2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlarrr
Doğum kilolarınızı verdinizmi
Tartıya cıkmak için bekledim
Bugn 12. Gn ve nerdeyse hiç vermemişim
54 ile gebe kaldım 69um
Yerimde saymışım
İlk defa depresyona giriorm

Benimkiler de gece uyumuyor ya. Gündüz maşallah çok güzek uyuyorlar ama akşam ezanını duyunca gözleri açıp sabah ezanıyla uykuya dalıyorlar
Seninkinin gündüz uykuları nasıl?
Gündüz çok iyi uyuyor . Bu defa da ben pek uyuyamıyorum ki büyük kızım var, gelen giden oluyor

Benimki dikiş değil estetik ama sızı şeklinde ağrıyor kızarıklık filanda yok çok şükür

Kızlar nasılsınız bayadır giremedim dün rahim ağzı dikişlerim alındı sezaryan olduğum için almamıştı dr bugünde 40 çıkardık
Doğum yapanlara hayırlı olsun temmuzda bitti

Kizlar cok depresif bi haldeyim moralim cok bozuk lutfen bilebler yardimci olsun .Bebegim cok uyuyor, emmiyor, cok uyusuk ve bi kac gundur korkuyor, bugun çığlık atarak uyandi .Cok korktum bilenler yardimci olursa sevinrim
Gaz değilse dar alanda yatır elleri ayakları biyerlere değsin ben yatağında yatırmıştım boşlukta kalınca etrafı çok sıcrıyordu baybenes de yatıyor rahat uyuyor benim annem dikti içine gömülüyor hafif anne karnında gibi
Uyurken emziriyorum ben ağzına sut degdimi emiyor yada ayaklarını oynuyorum olmadı altını degistiriyorum en geç 3 saate bir birde çok sıcaksa ortam ondan çok uyur

Kızlarrr
54 ile gebe kaldım 69um
Yerimde saymışım
Canım ben 5 gün sonra vermeye başlamıştım 65 le hamile kaldım 82 le bitirdim 12 si gitti beklemedeyim ben uykuyu azaltınca zayıflıyorum
şuan stres yapma kilonu çok su iç süt olsun kimyon çayı iç gaz olmasın bebiste sanada faydası olur

Kızlar nasılsınız bayadır giremedim dün rahim ağzı dikişlerim alındı sezaryan olduğum için almamıştı dr bugünde 40 çıkardık
Doğum yapanlara hayırlı olsun temmuzda bitti
Cok şükür cnm
Sağlıkla devam etsin bundan sonrası

12si gitmiş harikaaaaaa
Ben sanki hala doğum yapacak gibiyim

Yazdığım mesaji okudum da yanlış yazmışım. Biberon ile veriyorum diyecektim. Vermiyorum demişim uykusuzluktan Anlaşılmış ama heralde demek istediğim evet hemsirenize soyleyebilirsin canm. Biberon olarak dr brownsun yeni doğan için olanını almıştım ben. Aventin ucu bize kalın gelmişti ilk bebeğimde. Sen de hangi marka kullanirsan anne memesine yakin olani al canım. Tabi hemşireler siringayi biraktirirlarsa

Uzanıp açacak vakit yok İnanki bugün sıfır uyku kv dün gitti ev darma duman gerçi o varkende misafir ağırlıyor gibi oluyordu şimdi daha rahatım en azından evde istediğimi giyiyorum
benimki de klcm diye tutturdu istemedim yolladım yarın yine geliyor ins kalcam diye tutturmak ben reddetmekten bıktım

Kızlar bu emme olayını nasıl yapıyorsunuz 15 ser dakika şeklinde iki göğsümü veriyorsunuz yoksa tek göğüsümu veriyorsunuz bugün Biri bana göğüsteki ilk süt su gibi asıl faydalı kısmi arkatarafta olanmış bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Bana doktor örneğin sağ ile emzir 15 dakika dedi sonra sol göğsüne al 15 dakika emzir dedi bir daha emzirmene de en son hangisini yaptıysan onunla başla dedi yani sol ile emzirmek gerekiyor sağ ile başlayınca

Tabii ben üşenip biri ile emziriyorum diğer emmesinde de diğeri ile

Teşekkür ederim Bilmiyorum valla bende şaşırdım hiç ağrım olmadı benim sezaryende sadece ikinci günğ adet ağrısı gibi hafif ağrı oldu o kadar çok şükür ama ne kadar yürürsen o kadar çabuk toparlarsın canım

Kizlar cok depresif bi haldeyim moralim cok bozuk lutfen bilebler yardimci olsun .Bebegim cok uyuyor, emmiyor, cok uyusuk ve bi kac gundur korkuyor, bugun çığlık atarak uyandi .Cok korktum bilenler yardimci olursa sevinrim
Sarılığa bakilmismiydi canım. Benim kız da bazen çok korkuyor felak nas ayetl kursi okuyorum sende oku bebeğine babası da okusun.telefondan kuran da dinletebilirsin

Kızlarrr
54 ile gebe kaldım 69um
Yerimde saymışım
Hamile kaldığım kilodayim şuan. Uçup gitti aldığım 9 kilo.ama emzirirken iştahım açık oluyo benim.ozellikle tatlı istiyor canim Almam inşallah daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…