2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ya allah affetsin de güldüm canim acikcasi oda bebek ilgi istiyor demek ki

Kiz burcun ozelligi mi yoksa bu benim bebegimde surekli memede kalıyor yatagina koyunca uyumuyor kucagimda uyuyor ya da yatagima yanima yatirinca uyuyor kucagimiza aldigimizda sariliyor gibi yapiyor bayiliyorum ya cok sukur

Kiz burcun ozelligi mi yoksa bu benim bebegimde surekli memede kalıyor yatagina koyunca uyumuyor kucagimda uyuyor ya da yatagima yanima yatirinca uyuyor kucagimiza aldigimizda sariliyor gibi yapiyor bayiliyorum ya cok sukur
Evet canım yengeç burcu anneye düşkün olurmuş çok Benimki de sadece memede uyuyakalabiliyor. İyice daldiktan sonra yatağına bırakıyorum ben ama uykuya dalana kadar arada gözlerini açıp açıp kontrol ediyor annem yanimda mi acaba diye

Evet cnm kullanıorm lashion
Garmastan pomadı herkes cok övüyor.. En son dayanamayıp alacam

Aynen hepimiz yeni bir hayata alışmaya çalışıyoruz aslında kolay değil. Zamanla her şey daha kolay olacak. Sağlık olsun da

Selsm kizlsr.. dün toplam 6 km yürüdüm. Banamsin demedi valla. Sifir sifir sifir. Naptiysam ise yarqmiyor. Sonum suni sanci. 01.08 dogum tarihim ama pek gelecek gibi degil. Acilmada yok agir sancida..

Ben de öyle yapayım dünden beri ıslak mendillere korkarak bakıyorum
Dışarı çıktığında yanına paket alıp yıkayacak yer olursa tek tek yıkayıp kullanabilirsin kutuyu taşımak zor olur ama yıkayacak yer olmazsa yıkanmış mendilleri küçük bir kavanoza koyup da çantana atabilirsin ben doğumdan önce ıslak mendilleri çoklu aldığım için başka markayı deneyeyim diyemedim o yüzden yıkamakta buldum çareyi

Ee anlamamalari cok.zor
Ah anlayabilse dün bebeğim akşama kadar ağladı hiç uyumadı kendini kasıyor sıkınıyor acile gidelim diyorum uyku uyumadığı için eziyet ediyor bişeyi yok doktor ne yapacak dedi sonunda dayanamadım gittik acile 3 hastane gezdik eşim işten geldi son gittiğimiz hastanede röntgen çektiler bağırsaklarında çok gaz varmış çok da rahat gaz çıkarıyor ama yine de çok gaz olduğu için ağlıyormuş yavrum doktor damla verdi şimdi iyi çok şükür ama kv dinleseydim çocuğum yarılacaktı ağlamaktan çok çocuk doğurmak yetmiyormuş onu anladı ama yine de inat işte

Kizlar bebisi banyo yaptırdık. O yüzden klimayı kapattım. Az önce 36 dereceydi oda sıcaklığı. Bu nedir

Kızlar bebegin üç günlük, idrarında pembemsi bir kan görür gibi oldum. Çocuk doktorunun bu durumdan bahsedip olursa şaşırmayın zararlı birşey yok dediğini hayal meyal hatırlıyorum. Emin olmak için anneme sordum evet söyledi dedi. Yasayan var mı?

Canım bebegin kız mı? Yenidogan kız bebeklerde kanama ve akıntı olabiliyor

Hangi markaydı canım seninki?

Selsm kizlsr.. dün toplam 6 km yürüdüm. Banamsin demedi valla. Sifir sifir sifir. Naptiysam ise yarqmiyor. Sonum suni sanci. 01.08 dogum tarihim ama pek gelecek gibi degil. Acilmada yok agir sancida..
Ben de senin gibi çok çabaladım sancım başlasın diye ama olmadıEn son insaflı bi doktor yeterince yıprandın dedi suni sancıyla gelsin bebek artık❤Allah razı olsun .istenen şekilde açılmam yine olmadı,zor bi doğumdu ama şükürler olsunRabbim kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…