2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun inşallah

39+4 ile ben de varım doğurmayan oh şükür yalnız değilim bu grupta iyice dışlanmış hissediyorum böhüü dolunay da yaramadı bana agresifleştim
Valla brndr kendimi cok yanliz hissediyorum bu grupta deli olacam artik dogum korkumda kalmadi gelsinñn

39+4 ile ben de varım doğurmayan oh şükür yalnız değilim bu grupta iyice dışlanmış hissediyorum böhüü dolunay da yaramadı bana agresifleştim
Bugün 16 da randevum var. Alttanda kontrol edilicek ultrasyon felan. Sanada haber ederim ne durumdayim diye

Ben varim 38+5 hatta 38+6 olacagiz 10 dk sonra. kasilmalarim artti burda gece oluyor yavastan bakalim hastahanelik olur muyuz ilerleyen saatlerde

Gunaydin kizlar dogum yapanlarin gozleri aydin yapmayanlarda biran evvel yavrularina saglikla kavussunlar insallah

misery89 sen olmayınca liste yapan da yok kalmışım yine bir başımaa ühü
ah kuzum ben kaç gündür uykusuz perişanım ya sütüm gelmedi, sezeryan ağrılarım çok fena ödem desen var doğumdan sonra hiç mi kilo gitmez ya dün tartıldım bende gitmems fln dertler derya olmuş moddaym
ayrıca sezeryan doğumu küçümseyen insanları kınıyorum böyle bir acı ızdırap yok

Kizlaar ben de oglusumu kucağıma aldim şükürler olsun covid yüzünden 10 gun gecikmeli oldu ama simdi her sey yolunda rabbim hepimizin yavrusunu korusun bebek hasreti cekenlerin de kucagini doldursun insallah
Allah analı babalı büyütsün canım

Cnm bizdende öyle.. Birincisi hastaneden taburcu olurken
2.si sağlık ocağında alındı

Kuruma yokmu cnm?

Cnmm
Hadi anahtarı sana veresm var

Gözün aydn cnm
Allah analı babalı büyütsün
Bal0ncuk benim anahtarı taşıyacak mecalim yok kız valla pertim çıktı
sen sütüm gelmio fln diodun naptn bana da bı anlatın bacılar bu süt nasıl gelecek

Bal0ncuk benim anahtarı taşıyacak mecalim yok kız valla pertim çıktı
sen sütüm gelmio fln diodun naptn bana da bı anlatın bacılar bu süt nasıl gelecek
Cnm ben sütüm gelmio sanıodm mstit olmak üzereydm.. Meğer bebek emmio dio gelmio sanıodm.. Bide makina sağmadı die..
Hoş hala sağmıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…