Kuruyacak gibi mi peki canım ıslak mı hala21 canım kafayı yiyeceğim
Benimkinden 3 defa aldılar . Kızımı delik deşik ettiler .Yavrum emmiyor biberonu da doğru düzgün ememiyor . Çok üzgünümBenimkinden de iki kez alındı canım aile hekimliğindeki hemşire hastanede aldılar diye ihmal etme biz de alacaz demişti doğumdan sonra 48 saat dolunca alınıyormuş ben dikişlerim yüzünden gidememiştim eşimle kv götürmüştü oğlumu
Kurudu canım nitrat çubukla yaktı doktor cumartesi günüKuruyacak gibi mi peki canım ıslak mı hala
O zaman hiç takılma ver biz mamayla attık sarılığı 5 6 kez vermişimdir emzirme sonrası 60cc. Hala da veriyorum kilo artışı olmamıştı, şimdi artmaya başladı, sütüm de çoğalana kadar bebek güçlensin diye veriyoruz mecburVeriyorum her emzirmeden sonra olmasada bazı emzirme sonrası veriyorum canımsabah akşamda 1 er kez mama veriyorum sarılığı tekrar yükselmesin diye korkuyorum. Sarılık durumu olmasa bu kadar endişe etmezdim doktora götüreceğim bugün konuşacağım bu durumu. Ebeden de destek alacağım. belki değerinide ölçtürürüm yine
Ben de insaallah dogumdan sonra dusunuyorum asi olmayi. Hamilelikte de dusundum bi ara sonra erteledim insaallah sonraya kaldibKızlar emzirme döneminde aşı yaptiran var mi, doktorlariniz bu konuda bir yonlendirmesi var mi merak ediyorum. Henuz dogum yapmadim ama Allahin izniyle 40ım ciktiktan sonra ası yaptirmayi dusunuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz?
Sağlıkla büyüt canımmKizlaar ben de oglusumu kucağıma aldim şükürler olsun covid yüzünden 10 gun gecikmeli oldu ama simdi her sey yolundarabbim hepimizin yavrusunu korusun bebek hasreti cekenlerin de kucagini doldursun insallah
Ben bizim hemşireyi hiç sevmiyorum kadını bebeklerin doğacağına ikna edemedik bi kere. Progestan kullanıyordum her gittiğimde kullanmayın bunları sağlıklı değilse düşsün zaten neden zorla içinde tutmaya çalışıyorsun diyordu.Evett bugün sabah aradılar normalde doğum yaptığım hastanede almışlardı topuk kanını 5 gün sonra sağlık ocağı bir daha alacak dediler Onu da verdik bugün tekrar aradılar tekrar vermemiz lazimmis kuzum 3 kez topuk kanı alınmış olacak yok allah var hemşiremiz cook ama çok iyi ben unuturdum o beni arar sağlık ocağına gel derdi şimdide aynı şekilde doğum yaptiktan sonra gidince öyle sevdiki bebeğimi ben bile inanamadim bastan beri çok ilgiliydi
Doktorumuz önerdi hemen ol dedi canım antikor bebeğe de geçiyormuş ama ben daha toparlanamadik sezaryenden o yüzden biraz bekleyeceğimKızlar emzirme döneminde aşı yaptiran var mi, doktorlariniz bu konuda bir yonlendirmesi var mi merak ediyorum. Henuz dogum yapmadim ama Allahin izniyle 40ım ciktiktan sonra ası yaptirmayi dusunuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz?
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahKizlaar ben de oglusumu kucağıma aldim şükürler olsun covid yüzünden 10 gun gecikmeli oldu ama simdi her sey yolundarabbim hepimizin yavrusunu korusun bebek hasreti cekenlerin de kucagini doldursun insallah
Kizlaar ben de oglusumu kucağıma aldim şükürler olsun covid yüzünden 10 gun gecikmeli oldu ama simdi her sey yolundarabbim hepimizin yavrusunu korusun bebek hasreti cekenlerin de kucagini doldursun insallah
Gözünüz aydın kızlar. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Teker teker doğudukHerkese iyi geceleeerrrr. Doguranlar kervanına ben de bugün sabah 8.55 itibari ile 3510 gram olarak 39+6 haftayken doğdu. Kızım ve ben gayet saglikliyiz her şey yolunda çok şükür. Bir gün hastanede kalacağız. Yarın sabah inşallah taburcuyuz.
Gece iki gibi sancıları çok arttı. 5 cm aciklikla yaptılar. Normal doğum yaptım ve süreç benim adıma çok zorlayiciydi. Ikinma evresi beni benden aldı resmen.Allah herkese sağlık sıhhat versin evladiyla birlikte.
Allah Allah ona ne . Doktorun uygun görmüş vermişBen bizim hemşireyi hiç sevmiyorum kadını bebeklerin doğacağına ikna edemedik bi kere. Progestan kullanıyordum her gittiğimde kullanmayın bunları sağlıklı değilse düşsün zaten neden zorla içinde tutmaya çalışıyorsun diyordu.
Cnm bizdende öyle.. Birincisi hastaneden taburcu olurkenKizlar benim bebegimden 2.kez topuk kani alindi acaba dedik korktuk. Basina gelen var mi böyle birsey
Kuruma yokmu cnm?21 canım kafayı yiyeceğim
Cnmm@misery89 sen olmayınca liste yapan da yok kalmışım yine bir başımaa ühü
Gözün aydn cnmKizlaar ben de oglusumu kucağıma aldim şükürler olsun covid yüzünden 10 gun gecikmeli oldu ama simdi her sey yolundarabbim hepimizin yavrusunu korusun bebek hasreti cekenlerin de kucagini doldursun insallah
Hastane tipi pompada mı sagmiyorCnm zaten öyle yapıorm.. Makina sağmıor
Annem hamur yağurur gibi yoğuruor.. Akan sütü kaşık biberona dolduruorus veriorus.. Ama el kol dayanmıo sağmaya.. Annemin elindeki damarlar şişti.. Hani makina sağsa rahatlayacam
Makina neden sağnıor anlamıorm tek sorunum bu
Bide inşallah emer ama çenesi kuvvetli
Emzik ve biberob emio löp löp löp
Cnm evet denedim malesef sağmadı göğsümü
Cnm süt kanalları tıkalı olsa elle sağınca süt gelmez demi?
Hayır gelmezse kapalı değil
Yok gelir ve anlaşılmazsa bilemem
Anaaammmmmm
@buketim_0688 cnm benmmmm
Allah hayırlısını versin
Sende kaybettn anahtarı
Artk sendede 2. Bebeye
Hayırlısı ile kucağına al cnm
Cnm sağamıorm
Ancak elleo güçte pek işe yaramıo
Kurudu canım ucu sallanıyor artık 11. Günden beri ha düştü ha düşecek bekliyoruz yaCnm bizdende öyle.. Birincisi hastaneden taburcu olurken
2.si sağlık ocağında alındı
Kuruma yokmu cnm?
Cnmm
Hadi anahtarı sana veresm var
Gözün aydn cnm
Allah analı babalı büyütsün
Yaramadı cnmHastane tipi pompada mı sagmiyor
Düşer cnm kafaya takma hçKurudu canım ucu sallanıyor artık 11. Günden beri ha düştü ha düşecek bekliyoruz ya
Gözünaydın sağlıkla büyüsünKizlaar ben de oglusumu kucağıma aldim şükürler olsun covid yüzünden 10 gun gecikmeli oldu ama simdi her sey yolundarabbim hepimizin yavrusunu korusun bebek hasreti cekenlerin de kucagini doldursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?