2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Evet ilk gelen süt su gibidir bebeğin su ihtiyacını giderir. Asıl besleyici kilo aldıran yağlı süt sondakidir. Büyük kızım tek göğüs alıyordu kilo alımı gayet iyiydi. O nedenle sondaki sütü içirmeye çalışın

Kizlar su son 2 gündür aksama dogru böyke gec saatlerde koltuga uzaniyorum. Bebek assiri derecede aktiv. Cok fazlasiyla oynuyor. Böyle rahatsiz edecek sekilde. Doguma yakin diyemi böyle siz ne diyorsunzz?

Bana doktor örneğin sağ ile emzir 15 dakika dedi sonra sol göğsüne al 15 dakika emzir dedi bir daha emzirmene de en son hangisini yaptıysan onunla başla dedi yani sol ile emzirmek gerekiyor sağ ile başlayınca

Ama son verdiğin göğsün bir dahaki sefere gene süt dolacak ve gene ilk su olacak bende her seferde tek göğüs veriyorum sonuna kadar emiyor diye düşünüyorum yanlismi acaba

Allah sabır versin canım. Krizleri hafifletmek için bir yöntem önerdi mi doktor?
Sab simplex 4 kez 15 damla ve biogaia bir kez 5 damla kullanicaz her gün canim. Karnı kurbağa gibi şişmiş gazdan. Damlalar iki haftaya ancak etki eder dedi. Mucize olursa hemen de rahatlatabilir dedi. Bol masaj ve sabır önerdi doktorumuz bir ayda 1,5 kilo almış bebiş, çok süt içtikçe çok da gaz olmuş

Hamile kaldığım kilodayim şuan. Uçup gitti aldığım 9 kilo.ama emzirirken iştahım açık oluyo benim.ozellikle tatlı istiyor canim Almam inşallah daha
Canim benim de üç kilo fazlam kaldı ama göbeğim genişlemiş normalde olması gereken kiyafetlerimin göbeği olmuyor ya. Senin nasıl göbeğin hamilelik öncesi gibi mi? Yoksa herkesin mi göbeği büyüdü hamilelikten dolayı acaba

bana doktorun dediği ilk sut sekerli laktozlu olur sindirimi zordur ilk sütü sağ bebeğe verme ikinci süt yağlı ve faydalı olandır onu ver şeklindeydi canım ama pek yapamıyorum ya onun yerine her beslenmede tek göğüs veriyorum ki faydalı olan kısmı da alabilsin

YAaaa öyle mi bi bakayım çok üzülüyorum çocuğum beni istemiyormuş gibi his ediyorum
Yok canım onların gazı oluyor diye bırakıyor emmek istemiyor kimiside gaz oldukca emmek istiyor benim oğlum öyle gazı varken tok oluyor mesala emmek istiyor süt gelince bırakıyor bende emzik veriyorum

Göbeğim baya indi ama ne zaman sıkılaşacak, eski haline dönecek bu deri Tecrübeli arkadaşlar bizi bi aydınlatın, kilo almak için tıka basa yemek yerdim, şimdi eski kiloma dönemeyeceğim diye korkuyorum. Aldığım kiloların yarısı gitmiş, yarısı hala bende

Aynı sorun evet mesela göbek deliğim bile buyumus eskiden boyle genis degildi acaba hep boyle mi kalacak

Bizeede doktorumuz aynılarından verdicok gazı var dedi cocuga senle benim cocuk ruh ikizleri galiba bize aynı seyleri yastıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…