Demek bitek ben veremedimHamile kaldığım kilodayim şuan. Uçup gitti aldığım 9 kilo.ama emzirirken iştahım açık oluyo benim.ozellikle tatlı istiyor canimAlmam inşallah daha
Evet ilk gelen süt su gibidir bebeğin su ihtiyacını giderir. Asıl besleyici kilo aldıran yağlı süt sondakidir. Büyük kızım tek göğüs alıyordu kilo alımı gayet iyiydi. O nedenle sondaki sütü içirmeye çalışınKızlar bu emme olayını nasıl yapıyorsunuz15 ser dakika şeklinde iki göğsümü veriyorsunuz yoksa tek göğüsümu veriyorsunuz bugün Biri bana göğüsteki ilk süt su gibi asıl faydalı kısmi arkatarafta olanmış bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Verirsin daha yeni canım.Demek bitek ben veremedim
Canım temmuz otobüsü kaçtı gitti beklemeye devamSeaslug cnmmm ne yaptn
1 gnden kaçmazCanım temmuz otobüsü kaçtı gitti beklemeye devam
Haha yok ağustosa fln gitmicem zaten1 gnden kaçmaz
Senin kalbin t3mmuzda atıo
Benimki dün gece ve bugpn cok fazla oynuyor. Assagiya bastiriyor assagiya igne batiyor sanki ve böyke kuyruk sokumumada vuruyor baya. Sended öylemi?Haha yok ağustosa fln gitmicem zaten
Ben de değişik kuvvetle hareket ettiğini hissediyorum baskı var aşağıya doğru olcak olcakBenimki dün gece ve bugpn cok fazla oynuyor. Assagiya bastiriyor assagiya igne batiyor sanki ve böyke kuyruk sokumumada vuruyor baya. Sended öylemi?
Insallah insallahBen de değişik kuvvetle hareket ettiğini hissediyorum baskı var aşağıya doğru olcak olcak
Bana doktor örneğin sağ ile emzir 15 dakika dedi sonra sol göğsüne al 15 dakika emzir dedi bir daha emzirmene de en son hangisini yaptıysan onunla başla dedi yani sol ile emzirmek gerekiyor sağ ile başlayınca
Ama son verdiğin göğsün bir dahaki sefere gene süt dolacak ve gene ilk su olacak bende her seferde tek göğüs veriyorum sonuna kadar emiyor diye düşünüyorum yanlismi acabaEvet ilk gelen süt su gibidir bebeğin su ihtiyacını giderir. Asıl besleyici kilo aldıran yağlı süt sondakidir. Büyük kızım tek göğüs alıyordu kilo alımı gayet iyiydi. O nedenle sondaki sütü içirmeye çalışın
Sab simplex 4 kez 15 damla ve biogaia bir kez 5 damla kullanicaz her gün canim. Karnı kurbağa gibi şişmiş gazdan. Damlalar iki haftaya ancak etki eder dedi. Mucize olursa hemen de rahatlatabilir dedi. Bol masaj ve sabır önerdi doktorumuzAllah sabır versin canım. Krizleri hafifletmek için bir yöntem önerdi mi doktor?
Canim benim de üç kilo fazlam kaldı ama göbeğim genişlemiş normalde olması gereken kiyafetlerimin göbeği olmuyor ya. Senin nasıl göbeğin hamilelik öncesi gibi mi? Yoksa herkesin mi göbeği büyüdü hamilelikten dolayı acabaHamile kaldığım kilodayim şuan. Uçup gitti aldığım 9 kilo.ama emzirirken iştahım açık oluyo benim.ozellikle tatlı istiyor canimAlmam inşallah daha
bana doktorun dediği ilk sut sekerli laktozlu olur sindirimi zordur ilk sütü sağ bebeğe verme ikinci süt yağlı ve faydalı olandır onu ver şeklindeydi canım ama pek yapamıyorum ya onun yerine her beslenmede tek göğüs veriyorum ki faydalı olan kısmı da alabilsinKızlar bu emme olayını nasıl yapıyorsunuz15 ser dakika şeklinde iki göğsümü veriyorsunuz yoksa tek göğüsümu veriyorsunuz bugün Biri bana göğüsteki ilk süt su gibi asıl faydalı kısmi arkatarafta olanmış bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Allah yardım etsin ben annemlere geldim biraz ya insan bunalıyorUzanıp açacak vakit yok İnanki bugün sıfır uyku kv dün gitti ev darma duman gerçi o varkende misafir ağırlıyor gibi oluyordu şimdi daha rahatım en azından evde istediğimi giyiyorum
Yok canım onların gazı oluyor diye bırakıyor emmek istemiyor kimiside gaz oldukca emmek istiyor benim oğlum öyle gazı varken tok oluyor mesala emmek istiyor süt gelince bırakıyor bende emzik veriyorumYAaaa öyle mi bi bakayımçok üzülüyorum çocuğum beni istemiyormuş gibi his ediyorum
Göbeğim baya indi ama ne zaman sıkılaşacak, eski haline dönecek bu deriCanim benim de üç kilo fazlam kaldı ama göbeğim genişlemiş normalde olması gereken kiyafetlerimin göbeği olmuyor ya. Senin nasıl göbeğin hamilelik öncesi gibi mi? Yoksa herkesin mi göbeği büyüdü hamilelikten dolayı acaba
Aynı sorun evet mesela göbek deliğim bile buyumus eskiden boyle genis degildi acaba hep boyle mi kalacakGöbeğim baya indi ama ne zaman sıkılaşacak, eski haline dönecek bu deriTecrübeli arkadaşlar bizi bi aydınlatın, kilo almak için tıka basa yemek yerdim, şimdi eski kiloma dönemeyeceğim diye korkuyorum. Aldığım kiloların yarısı gitmiş, yarısı hala bende
Bizeede doktorumuz aynılarından verdicok gazı var dedi cocugaSab simplex 4 kez 15 damla ve biogaia bir kez 5 damla kullanicaz her gün canim. Karnı kurbağa gibi şişmiş gazdan. Damlalar iki haftaya ancak etki eder dedi. Mucize olursa hemen de rahatlatabilir dedi. Bol masaj ve sabır önerdi doktorumuzbir ayda 1,5 kilo almış bebiş, çok süt içtikçe çok da gaz olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?