Ben baby turco kullanıyorum altını her açtığımda mustela sürüyorum kuzum, bizim yediğimiz seyler de şimdiden bebislerde poposuna yara çıkarabiliyorSleepy kullanıyorum hiç degistiemedim bezi. Pişik kremi de sebamed kullanıyordum bugün sudocrem aldık. 3 gün sonra kontrol var ama her altını açtığımda kızarıklıklar artmış oluyor
Bende işe başlayacagım eylülde düşündükce ruhum daralıyorAyyy hiç o açıdan bakmadm
Üstüne bide işe başlayacam aboo
Harika moral oldu
Bi kere ölcmüşlerdi canom 11 cıktı sonra bi daha ölçmedilerGözün aydın canım kurtuldun şükürBende şu sarılıktan kurtulsamm
Amin cümlemizin.Üç cocukla eminim öyledir canım rabbim yardımcın olsun.. her çektiğinde yutkunmuyor ve genzine kaçıyor
İlk günden beri mi öyle, hangi biberonla veriyorsunYaygara çıkarıor.. Memeye yaklaştımı..
Asla kabul etmior..
Bütün yolu taktikleri denedim olmuır..
Hastaneye gittiğimizde hemşire 1 saat sabırla uğraştı
Yk almıor memeyi
Aynen
Hani doğurunca fikrin değişir felan diyenler varya.. Hepsi yalan
Değişmio
Asla cesaretm yk şuan...
Kaç günlüktü o zaman bebeğin canımDeğerini ölçtürmüşmüydün peki canım. Ben tekrsr artacak diye korkuyorum ne zaman geçti tam olarak
Bi kere ölcmüşlerdi canom 11 cıktı sonra bi daha ölçmediler
Allah şifa versin inşallah canımYaramadı cnm
Düşer cnm kafaya takma hç
Bazı bebeklerde uzun sürebiliyormuş
Canım ben sanırım bir çözüm buldum, bebegi dik tutarak değil de kendim 45 derece eğik oturarak ( tam yatar pozisyon degil hafif eğik) denedim ve çok şükür bu şekilde sorun yaşamadık. Burada bir arkadaş sağolsun paylaşmıştı sanırım bir doktorun videosunda da gördüm bu pozisyon. Bu şekilde ağzında daha az süt birikiyor daha kolay yutkunuyor sanırım bir de böyle dene istersenÜç cocukla eminim öyledir canım rabbim yardımcın olsun.. her çektiğinde yutkunmuyor ve genzine kaçıyor
Buna kuvozdeyken prima almış eşim acaba o yüzden mi? Ama kuvozden çıkalı 20 gün olduBen baby turco kullanıyorum altını her açtığımda mustela sürüyorum kuzum, bizim yediğimiz seyler de şimdiden bebislerde poposuna yara çıkarabiliyor
25 canımKaç günlüktü o zaman bebeğin canım
Prima çok alerjik bi bez ama 20 gün geçmiş üzerinden yaBuna kuvozdeyken prima almış eşim acaba o yüzden mi? Ama kuvozden çıkalı 20 gün oldu
Neyse biraz böyle takılalım bakalım kremi degistirdim şimdilik. 30unda rop muayenesi var aynı gün çocuk doktoruna da gösteririz bir sey der herhalde.Prima çok alerjik bi bez ama 20 gün geçmiş üzerinden ya
Benimki saat başı emiyor bazen uyku süresi arası artıyor dört beş saat Uykusuz duruyor gerçekten düzene gireceği günleri iple çekiyorum canım inşallah bugünlerde geçecek emzirme destek projesi nedir nerden yazıyoruz bilmiyordum çok iyi olur böyle bir şey
Hayr cnmAmin cümlemizin.
Biraz dik tut cnm bebeği. Sütü çok cekiyor
İlk günden beri mi öyle, hangi biberonla veriyorsun
İyiyiz cnm sen nasılsınKızlar ben istanbula geldim bayadır giremiyorum herkes iyidir inşallah
Doğum yapanlar var hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün
Islak mendil kullanıomsn cnm?Neyse biraz böyle takılalım bakalım kremi degistirdim şimdilik. 30unda rop muayenesi var aynı gün çocuk doktoruna da gösteririz bir sey der herhalde.
Ben bulamamştm geçen söylediğinde..Bu linkten ulaşabilirsin canım danışan seçiyorsun ücretsiz destek veriyorlar her gün konuşuyorum benEmzirme Destek Projesi - Bebek.com
En anlamlı mottolarımızdan biri “Bir Damla Bin Fayda!” Emzirme konusunda aklınıza takılan her soruyu Emzirme Destek Elçilerimize sorabilirsiniz. Tıklayın.www.bebek.com
Çok geçmiş olsun canımNeyse biraz böyle takılalım bakalım kremi degistirdim şimdilik. 30unda rop muayenesi var aynı gün çocuk doktoruna da gösteririz bir sey der herhalde.
Alla alla niye meme redi yapiorkiHayr cnm
Doğduğu günden beri böyle
İyiyiz cnm sen nasılsın
Islak mendil kullanıomsn cnm?
O yapabilir
Ben prima premium care kullanıorm cok memnunum.. Hiç pişik yk.. Sızdırma yk
Ama ıslak mendil kullanmıorm
Temizleme pamuğu.. Özellikle kız cocuklarda şuan bu cok önemliymiş
Geçen gn kontrolümüzde doktor lütfen böyle devam edin, şimdiki annelerimiz biraz sabırsız eskiye göre, ıslak mendil daha pratik geliyor elbette ama rahatsız edebilior bazı bebekleri demişti
Islak mendil kullanıyorum canım evet. Pamuk da arada kullanıyordum o zaman tamamen pamuğa geceyim. Pratik bi yolunu buldun mu pamuğun yoksa alt değiştirmeden önce mi ıslanıyorsun?Hayr cnm
Doğduğu günden beri böyle
İyiyiz cnm sen nasılsın
Islak mendil kullanıomsn cnm?
O yapabilir
Ben prima premium care kullanıorm cok memnunum.. Hiç pişik yk.. Sızdırma yk
Ama ıslak mendil kullanmıorm
Temizleme pamuğu.. Özellikle kız cocuklarda şuan bu cok önemliymiş
Geçen gn kontrolümüzde doktor lütfen böyle devam edin, şimdiki annelerimiz biraz sabırsız eskiye göre, ıslak mendil daha pratik geliyor elbette ama rahatsız edebilior bazı bebekleri demişti
Bizde anlamadk.. Ama sütü bçyle elimizle sağp verince içio..Alla alla niye meme redi yapiorki
Yk cnm alt değiştireceğim zaman ıslıorm öyle yapıorm.. İlk yapşlarda zor gelior sonra insan alışıor.. Ben ilk amannnn diodm anneme.. Yapamam edemem..Islak mendil kullanıyorum canım evet. Pamuk da arada kullanıyordum o zaman tamamen pamuğa geceyim. Pratik bi yolunu buldun mu pamuğun yoksa alt değiştirmeden önce mi ıslanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?