2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar sütüm git gide azalıyor,bebiş az kilo alıyor,herşeyi yiyip içiyorum,malt içecekler,solgarın malt hapı,kompostolar,her geçen gün azalıyor az önce 12ml sağabildim sadece. Sütümü nasıl arttırabilirim bebişim hep aç ağlıyor memeden hiç ayrılmıyor

Bez alerji yapmış olabilir kuzum bezin içeriğine bak sonra da değiştir bir de mustelanin pişik kremini sur her actignda
Sleepy kullanıyorum hiç degistiemedim bezi. Pişik kremi de sebamed kullanıyordum bugün sudocrem aldık. 3 gün sonra kontrol var ama her altını açtığımda kızarıklıklar artmış oluyor

Sağı günde 50 ml sağmaya başladm azda olsa
Sol asla 1 damla bile gelmior ama dolu
Su günleri atlatsak keske ya bebeğimi doya doya sevmek istiyorum bişeyi mi var stresi yasamadan ilk basta ememiyodu bende gögüslerim yaş gibi oluyodu sonra sarılık basladı sonra göbeğinde akıntı oldu o bitti alerjisi gazı sancısı kolikliği uykusuzlugu derken mahvoldum su 2 ayda

Kızlar ilk bebeğim gerçekten çok tecrübesizim rica etsem bir günlük rutininizi paylaşır mısınız çok merak ediyorum benim bebişim çok az uyuyor çok az emiyor gibi geliyor ya
Canim idrarli bezini kakali bezini ve kilo alımını takip edince doyup doymadigi anlaşılır.

Tek tavsiyem sagmamak. Sagdikcana süt azalıyor maalesef. Bebek Enesi gerek. Ne kadar emerse o kadar süt üretiyor beden.
Doğuma giderken evde kirli çamaşır bulaşık dağınıklık kalmasın hem de hareket olsun çatım açılsın diye temizlik hastası oldum
Bende aynı senin gibiyim. Yaptım herseyi mi hiç bir iş birakmamistim. Eve geldim ki ev kirlenmiş. Kocaya bir fırça çektim

Kızlar ilk bebeğim gerçekten çok tecrübesizim rica etsem bir günlük rutininizi paylaşır mısınız çok merak ediyorum benim bebişim çok az uyuyor çok az emiyor gibi geliyor ya
Benim rutin günüm çok hareketli cnm en iyisi yazmamayim
Cok az emiyor derkene, kaç saate bir? Ve her çektiğinde yutkunuyor mu?

Sağı günde 50 ml sağmaya başladm azda olsa
Sol asla 1 damla bile gelmior ama dolu
Kız sagma sütünü gelmez zaten. Sagmak iyi değil. Bırak bebis içsin. Çok isee ağrı veriyorsa elini biraz yağla ve masaj yap.
Ordan süt çıkarsa bile dökme sakın. Onun sivilcesi falan varsa orasına sür

Bende zorla ağzına götürüyorum memeyi ana istemiyor demekki yetiyor ne bileyim ya annelik çok zor
Ayni ayni ben de öyle kavga ediyor memeyle zorla aliyor alinca da az emiyor ama sanki tika basa doymus gibi uyuyor meme üzerinde. Idrarini ve kakasini hep yapiyor bezleri hep dolu. Az önce de evdeki tartiya ciktim sonra bebekle tekrar ciktim kilosuna bakmak icin. Eger dogruysa 200 gr almis bir haftada. Insallah iyi almistir.

aynı durumdayım kendimi taniyamaz hale geldim yemek yemek bile lüks oldu

Evlat insanın canından bir parça tabiki öyle. Sarılık için yatirdigimda hastnaede bırakıp gelmek ölüm gibi geldi Allah kimseye yaşatmasın. Değeri hastnaede yatma sınırında değilmiş inşallah yatmaz yinede 18 den sonra yatiriyorlar. Ben mama verdim yine oldu hiç kendini suçlama olacak olanın önüne geçilmiyor malesef

Cnm ben sütüm gelmio sanıodm mstit olmak üzereydm.. Meğer bebek emmio dio gelmio sanıodm.. Bide makina sağmadı die..
Hoş hala sağmıo
makinanın markası ne ya ben hastanede hastane usulü olan o güçlülerle de denedim göğsümü yara yaptı ama 1 damla bile süt cekmedi

Benm gebeliğimde cok kötüydü
O yüzden artk psikolojim pert

Kuzum kesinlikle katılıorm ama sorunda bu zaten
Günlerdir ne denediysek olmadıı

makinanın markası ne ya ben hastanede hastane usulü olan o güçlülerle de denedim göğsümü yara yaptı ama 1 damla bile süt cekmedi
Cnmmm bende öyle hastane mak. 1 damla süt gelmedi
Hemşire ne yap ne et bebeğine emzir
Bebeğin gücü makinadan daha fazla ve kanallarını bitek o açar dedi
Sağ göğsümü 2 kere emdi zorla tutarak ve nerdeyse boğarak
O yüzden makina çekti biraz
Ama sol asla sağılmıo emmio
Ve nidahada emmedi

Benimde gebeliğim cok rahat değildi bu bi sürec gecer elbet bebek bize bşz bebege yeni hayata alışıyoruz beraber

İçmiyor mu bebisin. Tam ne yapior?

Ilk bebekte ben simdi bunda sarılık değeri düşmüş mü diye 1 hafta sonra götürdüm doktora. İlkinde her gün hastanedeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…