Sağı günde 50 ml sağmaya başladm azda olsaLansinohla sagamadın mı canım
Sleepy kullanıyorum hiç degistiemedim bezi. Pişik kremi de sebamed kullanıyordum bugün sudocrem aldık. 3 gün sonra kontrol var ama her altını açtığımda kızarıklıklar artmış oluyorBez alerji yapmış olabilir kuzum bezin içeriğine bak sonra da değiştir bir de mustelanin pişik kremini sur her actignda
Su günleri atlatsak keske ya bebeğimi doya doya sevmek istiyorum bişeyi mi var stresi yasamadanSağı günde 50 ml sağmaya başladm azda olsa
Sol asla 1 damla bile gelmior ama dolu
Canim idrarli bezini kakali bezini ve kilo alımını takip edince doyup doymadigi anlaşılır.Kızlar ilk bebeğim gerçekten çok tecrübesizim rica etsem bir günlük rutininizi paylaşır mısınız çok merak ediyorum benim bebişim çok az uyuyor çok az emiyor gibi geliyor ya
Tek tavsiyem sagmamak. Sagdikcana süt azalıyor maalesef. Bebek Enesi gerek. Ne kadar emerse o kadar süt üretiyor beden.Kızlar sütüm git gide azalıyor,bebiş az kilo alıyor,herşeyi yiyip içiyorum,malt içecekler,solgarın malt hapı,kompostolar,her geçen gün azalıyor az önce 12ml sağabildim sadece. Sütümü nasıl arttırabilirim bebişim hep aç ağlıyor memeden hiç ayrılmıyor
Bende aynı senin gibiyim. Yaptım herseyi mi hiç bir iş birakmamistim. Eve geldim ki ev kirlenmiş. Kocaya bir fırça çektimDoğuma giderken evde kirli çamaşır bulaşık dağınıklık kalmasın hem de hareket olsun çatım açılsın diye temizlik hastası oldum
Benim rutin günüm çok hareketli cnm en iyisi yazmamayimKızlar ilk bebeğim gerçekten çok tecrübesizim rica etsem bir günlük rutininizi paylaşır mısınız çok merak ediyorum benim bebişim çok az uyuyor çok az emiyor gibi geliyor ya
Kız sagma sütünü gelmez zaten. Sagmak iyi değil. Bırak bebis içsin. Çok isee ağrı veriyorsa elini biraz yağla ve masaj yap.Sağı günde 50 ml sağmaya başladm azda olsa
Sol asla 1 damla bile gelmior ama dolu
Ayni ayni ben de öyleBende zorla ağzına götürüyorum memeyi ana istemiyor demekki yetiyor ne bileyim ya annelik çok zor
aynı durumdayım kendimi taniyamaz hale geldim yemek yemek bile lüks olduSu günleri atlatsak keske ya bebeğimi doya doya sevmek istiyorum bişeyi mi var stresi yasamadanilk basta ememiyodu bende gögüslerim yaş gibi oluyodu sonra sarılık basladı sonra göbeğinde akıntı oldu o bitti alerjisi gazı sancısı kolikliği uykusuzlugu derken mahvoldum su 2 ayda
Zaten anne sütü alanlar için bu canım mama iki gündür vermiyorum artikCanım sen mama da veriyor musun? Ben sadece süt veriyorum yine de kimyon çayı verebilir miyim acaba
Evlat insanın canından bir parça tabiki öyle. Sarılık için yatirdigimda hastnaede bırakıp gelmek ölüm gibi geldi Allah kimseye yaşatmasın. Değeri hastnaede yatma sınırında değilmiş inşallah yatmaz yinede 18 den sonra yatiriyorlar. Ben mama verdim yine oldu hiç kendini suçlama olacak olanın önüne geçilmiyor malesefTeşekkür ederiz canım, Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasınDetaylı kontrolü de yaptır , aklın orda kalır yoksa. Biz de başta sarılık az dedik doktora gitmedik. Mamayı 4-5 gün kesmiştim sadece anne sütü verdim. Bir sabah baktım ki çocuk sapsarı, alelacele doktora gittik. Sarılık sınıra yaklaşmış 14,6. Keşke daha önceden gitseydim doktora.Pişmanım şimdi. Doktorumuz ve hemşire yeğenimiz mama takviye edin dedi. Önce emziriyorum iyice yarım saat-bir saat arası ,sonra mamayı veriyorum Bugün öğleden sonra kontrolümüz var . Beslenmeye aşırı dikkat ediyoruz, beyaz floresan ışığı uyguladık, fitil kullandık. İnşallah değer düşmüştür. Çocuğumla ilgili en ufak bir şeyde gözlerim doluyor ağlamaya başlıyorum. Allah evlatlarımızın güzel ve iyi günlerini göstersin , Allah esirgesin onları
makinanın markası ne ya ben hastanede hastane usulü olan o güçlülerle de denedim göğsümü yara yaptı ama 1 damla bile süt cekmediCnm ben sütüm gelmio sanıodm mstit olmak üzereydm.. Meğer bebek emmio dio gelmio sanıodm.. Bide makina sağmadı die..
Hoş hala sağmıo
Aldim ama kullanmak nasip olmadi henuzMikrodalgaya 1 dk ve yanına bir bardak su koyuyorum
Benm gebeliğimde cok kötüydüSu günleri atlatsak keske ya bebeğimi doya doya sevmek istiyorum bişeyi mi var stresi yasamadanilk basta ememiyodu bende gögüslerim yaş gibi oluyodu sonra sarılık basladı sonra göbeğinde akıntı oldu o bitti alerjisi gazı sancısı kolikliği uykusuzlugu derken mahvoldum su 2 ayda
Kuzum kesinlikle katılıorm ama sorunda bu zatenKız sagma sütünü gelmez zaten. Sagmak iyi değil. Bırak bebis içsin. Çok isee ağrı veriyorsa elini biraz yağla ve masaj yap.
Ordan süt çıkarsa bile dökme sakın. Onun sivilcesi falan varsa orasına sür
Cnmmm bende öyle hastane mak. 1 damla süt gelmedimakinanın markası ne ya ben hastanede hastane usulü olan o güçlülerle de denedim göğsümü yara yaptı ama 1 damla bile süt cekmedi
Bende bugün dus alabildim evde tekken ne kadar sevindim anlatamam normalde biri olması lazımdı ki cesaret edebileyimaynı durumdayım kendimi taniyamaz hale geldim yemek yemek bile lüks oldu
Benimde gebeliğim cok rahat değildiBenm gebeliğimde cok kötüydü
O yüzden artk psikolojim pert
Kuzum kesinlikle katılıorm ama sorunda bu zaten
Günlerdir ne denediysek olmadıı
Cnmmm bende öyle hastane mak. 1 damla süt gelmedi
Hemşire ne yap ne et bebeğine emzir
Bebeğin gücü makinadan daha fazla ve kanallarını bitek o açar dedi
Sağ göğsümü 2 kere emdi zorla tutarak ve nerdeyse boğarak
O yüzden makina çekti biraz
Ama sol asla sağılmıo emmio
Ve nidahada emmedi
İçmiyor mu bebisin. Tam ne yapior?Benm gebeliğimde cok kötüydü
O yüzden artk psikolojim pert
Kuzum kesinlikle katılıorm ama sorunda bu zaten
Günlerdir ne denediysek olmadıı
Cnmmm bende öyle hastane mak. 1 damla süt gelmedi
Hemşire ne yap ne et bebeğine emzir
Bebeğin gücü makinadan daha fazla ve kanallarını bitek o açar dedi
Sağ göğsümü 2 kere emdi zorla tutarak ve nerdeyse boğarak
O yüzden makina çekti biraz
Ama sol asla sağılmıo emmio
Ve nidahada emmedi
Ilk bebekte benSu günleri atlatsak keske ya bebeğimi doya doya sevmek istiyorum bişeyi mi var stresi yasamadanilk basta ememiyodu bende gögüslerim yaş gibi oluyodu sonra sarılık basladı sonra göbeğinde akıntı oldu o bitti alerjisi gazı sancısı kolikliği uykusuzlugu derken mahvoldum su 2 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?