Sürekli yanakları elinle oynat burnu hafif çek yıkanmış serçe parmağınla üst damağa temas sağla emme refleksi olsun diye sen uğraştıkça oo emmeye başloycak inşallahKızlar normal doğum diye başlayan doğum hikayem sezaryenle son buldu . Bebeğim emmiyor emme refleksi çok az . Biberonla zorla veriyorum . 10 günlük oldu 300 gram vermiş . Lütfen deneyimli anneler bana yardımcı olabilir misiniz
Uni baby almıştım ama bezden mi kızardı ıslak mendilden mi bilemedim bezi değiştirdim ıslak mendilleri de yıkadım şimdi çok şükür bir sıkıntı yokHangi markaydı canım seninki?
Benimki de mama yerken hava yutuyormuş galiba çok rahat gaz çıkarmasına rağmen bağırsakları gaz doluymuş ben de bir iki kere gazlı içecek içmiştim şimdi sadece meyve suyu tüketirim artık dün yavrum da biz de perişan oldukCahil insana laf anlatilmaz benim de bebegim bugun cok agladi benim yuzumden k.fasulye yedim aklima gelmeden catlicak sandim yavrumu
Aminnn insallahAynı süreci yaşadım,anlıyorum seni.İlk doğumum da kız bebekti ve 38+4 te beni hiç zorlamadan geldi.Hep dediler ilk doğum sonrası daha erken ve kolay doğum olur diye.Psikolojik olarak da sanırım şartlandım.Fakat öyle olmadı maalesef.Dua edelim inşaallah kolaylıkla sağlıkla kavuşun bebişlerinize siz de
O kadarmı etkili yaAlmalısın kesinlikle mucize bir krem canım. keşke ilk gebeliğimde de tanışsaydım 4 ay gögüs ucu kopuk gezmez kanlı süt içirmezdim
25 günlüğüz son demleridirekt 3 numaraya gececeğim sonra ziyan olmadı şükür.
Yeterli beslenememekten kaynaklanıyor
Öyle güzel anlattın ki yaşayan anladı bizde aynı durumdayız tek değilsin canım
Biogaia kullanabilirsin 2 cocukta da kullandım. Fakat hangi gaz ilacını kullanırsan kullan bir süre sonra alışınca bünyesi işe yaramayacak canım
Çok şükür sevindim senin adına. Anlaşılmayacak gibi değildi çünkü.canım çok geçmiş olsun vajinanın sistigini nasıl anladınki Bugün biraz indi gibi ödemim ayaklarım fln daha insana yakın hale gelmeye başladı
Benm oğlanin cisinden de turuncumsu bi renk geldi. Nette Araştırdım. Turuncu veya pembe gelebiliyormus. Bebeğin doymadigini veya susuz kaldığını söylemişler.. dr.a sordum. Mama takviyesi yapmamis söyledi. Mamaya başladım. Ardindan zaten su veriyorum. Bidaha öyle biseyle karsilasmadimKızlar bebegin üç günlük, idrarında pembemsi bir kan görür gibi oldum. Çocuk doktorunun bu durumdan bahsedip olursa şaşırmayın zararlı birşey yok dediğini hayal meyal hatırlıyorum. Emin olmak için anneme sordum evet söyledi dedi. Yasayan var mı?
Cahil insana laf anlatilmaz benim de bebegim bugun cok agladi benim yuzumden k.fasulye yedim aklima gelmeden catlicak sandim yavrumu
Kizlar geçmiş olsun. Bizde de gaz sorunu oldu önceki gün. İki saate yakin ne yaparsak yapalim ağladı. Sonra sicak su torbasıni havluya sardim dizime koydum. Bebegi de yüzüstü üzerine koydum. Başta aglamaya devam etti iki dk sonra baya rahatladi sustu gaz cikartti tuvaletini falan yaptı. Aklınızda olsun canm ağrıyı alıyor sıcak. Ben kendimde de gaz sancisi çok çekerim usutunce. Bi tek böyle geçer benim.Ah anlayabilse dün bebeğim akşama kadar ağladı hiç uyumadı kendini kasıyor sıkınıyor acile gidelim diyorum uyku uyumadığı için eziyet ediyor bişeyi yok doktor ne yapacak dedi sonunda dayanamadım gittik acile 3 hastane gezdik eşim işten geldi son gittiğimiz hastanede röntgen çektiler bağırsaklarında çok gaz varmış çok da rahat gaz çıkarıyor ama yine de çok gaz olduğu için ağlıyormuş yavrum doktor damla verdi şimdi iyi çok şükür ama kv dinleseydim çocuğum yarılacaktı ağlamaktan çok çocuk doğurmak yetmiyormuş onu anladı ama yine de inat işte
Bugün sütüm bayağı azaldı. Sma aldım.yarın saģmayı deneyecegim.Beni
Benim bebegimde oldu canım beslenemediği için oluyor dediler hatta yatış yaptılar iki gün suan mama kullaniyoruz emziriyorumda
Aynı bizi anlatmışsın yaaKızlar selam, bebeğim 1 haftalık oldu nerdeyse, bir mama artı meme, bir de tek meme şeklinde emziriyorum. Mamayı bilerek biberonla vermiyorum hatta, şırıngayla yavaş yavaş sıkıyorum. Bir göğsü 15dk bir göğsü 15 dk şeklinde emzirmek gerekiyor ya, kesinlikle 15 dk olamıyor10 ar dk falan oluyo, uyuyo hemen. Dürtüklüyorum falan cık yok. Siz ne önerirsiniz bu konuda? Aç kalıyormuş gibi geliyo ama mışıl mışıl uyuyo valla. Sütümde var. Gümüş kapak kullanıyorum içi süt doluyo Aslan burcu yaktın bizii
Insallah canimBen de kendim ictim sütümden geçer diye. Burnunu da açik tutmaya çalışıyorum bakalim insallah ilerlemez
Yazik bebeklereBenimki de mama yerken hava yutuyormuş galiba çok rahat gaz çıkarmasına rağmen bağırsakları gaz doluymuş ben de bir iki kere gazlı içecek içmiştim şimdi sadece meyve suyu tüketirim artık dün yavrum da biz de perişan olduk
Canim kirax cekirdek yastigi kullandim bende simdicik uyuttum kizimiKizlar geçmiş olsun. Bizde de gaz sorunu oldu önceki gün. İki saate yakin ne yaparsak yapalim ağladı. Sonra sicak su torbasıni havluya sardim dizime koydum. Bebegi de yüzüstü üzerine koydum. Başta aglamaya devam etti iki dk sonra baya rahatladi sustu gaz cikartti tuvaletini falan yaptı. Aklınızda olsun canm ağrıyı alıyor sıcak. Ben kendimde de gaz sancisi çok çekerim usutunce. Bi tek böyle geçer benim.
Belki de anne karnındaki pozisyonuna en yakın odur annesi. Ben de hep yan yatiriyorum. İki eli de kafasinda oluyor. Biri yanağında diğeri başında. Ultrasondaki gördüğüm halinin aynisi meselaGünaydın kızlarbenim bebeğim sürekli yüz üstü uyamak istiyor. Öyle yatınca derin bir uykuya dalıyor. Neden böyle yatmak istiyordur ki? Bebeği böyle olan var mı?
Onu ısıtmak için mikrodalga fırın gerekiyor diye duydum. Almadim bu yüzden ben. İşe yaramasina sevindimCanim kirax cekirdek yastigi kullandim bende simdicik uyuttum kizimi
Günaydıın aaa bakiyim ben yine doğuramamışım
Ultrasonda hep elleri yüzündeydiBelki de anne karnındaki pozisyonuna en yakın odur annesi. Ben de hep yan yatiriyorum. İki eli de kafasinda oluyor. Biri yanağında diğeri başında. Ultrasondaki gördüğüm halinin aynisi mesela
Onu ısıtmak için mikrodalga fırın gerekiyor diye duydum. Almadim bu yüzden ben. İşe yaramasina sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?