2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Geliiiin tabiki bekleriz kuzum
oğlum da kankisiyle tanışsn o zamana kocaman olurlar ayy hayali bile mutlu etti şu an seneye mı gelecekseniz Türkiye'ye
İnsallah seneye düşünüyoruz. İki senedir gelemiyoruz. Bu senede eşim istiyor ben istemiyorum. Bebis daha çok küçük ve virüs çok yayıldı.

Düşünsene ne güzel olur. Siz tam nerde kalıyorsunuz? Biz Keçiören, baglarbasindayiz

biz Çayyolu tarafındayız biraz uzak Keçiören e ama araç vardır aynı il her türlü yakınız

biz Çayyolu tarafındayız biraz uzak Keçiören e ama araç vardır aynı il her türlü yakınız
AA ne güzel... Sizide bekleriz. Hayırlısıyla bir geleydik. Çok özledim vatanımı.

Burda hiç birseyi tadı tuzu yok... Şuan yağmur yağıyor ve soğuk. Hiç yazı yasiyamiyoruz. Sosyal hayat desen 0.
Herkes bu sene tr ye gitti biz kalıyoruz. Zoruma da gitmiyor değil.

Canim doktora goster bi kendini

olsun kuzum sıkma canını sen güzel bir amaç için kaldn orda mis kokulu kuzunu kokla
bende deniz tatilini çok severim mesela Instagram'da fln arkadaşları görüyorm denizde içim gidiyor sonra oglusuma bakınca senin için tatilsizlige değer diyorum

Dünden beri veriyorum da bir miktar daha rahat gaz cikariyor gercekten, uykuya da biraz daha kolay daldı. tam olarak geçirmese bile en azindan rahatlatacak gibi insallah
Biogaia hicbir işe yaramıyor bizde hafif gaz sancılarını bile kesmiyor. Bebeklerim kolik değil ama bazen gazdan ağlayarak uyanıyorlar. Doktor ver dedi diye veriyorum sadece. Ya kendimi geçtim çocuk huzurlu uyusun en azından diyor insan.
Inşallah gün geçtikçe daha çok rahatlar bebişin
Bebegi yüzüstü yatırmak da fayda ediyor canim. Ağlarken pırtlıyor
Sizinkiler gazliyken yüz üstü duruyorlar mı? Benimkiler iyice kuduruyor
Günaydın kızlar
Çok özeniyorum emziren annelere tam üç saat aralıksız emzirmeye çalıştım dua edin inşallah emer beni kendimi yetersiz his ediyorum
Ilk etapta memeyi ağzında tutsa yeter canım öyle öyle alışıyorlar

Ben de ankaradayım doğum için hangi hastaneyi tercih ettiniz?

Bende o kadar çok ağlıyor ki sonra vicdanen bende ağlıyorum bilmiyorum sütüm çok olsaydı sağar buzluğa atardım öyle verirdim ama sütümde az tamamen mamaya kalsın istemiyorum ponpayla saat başı çekicem bilki çoğalır sütüm

Tutmuyor ki çok ağlıyor

Benim doğuma biraz daha var hastane konusunda karar vermedim henüz :)
Benim 17 temmuzdu canım tahmini doğumum 2 Temmuz da geldi. Bence hızlı karar vermelisin ben de Ankara liv de doğumu yaptım Dr. Türkan a doktorum çok iyiydi ama kalabalık bir hastane bu beni rahatsız etti açıkçası

Zamanlarını kendileri belirliyorlar benim de önce doğsa çok memnun olacağım, yürümekte zorlanıyorum çatı ağrım baya arttı, dün caddede düştüm dizimi incittim el bileklerim ağrıyor iyice zor hareket eder oldum. Hava ısındıkça nefes almak da güçleşiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…