2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
kuzum her öğünde 30cc mama veriyoruz bizim bebeğe yetiyor 30cc olduğunu mamadaki göstergeden anlıyoruz

Slm herkes iyidir bebisleriyle mutludur inşallah. Bizde iyiyiz çok şükür benimki uyumadigi zamanla emmekle mesgul yoksa agliyor. Emzikte tutmuyor yöntemi olan varmi emzik tutması için. bebislerinizin kilo alımları nasil

Peki kac saatte bir 30 cc veryorsnz? Bi de ne kadar verilcgni derkn yettgni nasil anlyorsnz demk istemstm..tam anlatamamsm..cok kafam karisti bnm
bebek ağzını açıp aranmaya başladığında veriyoruz bizim bebek uyuyunca uyandiramiyoruz normalde 2-3 saatte 1 kez demişti dr

Aynen öyle, Allah korusun birsey olsa kendini affetmem. Bir tatil için riske girmeye değmez. I

Ama insan üzülüyor. Canım sen vatanından hiç yoksa, ben elin memleketinde
Bir sey sorablr mym? Her iki memeyi de emzrdkten sonra yine başa mi donuyorsnz? Yoksa uyuyo mu bebek? Ya da emmeden uyumadan duruyor mu?
İlk önce sağdan emzirmeye başladıysam 4-5 dk emziriyorum. Sonra altını alıyorum ve sol göğüse devam ediyorum.
Yani bir sonra emzirmede de en son bıraktığın göğsü veriyorum.
Böylelikle iki göğsünde aynı şekilde süt üretiyor.

Döneceğiz canım. Bir kaç ay sonra çevreye tepkileri başlasın o zaman gör. Oyunlar gezmeler falan derken daha normallesiyor hayat
İnşallah cnmmm

Allah yardımcın olsun kuzum..
Zor.. Bende doğurmadan önce öyle diodm
Cok haklısın
Ben doğurdultan sonra ödem daha cok topladm

Ay o doğum sonrası şişme bana da oldu. Bol su yürüyüş bi de ayakları yüksekte tutmayla çabuk gecti
Yüeüyüşe başladınızmı ya sezeryandan sonra?

Kızlar size 2 sorum var..

1-sezeryan olanlar.. Şeffaf bamt yapıştırıolar ya onu kaçıncı gün çıkardınız?
Sizmi çıkardınız yoksa hastanedemi çıkardılar

2- biliosnuz bizde emme sorunu var
Vede süt sağma
Bu yüzden elle sağa sağa ve makinada zorlaya zorlaya göğsüm yara oluo sanırım ucu cok acıo.. Çatlamş..
Lansinoh kullanıorm hep düzenli ama işe yaramadı bende... Öneriniz neler

3. Gün çıkardım 4. Gün banyo yaptim canım bantsiz
Tahin ya da susam yağ iyi geliyor göğüs ucuna

Sütüm çok az humana kullandım suyumu içiyorum ama az aptamil aldık bu gün ilk defa verdim çok zoruma gitti

Sütüm çok az humana kullandım suyumu içiyorum ama az aptamil aldık bu gün ilk defa verdim çok zoruma gitti
Tahin helvası, bestlak damla, promalt, bulgur pilavı ve bol uyku bunlarda sütünü arttırmada yardımcı olur canım. Bol bol emzir

1. Doktor 8 gunlukken kontrole gittigimde çıkardı
2. Gümüş kapak derim başka bir şey demem

Kizlar akintim geldi. Fakat akintida silik pembe bisey vardi 2 3 yerde.
Bu arada daha doguramadim. Bugün dpgum tarihi. Karnimin assagisi adsiri sancilandi sancidan sonra böyle oldu. Su an hala karnim agriyor durmadan tabi. Bakalim.insallah yanlis alarm degildirde acilma olmustur. Ama hep bakiyom gerci akintiya bisey varmi diye. Ilk defa böyle silik pembe biseyler vardi

ya kıyamam sana bebeginle mı ilgileneceksin yoksa misafirlerle mı insanlar ne dusuncesiz
Ben biktim bile beraber yemek yeme yok kendilerine cay koyuyorlar bize yok biz iceri gelince kaciyor gibi yapiyorlar cok sinir oldm esimle aramiz bozulmaz umarim k.anne ile yasayanlar nasil ediyor ki

3. Gün hastaneye kontrole gittiğimde çıkardılar göğüs ucu için garmastan pomad tavsiye ederim benim de yara olmuştu sağolsun doktorum yazmış bu kremi çok faydası oldu lansinoh u bebeğim pişik oldu ona kullandım o da ona iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…