2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bizim de turuncu pembe arasında bir renkti 2-3 günlükken, doktor tam beslenememis demişti. Doktorunuza sorun isterseniz. Ona göre beslenme aralığını azaltabilirsiniz.

Valla bugün ilk defs blylr kendimi kltü hossediyorum. Deoresyondayim bunalimdayim yani. Bütün gün uyudum yataktaydim resmen. Böylede olmak istemiyorum aslinda ama elimde degil bugün cidden iyi deilim.

İnşallah canım ister istemez kafaya takıyorum inşallah zamanla geçer

Kızlar benim bebiş emerken uyuyakalıyor çok güzel dalıyor. Sonra ben gaz çıkartmak için dik konumda omzuma doğru koyuyorum sıvazlıyorum pat pat yapıyorum sırtına. Bazen gak guuk diye çıkartıyor bazen kusuyor bazende hiçbir şey çıkmıyor. Sorunumuz bu gaz çıkartırken uykusu kaçıyor on dk emme 10 dk gaz çıkarma derken uykuya dalması yarım saat hatta bir saati alıyor. Zaten benimki saat gibi tam bir saat dolunca açlıktan cirlamaya başlıyor. Emme gaz uykuya dalma derken bir saat gidiyor tekrar emzir tekrar gaz cikart kussun derken yine uyku yalan oluyor. Bilmiyorum derdimi anlatabildim mi ama çözümü olan var mı

Beslenmesi yetersizse turuncu kristaller oluyor canim

Ayni kiz

1 aylıkken aşı mı vardı canım ben 2 aylıkken var sanıyordum

Valla bugün ilk defs blylr kendimi kltü hossediyorum. Deoresyondayim bunalimdayim yani. Bütün gün uyudum yataktaydim resmen. Böylede olmak istemiyorum aslinda ama elimde degil bugün cidden iyi deilim.
Ben de erkenden kalkıp yürüyüşe giderdim artık zorla uyutmaya çalışıyorum kendimi normal bekleyen çoğu kişi de sezeryana döndü artık hayırlısı neyse o olsun B BaSa86 geliyor aklıma yurtdışı olsa sezeryana almazlar daha erken diye

Evet canım bizde de oldu doktor normal dedi

Bugünde uyumadı artık uyusun diye memedeyken dalınca hemen gazını çıkarmadan yatırdım ilk defa deniyeyim dedim öğürerek uyandı kustu Allah'tan odadan çıkmamıştım başında bekliyordum

ayni seyleri ben de yazdigimi hatirliyorum canim cevabim şu, hala ayni şeyleri yaşiyorum gece 3ten sonra özellikle uykuya dalması 1 saat sürüyor yarim saat sonra da açlıktan uyaniyor. Uzun uyutabilen veya besleme sonrasi hemen uyutabilen arkadaşlar varsa ben de tavsiye alirim.Ama benim bebegim kolik zaten, çoğu zaman gazdan uyuyamiyor ıkınmaktan

Benimkide kolik canım bugün dedi doktor ağlarken gördü kaskatı kesiliyor banyo yaomak üst değiştirmek çok zor bugün doktorda üst değiştirirken resmen ecel teri döktüm valla hiçbir fikrim yok böyle sabahlara kadar uğraşacağız sanırım

Kızlar neocolic kullanan var mı doktor yazdı eczane de kabızlık için dedi ama bizde kabızlık yok gaz var kolik zaten ama ishal yapar bide bu sefer kilo verir korkuyorum

Aniden aglamaya başliyor elim ayagim dolaniyor gercekten ama tek tesellim zaman geciyor öyle ya da böyle şu 3-4. Aylara ulaşinca inşallah hafifleyecek canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…