kuzum her öğünde 30cc mama veriyoruz bizim bebeğe yetiyor 30cc olduğunu mamadaki göstergeden anlıyoruzKac cc mama veryorsnz? Bna dr her iki memeyi 10ar dk verdkten sonra alabldgi kadar mama ver dedi. Kilosu düşük ve bnm sutum az diye. Ama bn kac cc vercgmi anlyamyorm. Sorduğumda kusana kadar ver dyor. Bna cok garip geldi ya. Ne kadar verilcgni nasl anlyorsnz bn bu annelik olayini beceremedim sanrm
Peki kac saatte bir 30 cc veryorsnz? Bi de ne kadar verilcgni derkn yettgni nasil anlyorsnz demk istemstm..tam anlatamamsm..cok kafam karisti bnmkuzum her öğünde 30cc mama veriyoruz bizim bebeğe yetiyor 30cc olduğunu mamadaki göstergeden anlıyoruz
bebek ağzını açıp aranmaya başladığında veriyoruzPeki kac saatte bir 30 cc veryorsnz? Bi de ne kadar verilcgni derkn yettgni nasil anlyorsnz demk istemstm..tam anlatamamsm..cok kafam karisti bnm
ya kıyamam sana bebeginle mı ilgileneceksin yoksa misafirlerle mı insanlar ne dusuncesizYok canim nerde 6 aya giderseler iyi
Bezini çıkarınca uyanıyorsan genelde dene istersen denemediysen tabibebek ağzını açıp aranmaya başladığında veriyoruzbizim bebek uyuyunca uyandiramiyoruz normalde 2-3 saatte 1 kez demişti dr
Aynen öyle, Allah korusun birsey olsa kendini affetmem. Bir tatil için riske girmeye değmez. Iolsun kuzum sıkma canını sen güzel bir amaç için kaldn orda mis kokulu kuzunu kokla
bende deniz tatilini çok severim mesela Instagram'da fln arkadaşları görüyorm denizde içim gidiyor sonra oglusuma bakınca senin için tatilsizlige değer diyorum
İlk önce sağdan emzirmeye başladıysam 4-5 dk emziriyorum. Sonra altını alıyorum ve sol göğüse devam ediyorum.Bir sey sorablr mym? Her iki memeyi de emzrdkten sonra yine başa mi donuyorsnz? Yoksa uyuyo mu bebek? Ya da emmeden uyumadan duruyor mu?
Bzmki hep araniyo yabebek ağzını açıp aranmaya başladığında veriyoruzbizim bebek uyuyunca uyandiramiyoruz normalde 2-3 saatte 1 kez demişti dr
İnşallah cnmmmDöneceğiz canım. Bir kaç ay sonra çevreye tepkileri başlasın o zaman gör. Oyunlar gezmeler falan derken daha normallesiyor hayat
Allah yardımcın olsun kuzum..Sezeryan olcaksam da daha önce olsaydım keşke erken doğuran analar çok şanslısınız 40. Haftada artık vücudum sinyal vermeye başladı yüzüm bacaklarım şişti hiç ödemim olmamıştı şimdiye kadar. Hareket etmek istemiyorum
Yüeüyüşe başladınızmı ya sezeryandan sonra?Ay o doğum sonrası şişme bana da oldu. Bol su yürüyüş bi de ayakları yüksekte tutmayla çabuk gecti
3. Gün çıkardım 4. Gün banyo yaptim canım bantsizKızlar size 2 sorum var..
1-sezeryan olanlar.. Şeffaf bamt yapıştırıolar ya onu kaçıncı gün çıkardınız?
Sizmi çıkardınız yoksa hastanedemi çıkardılar
2- biliosnuz bizde emme sorunu var
Vede süt sağma
Bu yüzden elle sağa sağa ve makinada zorlaya zorlaya göğsüm yara oluo sanırım ucu cok acıo.. Çatlamş..
Lansinoh kullanıorm hep düzenli ama işe yaramadı bende... Öneriniz neler
Tşk ederimmm3. Gün çıkardım 4. Gün banyo yaptim canım bantsiz
Tahin ya da susam yağ iyi geliyor göğüs ucuna
Tahin helvası, bestlak damla, promalt, bulgur pilavı ve bol uyku bunlarda sütünü arttırmada yardımcı olur canım. Bol bol emzirSütüm çok az humana kullandım suyumu içiyorum ama az aptamil aldık bu gün ilk defa verdim çok zoruma gitti
1. Doktor 8 gunlukken kontrole gittigimde çıkardıKızlar size 2 sorum var..
Vede süt sağma
Bu yüzden elle sağa sağa ve makinada zorlaya zorlaya göğsüm yara oluo sanırım ucu cok acıo.. Çatlamş..
Bu arada daha doguramadim. Bugün dpgum tarihi. Karnimin assagisi adsiri sancilandi sancidan sonra böyle oldu. Su an hala karnim agriyor durmadan tabi. Bakalim.insallah yanlis alarm degildirde acilma olmustur. Ama hep bakiyom gerci akintiya bisey varmi diye. Ilk defa böyle silik pembe biseyler vardiKizlar akintim geldi. Fakat akintida silik pembe bisey vardi 2 3 yerde.
Gümüş kapak almadm1. Doktor 8 gunlukken kontrole gittigimde çıkardı
2. Gümüş kapak derim başka bir şey demem
Ben biktim bile beraber yemek yeme yok kendilerine cay koyuyorlar bize yok biz iceri gelince kaciyor gibi yapiyorlar cok sinir oldm esimle aramiz bozulmaz umarim k.anne ile yasayanlar nasil ediyor kiya kıyamam sana bebeginle mı ilgileneceksin yoksa misafirlerle mı insanlar ne dusuncesiz
3. Gün hastaneye kontrole gittiğimde çıkardılar göğüs ucu için garmastan pomad tavsiye ederim benim de yara olmuştu sağolsun doktorum yazmış bu kremi çok faydası oldu lansinoh u bebeğim pişik oldu ona kullandım o da ona iyi geldiKızlar size 2 sorum var..
Vede süt sağma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?