Kac saat uyuyorKizimda gaz sancisi yok masallah hep cikartiyor .cok uyumasi neyden kaynaklaniyor herkesin oyle mi ? Zorla uyandiriyorum
Gündüz çok iyi uyuyor . Bu defa da ben pek uyuyamıyorum ki büyük kızım var, gelen giden oluyorBenimkiler de gece uyumuyor ya. Gündüz maşallah çok güzek uyuyorlar ama akşam ezanını duyunca gözleri açıp sabah ezanıyla uykuya dalıyorlar
Seninkinin gündüz uykuları nasıl?
Benimki dikiş değil estetik ama sızı şeklinde ağrıyor kızarıklık filanda yok çok şükürKızlar sezaryen dikişlerim hafif pembemsi sıcaklardan mı yoksa. Kötü birşey düşünmek istemiyorum bir sıkıntı olur mu acaba sezaryen olanlar dikişleriniz ne durumda. Benim dikiş ipleri kendiliğinden attı. Ama hala kuru tutup batikon sürmeye devam ediyorum. Sadece saç kurutma makinesi ile kurutmuyorum havlu peceteyle güzelce kuruluyorum banyo sonrası. Çok şükür ağri falan yok ama bu kızarıklık iyi değil diye biliyorum bilgisi olan var mı
Artik böyle kalacaz gibimize geliyorSizde doğuracak siniz kızlar merak etmeyin, böyle kalacak değilsiniz
Aynen öyle bende varim
Gaz değilse dar alanda yatır elleri ayakları biyerlere değsin ben yatağında yatırmıştım boşlukta kalınca etrafı çok sıcrıyordu baybenes de yatıyor rahat uyuyor benim annem dikti içine gömülüyor hafif anne karnında gibiKizlar cok depresif bi haldeyim moralim cok bozuk lutfen bilebler yardimci olsun .Bebegim cok uyuyor, emmiyor, cok uyusuk ve bi kac gundur korkuyor, bugun çığlık atarak uyandi .Cok korktum bilenler yardimci olursa sevinrim
Canım ben 5 gün sonra vermeye başlamıştım 65 le hamile kaldım 82 le bitirdim 12 si gitti beklemedeyim ben uykuyu azaltınca zayıflıyorumKızlarrr
Doğum kilolarınızı verdinizmi
Tartıya cıkmak için bekledim
Bugn 12. Gn ve nerdeyse hiç vermemişim
54 ile gebe kaldım 69um
Yerimde saymışım
İlk defa depresyona giriorm
Cok şükür cnmKızlar nasılsınız bayadır giremedim dün rahim ağzı dikişlerim alındı sezaryan olduğum için almamıştı dr bugünde 40 çıkardık
Doğum yapanlara hayırlı olsun temmuzda bitti
12si gitmiş harikaaaaaaCanım ben 5 gün sonra vermeye başlamıştım 65 le hamile kaldım 82 le bitirdim 12 si gitti beklemedeyim ben uykuyu azaltınca zayıflıyorum
şuan stres yapma kilonu çok su iç süt olsun kimyon çayı iç gaz olmasın bebiste sanada faydası olur
Yazdığım mesaji okudum da yanlış yazmışım. Biberon ile veriyorum diyecektim. Vermiyorum demişim uykusuzluktanOy kuzumDemekki buda böyle bir süreç 15 gün kontrolunde bende sorayım biberonu, bir sorun çıkacağını zannetmiyorum, bebek hemşiresi böyle önerdi diye bozmayayım dedim bende ne bileyim ilk annelik insan söylenene uymaya çalışıyo
benimki de klcm diye tutturdu istemedim yolladım yarın yine geliyor ins kalcam diye tutturmak ben reddetmekten bıktımUzanıp açacak vakit yok İnanki bugün sıfır uyku kv dün gitti ev darma duman gerçi o varkende misafir ağırlıyor gibi oluyordu şimdi daha rahatım en azından evde istediğimi giyiyorum
Bana doktor örneğin sağ ile emzir 15 dakika dedi sonra sol göğsüne al 15 dakika emzir dedi bir daha emzirmene de en son hangisini yaptıysan onunla başla dedi yani sol ile emzirmek gerekiyor sağ ile başlayıncaKızlar bu emme olayını nasıl yapıyorsunuz15 ser dakika şeklinde iki göğsümü veriyorsunuz yoksa tek göğüsümu veriyorsunuz bugün Biri bana göğüsteki ilk süt su gibi asıl faydalı kısmi arkatarafta olanmış bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Tabii ben üşenip biri ile emziriyorum diğer emmesinde de diğeri ileKızlar bu emme olayını nasıl yapıyorsunuz15 ser dakika şeklinde iki göğsümü veriyorsunuz yoksa tek göğüsümu veriyorsunuz bugün Biri bana göğüsteki ilk süt su gibi asıl faydalı kısmi arkatarafta olanmış bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Evet belkiben bu yöntemi denedim benimkinde ise yaradı parmağımı emince memeyi de emiyor
Teşekkür ederimgecmis olsun canım sen baya yürüodun yazıyordun buraya hastanede sezeryan sonrası yürümeye çalışırken seni düşündüm nasıl yürümüş diye benim çok canım yanmıştı yuruyememstm hala bile yürüyemiyorum
Denedim bile işe yaramadıEvet belkiBal0ncuk ta denerse işe yarar diye düşündüm canım
Sarılığa bakilmismiydi canım. Benim kız da bazen çok korkuyor felak nas ayetl kursi okuyorum sende oku bebeğine babası da okusun.telefondan kuran da dinletebilirsinKizlar cok depresif bi haldeyim moralim cok bozuk lutfen bilebler yardimci olsun .Bebegim cok uyuyor, emmiyor, cok uyusuk ve bi kac gundur korkuyor, bugun çığlık atarak uyandi .Cok korktum bilenler yardimci olursa sevinrim
Hamile kaldığım kilodayim şuan. Uçup gitti aldığım 9 kilo.ama emzirirken iştahım açık oluyo benim.ozellikle tatlı istiyor canimKızlarrr
Doğum kilolarınızı verdinizmi
Tartıya cıkmak için bekledim
Bugn 12. Gn ve nerdeyse hiç vermemişim
54 ile gebe kaldım 69um
Yerimde saymışım
İlk defa depresyona giriorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?