Göğsü boşaltiyorsa sorun yok canım.Ama son verdiğin göğsün bir dahaki sefere gene süt dolacak ve gene ilk su olacak bende her seferde tek göğüs veriyorum sonuna kadar emiyor diye düşünüyorum yanlismi acaba
Genişledi elbette. Ama öyle çok büyük bi göbeğim kalmadı. Zaten gebelikte da oyle büyük bi karnım yoktu. Mekikle falan hallederiz onu da diye düşünüyorumCanim benim de üç kilo fazlam kaldı ama göbeğim genişlemiş normalde olması gereken kiyafetlerimin göbeği olmuyor ya. Senin nasıl göbeğin hamilelik öncesi gibi mi? Yoksa herkesin mi göbeği büyüdü hamilelikten dolayı acaba
15 dk fazla degilmi cnm. Sütünün gelme şeklinde bağlı her cekiste bebeğin yutuyorsa sütü bu süreç 5 dk bile düşe bilir.Kızlar bu emme olayını nasıl yapıyorsunuz15 ser dakika şeklinde iki göğsümü veriyorsunuz yoksa tek göğüsümu veriyorsunuz bugün Biri bana göğüsteki ilk süt su gibi asıl faydalı kısmi arkatarafta olanmış bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Sen de 35-36 haftalarda dogurmustun dimi canim gercekten ayni seyleri yasiyoruzBizeede doktorumuz aynılarından verdicok gazı var dedi cocugasenle benim cocuk ruh ikizleri galiba bize aynı seyleri yastıyorlar
Aynen canım 35+0 da doğurdum o günden beri gecem gündüzüm kalmadıSen de 35-36 haftalarda dogurmustun dimi canim gercekten ayni seyleri yasiyoruz
Bende o dediğini yapmak imkansız zaten memeyi bırakınca geri almıyor benimkilerKızlar bu emme olayını nasıl yapıyorsunuz15 ser dakika şeklinde iki göğsümü veriyorsunuz yoksa tek göğüsümu veriyorsunuz bugün Biri bana göğüsteki ilk süt su gibi asıl faydalı kısmi arkatarafta olanmış bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
2 hafta çok uzun bi süre ya o zamana kadar zaten kolik kendiliğinden geçecekSab simplex 4 kez 15 damla ve biogaia bir kez 5 damla kullanicaz her gün canim. Karnı kurbağa gibi şişmiş gazdan. Damlalar iki haftaya ancak etki eder dedi. Mucize olursa hemen de rahatlatabilir dedi. Bol masaj ve sabır önerdi doktorumuzbir ayda 1,5 kilo almış bebiş, çok süt içtikçe çok da gaz olmuş
Dünden beri veriyorum da bir miktar daha rahat gaz cikariyor gercekten, uykuya da biraz daha kolay daldı. tam olarak geçirmese bile en azindan rahatlatacak gibi insallahBende o dediğini yapmak imkansız zaten memeyi bırakınca geri almıyor benimkiler
2 hafta çok uzun bi süre ya o zamana kadar zaten kolik kendiliğinden geçecek
Ben de 35+5 ten beriAynen canım 35+0 da doğurdum o günden beri gecem gündüzüm kalmadı
Zorluyorum mememi alıyor inşallah memeyle devam edicem başka çaresi yok mama vermek istemiyorum çünküYok canım onların gazı oluyor diye bırakıyor emmek istemiyor kimiside gaz oldukca emmek istiyor benim oğlum öyle gazı varken tok oluyor mesala emmek istiyor süt gelince bırakıyor bende emzik veriyorum
bizim aile akrabalar falan 7 saat uzakta canım biz istanbuldayız. Annemi de daha 20 gunlukken yollamistim. Yani gidecek yer yok en fazla kendimiz gezmeye gideriz
ayy kıyamam Ankara'da olsaydnz bize gelirdinz seve seve ağırladıkbizim aile akrabalar falan 7 saat uzakta canım biz istanbuldayız. Annemi de daha 20 gunlukken yollamistim. Yani gidecek yer yok en fazla kendimiz gezmeye giderizBen bebise banyo yaptirip kendim de yaparim dua falan ederiz kendi kendimize 40 cikarma olur eldeki imkanlar bu kadar
Ben her seferinde tek göğsü veriyorum. Çünkü son süt daha yağlı asıl kilo aldiran o kısmı. Bazen ikişer üçer tur emdiği için sırayla bir birini bir ötekini verip duruyorumKızlar bu emme olayını nasıl yapıyorsunuz15 ser dakika şeklinde iki göğsümü veriyorsunuz yoksa tek göğüsümu veriyorsunuz bugün Biri bana göğüsteki ilk süt su gibi asıl faydalı kısmi arkatarafta olanmış bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Bebegi yüzüstü yatırmak da fayda ediyor canim. Ağlarken pırtlıyorSab simplex 4 kez 15 damla ve biogaia bir kez 5 damla kullanicaz her gün canim. Karnı kurbağa gibi şişmiş gazdan. Damlalar iki haftaya ancak etki eder dedi. Mucize olursa hemen de rahatlatabilir dedi. Bol masaj ve sabır önerdi doktorumuzbir ayda 1,5 kilo almış bebiş, çok süt içtikçe çok da gaz olmuş
Çok sağol tatlımayy kıyamam Ankara'da olsaydnz bize gelirdinz seve seve ağırladık
yaa bunu da deneyeyimBebegi yüzüstü yatırmak da fayda ediyor canim. Ağlarken pırtlıyor
canım benimki de öyle emzirme saatleri iskenceye dönüşüyor emsin diye ugrastikca o kendini geri çekiyor ve ağlıyor Şu parmakla olan yöntem biraz rahatlattı Hala tamamen çözdü diyemiyorum Youtubeda araştırıyorum sürekliGünaydın kızlar
Çok özeniyorum emziren anneleretam üç saat aralıksız emzirmeye çalıştım dua edin inşallah emer beni kendimi yetersiz his ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?