- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 133
- 29
Aynen canım gaz mutlaka olan birsey ya masajlarla damlalarla gecirmeye çalışıyorum arada çok kötü olduğu oluyor ya öyle böyle büyüceklerÜstten gazı çıksa da alttan gazı illaki oluyor canım . Sanirim bagirsaklari her türlü gaz yapiyor. şimdilik sadece süt veriyorum, hiç sağmadan sadece emzirirsem yetiyor süt. Gaz için yediklerime de dikkat ediyorum ama yarın doktora gaz damlası soracağım bakalım. Senin bebis biraz mola verdiriyor sana ne guzel masallah
Rabbim bol şifalı sütler versin bebeklerimize yaBugün sütüm bayağı azaldı. Sma aldım.yarın saģmayı deneyecegim.
Benimde günümden bir gün geçmisti. Belki sancıların başlar bugün.Günaydıın aaa bakiyim ben yine doğuramamışım
Oo maşallah sen buyutmussun 3 aylık olmuş nerdeyseAynen canım gaz mutlaka olan birsey ya masajlarla damlalarla gecirmeye çalışıyorum arada çok kötü olduğu oluyor ya öyle böyle büyücekler
Gazı o şekilde rahatsız etmiyor öyle yattıgında rahat uyuyorlarGünaydın kızlarbenim bebeğim sürekli yüz üstü uyamak istiyor. Öyle yatınca derin bir uykuya dalıyor. Neden böyle yatmak istiyordur ki? Bebeği böyle olan var mı?
Sağolasın canım aklımda olsun inşallah bir daha yaşamayız ama olursa mutlaka denicemKizlar geçmiş olsun. Bizde de gaz sorunu oldu önceki gün. İki saate yakin ne yaparsak yapalim ağladı. Sonra sicak su torbasıni havluya sardim dizime koydum. Bebegi de yüzüstü üzerine koydum. Başta aglamaya devam etti iki dk sonra baya rahatladi sustu gaz cikartti tuvaletini falan yaptı. Aklınızda olsun canm ağrıyı alıyor sıcak. Ben kendimde de gaz sancisi çok çekerim usutunce. Bi tek böyle geçer benim.
Enerji patlaması yok nstye girdim bir kere 60 bir kere de 90 ı gördüm sancıda ama doktora gösteremedim dahaBenimde günümden bir gün geçmisti. Belki sancıların başlar bugün.
Sen nasılsın, energi patlaması var mı sende
Yok canim ben tavada bile isittim isiniyor guzelceBelki de anne karnındaki pozisyonuna en yakın odur annesi. Ben de hep yan yatiriyorum. İki eli de kafasinda oluyor. Biri yanağında diğeri başında. Ultrasondaki gördüğüm halinin aynisi mesela
Onu ısıtmak için mikrodalga fırın gerekiyor diye duydum. Almadim bu yüzden ben. İşe yaramasina sevindim
Oy kuzumAynı bizi anlatmışsın yaaama ben emzirmeden sonra mamayi biberonla vermiyorum. Henüz bırakma belirtisi gostermedi çok şükür. Gündüz ayağını çeşmenin altina tuttum ağladı kuzum yani uyandı. Ama sudan korkar diye devam ettirmiyorum.
Sürekli uyuyor, zar zor uyandirinca da azcik emip uyuyakaliyor kuzum. Alt çeneyi emsin diye tutuyorum yukari doğru. Bazsn işe yarıyor. Veya uyuyakalmadan önce memeyi çekecek gibi yapıyorum kiymetini bilip tekrar emmeye başlıyor
Evet canım cok şükür ama erken dogum oldugu içın düzeltilmiş yaşı 1 ay oluyorOo maşallah sen buyutmussun 3 aylık olmuş nerdeyse
Aynen öyle. Güya dogum tarihi yarin ama tik yok. Ikimiz kaldik valla.
Denemedm kuzum bunuBal0ncuk
Canım şu yöntemi denedin mi ? Bak bende önce emziriyorum bıraktıgında sarılıktan dolayı ekstra böyle besliyorum. Biberona alışmasın diye. Katater kullanmıyorum ben. parmak ve şırınga sadece.
Bugün gördüm ki Ayrıca Meme reddi yapıp memeye geri döndermek içinde kullanılıyormuş bilmiyordum bir dene istersen
Sizde doğuracak siniz kızlar merak etmeyin, böyle kalacak değilsinizAynen öyle. Güya dogum tarihi yarin ama tik yok. Ikimiz kaldik valla.
Benimde almıyorDenemedm kuzum bunu
Ama bizimki hiç meme almadı
Snradan red değil yani
Canım anca toparlar havalar sıcak olduğu için kızarıkKızlar sezaryen dikişlerim hafif pembemsi sıcaklardan mı yoksa. Kötü birşey düşünmek istemiyorum bir sıkıntı olur mu acaba sezaryen olanlar dikişleriniz ne durumda. Benim dikiş ipleri kendiliğinden attı. Ama hala kuru tutup batikon sürmeye devam ediyorum. Sadece saç kurutma makinesi ile kurutmuyorum havlu peceteyle güzelce kuruluyorum banyo sonrası. Çok şükür ağri falan yok ama bu kızarıklık iyi değil diye biliyorum bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?