Biri ödemmi dedi doğumdan sonra benim ayaklarım nerdeyse 10 gün böyleydi kete gibi fosur fosurah kuzum ben kaç gündür uykusuz perişanım ya sütüm gelmedi, sezeryan ağrılarım çok fena ödem desen var doğumdan sonra hiç mi kilo gitmez ya dün tartıldım bende gitmems fln dertler derya olmuş moddaym
ayrıca sezeryan doğumu küçümseyen insanları kınıyorum böyle bir acı ızdırap yok
Hadi ya inşallah düşer bizim 27. Günde düştü ama sonrasında yaktılar düştükten sonraYok canım hala duruyor orda sallanıyor
O kadar haklısın ki doğum yaptığım gece bi daha doğurmicam diye ağlamıştımah kuzum ben kaç gündür uykusuz perişanım ya sütüm gelmedi, sezeryan ağrılarım çok fena ödem desen var doğumdan sonra hiç mi kilo gitmez ya dün tartıldım bende gitmems fln dertler derya olmuş moddaym
ayrıca sezeryan doğumu küçümseyen insanları kınıyorum böyle bir acı ızdırap yok
Resim var mı canım özelden atar mısın başka bir tetkik yapıldı mı pekiHadi ya inşallah düşer bizim 27. Günde düştü ama sonrasında yaktılar düştükten sonra
Benimki de ilk zamanlarda çok ememiyordu bir memeyi boşaltması 1 saati buluyordu emzik vermeye başladım emme refleksi baya arttı bide büyüdükçe daha rahat emiyor ama burun temizliğine dikkat et canım burnu tıkalıyken de ememiyor neden 3 defa aldılar ki eksik falan aldılar da olmadı diye yeniden mi aldılar topuk kanı çok zor oluyor ama hastalıkların saptanması için mecburen yapılıyorBenimkinden 3 defa aldılar . Kızımı delik deşik ettiler .Yavrum emmiyor biberonu da doğru düzgün ememiyor . Çok üzgünüm
Çocuk doktoru yaptırın da diyemem yaptırmayın da diyemem aşının bir etkisi veya yan etkisi olup olmadığı kanıtlanmış değil biz de doktor olduğumuz için mecburen yaptırdık dedi ben bir süre daha beklemeyi düşünüyorumKızlar emzirme döneminde aşı yaptiran var mi, doktorlariniz bu konuda bir yonlendirmesi var mi merak ediyorum. Henuz dogum yapmadim ama Allahin izniyle 40ım ciktiktan sonra ası yaptirmayi dusunuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz?
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallahKizlaar ben de oglusumu kucağıma aldim şükürler olsun covid yüzünden 10 gun gecikmeli oldu ama simdi her sey yolundarabbim hepimizin yavrusunu korusun bebek hasreti cekenlerin de kucagini doldursun insallah
Büyük abdestinde kanama oldu mu hic az miktardaBenimkğne doktor olma ihtimalini yüksek gördü pndan süt ürünleri tüketmiyorum canım
Benim de boyle olmustu gecti şükür gerci bir yere gideyim hemen siser yineBiri ödemmi dedi doğumdan sonra benim ayaklarım nerdeyse 10 gün böyleydi kete gibi fosur fosur
Gözle görğlür olmadı tahlilde almadılar canım ama cok köpüklü kakası ve yaparken cok zorlanıyorBüyük abdestinde kanama oldu mu hic az miktarda
Benim bebegimde iki gundur zorlaniyor azcik pihti vardi buyuk tuvaletinde doktoruna sordum normal dedi fakat yarin goturcezGözle görğlür olmadı tahlilde almadılar canım ama cok köpüklü kakası ve yaparken cok zorlanıyor
Bende doğuramayanlardanım 39+4. Bana ebe bugün haftaya kadar doğuramazsan alttan muayene yapalım dedi çünkü bu muayeneden sonra 10 kişiden 3ü bir gün içersinde doğuruyormuş.Umarım sizde doğurursunuz.Bugün 16 da randevum var. Alttanda kontrol edilicek ultrasyon felan. Sanada haber ederim ne durumdayim diye
Senin bebis aç değil cnm. Çok emzirmekten karnı ağrımıs. Karın ağrısına iyi gelen şeyde sıcak kiraz çekirdeği. Isıtıp bende karnına koyuyorum.Merhaba kızlar benim oğluşum hiç doymuyor sürekli emmek istiyor sutum de var cok sukur hem sagiyorum sagdigimi şırıngayla veriyorum hem de emziriyorum. Dun geceden beri uyumadi sadece iki saat uyudu bu gün de uyumuyor sizinkiler ne durumda
Ayni canim illa mama icecek uyusun cocugum sutum doyurucu degil heralde diyorum bendeMerhaba kızlar benim oğluşum hiç doymuyor sürekli emmek istiyor sutum de var cok sukur hem sagiyorum sagdigimi şırıngayla veriyorum hem de emziriyorum. Dun geceden beri uyumadi sadece iki saat uyudu bu gün de uyumuyor sizinkiler ne durumda
Ne kadar isitiyorsunuz cekirdegiSenin bebis aç değil cnm. Çok emzirmekten karnı ağrımıs. Karın ağrısına iyi gelen şeyde sıcak kiraz çekirdeği. Isıtıp bende karnına koyuyorum.
Aaa evet canım olabilir hiç aklıma gelmemişti kiraz cekirdegini bende uygulayayim sağolasınSenin bebis aç değil cnm. Çok emzirmekten karnı ağrımıs. Karın ağrısına iyi gelen şeyde sıcak kiraz çekirdeği. Isıtıp bende karnına koyuyorum.
Teşekkür ederim.Rabbim yavrularımıza sağlıklı hayırlı ömür versin.İyi insanlarla karşılaştırsın,merhameti,vicdanı olan birey olmalarını nasib etsinRabbim anali babali büyütsün insallahgözünüz aydin
Bi kez hastane bi kez de sağlık ocağı alıyorKizlar benim bebegimden 2.kez topuk kani alindi acaba dedik korktuk. Basina gelen var mi böyle birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?