2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benimkinden 3 defa aldılar . Kızımı delik deşik ettiler .Yavrum emmiyor biberonu da doğru düzgün ememiyor . Çok üzgünüm

O zaman hiç takılma ver biz mamayla attık sarılığı 5 6 kez vermişimdir emzirme sonrası 60cc. Hala da veriyorum kilo artışı olmamıştı, şimdi artmaya başladı, sütüm de çoğalana kadar bebek güçlensin diye veriyoruz mecbur

Kızlar emzirme döneminde aşı yaptiran var mi, doktorlariniz bu konuda bir yonlendirmesi var mi merak ediyorum. Henuz dogum yapmadim ama Allahin izniyle 40ım ciktiktan sonra ası yaptirmayi dusunuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz?
Ben de insaallah dogumdan sonra dusunuyorum asi olmayi. Hamilelikte de dusundum bi ara sonra erteledim insaallah sonraya kaldib

Ben bizim hemşireyi hiç sevmiyorum kadını bebeklerin doğacağına ikna edemedik bi kere. Progestan kullanıyordum her gittiğimde kullanmayın bunları sağlıklı değilse düşsün zaten neden zorla içinde tutmaya çalışıyorsun diyordu.

Kızlar emzirme döneminde aşı yaptiran var mi, doktorlariniz bu konuda bir yonlendirmesi var mi merak ediyorum. Henuz dogum yapmadim ama Allahin izniyle 40ım ciktiktan sonra ası yaptirmayi dusunuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz?
Doktorumuz önerdi hemen ol dedi canım antikor bebeğe de geçiyormuş ama ben daha toparlanamadik sezaryenden o yüzden biraz bekleyeceğim

Herkese iyi geceleeerrrr. Doguranlar kervanına ben de bugün sabah 8.55 itibari ile 3510 gram olarak 39+6 haftayken doğdu. Kızım ve ben gayet saglikliyiz her şey yolunda çok şükür. Bir gün hastanede kalacağız. Yarın sabah inşallah taburcuyuz.

Gece iki gibi sancıları çok arttı. 5 cm aciklikla yaptılar. Normal doğum yaptım ve süreç benim adıma çok zorlayiciydi. Ikinma evresi beni benden aldı resmen. Allah herkese sağlık sıhhat versin evladiyla birlikte.

Kizlaar ben de oglusumu kucağıma aldim şükürler olsun covid yüzünden 10 gun gecikmeli oldu ama simdi her sey yolunda rabbim hepimizin yavrusunu korusun bebek hasreti cekenlerin de kucagini doldursun insallah

Gözünüz aydın kızlar. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Teker teker doğuduk

Allah Allah ona ne . Doktorun uygun görmüş vermiş

Kizlar benim bebegimden 2.kez topuk kani alindi acaba dedik korktuk. Basina gelen var mi böyle birsey
Cnm bizdende öyle.. Birincisi hastaneden taburcu olurken
2.si sağlık ocağında alındı

21 canım kafayı yiyeceğim
Kuruma yokmu cnm?

@misery89 sen olmayınca liste yapan da yok kalmışım yine bir başımaa ühü
Cnmm
Hadi anahtarı sana veresm var

Kizlaar ben de oglusumu kucağıma aldim şükürler olsun covid yüzünden 10 gun gecikmeli oldu ama simdi her sey yolunda rabbim hepimizin yavrusunu korusun bebek hasreti cekenlerin de kucagini doldursun insallah
Gözün aydn cnm
Allah analı babalı büyütsün

Hastane tipi pompada mı sagmiyor

Cnm bizdende öyle.. Birincisi hastaneden taburcu olurken
2.si sağlık ocağında alındı

Kuruma yokmu cnm?

Cnmm
Hadi anahtarı sana veresm var

Gözün aydn cnm
Allah analı babalı büyütsün
Kurudu canım ucu sallanıyor artık 11. Günden beri ha düştü ha düşecek bekliyoruz ya

Yani kizlar demekki kisaca sadece ben kaldim dogurmayan su an 39+2 olduk. Randevumuz var bugün bakqlim ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…