2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benimde almıyor silikon göğüs ucuyla alıyor ama bu gün onuda red etti sütümde az sağıyorum biberonla veriyorum mama kullanmak istemiyorum
Canım sütü az olanlar için bu sondayı gögsüyle bir veriyor bebege diger ucunuda biberona koyuyor ya sagdıgı sütü yada mama yı veriyor bebek seni emerken mamayı yiyor ve mama reddi olmuyor annesine daha iyi alışıyormuş emzirme destegi alan birinin videosunda gördüm biberonla versen seni iyice bırakır bi araştır onu youtubeye yaz emzirme destegi filan diye cıkar

Batikon sürme daha canım 26 gün olmuş en fazla 10 gün sürülüyor bende 10 gün sürdüm bıraktım hep kuru tuttum arada havalandırdım uzanıp açtım yani gecer

Denemedm kuzum bunu
Ama bizimki hiç meme almadı
Snradan red değil yani
Canım evet ama gögüsüne tekrar alıştırmak için bu yöntem kullanılıyor hani seninki tutmuyor ya parmağını emerse eğer belki öyle öyle gögüsüne de alıştırabilirsin diye düşündüm

benim bebek de aynı şekilde ya sarılık olduğu için sık sık beslenmesi gerekiyor Meme almıyor sagiyorum Hem sagdigim sütü hem de mamayı veriyorum şırıngayla kendisi arada keyfi gelirse emiyor onda da doymak için değil de keyif için gözünü kapatıyor ağzını hiç oynatmadan öylece bekliyor
bu çocuklar aslan olduğu için mi böyle oldular

Kızlar biriken sayfaları okudum da. Ben tek çocuğa nasıl zor diyorlar anlamıyorum derdim. Allah kolaylık versin benimkiler saatte bir uyanıp emmek isteseler kafayı yerdim herhalde. Çok şükür ilk günden beri yatınca 3-4 saat uyuyorlar da bana biraz vakit kalıyor işimi yapıp dinlenmek için. Bi tane böyle çocuğum olsa çocuk yaptığımı unuturdum

Maşallah canım Benimki bugun doktordan resmen kolik tanısı aldı. Ne gece uyku uyuyor ne gündüz. Max uyku süresi 1,5 saat. Ben de uyuyamıyorum doğal olarak. Artık söylenenleri çok anlamıyo beynim. Sonumuz hayır olsun

Allah sabır versin canım. Krizleri hafifletmek için bir yöntem önerdi mi doktor?

Batikon sürme daha canım 26 gün olmuş en fazla 10 gün sürülüyor bende 10 gün sürdüm bıraktım hep kuru tuttum arada havalandırdım uzanıp açtım yani gecer
Uzanıp açacak vakit yok İnanki bugün sıfır uyku kv dün gitti ev darma duman gerçi o varkende misafir ağırlıyor gibi oluyordu şimdi daha rahatım en azından evde istediğimi giyiyorum

ben bu yöntemi denedim benimkinde ise yaradı parmağımı emince memeyi de emiyor

YAaaa öyle mi bi bakayım çok üzülüyorum çocuğum beni istemiyormuş gibi his ediyorum

İnşallah canım enfeksiyon olmasın da
Şişlik sertlik yoksa enfeksiyon yoktur ben doğum yapalı bir hafta olmuştu termal atletle 4 saat yürüyüş yaptım bebeğim küvezdeydi enfeksiyon kaptım Çok şükür şimdi iyiyim tabi

Şişlik sertlik yoksa enfeksiyon yoktur ben doğum yapalı bir hafta olmuştu termal atletle 4 saat yürüyüş yaptım bebeğim küvezdeydi enfeksiyon kaptım Çok şükür şimdi iyiyim tabi
gecmis olsun canım sen baya yürüodun yazıyordun buraya hastanede sezeryan sonrası yürümeye çalışırken seni düşündüm nasıl yürümüş diye benim çok canım yanmıştı yuruyememstm hala bile yürüyemiyorum

Sürekli yanakları elinle oynat burnu hafif çek yıkanmış serçe parmağınla üst damağa temas sağla emme refleksi olsun diye sen uğraştıkça oo emmeye başloycak inşallah
Peki .Sisin bebeginiz korkuyor mu ? Benim bebegim surekli korkuyor normal midir ?

Evet çok zor benim ilk kızım saat başı uyanırdı. Bazen o kadar bile uyumazdi . Cok zorlanirdim. İki gündür bu kızım da geceleri uyumamaya başladı.

Kizlar cok depresif bi haldeyim moralim cok bozuk lutfen bilebler yardimci olsun .Bebegim cok uyuyor, emmiyor, cok uyusuk ve bi kac gundur korkuyor, bugun çığlık atarak uyandi .Cok korktum bilenler yardimci olursa sevinrim

Kizlar cok depresif bi haldeyim moralim cok bozuk lutfen bilebler yardimci olsun .Bebegim cok uyuyor, emmiyor, cok uyusuk ve bi kac gundur korkuyor, bugun çığlık atarak uyandi .Cok korktum bilenler yardimci olursa sevinrim
Korkmuyordur canım. Gaz sancisiyla uyaniyordur ondan çığlık atıyordur. Gaz için Gaz damlası masaj karnına sıcak uygulama deneyebilirsin. Tamamen geçmese de azaltabilir . Yarim kundak da sicramalarini engelliyor . Onu da deneyebilirsin

Evet çok zor benim ilk kızım saat başı uyanırdı. Bazen o kadar bile uyumazdi . Cok zorlanirdim. İki gündür bu kızım da geceleri uyumamaya başladı.
Benimkiler de gece uyumuyor ya. Gündüz maşallah çok güzek uyuyorlar ama akşam ezanını duyunca gözleri açıp sabah ezanıyla uykuya dalıyorlar
Seninkinin gündüz uykuları nasıl?

Kizimda gaz sancisi yok masallah hep cikartiyor .cok uyumasi neyden kaynaklaniyor herkesin oyle mi ? Zorla uyandiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…