2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bende doğuramayanlardanım 39+4. Bana ebe bugün haftaya kadar doğuramazsan alttan muayene yapalım dedi çünkü bu muayeneden sonra 10 kişiden 3ü bir gün içersinde doğuruyormuş.Umarım sizde doğurursunuz.
Valla bende hemen hemen her hafta alttan muayene yapildi 30.haftadan sonra olsaydi benimki olurdu valla. Bendede 01m08 e kadar dogurmazsam 2 günde bir ultrasyon yapilacak 7 gün gevtigindede yani 3 kere ultrasyon yaptikran sonra hastahameye yatieilicam suni sanci icin

Simdi doktora geldim kilom tansiyonum kontrol edildi birazdan nst ye girixem. Hadi bakalim. Sonrada alttan kontrol yapilacak acilma varmi ne durumda diye.. ☹ sonrada ultrasyon yapilicak 39+2 olduk 01.08 de dogum tarihi. Hayirlisi bakalim insallah acilmis demesese en azindam cok yumusamis az kaldi her an acilma olabilir desin bari

Kızlar bebemin poposunda sivilce gibi kırmızı kırmızı noktalar çıkmış. Dün bi tane nokta vardı bugün çoğalmış. Doğumdan beri aynı markayı kullanıyorum ama bez alerji yapmış olabilir mi? Pişik değil nokta nokta kontrol ettim vücudunun başka yerinde yok sadece popoda var.

Bez alerji yapmış olabilir kuzum bezin içeriğine bak sonra da değiştir bir de mustelanin pişik kremini sur her actignda

Kizlar bebisleri kaç saatte bir kaç dk emziriyorsunuz. Benimki saat başı on dk emiyor ve kusuyor iki saatte bir 20 dk emiyo bazende çok moralim bozuk bugün hep kustu sizinkilerde kusuyor mu

Hayırdır masalım
Valla canım artık alıştım ben doğurduğumdan beri cekmediğim dertler cile kalmadı bebeğim 15 günden sonra kolik olmaya baslado gaz sancılaeı aglamalar köpüklü kakası yüzünde minik kabarcıklar süt alerjisi olavilir dedi doktor süt ürünleri tğketmiyorum gecmesin sütğmden diye ama cok zor kaka yapıyor bebeğim ne biliyim ki doktorumuzda umırsamazdı baska doktora gidicem haftaya o ne diyecek bakalım

Kizlar bebisleri kaç saatte bir kaç dk emziriyorsunuz. Benimki saat başı on dk emiyor ve kusuyor iki saatte bir 20 dk emiyo bazende çok moralim bozuk bugün hep kustu sizinkilerde kusuyor mu
Tamammen bebişin keyfine göre canım geceleri 20 dakika anca emiyor gündüz daha uzun süre durmak istiyor , gündüz saat başı emmek istiyor

Kızlar ilk bebeğim gerçekten çok tecrübesizim rica etsem bir günlük rutininizi paylaşır mısınız çok merak ediyorum benim bebişim çok az uyuyor çok az emiyor gibi geliyor ya

Canim benim bebegim de cok kisa emiyor. genelde 5 dk max. 10 dk falan. Asil doyurucu süt 10. Dk dan sonra geliyormus ama emmiyor uyuyor hemen. 2-3 saate bir acikiyor. Ben de anlamadim zaten cok zayif dogdu kilo almicak diye korkuyorum.

Canim benim bebegim de cok kisa emiyor. genelde 5 dk max. 10 dk falan. Asil doyurucu süt 10. Dk dan sonra geliyormus ama emmiyor uyuyor hemen. 2-3 saate bir acikiyor. Ben de anlamadim zaten cok zayif dogdu kilo almicak diye korkuyorum.
Bende zorla ağzına götürüyorum memeyi ana istemiyor demekki yetiyor ne bileyim ya annelik çok zor

Oyy Allah yardımcın olsun cnm...
Aynen doktor önemli.. Git bakalm ne diecek
Bizimde meme sorunumuz devam edior
Bazen kalbim duracak sanıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…