2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Aynen canım gaz mutlaka olan birsey ya masajlarla damlalarla gecirmeye çalışıyorum arada çok kötü olduğu oluyor ya öyle böyle büyücekler

Bal0ncuk
Canım şu yöntemi denedin mi ? Bak bende önce emziriyorum bıraktıgında sarılıktan dolayı ekstra böyle besliyorum. Biberona alışmasın diye. Katater kullanmıyorum ben. parmak ve şırınga sadece.
Bugün gördüm ki Ayrıca Meme reddi yapıp memeye geri döndermek içinde kullanılıyormuş bilmiyordum bir dene istersen

Eklentiler

• B30AFB59-4CD4-46FD-8CBC-AE6E422E598A.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 92
Sağolasın canım aklımda olsun inşallah bir daha yaşamayız ama olursa mutlaka denicem

Benimde günümden bir gün geçmisti. Belki sancıların başlar bugün.
Sen nasılsın, energi patlaması var mı sende
Enerji patlaması yok nstye girdim bir kere 60 bir kere de 90 ı gördüm sancıda ama doktora gösteremedim daha

Eklentiler

• 51D1FFE9-A016-4EFF-8976-85707130850C.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 89
Yok canim ben tavada bile isittim isiniyor guzelce

Oy kuzum Demekki buda böyle bir süreç 15 gün kontrolunde bende sorayım biberonu, bir sorun çıkacağını zannetmiyorum, bebek hemşiresi böyle önerdi diye bozmayayım dedim bende ne bileyim ilk annelik insan söylenene uymaya çalışıyo

Denemedm kuzum bunu
Ama bizimki hiç meme almadı
Snradan red değil yani

Kızlar sezaryen dikişlerim hafif pembemsi sıcaklardan mı yoksa. Kötü birşey düşünmek istemiyorum bir sıkıntı olur mu acaba sezaryen olanlar dikişleriniz ne durumda. Benim dikiş ipleri kendiliğinden attı. Ama hala kuru tutup batikon sürmeye devam ediyorum. Sadece saç kurutma makinesi ile kurutmuyorum havlu peceteyle güzelce kuruluyorum banyo sonrası. Çok şükür ağri falan yok ama bu kızarıklık iyi değil diye biliyorum bilgisi olan var mı

Canım anca toparlar havalar sıcak olduğu için kızarık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…