- 12 Kasım 2015
- 287
- 141
- 103
- 35
Geliiiin tabiki bekleriz kuzum
annem ve eşimden gizli geceleri çok bunaldigimda Philips avent cam biberonla mamayı veriyorum canım memnunum benBiberon kullanıyor musunuz.hangi biberonu onerirsiniz
İnsallah seneye düşünüyoruz. İki senedir gelemiyoruz. Bu senede eşim istiyor ben istemiyorum. Bebis daha çok küçük ve virüs çok yayıldı.Geliiiin tabiki bekleriz kuzum
oğlum da kankisiyle tanışsn o zamana kocaman olurlar ayy hayali bile mutlu etti şu anseneye mı gelecekseniz Türkiye'ye
biz Çayyolu tarafındayız biraz uzak Keçiören e ama araç vardır aynı il her türlü yakınızİnsallah seneye düşünüyoruz. İki senedir gelemiyoruz. Bu senede eşim istiyor ben istemiyorum. Bebis daha çok küçük ve virüs çok yayıldı.
Düşünsene ne güzel olur. Siz tam nerde kalıyorsunuz? Biz Keçiören, baglarbasindayiz
AA ne güzel... Sizide bekleriz. Hayırlısıyla bir geleydik. Çok özledim vatanımı.biz Çayyolu tarafındayız biraz uzak Keçiören e ama araç vardır aynı il her türlü yakınız
Canim doktora goster bi kendiniKızlar sezaryen dikişlerim hafif pembemsi sıcaklardan mı yoksa. Kötü birşey düşünmek istemiyorum bir sıkıntı olur mu acaba sezaryen olanlar dikişleriniz ne durumda. Benim dikiş ipleri kendiliğinden attı. Ama hala kuru tutup batikon sürmeye devam ediyorum. Sadece saç kurutma makinesi ile kurutmuyorum havlu peceteyle güzelce kuruluyorum banyo sonrası. Çok şükür ağri falan yok ama bu kızarıklık iyi değil diye biliyorum bilgisi olan var mı
olsun kuzum sıkma canını sen güzel bir amaç için kaldn orda mis kokulu kuzunu koklaAA ne güzel... Sizide bekleriz. Hayırlısıyla bir geleydik. Çok özledim vatanımı.
Burda hiç birseyi tadı tuzu yok... Şuan yağmur yağıyor ve soğuk. Hiç yazı yasiyamiyoruz. Sosyal hayat desen 0.
Herkes bu sene tr ye gitti biz kalıyoruz. Zoruma da gitmiyor değil.
kuzu nasılsın gitti mi misafirlerinCanim doktora goster bi kendini
Biogaia hicbir işe yaramıyor bizde hafif gaz sancılarını bile kesmiyor. Bebeklerim kolik değil ama bazen gazdan ağlayarak uyanıyorlar. Doktor ver dedi diye veriyorum sadece. Ya kendimi geçtim çocuk huzurlu uyusun en azından diyor insan.Dünden beri veriyorum da bir miktar daha rahat gaz cikariyor gercekten, uykuya da biraz daha kolay daldı. tam olarak geçirmese bile en azindan rahatlatacak gibi insallah
Sizinkiler gazliyken yüz üstü duruyorlar mı? Benimkiler iyice kuduruyorBebegi yüzüstü yatırmak da fayda ediyor canim. Ağlarken pırtlıyor
Ilk etapta memeyi ağzında tutsa yeter canım öyle öyle alışıyorlarGünaydın kızlar
Çok özeniyorum emziren anneleretam üç saat aralıksız emzirmeye çalıştım dua edin inşallah emer beni kendimi yetersiz his ediyorum
Aynenyaa bunu da deneyeyimdoktor karnını hamur gibi yogurdu cocugun. Ben masaj yaparken bile nazik nazik yapiyordum bir zarar gelir diye. Meger hoyrat davranmak lazimmiş
Arkadaşım nuk önerdi. Sipariş verdim de daha gelmedi . Onu deneyeceğimBiberon kullanıyor musunuz.hangi biberonu onerirsiniz
Sarılığa bakilmismiydi canım. Benim kız da bazen çok korkuyor felak nas ayetl kursi okuyorum sende oku bebeğine babası da okusun.telefondan kuran da dinletebilirsin
biz Çayyolu tarafındayız biraz uzak Keçiören e ama araç vardır aynı il her türlü yakınız
Ben de ankaradayım doğum için hangi hastaneyi tercih ettiniz?benim oğluş başından beri hep hareketliydi Öyle böyle degil can acıtan cinstendün ciddi anlamda hareketsiz olduğunu farkettim uyuodur diye endişeye vermedim ama gece bunun sevdiği meyveleri gofreti fln yedim yine hareket etmeyince drma yazdım o da nstye yönlendirdi gece nst çekildi 70-80 civarı düzenli sancı vardı bebek kalp atışları düşüktü hiç açılmam yoktu. sabaha kadar durduk nst çektiler açılmaya baktılar en son sabah drum bi seçim yapmamı istedi suni sancı ya da sezeryan Bende suni deneyelim dedim Denedik düzenli ve şiddetli sancılarım geldi yine açılmam olmadı ve oğlumun kalbi malesef sancıları kaldırmadı teyzeleri çok çok düştü nabzı acil sezeryana aldılar Kaka yapmış ve kordonu dolanmış İyiki sezeryana alinmissn dediler
medicanada yaptım doğumumu canım sen nerde yaptn?Ben de ankaradayım doğum için hangi hastaneyi tercih ettiniz?
Bende o kadar çok ağlıyor ki sonra vicdanen bende ağlıyorum bilmiyorum sütüm çok olsaydı sağar buzluğa atardım öyle verirdim ama sütümde az tamamen mamaya kalsın istemiyorum ponpayla saat başı çekicem bilki çoğalır sütümcanım benimki de öyle emzirme saatleri iskenceye dönüşüyor emsin diye ugrastikca o kendini geri çekiyor ve ağlıyor Şu parmakla olan yöntem biraz rahatlattı Hala tamamen çözdü diyemiyorum Youtubeda araştırıyorum sürekli
Tutmuyor ki çok ağlıyorBiogaia hicbir işe yaramıyor bizde hafif gaz sancılarını bile kesmiyor. Bebeklerim kolik değil ama bazen gazdan ağlayarak uyanıyorlar. Doktor ver dedi diye veriyorum sadece. Ya kendimi geçtim çocuk huzurlu uyusun en azından diyor insan.
Inşallah gün geçtikçe daha çok rahatlar bebişin
Sizinkiler gazliyken yüz üstü duruyorlar mı? Benimkiler iyice kuduruyor
Ilk etapta memeyi ağzında tutsa yeter canım öyle öyle alışıyorlar
Benim doğuma biraz daha var hastane konusunda karar vermedim henüz :)medicanada yaptım doğumumu canım sen nerde yaptn?
Benim 17 temmuzdu canım tahmini doğumum 2 Temmuz da geldi. Bence hızlı karar vermelisin ben de Ankara liv de doğumu yaptım Dr. Türkan a doktorum çok iyiydi ama kalabalık bir hastane bu beni rahatsız etti açıkçasıBenim doğuma biraz daha var hastane konusunda karar vermedim henüz :)
Zamanlarını kendileri belirliyorlar benim de önce doğsa çok memnun olacağım, yürümekte zorlanıyorum çatı ağrım baya arttı, dün caddede düştüm dizimi incittim el bileklerim ağrıyor iyice zor hareket eder oldum. Hava ısındıkça nefes almak da güçleşiyor.Benim 17 temmuzdu canım tahmini doğumum 2 Temmuz da geldi. Bence hızlı karar vermelisin ben de Ankara liv de doğumu yaptım Dr. Türkan a doktorum çok iyiydi ama kalabalık bir hastane bu beni rahatsız etti açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?