2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar bebeği anne sütü sarılığı ( uzamış sarılık) geçiren var mı ? 1 haftadan sonra ortaya cıkan sarılığın adıymış.
nasıl geçecek bu yoruldum artık
13. Gün ortaya cıktı 15di değer 1 gün fototerapi alıp cıktığında 4 tü değeri. Pazartesi tam 1 hafta olmuştu ölçtürdüm 9 olmuş yine. Hastane ve sağlık ocağı 1 aya kaybolur daha yükselmez korkma dedi ama yükselmiş. Haftaya 1 aylık olacak. İnternette 3 aya kadar felan diyor kimi sitede 2 hafta.. nedir bunun çaresi ya iyi de besliyorum kilo da alıyor ona rağmen nasıl artıyor anlamıyorum

Kizlar bebisleri kaç saatte bir kaç dk emziriyorsunuz. Benimki saat başı on dk emiyor ve kusuyor iki saatte bir 20 dk emiyo bazende çok moralim bozuk bugün hep kustu sizinkilerde kusuyor mu
2 saatte bir emzirmeye calısıyorum canım. emzirmeye başladığın anda ki saati baz alarak emzirmeye calıs. Emzirmeyle ilgili sıkıntı yaşarken sağlık ocağında ki ebe kısa emiyorsa saat başı emsin demişti. Her çocuğun doğası farklı Herşey düzene girecek o da alışacak büyüdükçe, daha yeni dünyaya alışıyor nasıl emmek istiyorsa emsin felan dedi. Bazı durumlarda sende destek alabilirsin iyi geliyor.
Bugün benimkide aşırı kustu üşüttü sanırım bilmiyorum.. 2. Çocuk Olmasına rağmen bende zorlanıyorum bazen anlamıyorum dilinden sanki.
Hep bi yetersizlik duygusu anneliğin doğasında var sanırım. Kendini yalnız hissetme
Şu e-bebek emzirme destek projesi cok güzel günlerdir emzirme danışmanıyla her konuda whatsapp üzerinden konuşuyorum. Manevi olarakta iyi hissettiriyorlar. Sorun sıkıntın olduğunda iletişimde olabilirsin.

Yaa bende de aynısı oldu. Hiç doğum yapmamış gibiyim iki kilo vermişim. Bebek zaten 3 kilo Kanamam ilk gece biraz oldu, ondan sonra hiç yok gibi bişey..
ödem oluştu. Normalde hiç sismemistim. Bacaklarim hatta vajinam bile şişti. Ben de bunu sormak için gelmiştim sayfaya. Vajina baya balon gibi şişti. Korktum görünce bi bilgisi olan var mi acaba?

Emzirerek arttırabilirsin canım emzirmeye çalış. moralini yüksek tut stres yapma. Benimde başta taş gibiyken gögüslerim lohusalık depresyonuyla süzülmüş sütüm çok azalmıştı. Toparlanmaya calısıyorum şimdi devamlı emziriyorum emmesi kısa olsa da peşine sağıyorum şırıngayla veriyorum. Öyle kilo alabildi. Emmeside düzeliyor yavaş yavaş.
Tek başımayım yemek veya komposto da yok öyle bende.. herşeyi malesef dışarıdan söylüyorum.
Promalt, humana yapıp içiyorum. Tahin helvası ye bol bol. Ve şu sıcak havada bol bol su iç sütün çoğu su.
Bunca zorluğa rağmen Allah yardım ediyor mucize gibi bir işleyişi var sütümüzün. İnan sadece artacağına. Benim sütümde şuan daha iyi
Bir de şunu öneririm doğum yaptıgım hastane önerdi

Eklentiler

• 7F086977-C231-4AC3-BCA9-C810121D5F9F.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 43
Benim bebeğimde de var canım doktor 2. Ayın sonunda kendiliğinden gecer dedi 40 ına kadar ama bariz gözünün içinde sarılıgı devam etti hergün baktıkca artık moralim bozuluyodu

Benimki saat başı emiyor bazen uyku süresi arası artıyor dört beş saat Uykusuz duruyor gerçekten düzene gireceği günleri iple çekiyorum canım inşallah bugünlerde geçecek emzirme destek projesi nedir nerden yazıyoruz bilmiyordum çok iyi olur böyle bir şey

Maşallah canım çok iyi bence bende bezleri takip ediyorum bizimkide 19.gunde gitmiştik 500 gr almıştı insaallah herşey yolundadır

İçmiyor mu bebisin. Tam ne yapior?
Yaygara çıkarıor.. Memeye yaklaştımı..
Asla kabul etmior..
Bütün yolu taktikleri denedim olmuır..
Hastaneye gittiğimizde hemşire 1 saat sabırla uğraştı
Yk almıor memeyi

Benim ikinciye cesaretim kalmadı
Aynen
Hani doğurunca fikrin değişir felan diyenler varya.. Hepsi yalan
Değişmio
Asla cesaretm yk şuan...

Bana şimdi büyüynce fikrin değişir diyorlar ben mesela su saatlerdeki uykusuzlugumu unutur muyum böyle zor gecelerde falan video cekip saklıyorumki plurda fikrim değişirse bakıyım dşye

Bana şimdi büyüynce fikrin değişir diyorlar ben mesela su saatlerdeki uykusuzlugumu unutur muyum böyle zor gecelerde falan video cekip saklıyorumki plurda fikrim değişirse bakıyım dşye
benm tek korkum gebelikte yaşadklarm
Uykusuzlk ağır gelmior
İşe başlayınca fikrim değişebilir

Benim bebeğimde de var canım doktor 2. Ayın sonunda kendiliğinden gecer dedi 40 ına kadar ama bariz gözünün içinde sarılıgı devam etti hergün baktıkca artık moralim bozuluyodu
Değerini ölçtürmüşmüydün peki canım. Ben tekrsr artacak diye korkuyorum ne zaman geçti tam olarak
Göbeğimiz düştü şükürler olsun Allah'ım
Gözün aydın canım kurtuldun şükür Bende şu sarılıktan kurtulsamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…