15 dk fazla degilmi cnm. Sütünün gelme şeklinde bağlı her cekiste bebeğin yutuyorsa sütü bu süreç 5 dk bile düşe bilir.
Ben kısa emziriyorum önce birini sonra diğer göğsü. Bir dahaki ede hangi göğsü en son verdigsem ondan başlıyorum.
Canım benim bebegim sütüm az mama da veriyorum aptamil kabız yaptı bebelac gaz yaptı tavsiye üzerine sma aldım gayet memnunum suan bebegime iyi geliyor en az iki saat uyuyor bende ya işimi yapıyorum yada uyuyorum bazen tabi uzun süre ağladığı oluyor uyumadıgı oluyor ama sık sık degil çok şükür ve mutlaka gazını cıkartıp yatırın uykudan birden sancı ile uyanıyor
Kac cc mama veryorsnz? Bna dr her iki memeyi 10ar dk verdkten sonra alabldgi kadar mama ver dedi. Kilosu düşük ve bnm sutum az diye. Ama bn kac cc vercgmi anlyamyorm. Sorduğumda kusana kadar ver dyor. Bna cok garip geldi ya. Ne kadar verilcgni nasl anlyorsnz bn bu annelik olayini beceremedim sanrm
Ben de bunu merak ediyorum.benim bazi zamanlar bi onu bi diğerini emiyor sonra tekrar öbürünü veriyorum ama öyle dolu dolu süt gelmiyor. Mama veriyorum. Uyumamışsa eğer emzik ile uyutuyorum poposuna pıt pıt vurarak..
Sarılığı olduğu için genelde uyuyor ama.
Ben de bunu merak ediyorum.benim bazi zamanlar bi onu bi diğerini emiyor sonra tekrar öbürünü veriyorum ama öyle dolu dolu süt gelmiyor. Mama veriyorum. Uyumamışsa eğer emzik ile uyutuyorum poposuna pıt pıt vurarak..
Sarılığı olduğu için genelde uyuyor ama.
Biogaia hicbir işe yaramıyor bizde hafif gaz sancılarını bile kesmiyor. Bebeklerim kolik değil ama bazen gazdan ağlayarak uyanıyorlar. Doktor ver dedi diye veriyorum sadece. Ya kendimi geçtim çocuk huzurlu uyusun en azından diyor insan.
Inşallah gün geçtikçe daha çok rahatlar bebişin
Sizinkiler gazliyken yüz üstü duruyorlar mı? Benimkiler iyice kuduruyor
Ilk etapta memeyi ağzında tutsa yeter canım öyle öyle alışıyorlar
Gayet iyi çıkmış canım benim 4.gün 30 ml çıkmıştı iki göğüsten. Şimdi iyi maşallah emzirdikten sonra sağarsam 160 ml falan çıkıyor iki göğüs 1 ay oldu doğum yapalı
Sezeryan olcaksam da daha önce olsaydım keşke erken doğuran analar çok şanslısınız 40. Haftada artık vücudum sinyal vermeye başladı yüzüm bacaklarım şişti hiç ödemim olmamıştı şimdiye kadar. Hareket etmek istemiyorum
Sezeryan olcaksam da daha önce olsaydım keşke erken doğuran analar çok şanslısınız 40. Haftada artık vücudum sinyal vermeye başladı yüzüm bacaklarım şişti hiç ödemim olmamıştı şimdiye kadar. Hareket etmek istemiyorum
Gayet iyi çıkmış canım benim 4.gün 30 ml çıkmıştı iki göğüsten. Şimdi iyi maşallah emzirdikten sonra sağarsam 160 ml falan çıkıyor iki göğüs 1 ay oldu doğum yapalı
Benim arttıysa bence herkesin artar. Ilk 2 gün hic emziremedim sağıp sağıp döktüm. O da çok bir şey çıkmadı zaten anca biberonu kirletti. Ondan sonra da bir hafta kadar bebem memeyi almadi. Diğer bebeğim kuvozden çıkınca doğru düzgün emdi de o zaman arttı.