Yok canim ben icirmedim ama ihlamur verdim bir iki cay kasigi kadarBebeğine rezene içiren varmı anneler?
Yada bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz???
Ya allah affetsin de güldüm canim acikcasi oda bebek ilgi istiyor demek kiKizlar valla bugun oturdum ağladım. Ben bu ikisine nasıl bakacağım diye . Küçüğü şimdilik uyuyor uyaniyor emiyor geri uyuyor ama büyüğü kreşe gitmeyi de reddetti . Bütün gün oyun oynayalım anne şunu yapalım anne bunu yapalım. Anne bana bak anne gözünü ayırma benden . Ya çizgi film acıyorum anne birlikte izleyelim anne gözünü ayırma çizgi filmdensimdi annem var her işi yapıyor o gidince naparim ben . Gerçekten çok zor
Kiz burcun ozelligi mi yoksa bu benim bebegimde surekli memede kalıyor yatagina koyunca uyumuyor kucagimda uyuyor ya da yatagima yanima yatirinca uyuyor kucagimiza aldigimizda sariliyor gibi yapiyor bayiliyorum ya cok sukurOo bizim aşkımız bitmezEşime ikiz gibi benzeyen bir oğluşum oldu eşime de çok aşıktım oğluma daha da aşığım O da zaten burcunun hakkını verip benden ayrılmıyor hiç mememe yapışık yaşıyor Kucağa alışır diyenleri dinlemiyorum ama doktorlar ilk üç ay sürekli alın kucağa sevginizi hissetsin alışır diye korkmayın onun size ihtiyacı var diyorlar ben de zaten hic kıyamıyorum kucağımda uyuyor Sizde durumlar nasıl?
Evet canım yengeç burcu anneye düşkün olurmuş çokKiz burcun ozelligi mi yoksa bu benim bebegimde surekli memede kalıyor yatagina koyunca uyumuyor kucagimda uyuyor ya da yatagima yanima yatirinca uyuyor kucagimiza aldigimizda sariliyor gibi yapiyor bayiliyorum ya cok sukur
Evet cnm kullanıorm lashionKrem kullaniyo musun göğüs ucun için canım? Benimkiler yara olmuştu uçları yarıldı kanadı ben Garmastan pomad kullandım her emzirmeden sonra. Bir hafta içinde alıştı göğüslerim. Sen de kullanabilirsin
Bebeğe mi verdin canım. Benim bebiş de öksürüyor daha minnacık emzirmekten başka napabilirim bilmiyorum. Büyüğüne ıhlamur kaynattim ama.Yok canim ben icirmedim ama ihlamur verdim bir iki cay kasigi kadar
Aynen hepimiz yeni bir hayata alışmaya çalışıyoruz aslında kolay değil. Zamanla her şey daha kolay olacak. Sağlık olsun daİyiyim şükür canım. Son anda ameliyattan kurtuldum. Ama o süreçte çocuklardan ayrı, ne olacağı belirsiz, bende etkilenmişim sanırım. Psikolojik olarak iyi olmayınca çocuga da yansıtıyorum galiba, iki gündür daha sakinim. O da biraz daha iyi gibi. İnşallah daha iyi olacağız
Dışarı çıktığında yanına paket alıp yıkayacak yer olursa tek tek yıkayıp kullanabilirsin kutuyu taşımak zor olur ama yıkayacak yer olmazsa yıkanmış mendilleri küçük bir kavanoza koyup da çantana atabilirsin ben doğumdan önce ıslak mendilleri çoklu aldığım için başka markayı deneyeyim diyemedim o yüzden yıkamakta buldum çareyiBen de öyle yapayım dünden beri ıslak mendillere korkarak bakıyorum
Ah anlayabilse dün bebeğim akşama kadar ağladı hiç uyumadı kendini kasıyor sıkınıyor acile gidelim diyorum uyku uyumadığı için eziyet ediyor bişeyi yok doktor ne yapacak dedi sonunda dayanamadım gittik acile 3 hastane gezdik eşim işten geldi son gittiğimiz hastanede röntgen çektiler bağırsaklarında çok gaz varmış çok da rahat gaz çıkarıyor ama yine de çok gaz olduğu için ağlıyormuş yavrum doktor damla verdi şimdi iyi çok şükür ama kv dinleseydim çocuğum yarılacaktı ağlamaktan çok çocuk doğurmak yetmiyormuş onu anladı ama yine de inat işteEe anlamamalari cok.zor
Bebekten cok daha fazla ilgi istiyorYa allah affetsin de güldüm canim acikcasi oda bebek ilgi istiyor demek ki
Canım bebegin kız mı? Yenidogan kız bebeklerde kanama ve akıntı olabiliyorKızlar bebegin üç günlük, idrarında pembemsi bir kan görür gibi oldum. Çocuk doktorunun bu durumdan bahsedip olursa şaşırmayın zararlı birşey yok dediğini hayal meyal hatırlıyorum. Emin olmak için anneme sordum evet söyledi dedi. Yasayan var mı?
Evet kız.Canım bebegin kız mı? Yenidogan kız bebeklerde kanama ve akıntı olabiliyor
Hangi markaydı canım seninki?Dışarı çıktığında yanına paket alıp yıkayacak yer olursa tek tek yıkayıp kullanabilirsin kutuyu taşımak zor olur ama yıkayacak yer olmazsa yıkanmış mendilleri küçük bir kavanoza koyup da çantana atabilirsin ben doğumdan önce ıslak mendilleri çoklu aldığım için başka markayı deneyeyim diyemedim o yüzden yıkamakta buldum çareyi
Anneden geçen hormonlar sebebi ile az miktarda kanama olabiliyormuş kız bebeklerde. Doktorunuzun dediği gibi gayet normalEvet kız.
Ben de senin gibi çok çabaladım sancım başlasın diye ama olmadıSelsm kizlsr.. dün toplam 6 km yürüdüm. Banamsin demedi valla. Sifir sifir sifir. Naptiysam ise yarqmiyor. Sonum suni sanci. 01.08 dogum tarihim ama pek gelecek gibi degil. Acilmada yok agir sancida..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?