- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
- 133
2 saatte bir emzirmeye calısıyorum canım. emzirmeye başladığın anda ki saati baz alarak emzirmeye calıs. Emzirmeyle ilgili sıkıntı yaşarken sağlık ocağında ki ebe kısa emiyorsa saat başı emsin demişti. Her çocuğun doğası farklı Herşey düzene girecek o da alışacak büyüdükçe, daha yeni dünyaya alışıyor nasıl emmek istiyorsa emsin felan dedi. Bazı durumlarda sende destek alabilirsin iyi geliyor.Kizlar bebisleri kaç saatte bir kaç dk emziriyorsunuz. Benimki saat başı on dk emiyor ve kusuyor iki saatte bir 20 dk emiyo bazende çok moralim bozuk bugün hep kustu sizinkilerde kusuyor mu
Yaa bende de aynısı oldu. Hiç doğum yapmamış gibiyimah kuzum ben kaç gündür uykusuz perişanım ya sütüm gelmedi, sezeryan ağrılarım çok fena ödem desen var doğumdan sonra hiç mi kilo gitmez ya dün tartıldım bende gitmems fln dertler derya olmuş moddaym
ayrıca sezeryan doğumu küçümseyen insanları kınıyorum böyle bir acı ızdırap yok
Emzirerek arttırabilirsin canım emzirmeye çalış. moralini yüksek tut stres yapma. Benimde başta taş gibiyken gögüslerim lohusalık depresyonuyla süzülmüş sütüm çok azalmıştı. Toparlanmaya calısıyorum şimdi devamlı emziriyorum emmesi kısa olsa da peşine sağıyorum şırıngayla veriyorum. Öyle kilo alabildi. Emmeside düzeliyor yavaş yavaş.Kızlar sütüm git gide azalıyor,bebiş az kilo alıyor,herşeyi yiyip içiyorum,malt içecekler,solgarın malt hapı,kompostolar,her geçen gün azalıyor az önce 12ml sağabildim sadece. Sütümü nasıl arttırabilirim bebişim hep aç ağlıyor memeden hiç ayrılmıyor
Benim ikinciye cesaretim kalmadıIlk bebekte bensimdi bunda sarılık değeri düşmüş mü diye 1 hafta sonra götürdüm doktora. İlkinde her gün hastanedeydim
Benim bebeğimde de var canım doktor 2. Ayın sonunda kendiliğinden gecer dedi 40 ına kadar ama bariz gözünün içinde sarılıgı devam etti hergün baktıkca artık moralim bozuluyoduKızlar bebeği anne sütü sarılığı ( uzamış sarılık) geçiren var mı ? 1 haftadan sonra ortaya cıkan sarılığın adıymış.
nasıl geçecek bu yoruldum artık
13. Gün ortaya cıktı 15di değer 1 gün fototerapi alıp cıktığında 4 tü değeri. Pazartesi tam 1 hafta olmuştu ölçtürdüm 9 olmuş yine. Hastane ve sağlık ocağı 1 aya kaybolur daha yükselmez korkma dedi ama yükselmiş. Haftaya 1 aylık olacak. İnternette 3 aya kadar felan diyor kimi sitede 2 hafta.. nedir bunun çaresi ya iyi de besliyorum kilo da alıyor ona rağmen nasıl artıyor anlamıyorum
Benimki saat başı emiyor bazen uyku süresi arası artıyor dört beş saat Uykusuz duruyor gerçekten düzene gireceği günleri iple çekiyorum canım inşallah bugünlerde geçecek emzirme destek projesi nedir nerden yazıyoruz bilmiyordum çok iyi olur böyle bir şey2 saatte bir emzirmeye calısıyorum canım. emzirmeye başladığın anda ki saati baz alarak emzirmeye calıs. Emzirmeyle ilgili sıkıntı yaşarken sağlık ocağında ki ebe kısa emiyorsa saat başı emsin demişti. Her çocuğun doğası farklı Herşey düzene girecek o da alışacak büyüdükçe, daha yeni dünyaya alışıyor nasıl emmek istiyorsa emsin felan dedi. Bazı durumlarda sende destek alabilirsin iyi geliyor.
Bugün benimkide aşırı kustu üşüttü sanırım bilmiyorum.. 2. Çocuk Olmasına rağmen bende zorlanıyorumbazen anlamıyorum dilinden sanki.
Hep bi yetersizlik duygusu anneliğin doğasında var sanırım. Kendini yalnız hissetme
Şu e-bebek emzirme destek projesi cok güzel günlerdir emzirme danışmanıyla her konuda whatsapp üzerinden konuşuyorum. Manevi olarakta iyi hissettiriyorlar. Sorun sıkıntın olduğunda iletişimde olabilirsin.
Maşallah canım çok iyi benceAyni ayni ben de öylekavga ediyor memeyle zorla aliyor alinca da az emiyor ama sanki tika basa doymus gibi uyuyor meme üzerinde. Idrarini ve kakasini hep yapiyor bezleri hep dolu. Az önce de evdeki tartiya ciktim sonra bebekle tekrar ciktim kilosuna bakmak icin. Eger dogruysa 200 gr almis bir haftada. Insallah iyi almistir.
Üç cocukla eminim öyledir canım rabbim yardımcın olsun.. her çektiğinde yutkunmuyor ve genzine kaçıyorBenim rutin günüm çok hareketli cnm en iyisi yazmamayim
Cok az emiyor derkene, kaç saate bir? Ve her çektiğinde yutkunuyor mu?
Onlara göre sorun yok canım ok şükürCanim idrarli bezini kakali bezini ve kilo alımını takip edince doyup doymadigi anlaşılır.
Gözünüz aydın canımGöbeğimiz düştü şükürler olsun Allah'ım
Yaygara çıkarıor.. Memeye yaklaştımı..İçmiyor mu bebisin. Tam ne yapior?
AynenBenim ikinciye cesaretim kalmadı
Cokkk şükürGöbeğimiz düştü şükürler olsun Allah'ım
Bana şimdi büyüynce fikrin değişir diyorlar ben mesela su saatlerdeki uykusuzlugumu unutur muyumYaygara çıkarıor.. Memeye yaklaştımı..
Asla kabul etmior..
Bütün yolu taktikleri denedim olmuır..
Hastaneye gittiğimizde hemşire 1 saat sabırla uğraştı
Yk almıor memeyi
Aynen
Hani doğurunca fikrin değişir felan diyenler varya.. Hepsi yalan
Değişmio
Asla cesaretm yk şuan...
Cokkk şükür
Gözün aydn cnm
Artık derin nefes al :
Sağolun kızlar çok şükür yaGözünüz aydın canım
Bana şimdi büyüynce fikrin değişir diyorlar ben mesela su saatlerdeki uykusuzlugumu unutur muyumböyle zor gecelerde falan video cekip saklıyorumki plurda fikrim değişirse bakıyım dşye
Canım basta uykusuzlugu bende önemsemiyodum ama artık 2 ay olcak uyumayalı valla tek bigün düzgün uyusam razıyımbenm tek korkum gebelikte yaşadklarm
Uykusuzlk ağır gelmior
İşe başlayınca fikrim değişebilir
Ayyy hiç o açıdan bakmadmCanım basta uykusuzlugu bende önemsemiyodum ama artık 2 ay olcak uyumayalı valla tek bigün düzgün uyusam razıyım
Değerini ölçtürmüşmüydün peki canım. Ben tekrsr artacak diye korkuyorum ne zaman geçti tam olarakBenim bebeğimde de var canım doktor 2. Ayın sonunda kendiliğinden gecer dedi 40 ına kadar ama bariz gözünün içinde sarılıgı devam etti hergün baktıkca artık moralim bozuluyodu
Gözün aydın canım kurtuldun şükürGöbeğimiz düştü şükürler olsun Allah'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?