2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kıyamam ya benim x2 halimsin ve inan çok iyi anlıyorum Allah sabır versin bizlere

Kuzum hemen hemen aynı yazdıklarınla yaşadıklarımız heralde 40 çıkınca değişecek birde bunun üzerine benim. Bebeğim geceleri uyumuyor bazen ağlıyor emziriyorum altına bakıyorum yok hala devam ediyor ama sürekli değil 5 dakika ağlıyor 10.dakika susuyor Cok sukur bugunumuze

Sehir hastanesi varmi bulunduğun şehirde ben gittim sol göğsümü almıyor diye ordaki danışman direk hemen verdi sen veremiyorsun dedii bıkmadan usanmadan ver dedi yoksa tek göğse kalırsın olmaz dedi ablam bu konuda çok ısrarlıydı ağlasana verdik makineyle çekip ucu çıkınca verdik şimdi ise gene Az ucu cıkmış sakinse bebeğim önce sol göğsünden başlıyorum onu alırsa devam ama baktım yoruldu sinirlendi hemen sağ göğsüme geçiyorum şimdi baya baya direk aliyor çok şükür bence ısrar dene pes etme kuzum

Yok kız rezene iyidir, yan etkisi yok. Almanlar hep rezene içer ve cocuklarinda icirir.

gmz41 kız benim oğluşum da aynı babasına benziyor. Kaşlarını çatıyor babası kılıklı diyorum ben
Benimki bildiğin fotokopi olmuş ama tipinden tut bütün huylarina kadar aynı ikisini yan yana koyunca ben yanlarında üvey anne gibi duruyorum onlar kapkara ben süt beyazım
Benimki emiyor ya mememden ayrılmak istemiyor hiç ağlıyorsa sadece memede sakinlestirebiliyoruz karnı toksa bile elleriyle tutuyo yanağını memeye dayıyor öyle yatıp uyuyor sanki kaciracagiz memeyi

Canım emme konusunda pes etme çok zordur tahmin edebiliyorum ama ben o kadar çok duydum ki sabırla uğraşıp geç de olsa memeyi tutturan. Yani 4-5 aylıkken hatta 10 aylıkken bile bunu başaran duydum sabır lazım sadece.

Çıkmam bu gruptan ha gayret bir gün daha var ağustosa tecrübelerinizden yararlanmam lazım çömez anne olarak ühü ağustos annesi olursam bile kaç ayımız beraber geçti ayrılamam duygusala bağlarım şimdi

Cnm hepsini denedik
Emzirme danışmanları baş hemşireler herkes seferber oldu ama benmki inatçı :)

Pes etmemeye çalışıorm cnm ama düşünsene hergün elle göğsünün sıkıldığını.. Canm o kdar acıoki
Artk bişry giydiğimde bile göğsüm yanıo acıo

bağlama kız
Ağustosta dopursanda ne olcak ilk haftasıda bizden sayılırsn
Biz seni brakmayız

teşekkür ederiiim inşallah sıkıntıların biter senin de en yakın zamanda

Her şey dediğin gibi de uygulama da sıkıntılar var esim işten geç geliyor . Oyun oynuyor sürekli kızımla. Parka götürüyor akşamları ama bütün gün saniye nefes aldirmayinca cok bunaldım

teşekkür ederiiim inşallah sıkıntıların biter senin de en yakın zamanda
Amin kuzum ckk saol

Her şey dediğin gibi de uygulama da sıkıntılar var esim işten geç geliyor . Oyun oynuyor sürekli kızımla. Parka götürüyor akşamları ama bütün gün saniye nefes aldirmayinca cok bunaldım
Olmaz öyle
Sanada yazık

WomenClub

Naptın canım gittinmi doktora ? Yolculuk nasıl gecti
Çok şükür güzel geçti korktuğum gibi olmadı şimdi uyuyor dönüş yolundayız puseti çok seviyor ona koyunca uyuyor. Kırmızı ışıklarda durunca uyanıyor arabada uyutmak çok kolay.Üfürüm geçmemiş ama hiç önemli değil dedi bu doktorda. Gaz için şurup ve damla verdi emmesi güzel ki kilosu iyi dedi 4 kg olmuşuz çok şükür şimdilik herşey yolunda. Kusmalarda çok normal dedi zaten doktorun önünde kustu bebiş açıkmıştı yolda emmişti çünkü

Gaz damlasi falan kullanıyor musun canım onlar ise yariyormus

Canim ikiz de çok zordur ama birisi büyük olunca onun psikolojisini düşünmek de çok zor oluyor . Dun tahammülüm kalmadı sesimi yukselttim. Bağırınca çok üzülüyorum Bugun iyi hissetmiyorsun galiba gel öpeyim seni gülümse falan diyor . Bu defa ben pişman

Ah evet çok zor geçmiş olsun . Benim kızı da okula gitmeye ikna edebileydim iyiydi

Kıyamam tabii çok etkilenmiştir. Senin sağlık durumun nasıl oldu. Yazdıysan da kaçırdım sanırım

Oo maşallah güzel Güzel uyuşun buyusun Kilosuda iyi bakk demekki sütun yarıyor üfürük içinde korkma anlamın kızındaysa vardı geçti
Gaz damlasi falan kullanıyor musun canım onlar ise yariyormus
Yok kuzum kullanmadım hiç yarından varmi acaba?kendim sadece rezene içiyorum okadar

Kıyamam tabii çok etkilenmiştir. Senin sağlık durumun nasıl oldu. Yazdıysan da kaçırdım sanırım
İyiyim şükür canım. Son anda ameliyattan kurtuldum. Ama o süreçte çocuklardan ayrı, ne olacağı belirsiz, bende etkilenmişim sanırım. Psikolojik olarak iyi olmayınca çocuga da yansıtıyorum galiba, iki gündür daha sakinim. O da biraz daha iyi gibi. İnşallah daha iyi olacağız

Penguenlerde bile analar gidip yemek arıyor erkek yavrunun başını bekliyo ne kolay ya
Ananın bulup getirdiğini de yiyor bi de zalim erkek. Her yerde aynı yayılıp yatar yer içer
Kıyamam ya benim x2 halimsin ve inan çok iyi anlıyorum Allah sabır versin bizlere
Amin canım inşallah hepimize. Ama bir ayda kafayı yemedik bence şimdilik iyi gidiyoruz

Kızlar doktorumu buldum bundan önceki çocuk doktorunu hiç beğenmemiştim bi değişikti. Bugün aylık kontrolümüz vardı doktoru değiştirdik bu sefer memnun kaldım. Kadın doğum doktorum gibi her şeyi detaylı anlattı.
Kusmayı sordum çok kusuyor diye kilo kaybı yoksa normal olarak nitelendiriyoruz dedi. Aşırı kusmayla kilo kaybı beslenme reddi olursa ciddi bir durummuş. Biogaia kesin kullanmamız gerekiyormuş kuvoze giren bebekler yoğun bakım bakterilerine maruz kaldığı için bağırsak floralarının düzenlenmesi gerekiyormuş. Kuvoze bir gün bile girse o bakteriyi alıyorlarmış.
Bi de bebeklerimin birinde kıstık fibriozis değeri yüksek çıkmış yeniden topuk kanı alınacak. Doktora söyledik hatta özellikle yanındayken sağlık ocağını arattı hangi değerin ne kadar yüksek olduğunu sordurdu. Antibiyotik kullanan bebeklerde yüksek çıkabiliyormuş ama bakalım ne çıkacak.

Pes etmemeye çalışıorm cnm ama düşünsene hergün elle göğsünün sıkıldığını.. Canm o kdar acıoki
Artk bişry giydiğimde bile göğsüm yanıo acıyo
Krem kullaniyo musun göğüs ucun için canım? Benimkiler yara olmuştu uçları yarıldı kanadı ben Garmastan pomad kullandım her emzirmeden sonra. Bir hafta içinde alıştı göğüslerim. Sen de kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…