2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kendimi kısır bir döngüde hissediorum
Böyle kalmayacak demi..
Özümüze dönecez demi

annem ve eşimden gizli geceleri çok bunaldigimda Philips avent cam biberonla mamayı veriyorum canım memnunum ben
Bende vermemek için direndim sarılığı uzayınca bi de göğüslerim yara olunca vericem artık.wee 'nin var akışı çok hızlı.yenidogan diye mi geçiyor acaba

Bir sey sorablr mym? Her iki memeyi de emzrdkten sonra yine başa mi donuyorsnz? Yoksa uyuyo mu bebek? Ya da emmeden uyumadan duruyor mu?

Kac cc mama veryorsnz? Bna dr her iki memeyi 10ar dk verdkten sonra alabldgi kadar mama ver dedi. Kilosu düşük ve bnm sutum az diye. Ama bn kac cc vercgmi anlyamyorm. Sorduğumda kusana kadar ver dyor. Bna cok garip geldi ya. Ne kadar verilcgni nasl anlyorsnz bn bu annelik olayini beceremedim sanrm

Bir sey sorablr mym? Her iki memeyi de emzrdkten sonra yine başa mi donuyorsnz? Yoksa uyuyo mu bebek? Ya da emmeden uyumadan duruyor mu?
Ben de bunu merak ediyorum.benim bazi zamanlar bi onu bi diğerini emiyor sonra tekrar öbürünü veriyorum ama öyle dolu dolu süt gelmiyor. Mama veriyorum. Uyumamışsa eğer emzik ile uyutuyorum poposuna pıt pıt vurarak..
Sarılığı olduğu için genelde uyuyor ama.

Ne kadar mama veryorsnz yaklask bir seferde?

Gazdan sıkıntısı varsa o an en fazla bir dakika kadar tutuyorum zaten ağlarken çıkarıyor. Aglamiyorken 10 dakika kadar duruyor

Sezeryanla doğum yapalı bir hafta oldu sütüm hala gelmedi offf niye böyle ya bugün hastane de sağdım 50 cc zor çıktı
Sizin memiş durumlarınız nasıl

Sezeryanla doğum yapalı bir hafta oldu sütüm hala gelmedi offf niye böyle ya bugün hastane de sağdım 50 cc zor çıktı
Sizin memiş durumlarınız nasıl
Gayet iyi çıkmış canım benim 4.gün 30 ml çıkmıştı iki göğüsten. Şimdi iyi maşallah emzirdikten sonra sağarsam 160 ml falan çıkıyor iki göğüs 1 ay oldu doğum yapalı

Sezeryan olcaksam da daha önce olsaydım keşke erken doğuran analar çok şanslısınız 40. Haftada artık vücudum sinyal vermeye başladı yüzüm bacaklarım şişti hiç ödemim olmamıştı şimdiye kadar. Hareket etmek istemiyorum

Allah yardımcın olsun canım. Doğurmakla da bitmiyor malesef, benim hiç ödemim yoktu mesela. Doğumdan sonra acayip bi ödem oluştu belden aşağıda..

İnşallah benim de artar ya
Benim arttıysa bence herkesin artar. Ilk 2 gün hic emziremedim sağıp sağıp döktüm. O da çok bir şey çıkmadı zaten anca biberonu kirletti. Ondan sonra da bir hafta kadar bebem memeyi almadi. Diğer bebeğim kuvozden çıkınca doğru düzgün emdi de o zaman arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…