2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Sürekli yanakları elinle oynat burnu hafif çek yıkanmış serçe parmağınla üst damağa temas sağla emme refleksi olsun diye sen uğraştıkça oo emmeye başloycak inşallah

Cahil insana laf anlatilmaz benim de bebegim bugun cok agladi benim yuzumden k.fasulye yedim aklima gelmeden catlicak sandim yavrumu
Benimki de mama yerken hava yutuyormuş galiba çok rahat gaz çıkarmasına rağmen bağırsakları gaz doluymuş ben de bir iki kere gazlı içecek içmiştim şimdi sadece meyve suyu tüketirim artık dün yavrum da biz de perişan olduk

Aminnn insallah

O kadarmı etkili ya

canım çok geçmiş olsun vajinanın sistigini nasıl anladınki Bugün biraz indi gibi ödemim ayaklarım fln daha insana yakın hale gelmeye başladı
Çok şükür sevindim senin adına. Anlaşılmayacak gibi değildi çünkü. Nerdeyse iki üç kati olmuştu. Neyseki bugün düzeldi. Ama bacaklarim ve ayağım hala şiş. Tek bacagimin kökü sislikten dolayı aşırı ağrıyor. Çok zor yürüyorum sakat gibi.. her gün bi vukuat çıkıyor. Allahim hizla sağlıkla geçsin bu günler

Kızlar gaz sancılarıyla nasıl mücadele ediyorsunuz?
Sanki bizde hafiften başladı gibi...
Damla için doktoramı götürmek gerek?

Benm oğlanin cisinden de turuncumsu bi renk geldi. Nette Araştırdım. Turuncu veya pembe gelebiliyormus. Bebeğin doymadigini veya susuz kaldığını söylemişler.. dr.a sordum. Mama takviyesi yapmamis söyledi. Mamaya başladım. Ardindan zaten su veriyorum. Bidaha öyle biseyle karsilasmadim

Cahil insana laf anlatilmaz benim de bebegim bugun cok agladi benim yuzumden k.fasulye yedim aklima gelmeden catlicak sandim yavrumu
Kizlar geçmiş olsun. Bizde de gaz sorunu oldu önceki gün. İki saate yakin ne yaparsak yapalim ağladı. Sonra sicak su torbasıni havluya sardim dizime koydum. Bebegi de yüzüstü üzerine koydum. Başta aglamaya devam etti iki dk sonra baya rahatladi sustu gaz cikartti tuvaletini falan yaptı. Aklınızda olsun canm ağrıyı alıyor sıcak. Ben kendimde de gaz sancisi çok çekerim usutunce. Bi tek böyle geçer benim.

Kızlar selam, bebeğim 1 haftalık oldu nerdeyse, bir mama artı meme, bir de tek meme şeklinde emziriyorum. Mamayı bilerek biberonla vermiyorum hatta, şırıngayla yavaş yavaş sıkıyorum. Bir göğsü 15dk bir göğsü 15 dk şeklinde emzirmek gerekiyor ya, kesinlikle 15 dk olamıyor 10 ar dk falan oluyo, uyuyo hemen. Dürtüklüyorum falan cık yok. Siz ne önerirsiniz bu konuda? Aç kalıyormuş gibi geliyo ama mışıl mışıl uyuyo valla. Sütümde var. Gümüş kapak kullanıyorum içi süt doluyo Aslan burcu yaktın bizii

Aynı bizi anlatmışsın yaa ama ben emzirmeden sonra mamayi biberonla vermiyorum. Henüz bırakma belirtisi gostermedi çok şükür. Gündüz ayağını çeşmenin altina tuttum ağladı kuzum yani uyandı. Ama sudan korkar diye devam ettirmiyorum.
Sürekli uyuyor, zar zor uyandirinca da azcik emip uyuyakaliyor kuzum. Alt çeneyi emsin diye tutuyorum yukari doğru. Bazsn işe yarıyor. Veya uyuyakalmadan önce memeyi çekecek gibi yapıyorum kiymetini bilip tekrar emmeye başlıyor

Canim kirax cekirdek yastigi kullandim bende simdicik uyuttum kizimi

Günaydın kızlar benim bebeğim sürekli yüz üstü uyamak istiyor. Öyle yatınca derin bir uykuya dalıyor. Neden böyle yatmak istiyordur ki? Bebeği böyle olan var mı?

Günaydın kızlar benim bebeğim sürekli yüz üstü uyamak istiyor. Öyle yatınca derin bir uykuya dalıyor. Neden böyle yatmak istiyordur ki? Bebeği böyle olan var mı?
Belki de anne karnındaki pozisyonuna en yakın odur annesi. Ben de hep yan yatiriyorum. İki eli de kafasinda oluyor. Biri yanağında diğeri başında. Ultrasondaki gördüğüm halinin aynisi mesela
Canim kirax cekirdek yastigi kullandim bende simdicik uyuttum kizimi
Onu ısıtmak için mikrodalga fırın gerekiyor diye duydum. Almadim bu yüzden ben. İşe yaramasina sevindim

Ultrasonda hep elleri yüzündeydi emerken ve sırt üstü yatarken elini yüzüne götürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…