2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben öyle olunca gündüz sagdigim sütü ısıtıp veriyorum o şekilde uyuyor

Ben öyle olunca gündüz sagdigim sütü ısıtıp veriyorum o şekilde uyuyor
Çok sık en geç iki saatte bir emmek istediği için süt yetişmiyor gün icinde süt sagarsam akşam bir emzirme saatinde süt inmemiş oluyor sütsüz kaliyoruz malesef sağınca daha az geldiği için mecbur sağmadan memeyi veriyorum.
şöyle 3-4 saat uyuduğu hiçbir zaman yok öyle olsa sağabilirdim

Evet cnm kullanıorm lashion
Garmastan pomadı herkes cok övüyor.. En son dayanamayıp alacam
Almalısın kesinlikle mucize bir krem canım. keşke ilk gebeliğimde de tanışsaydım 4 ay gögüs ucu kopuk gezmez kanlı süt içirmezdim
Kim demişti 210 adet bez fazla diye daha 21 gün oldu 120 bitti nerdeyse
25 günlüğüz son demleri direkt 3 numaraya gececeğim sonra ziyan olmadı şükür.
Yeterli beslenememekten kaynaklanıyor
Öyle güzel anlattın ki yaşayan anladı bizde aynı durumdayız tek değilsin canım
Kızlar neocolic kullanan var mı doktor yazdı eczane de kabızlık için dedi ama bizde kabızlık yok gaz var kolik zaten ama ishal yapar bide bu sefer kilo verir korkuyorum
Biogaia kullanabilirsin 2 cocukta da kullandım. Fakat hangi gaz ilacını kullanırsan kullan bir süre sonra alışınca bünyesi işe yaramayacak canım

Emzirirken memede uyuduğu için saat başı acıkıp uyanıyor, gece sağıp içiriyorum daha uzun uyuyor başka çözüm bulamadım

Hiç sorma kaşlarını catinca aynı baba. Acaba çok sevdiğimden mi ona çekti bazen gıcık ettiğinden mi???
Bebeğin kız ise çok normal. Kanaması olması. Hormonlardan.
Kesinlikle almazlar cnm Burda sezeryana. Acil birsey yoksa bekletirler

Aşıyı sağlık ocağında mı yaptırdın canım

Evet zor günler aslında acıktığı için değil de emmek istediği için o kadar memede kalıyorlar. Emdikce daha çok gaz birikiyor . Kısırdöngü başlıyor

M Mincir38 canım saen gaz damlasi sormuştun biogaia kullanıyorum
Bende bugün sen dedikten sonra sağlık ocagindaki henereye mesaj attim oda sağolsun doktora yazdırmış esimde isden gelirken aldi ama kullanıp kullanmamak arasında kararsizim bilemiyorum ya alıştırmak istemiyorum ama bazende çok çaresiz kalıyorum

Bir kaç arkadaşım kimyon suyu birde çörek otunu kaynatıp 2 3 çay kaşığı veriyolarmis duyup yapaniniz varmi acaba ben çok tedirgin oluyorum böyle şeylerden ya

Ben yurtdisindayim. Burda zora girmeyene kadsr sezeryan asla yapmiyorlar. Geciktignde suni dire

Cahil insana laf anlatilmaz benim de bebegim bugun cok agladi benim yuzumden k.fasulye yedim aklima gelmeden catlicak sandim yavrumu

Canım benim bebegim sütüm az mama da veriyorum aptamil kabız yaptı bebelac gaz yaptı tavsiye üzerine sma aldım gayet memnunum suan bebegime iyi geliyor en az iki saat uyuyor bende ya işimi yapıyorum yada uyuyorum bazen tabi uzun süre ağladığı oluyor uyumadıgı oluyor ama sık sık degil çok şükür ve mutlaka gazını cıkartıp yatırın uykudan birden sancı ile uyanıyor

Valla bugün ilk defs blylr kendimi kltü hossediyorum. Deoresyondayim bunalimdayim yani. Bütün gün uyudum yataktaydim resmen. Böylede olmak istemiyorum aslinda ama elimde degil bugün cidden iyi deilim.
Aynı süreci yaşadım,anlıyorum seni.İlk doğumum da kız bebekti ve 38+4 te beni hiç zorlamadan geldi.Hep dediler ilk doğum sonrası daha erken ve kolay doğum olur diye.Psikolojik olarak da sanırım şartlandım.Fakat öyle olmadı maalesef.Dua edelim inşaallah kolaylıkla sağlıkla kavuşun bebişlerinize siz de

Beni Benim bebegimde oldu canım beslenemediği için oluyor dediler hatta yatış yaptılar iki gün suan mama kullaniyoruz emziriyorumda

Üstten gazı çıksa da alttan gazı illaki oluyor canım . Sanirim bagirsaklari her türlü gaz yapiyor. şimdilik sadece süt veriyorum, hiç sağmadan sadece emzirirsem yetiyor süt. Gaz için yediklerime de dikkat ediyorum ama yarın doktora gaz damlası soracağım bakalım. Senin bebis biraz mola verdiriyor sana ne guzel masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…