Iyiyim çok şükür geziyoruz oglumlaHayr cnm
Doğduğu günden beri böyle
İyiyiz cnm sen nasılsın
Islak mendil kullanıomsn cnm?
O yapabilir
Ben prima premium care kullanıorm cok memnunum.. Hiç pişik yk.. Sızdırma yk
Ama ıslak mendil kullanmıorm
Temizleme pamuğu.. Özellikle kız cocuklarda şuan bu cok önemliymiş
Geçen gn kontrolümüzde doktor lütfen böyle devam edin, şimdiki annelerimiz biraz sabırsız eskiye göre, ıslak mendil daha pratik geliyor elbette ama rahatsız edebilior bazı bebekleri demişti
Baska doktora git canim bebiste catlak vardir belki bizim bebiste catlak olmus tedavisine basladik sukurValla canım artık alıştım ben doğurduğumdan beri cekmediğim dertler cile kalmadıbebeğim 15 günden sonra kolik olmaya baslado gaz sancılaeı aglamalar köpüklü kakası yüzünde minik kabarcıklar süt alerjisi olavilir dedi doktor süt ürünleri tğketmiyorum gecmesin sütğmden diye ama cok zor kaka yapıyor bebeğim ne biliyim ki doktorumuzda umırsamazdı baska doktora gidicem haftaya o ne diyecek bakalım
Canım seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz göğsün büyük mü küçük mü?Bizde anlamadk.. Ama sütü bçyle elimizle sağp verince içio..
Memede zorlanıor tembel
Yk cnm alt değiştireceğim zaman ıslıorm öyle yapıorm.. İlk yapşlarda zor gelior sonra insan alışıor.. Ben ilk amannnn diodm anneme.. Yapamam edemem..
Şimdi alştm hemen pratik oluor
Doktor bile lütfen böyle devam edin dedi
Ben de öyle yapayım canım bundan sonraBizde anlamadk.. Ama sütü bçyle elimizle sağp verince içio..
Memede zorlanıor tembel
Yk cnm alt değiştireceğim zaman ıslıorm öyle yapıorm.. İlk yapşlarda zor gelior sonra insan alışıor.. Ben ilk amannnn diodm anneme.. Yapamam edemem..
Şimdi alştm hemen pratik oluor
Doktor bile lütfen böyle devam edin dedi
Bıgün gidicem canım bende 5 te randevumuzBaska doktora git canim bebiste catlak vardir belki bizim bebiste catlak olmus tedavisine basladik sukur
Canım banada süt alerjisi olabilir dedi doktor ben de kesmiştim süt ürünlerini ama inan alakası yokmuş. Yüzündekiler tamamen isilik sıcaktan oluyor ve zaman içinde geçiyor. Her gün yıkayıp serin tut bebişi yeterliValla canım artık alıştım ben doğurduğumdan beri cekmediğim dertler cile kalmadıbebeğim 15 günden sonra kolik olmaya baslado gaz sancılaeı aglamalar köpüklü kakası yüzünde minik kabarcıklar süt alerjisi olavilir dedi doktor süt ürünleri tğketmiyorum gecmesin sütğmden diye ama cok zor kaka yapıyor bebeğim ne biliyim ki doktorumuzda umırsamazdı baska doktora gidicem haftaya o ne diyecek bakalım
Bizim uzamış sarılık canım. Daha dün kontrolümüz vardı. Değer ölçmedi ama bariz var sarılık muhtemelen 10larda. Uzamış sarılık bazen olabiliyor böyle 3 aya kadar sürüyor dedi doktor. Yine de kan ve idrar istedi tahliklerimiz temiz çıktı. Sadece idrarda kristalleşme var biraz d vitaminini keselim 1 ay dediKızlar bebeği anne sütü sarılığı ( uzamış sarılık) geçiren var mı ? 1 haftadan sonra ortaya cıkan sarılığın adıymış.
nasıl geçecek bu yoruldum artık
13. Gün ortaya cıktı 15di değer 1 gün fototerapi alıp cıktığında 4 tü değeri. Pazartesi tam 1 hafta olmuştu ölçtürdüm 9 olmuş yine. Hastane ve sağlık ocağı 1 aya kaybolur daha yükselmez korkma dedi ama yükselmiş. Haftaya 1 aylık olacak. İnternette 3 aya kadar felan diyor kimi sitede 2 hafta.. nedir bunun çaresi ya iyi de besliyorum kilo da alıyor ona rağmen nasıl artıyor anlamıyorum
Canım ben de sleepy kullanıyordum Molfix e geçtim ıslak mendilleri de yıkayarak kullanıyorum ben de sebamed krem kullanıyorum ama kızarıklıklar için aile hekimliğine gittim dermo trosyd diye bir krem yazdı onu kullandım geçti hemen şimdi sebamedle devam ediyorum arada bir ondan sürüyorum bu arada lansinoh un göğüs ucu kremi de pişiğe iyi geliyor happy kids de bir anne yazmış ben de denedim gerçekten faydası oldu ama aile hekimine yazdırdığım daha etkiliSleepy kullanıyorum hiç degistiemedim bezi. Pişik kremi de sebamed kullanıyordum bugün sudocrem aldık. 3 gün sonra kontrol var ama her altını açtığımda kızarıklıklar artmış oluyor
Rabbim sifa versin yavrularimizaBıgün gidicem canım bende 5 te randevumuz
Maşallah canım ne çabuk geçiyor zaman bizim de 5 gün sonra 40 çıkıyor günlerim hayal gibi geçiyorBiz bugun yari 40 imizi ucurcazz teyzeler
Cnm sağamadığım için büyük ama öyle koca koca değil tabiCanım seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz göğsün büyük mü küçük mü?
Birkaç gün yap cnm anca geçer zatemBen de öyle yapayım canım bundan sonra
Bende sleepy kullanıyorum. Islak mendilide sleepy. Pişik kremide bepanthol baby her alt açmada sürüyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. İlk oğlumda da aynı kremi kullandım. Aşırı bir pişik olduğunda bepanthen plus iyi geliyor canım iyi gelmediği hiç birşey yok gögüs ucu açık yarasına dahil. Yıllardır ailecek bir sorunds hep o kremi kullanırız anında etki ediyor. Ya da zeytinyağ sür birazcık ve bezsiz kalsın az o da iyi gelirSleepy kullanıyorum hiç degistiemedim bezi. Pişik kremi de sebamed kullanıyordum bugün sudocrem aldık. 3 gün sonra kontrol var ama her altını açtığımda kızarıklıklar artmış oluyor
Bize hiç idrara veya diğer tetkiklere bakalım bile demedi. İnternetten kendi kendime bilgilenmeye calısıyorum.Bizim uzamış sarılık canım. Daha dün kontrolümüz vardı. Değer ölçmedi ama bariz var sarılık muhtemelen 10larda. Uzamış sarılık bazen olabiliyor böyle 3 aya kadar sürüyor dedi doktor. Yine de kan ve idrar istedi tahliklerimiz temiz çıktı. Sadece idrarda kristalleşme var biraz d vitaminini keselim 1 ay dedi
Pazartesi gittik canım doktora. Sarılık 14,6 dan 8,23 e düşmüş şükür . Işık ve fitili bıraktık mamaya devam ediyoruzEvlat insanın canından bir parça tabiki öyle. Sarılık için yatirdigimda hastnaede bırakıp gelmek ölüm gibi geldi Allah kimseye yaşatmasın. Değeri hastnaede yatma sınırında değilmiş inşallah yatmaz yinede 18 den sonra yatiriyorlar. Ben mama verdim yine oldu hiç kendini suçlama olacak olanın önüne geçilmiyor malesef
Bİzimki uzamış sarılıktı canımKızlar bebeği anne sütü sarılığı ( uzamış sarılık) geçiren var mı ? 1 haftadan sonra ortaya cıkan sarılığın adıymış.
nasıl geçecek bu yoruldum artık
13. Gün ortaya cıktı 15di değer 1 gün fototerapi alıp cıktığında 4 tü değeri. Pazartesi tam 1 hafta olmuştu ölçtürdüm 9 olmuş yine. Hastane ve sağlık ocağı 1 aya kaybolur daha yükselmez korkma dedi ama yükselmiş. Haftaya 1 aylık olacak. İnternette 3 aya kadar felan diyor kimi sitede 2 hafta.. nedir bunun çaresi ya iyi de besliyorum kilo da alıyor ona rağmen nasıl artıyor anlamıyorum
Canım bizde sorun bagırsaklarda sancısı cok fazl kakası köpük seklinde ve her yapmadan önce aglama krizi oluyorCanım banada süt alerjisi olabilir dedi doktor ben de kesmiştim süt ürünlerini ama inan alakası yokmuş. Yüzündekiler tamamen isilik sıcaktan oluyor ve zaman içinde geçiyor. Her gün yıkayıp serin tut bebişi yeterli
Canım uzun sürdüyse sarılık mutlaka test yapılması gerekli altta yatan bir hastalıkta sebep olabiliyor ve tedavi edilebiliyor çok kolay. Bizim ilk normal seviyedeydi yatış gerektirmiyodu bol bol emzir dedi. Öyle yaptım ama geçeceğine yükseldi. Yatış verdi bir gün fototerapi aldı 8 e düştü çıktık 3 gün sonra gittiğimizde yine devam ediyordu mama basladık düştü biraz ama hala da ediyor. Tabi ki insan korkuyor ama alıştım sanırım artıkBende sleepy kullanıyorum. Islak mendilide sleepy. Pişik kremide bepanthol baby her alt açmada sürüyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. İlk oğlumda da aynı kremi kullandım. Aşırı bir pişik olduğunda bepanthen plus iyi geliyor canım iyi gelmediği hiç birşey yok gögüs ucu açık yarasına dahil. Yıllardır ailecek bir sorunds hep o kremi kullanırız anında etki ediyor. Ya da zeytinyağ sür birazcık ve bezsiz kalsın az o da iyi gelir
Bize hiç idrara veya diğer tetkiklere bakalım bile demedi. İnternetten kendi kendime bilgilenmeye calısıyorum.
Sence bir daha artarmı bu değer ? Doktor bu konuda birşey dedi mi artabilir felan diye ? Sende korkuyormusun ?
İyi beslemeylede alakası yok herhalde fazla fazla fazla besleyeyim bitsin gitsin diye mamada veriyorum. Kurtulayım yeterki sonra vermem daha diyorum. Yok banamısın demiyor. kilosu iyi seviyede olsada bu değer bir türlü düşmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?