2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Valla gittiğim iyi bi doktordu asla dedi canım genede sen bşlirsin

benim bebekte sağ göğsümü emiyor solu emmek istemiyor Neden böyle bişi yaptıklarını anlamış değilim

canım çok geçmiş olsun vajinanın sistigini nasıl anladınki Bugün biraz indi gibi ödemim ayaklarım fln daha insana yakın hale gelmeye başladı

Ben rezene veriyorum ya asla vermem diyordum ama çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor
Çaresizlik sonunda yaptığının faydasını gördünmü peki

Ya maşallah maşallah maşallah
Ben kucağıma almıorm gaz ve mama yedirme haricinde cok fazla ama sürekli dip dibe sohbet ediorm.. Parmağımı rline veriorm vs.. Ama ten tene temas 3 ayda önerilio evet..
Bizim en büyük ve tek sorunumuz meme..
Doğdupu günden beri 1 kere bile meme almadı
Ama anne sütünü sevior içior
Makinada sağmıor göğsümü
İnek gibi elle sağdırıorm kendimi

Yok kız rezene iyidir, yan etkisi yok. Almanlar hep rezene içer ve cocuklarinda icirir.

@gmz41 kız benim oğluşum da aynı babasına benziyor. Kaşlarını çatıyor babası kılıklı diyorum ben
Bu almanlar zaten korkusuz
Rezene konusu 2ye bölünmüş durumda her zaman olduğu gibi..
Annemde yan etkisi yk dio
Bem içirmesemde o içirecek gibi

Rezeneyi sallama çay şeklinde aldım faydası olur mu acaba kızlar
Olur bence ya.. İçinde başka bişi yksa..
Ama yinede bitkisini demlemek daha iyidir sanırım

Allah yardımcın olsun kuzum.. Zor..
Kıskanıodur.. Bence bebekle sohbet ettir alışsın.. Mesela gel birlikte emzirelim gel birlikte altını değişelim vs gibi
Eşinde büyükle ilgilenirse daha iyi olur..
İlgi çekmeye çalışıo bellki

Enee benim günüm doldu sizleri tanımak güzeldi hoçcagalın gidiyom ben ağustos annelerine bir de sezeryana galiba ühü
Cnm nereye ya
Dur daha temmuzun bitmesine 2 gn var
Göndermeyiz seni

Valla gittiğim iyi bi doktordu asla dedi canım genede sen bşlirsin
Cnm benm elbette öyledir..
Ben zaten korkan kesimdenim

benim bebekte sağ göğsümü emiyor solu emmek istemiyor Neden böyle bişi yaptıklarını anlamış değilim
Anlayanlar anlamayanlara anlatsın
Yeni nesil bebeler ne garip
Son zamanlarda cok duyuyorm şu tek meme olayını

Colistop canım günde 4 kere 10 damla. Ama benimkine 1 kere 10 damla yetti artık 5 veriyorum çok uyutuyor diye
Valla mı ben de sorayim doktora bayramdan beri benim melek bebeler gitti içlerinden birer canavar cıktı. Gündüz uyuyorlar mışıl mışıl gece gözlerini belertip bakıyorlar kucaktan inince agliyorlar. Bi de ikisi aynı anda aynı şeyi istiyor keşke 2 kolum daha olsa diyorum hangisine bakacağımı şaşırıyorum. Bu aksam yıkadım bebekleri emzirmeden önce sab simplex verdim emzirdikten sonra rezene verdim biraz uyudular da ben de kendime geldim

Bayramdan beri sabahlara kadar uzun hava çalan bebelerime artık dayanamayıp hem gaz damlası hem rezene verince 3 saat uyudular

Yok kız rezene iyidir, yan etkisi yok. Almanlar hep rezene içer ve cocuklarinda icirir.

@gmz41 kız benim oğluşum da aynı babasına benziyor. Kaşlarını çatıyor babası kılıklı diyorum ben
Bıktım rezeneden valla bir ayda zaten sevmiyordum. Bi de onu içince uykum geliyor benim. Her fırsatta içiyorum ama fazlasının zararı var mıdır acaba?
Iki çocukla hayat gerçekten zormuş. Bazen ben de düşünüyorum acaba biri büyük olsa ikiz olmasalar daha mi kolay olurdu diye. Böyle aynı anda aynı şeyi istiyorlar bazen ne yapacağımı şaşırıyorum. Birini emzirirken ikinci de uyanıp ağlıyor. Hemen ikinciyi alıp emzireyim diye birinci bebek memeyi bırakınca beklemiyorum onun karnı doymuyor. Anne olmak çok zormuş keşke baba olsaymışız

Bayramdan beri sabahlara kadar uzun hava çalan bebelerime artık dayanamayıp hem gaz damlası hem rezene verince 3 saat uyudular
Anaaa iyi bari

Bebeleri bilmem ama ben cok rezene içiorm.. Süte faydası olduğunu düşünüorm
Malum emmio bebem.. Makinada sağmıo
Elle az az sağabildiğim halde süt gelio
Bence rezene ve su.. Tek çözüm yolu

Doğurunca kahvenin dibine vurcam diyordum o da gaz yapiyo kaldık yine rezeneye
Antakyadan görümcem geldi koyu kahve getirmiş anca paketten kokluyorum ah içebilsem var ya

Gaz için mi kullanmak istiyosun canım? Ve gaz danlası bişi kullanıyor musun

Bende eşime diyorum ne güzel beleşten cocuk sahibi oldun hem evlat sevgsini yasıyor canı istediği an al annesi diyor gidiyor hayatına devam ediyo baba olmak gercekten cok güzel

Günde bir iki kere bardak iyi bence... Yeterli. Sür artırmak için mi. Sütün nasıl?

İki çocukla tabide çok yorucu, sen bir değil birden iki tane bebisin oldu. Allah yardımcın olsun cnm.

Aynı durumdayım. Iki çocukla zor oluyor gerçekten ama bu zamanlar da geçecek elbet herşey rayına oturacak inşallah.bi de bu ara hastalandı kızım hep onunla ilgileneyim istiyor. Dengeyi kurmak zor şu anda. Allah yardımcımız olsun

Bende eşime diyorum ne güzel beleşten cocuk sahibi oldun hem evlat sevgsini yasıyor canı istediği an al annesi diyor gidiyor hayatına devam ediyo baba olmak gercekten cok güzel
Çok da kolay. Doğada hicbir canlının erkeği bir işe yaramıyor ne yapıyorsa analar yapıyor
Günde bir iki kere bardak iyi bence... Yeterli. Sür artırmak için mi. Sütün nasıl?

İki çocukla tabide çok yorucu, sen bir değil birden iki tane bebisin oldu. Allah yardımcın olsun cnm.
Süt iyi şimdilik tek seferde hem sağ hem sol göğsümü veriyorum üstüne biraz da kalıyor göğüsleri tam boşaltmıyorlar. Rezene süt için değil de gaz için içiyorum ben

Ahh canım yaa. Bende aynıyim. Pazartesiden beri yanlız kalıyoruz üçümüz. İlk iki gün ağladım durdum. Birde ben arada 5 gün hastanede yatmistim. Çok etkilenmiş sanırım. Huyu suyu değişti kızımı taniyamiyorum. Onu öyle görmek çok üzüyor beni. Bebekle ilgili sıkıntımız yok çok şükür ama büyük olan çok yoruyor beni.. inşallah en kısa sürede eski halini döner diye dua ediyorum artık..

Gaz için mi kullanmak istiyosun canım? Ve gaz danlası bişi kullanıyor musun
Evet cnm sanki dün biraz gaz sancısı vardı.. Sancılar başlıacak gibime gelior

Günaydın kızlar nasıl gidiyor hayat. Bebisler uslumu?

Bebis sevmeyi özlemişiz. Iyiki doğurdum diyorum,, Allah olmayanlara nasip etsin insallah
Düne kdar güzeldi emme dışında
Ama mızmızlanmalar başladı

Penguenlerde bile analar gidip yemek arıyor erkek yavrunun başını bekliyo ne kolay ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…