanı almamız gerekiyor dendi

Sevda bak

Yeni doğduğu zaman alınıyormuş bi süre sonra tekrar alınıyormuş anne sütü aldıktan sonra öyle dediler
Banada tsh yüksek cıktı dedii ben hamileyken endokrin kont idim ilaç kullanıyordum benimde tsh yüksek cikiyorduu

Ya allah korusun dogumda da doktor zeytinyagi kullaninca zararsiz diye düşündüm acikcasi
o doğumun ilk günü olduğu için doktora yapmış olabilir ama sonrasında dikişler çok tehlikeli enfeksiyon kapıyor lar zaten kuru kalması gerekiyor temiz kullanılması gerekiyor benim de ilk doğum ve cahillik diyeyim yaptım ve bütün dikişlerim açıldı tam 3 defa dikiş yedim 3'cü de ameliyatla dikiş oldu

Benim acilma olmadi sukr

Kızlar normal doğum diye başlayan doğum hikayem sezaryenle son buldu . Bebeğim emmiyor emme refleksi çok az . Biberonla zorla veriyorum . 10 günlük oldu 300 gram vermiş . Lütfen deneyimli anneler bana yardımcı olabilir misiniz

canım merhaba ben de cumartesi günü için semir beyden randevu aldım renklı mı oluyor acaba muayne memnun kaldınmı dr tavsıyesı ile gidicem
Merhaba canım benim bebeğim tüp bebek İrenbe de tedavi olduğum için semir bey e gittim ama çok memnun kaldım gerçekten çok güzel ilgileniyor tek tek her şeyi inceliyor hem siyah beyaz hem renkli bakıyor bana renkli fotoğraf da vermişti

Canım kaşık biberonla ver normal biberonda meme reddi olabiliyor ve ben emzik verdim bebeğim çok uzun süreli kullanmıyor ama emme refleksi baya arttı

Kizlar benim bebegimden 2.kez topuk kani alindi acaba dedik korktuk. Basina gelen var mi böyle birsey
Benimkinden de iki kez alındı canım aile hekimliğindeki hemşire hastanede aldılar diye ihmal etme biz de alacaz demişti doğumdan sonra 48 saat dolunca alınıyormuş ben dikişlerim yüzünden gidememiştim eşimle kv götürmüştü oğlumu

Banada tsh yüksek cıktı dedii ben hamileyken endokrin kont idim ilaç kullanıyordum benimde tsh yüksek cikiyorduu
Sağlık ocağından arayıp mi söyleşiler onu? Beni kimse aramadı bir sey yoktur herhalde diyeceğim hamileyken bile takip etmediler ki hiç. Tetanoz aşısı için bile aramadılar gelmedin diye.

Sağlık ocağından arayıp mi söyleşiler onu? Beni kimse aramadı bir sey yoktur herhalde diyeceğim hamileyken bile takip etmediler ki hiç. Tetanoz aşısı için bile aramadılar gelmedin diye.
Evett bugün sabah aradılar normalde doğum yaptığım hastanede almışlardı topuk kanını 5 gün sonra sağlık ocağı bir daha alacak dediler Onu da verdik bugün tekrar aradılar tekrar vermemiz lazimmis kuzum 3 kez topuk kanı alınmış olacak yok allah var hemşiremiz cook ama çok iyi ben unuturdum o beni arar sağlık ocağına gel derdi şimdide aynı şekilde doğum yaptiktan sonra gidince öyle sevdiki bebeğimi ben bile inanamadim bastan beri çok ilgiliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…