- 31 Ekim 2020
- 496
- 530
- 33
Sağlık ocağında mı yaptırdınız. Ben 34 günlükken doktordan randevu aldımVar kuzum hepatit 2. Doz, 2. Ayda da var
Ben öyle olunca gündüz sagdigim sütü ısıtıp veriyorum o şekilde uyuyorayni seyleri ben de yazdigimi hatirliyorum canim cevabim şu, hala ayni şeyleri yaşiyorumgece 3ten sonra özellikle uykuya dalması 1 saat sürüyor yarim saat sonra da açlıktan uyaniyor. Uzun uyutabilen veya besleme sonrasi hemen uyutabilen arkadaşlar varsa ben de tavsiye alirim.Ama benim bebegim kolik zaten, çoğu zaman gazdan uyuyamiyor ıkınmaktan
Çok sık en geç iki saatte bir emmek istediği için süt yetişmiyor gün icinde süt sagarsam akşam bir emzirme saatinde süt inmemiş oluyor sütsüz kaliyoruz malesefBen öyle olunca gündüz sagdigim sütü ısıtıp veriyorum o şekilde uyuyor
Almalısın kesinlikle mucize bir krem canım. keşke ilk gebeliğimde de tanışsaydım 4 ay gögüs ucu kopuk gezmez kanlı süt içirmezdimEvet cnm kullanıorm lashion
Garmastan pomadı herkes cok övüyor.. En son dayanamayıp alacam
25 günlüğüz son demleriKim demişti 210 adet bez fazla diyedaha 21 gün oldu 120 bitti nerdeyse
Yeterli beslenememekten kaynaklanıyorKızlar bebegin üç günlük, idrarında pembemsi bir kan görür gibi oldum. Çocuk doktorunun bu durumdan bahsedip olursa şaşırmayın zararlı birşey yok dediğini hayal meyal hatırlıyorum. Emin olmak için anneme sordum evet söyledi dedi. Yasayan var mı?
Öyle güzel anlattın ki yaşayan anladı bizde aynı durumdayız tek değilsin canımKızlar benim bebiş emerken uyuyakalıyor çok güzel dalıyor. Sonra ben gaz çıkartmak için dik konumda omzuma doğru koyuyorum sıvazlıyorum pat pat yapıyorum sırtına. Bazen gak guuk diye çıkartıyor bazen kusuyor bazende hiçbir şey çıkmıyor. Sorunumuz bu gaz çıkartırken uykusu kaçıyor on dk emme 10 dk gaz çıkarma derken uykuya dalması yarım saat hatta bir saati alıyor. Zaten benimki saat gibi tam bir saat dolunca açlıktan cirlamaya başlıyor. Emme gaz uykuya dalma derken bir saat gidiyor tekrar emzir tekrar gaz cikart kussun derken yine uyku yalan oluyor. Bilmiyorum derdimi anlatabildim mi ama çözümü olan var mı
Biogaia kullanabilirsin 2 cocukta da kullandım. Fakat hangi gaz ilacını kullanırsan kullan bir süre sonra alışınca bünyesi işe yaramayacak canımKızlar neocolic kullanan var mı doktor yazdı eczane de kabızlık için dedi ama bizde kabızlık yok gaz var kolik zaten ama ishal yapar bide bu sefer kilo verir korkuyorum
Emzirirken memede uyuduğu için saat başı acıkıp uyanıyor, gece sağıp içiriyorum daha uzun uyuyor başka çözüm bulamadımKızlar benim bebiş emerken uyuyakalıyor çok güzel dalıyor. Sonra ben gaz çıkartmak için dik konumda omzuma doğru koyuyorum sıvazlıyorum pat pat yapıyorum sırtına. Bazen gak guuk diye çıkartıyor bazen kusuyor bazende hiçbir şey çıkmıyor. Sorunumuz bu gaz çıkartırken uykusu kaçıyor on dk emme 10 dk gaz çıkarma derken uykuya dalması yarım saat hatta bir saati alıyor. Zaten benimki saat gibi tam bir saat dolunca açlıktan cirlamaya başlıyor. Emme gaz uykuya dalma derken bir saat gidiyor tekrar emzir tekrar gaz cikart kussun derken yine uyku yalan oluyor. Bilmiyorum derdimi anlatabildim mi ama çözümü olan var mı
Hiç sorma kaşlarını catinca aynı baba. Acaba çok sevdiğimden mi ona çekti bazen gıcık ettiğinden miBenimki bildiğin fotokopi olmuş ama tipinden tut bütün huylarina kadar aynıikisini yan yana koyunca ben yanlarında üvey anne gibi duruyorum onlar kapkara ben süt beyazım
Benimki emiyor ya mememden ayrılmak istemiyor hiç ağlıyorsa sadece memede sakinlestirebiliyoruz karnı toksa bile elleriyle tutuyo yanağını memeye dayıyor öyle yatıp uyuyor sanki kaciracagiz memeyi
Canım emme konusunda pes etme çok zordur tahmin edebiliyorum ama ben o kadar çok duydum ki sabırla uğraşıp geç de olsa memeyi tutturan. Yani 4-5 aylıkken hatta 10 aylıkken bile bunu başaran duydum sabır lazım sadece.
Bebeğin kız ise çok normal. Kanaması olması. Hormonlardan.Kızlar bebegin üç günlük, idrarında pembemsi bir kan görür gibi oldum. Çocuk doktorunun bu durumdan bahsedip olursa şaşırmayın zararlı birşey yok dediğini hayal meyal hatırlıyorum. Emin olmak için anneme sordum evet söyledi dedi. Yasayan var mı?
Kesinlikle almazlar cnm Burda sezeryana. Acil birsey yoksa bekletirler
Aşıyı sağlık ocağında mı yaptırdın canımBiz de 1 aylık olduk bugün kızlar , aşımızı olduk geldik minnosum bi bağırdıRabbim hepimize evlatlarimizin güzel günlerini göstersin, sizler nasılsınız bebişler nasıl bilgisayar elime ilk geçtiğinde güzel bir liste yapacağım tekrar:)
Evet zor günler aslında acıktığı için değil de emmek istediği için o kadar memede kalıyorlar. Emdikce daha çok gaz birikiyor . Kısırdöngü başlıyorÇok sık en geç iki saatte bir emmek istediği için süt yetişmiyor gün icinde süt sagarsam akşam bir emzirme saatinde süt inmemiş oluyor sütsüz kaliyoruz malesefsağınca daha az geldiği için mecbur sağmadan memeyi veriyorum.
şöyle 3-4 saat uyuduğu hiçbir zaman yok öyle olsa sağabilirdim
Bende bugün sen dedikten sonra sağlık ocagindaki henereye mesaj attim oda sağolsun doktora yazdırmış esimde isden gelirken aldi ama kullanıp kullanmamak arasında kararsizim bilemiyorum ya alıştırmak istemiyorum ama bazende çok çaresiz kalıyorum
Ben yurtdisindayim. Burda zora girmeyene kadsr sezeryan asla yapmiyorlar. Geciktignde suni dire
Suniye de okuduğum kadarıyla bebişlerin kalbi dayanmadı temmuz annelernde kim vardıBen yurtdisindayim. Burda zora girmeyene kadsr sezeryan asla yapmiyorlar. Geciktignde suni dire
Annem verdi bebege canim azcikBebeğe mi verdin canım. Benim bebiş de öksürüyor daha minnacık emzirmekten başka napabilirim bilmiyorum. Büyüğüne ıhlamur kaynattim ama.
Cahil insana laf anlatilmaz benim de bebegim bugun cok agladi benim yuzumden k.fasulye yedim aklima gelmeden catlicak sandim yavrumuAh anlayabilse dün bebeğim akşama kadar ağladı hiç uyumadı kendini kasıyor sıkınıyor acile gidelim diyorum uyku uyumadığı için eziyet ediyor bişeyi yok doktor ne yapacak dedi sonunda dayanamadım gittik acile 3 hastane gezdik eşim işten geldi son gittiğimiz hastanede röntgen çektiler bağırsaklarında çok gaz varmış çok da rahat gaz çıkarıyor ama yine de çok gaz olduğu için ağlıyormuş yavrum doktor damla verdi şimdi iyi çok şükür ama kv dinleseydim çocuğum yarılacaktı ağlamaktan çok çocuk doğurmak yetmiyormuş onu anladı ama yine de inat işte
Canım benim bebegim sütüm az mama da veriyorum aptamil kabız yaptı bebelac gaz yaptı tavsiye üzerine sma aldım gayet memnunum suan bebegime iyi geliyor en az iki saat uyuyor bende ya işimi yapıyorum yada uyuyorumayni seyleri ben de yazdigimi hatirliyorum canim cevabim şu, hala ayni şeyleri yaşiyorumgece 3ten sonra özellikle uykuya dalması 1 saat sürüyor yarim saat sonra da açlıktan uyaniyor. Uzun uyutabilen veya besleme sonrasi hemen uyutabilen arkadaşlar varsa ben de tavsiye alirim.Ama benim bebegim kolik zaten, çoğu zaman gazdan uyuyamiyor ıkınmaktan
Ben de kendim ictim sütümden geçer diye. Burnunu da açik tutmaya çalışıyorum bakalim insallah ilerlemezAnnem verdi bebege canim azcik
Sağlık ocağında mı yaptırdınız. Ben 34 günlükken doktordan randevu aldım
Evet kızlar sağlık ocağında yaptirdimAşıyı sağlık ocağında mı yaptırdın canım
Aynı süreci yaşadım,anlıyorum seni.İlk doğumum da kız bebekti ve 38+4 te beni hiç zorlamadan geldi.Hep dediler ilk doğum sonrası daha erken ve kolay doğum olur diye.Psikolojik olarak da sanırım şartlandım.Fakat öyle olmadı maalesef.Dua edelim inşaallah kolaylıkla sağlıkla kavuşun bebişlerinize siz deValla bugün ilk defs blylr kendimi kltü hossediyorum. Deoresyondayim bunalimdayim yani. Bütün gün uyudum yataktaydim resmen. Böylede olmak istemiyorum aslinda ama elimde degil bugün cidden iyi deilim.
Benim bebegimde oldu canım beslenemediği için oluyor dediler hatta yatış yaptılar iki gün suan mama kullaniyoruz emziriyorumdaKızlar bebegin üç günlük, idrarında pembemsi bir kan görür gibi oldum. Çocuk doktorunun bu durumdan bahsedip olursa şaşırmayın zararlı birşey yok dediğini hayal meyal hatırlıyorum. Emin olmak için anneme sordum evet söyledi dedi. Yasayan var mı?
Üstten gazı çıksa da alttan gazı illaki oluyor canım . Sanirim bagirsaklari her türlü gaz yapiyor. şimdilik sadece süt veriyorum, hiç sağmadan sadece emzirirsem yetiyor süt. Gaz için yediklerime de dikkat ediyorum ama yarın doktora gaz damlası soracağım bakalım. Senin bebis biraz mola verdiriyor sana ne guzel masallahCanım benim bebegim sütüm az mama da veriyorum aptamil kabız yaptı bebelac gaz yaptı tavsiye üzerine sma aldım gayet memnunum suan bebegime iyi geliyor en az iki saat uyuyor bende ya işimi yapıyorum yada uyuyorumbazen tabi uzun süre ağladığı oluyor uyumadıgı oluyor ama sık sık degil çok şükür ve mutlaka gazını cıkartıp yatırın uykudan birden sancı ile uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?