2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Iyiyim çok şükür geziyoruz oglumla

Baska doktora git canim bebiste catlak vardir belki bizim bebiste catlak olmus tedavisine basladik sukur

Canım seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz göğsün büyük mü küçük mü?

Ben de öyle yapayım canım bundan sonra

Canım banada süt alerjisi olabilir dedi doktor ben de kesmiştim süt ürünlerini ama inan alakası yokmuş. Yüzündekiler tamamen isilik sıcaktan oluyor ve zaman içinde geçiyor. Her gün yıkayıp serin tut bebişi yeterli

Bizim uzamış sarılık canım. Daha dün kontrolümüz vardı. Değer ölçmedi ama bariz var sarılık muhtemelen 10larda. Uzamış sarılık bazen olabiliyor böyle 3 aya kadar sürüyor dedi doktor. Yine de kan ve idrar istedi tahliklerimiz temiz çıktı. Sadece idrarda kristalleşme var biraz d vitaminini keselim 1 ay dedi

Sleepy kullanıyorum hiç degistiemedim bezi. Pişik kremi de sebamed kullanıyordum bugün sudocrem aldık. 3 gün sonra kontrol var ama her altını açtığımda kızarıklıklar artmış oluyor
Canım ben de sleepy kullanıyordum Molfix e geçtim ıslak mendilleri de yıkayarak kullanıyorum ben de sebamed krem kullanıyorum ama kızarıklıklar için aile hekimliğine gittim dermo trosyd diye bir krem yazdı onu kullandım geçti hemen şimdi sebamedle devam ediyorum arada bir ondan sürüyorum bu arada lansinoh un göğüs ucu kremi de pişiğe iyi geliyor happy kids de bir anne yazmış ben de denedim gerçekten faydası oldu ama aile hekimine yazdırdığım daha etkili

Sleepy kullanıyorum hiç degistiemedim bezi. Pişik kremi de sebamed kullanıyordum bugün sudocrem aldık. 3 gün sonra kontrol var ama her altını açtığımda kızarıklıklar artmış oluyor
Bende sleepy kullanıyorum. Islak mendilide sleepy. Pişik kremide bepanthol baby her alt açmada sürüyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. İlk oğlumda da aynı kremi kullandım. Aşırı bir pişik olduğunda bepanthen plus iyi geliyor canım iyi gelmediği hiç birşey yok gögüs ucu açık yarasına dahil. Yıllardır ailecek bir sorunds hep o kremi kullanırız anında etki ediyor. Ya da zeytinyağ sür birazcık ve bezsiz kalsın az o da iyi gelir
Bize hiç idrara veya diğer tetkiklere bakalım bile demedi. İnternetten kendi kendime bilgilenmeye calısıyorum.
Sence bir daha artarmı bu değer ? Doktor bu konuda birşey dedi mi artabilir felan diye ? Sende korkuyormusun ?
İyi beslemeylede alakası yok herhalde fazla fazla fazla besleyeyim bitsin gitsin diye mamada veriyorum. Kurtulayım yeterki sonra vermem daha diyorum. Yok banamısın demiyor. kilosu iyi seviyede olsada bu değer bir türlü düşmüyor.

Pazartesi gittik canım doktora. Sarılık 14,6 dan 8,23 e düşmüş şükür . Işık ve fitili bıraktık mamaya devam ediyoruz

Bİzimki uzamış sarılıktı canım

Canım bizde sorun bagırsaklarda sancısı cok fazl kakası köpük seklinde ve her yapmadan önce aglama krizi oluyor

Canım uzun sürdüyse sarılık mutlaka test yapılması gerekli altta yatan bir hastalıkta sebep olabiliyor ve tedavi edilebiliyor çok kolay. Bizim ilk normal seviyedeydi yatış gerektirmiyodu bol bol emzir dedi. Öyle yaptım ama geçeceğine yükseldi. Yatış verdi bir gün fototerapi aldı 8 e düştü çıktık 3 gün sonra gittiğimizde yine devam ediyordu mama basladık düştü biraz ama hala da ediyor. Tabi ki insan korkuyor ama alıştım sanırım artık bir de her gün 1 kaşık su vermeye başladım herkes tavsiye ediyor sarılık için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…