2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Sleepy kullanıyorum hiç degistiemedim bezi. Pişik kremi de sebamed kullanıyordum bugün sudocrem aldık. 3 gün sonra kontrol var ama her altını açtığımda kızarıklıklar artmış oluyor
Ben baby turco kullanıyorum altını her açtığımda mustela sürüyorum kuzum, bizim yediğimiz seyler de şimdiden bebislerde poposuna yara çıkarabiliyor

Günaydın kizlar doguramiyorum dr bi kac gun daha bekleyelim suni deneriz dedi ondan da korkuyorum yurumekten bacaklarim kas yapms basamiyorum bebekte tk yok napcam bilmyrm artk her gun yalandan belim agrrdi bugun o bile yok

Üç cocukla eminim öyledir canım rabbim yardımcın olsun.. her çektiğinde yutkunmuyor ve genzine kaçıyor
Amin cümlemizin.
Biraz dik tut cnm bebeği. Sütü çok cekiyor
İlk günden beri mi öyle, hangi biberonla veriyorsun

Üç cocukla eminim öyledir canım rabbim yardımcın olsun.. her çektiğinde yutkunmuyor ve genzine kaçıyor
Canım ben sanırım bir çözüm buldum, bebegi dik tutarak değil de kendim 45 derece eğik oturarak ( tam yatar pozisyon degil hafif eğik) denedim ve çok şükür bu şekilde sorun yaşamadık. Burada bir arkadaş sağolsun paylaşmıştı sanırım bir doktorun videosunda da gördüm bu pozisyon. Bu şekilde ağzında daha az süt birikiyor daha kolay yutkunuyor sanırım bir de böyle dene istersen

Eklentiler

• EC0F15F7-D534-45A3-A5E3-D2C4887390F7.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 36
Ben baby turco kullanıyorum altını her açtığımda mustela sürüyorum kuzum, bizim yediğimiz seyler de şimdiden bebislerde poposuna yara çıkarabiliyor
Buna kuvozdeyken prima almış eşim acaba o yüzden mi? Ama kuvozden çıkalı 20 gün oldu

Bu linkten ulaşabilirsin canım danışan seçiyorsun ücretsiz destek veriyorlar her gün konuşuyorum ben

Amin cümlemizin.
Biraz dik tut cnm bebeği. Sütü çok cekiyor

İlk günden beri mi öyle, hangi biberonla veriyorsun
Hayr cnm
Doğduğu günden beri böyle

Kızlar ben istanbula geldim bayadır giremiyorum herkes iyidir inşallah
Doğum yapanlar var hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün
İyiyiz cnm sen nasılsın

Neyse biraz böyle takılalım bakalım kremi degistirdim şimdilik. 30unda rop muayenesi var aynı gün çocuk doktoruna da gösteririz bir sey der herhalde.
Islak mendil kullanıomsn cnm?
O yapabilir
Ben prima premium care kullanıorm cok memnunum.. Hiç pişik yk.. Sızdırma yk
Ama ıslak mendil kullanmıorm
Temizleme pamuğu.. Özellikle kız cocuklarda şuan bu cok önemliymiş
Geçen gn kontrolümüzde doktor lütfen böyle devam edin, şimdiki annelerimiz biraz sabırsız eskiye göre, ıslak mendil daha pratik geliyor elbette ama rahatsız edebilior bazı bebekleri demişti

Ben bulamamştm geçen söylediğinde..
Tekrar soracaktm sana... İsabet oldu gördüğüm...
Eline sağlık cnm

Alla alla niye meme redi yapiorki

Islak mendil kullanıyorum canım evet. Pamuk da arada kullanıyordum o zaman tamamen pamuğa geceyim. Pratik bi yolunu buldun mu pamuğun yoksa alt değiştirmeden önce mi ıslanıyorsun?

Alla alla niye meme redi yapiorki
Bizde anlamadk.. Ama sütü bçyle elimizle sağp verince içio..
Memede zorlanıor tembel

Islak mendil kullanıyorum canım evet. Pamuk da arada kullanıyordum o zaman tamamen pamuğa geceyim. Pratik bi yolunu buldun mu pamuğun yoksa alt değiştirmeden önce mi ıslanıyorsun?
Yk cnm alt değiştireceğim zaman ıslıorm öyle yapıorm.. İlk yapşlarda zor gelior sonra insan alışıor.. Ben ilk amannnn diodm anneme.. Yapamam edemem..
Şimdi alştm hemen pratik oluor
Doktor bile lütfen böyle devam edin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…