Ha maşallah. Kız sen krizlere nasıl girmiyorsun. Tatlı dile eşine açtın mı bu durumuValla kışı cikartcak gibiler
Stres yapma canım ya olduğu kadar Sıkma kendini zamanla alışıyor insan bizim bebeklerimizdede oluyor bazen hızlı hızlı emmeye çalışıyor korkma bebeğinin boğulma olayinida doktoruna sormuşmuydun ?ev olayida zamanla alisirsin bir düzenin olur olduğu kadar aslında emdiği zaman en az 2 saat uyur senin bebegin niye uyumuyor acaba birde su kırkı çıksın herşey daha farklinolacak öyle duşun bizim bebeklerde aynı şekilde mesala dün gece 10 den 2.30 kadar durmadı sürekli ağladı saç kurutma makinesini çalıştırdım onunla sustu duşun yani çareler arıyoruz insallah hepsi geçecek iyi duşun herşey gececekKızlar hangi pozisyonda olursa olsun benim yavrum sütümü emerken boğuluyor tıkanıyor kalbim dayanmıyor artık bu korkuya kaç sefer atlattık emzirmekten soğudum sagacak vaktimde çok yok ev aldı başını gidiyor gündüzleri yalnızım eşim çalışıyor çocuğu banyo yapamadım kaç gündür yerler hep toz güpür banyoları yikayamadim kendimi hiç saymıyorum süt kusmuk ter kokusu bir arada mutfak zaten yok resmen abur cubur yiyoruz bazen dışardan fast food falan mahvoldum ben hiç böyle düşünmemiştim bebek saat başı emiyor gazını çıkarması bir saat sürüyor sonra yine acikiyor bazen hiç uyumuyor eşimde ise gidiyor diye hep ben bakıyorum gözümden uyku akıyor şikayet etmek değil ama çok yoruldum tükendim
Benim de evim aynı durumda canım ama dedigin gibi kendimiz zaten süt ve kusmuğa bulanmış haldeyiz bir de evi düşünemem, temiz görmek isteyen varsa gelip temizlesin hayra geçer. Sen de insansın sonuçta elinden gelen belli hiç canını sıkmaKızlar hangi pozisyonda olursa olsun benim yavrum sütümü emerken boğuluyor tıkanıyor kalbim dayanmıyor artık bu korkuya kaç sefer atlattık emzirmekten soğudum sagacak vaktimde çok yok ev aldı başını gidiyor gündüzleri yalnızım eşim çalışıyor çocuğu banyo yapamadım kaç gündür yerler hep toz güpür banyoları yikayamadim kendimi hiç saymıyorum süt kusmuk ter kokusu bir arada mutfak zaten yok resmen abur cubur yiyoruz bazen dışardan fast food falan mahvoldum ben hiç böyle düşünmemiştim bebek saat başı emiyor gazını çıkarması bir saat sürüyor sonra yine acikiyor bazen hiç uyumuyor eşimde ise gidiyor diye hep ben bakıyorum gözümden uyku akıyor şikayet etmek değil ama çok yoruldum tükendim
Bende korse takmıştım ondan olabilir canımBende korse taktım iki gün ondan mı oldu bilmiyorum
Ama emmiyor dün o kadar zorladım ki sesi kısıldı kuzumunSagma cnm. Sütün o yüzden azaliyor. Bebisin emdikcene süt üretimi oluyor. Sen sagdikcana tek göğsündeki depoyu bosaltiyorsun.
Hadi kız doğuruyorsun. Şuan açılma ağrısı yaşıyorsun.... Aynısini bende yaşadım.
Kaç dakikada bir geliyor sancılar?
Kızmakta haklısın..Cok kizdim ya annemden kactilar gibi
Oyy gazını çıkarmak neden 1 saat sürüokiKızlar hangi pozisyonda olursa olsun benim yavrum sütümü emerken boğuluyor tıkanıyor kalbim dayanmıyor artık bu korkuya kaç sefer atlattık emzirmekten soğudum sagacak vaktimde çok yok ev aldı başını gidiyor gündüzleri yalnızım eşim çalışıyor çocuğu banyo yapamadım kaç gündür yerler hep toz güpür banyoları yikayamadim kendimi hiç saymıyorum süt kusmuk ter kokusu bir arada mutfak zaten yok resmen abur cubur yiyoruz bazen dışardan fast food falan mahvoldum ben hiç böyle düşünmemiştim bebek saat başı emiyor gazını çıkarması bir saat sürüyor sonra yine acikiyor bazen hiç uyumuyor eşimde ise gidiyor diye hep ben bakıyorum gözümden uyku akıyor şikayet etmek değil ama çok yoruldum tükendim
Tek sen yaşıyormuşsun gibi geliyor bunları ama inan yalnız değilsin ilk çocuk şimdi birde. Dünyan değişti sonuçtaKızlar hangi pozisyonda olursa olsun benim yavrum sütümü emerken boğuluyor tıkanıyor kalbim dayanmıyor artık bu korkuya kaç sefer atlattık emzirmekten soğudum sagacak vaktimde çok yok ev aldı başını gidiyor gündüzleri yalnızım eşim çalışıyor çocuğu banyo yapamadım kaç gündür yerler hep toz güpür banyoları yikayamadim kendimi hiç saymıyorum süt kusmuk ter kokusu bir arada mutfak zaten yok resmen abur cubur yiyoruz bazen dışardan fast food falan mahvoldum ben hiç böyle düşünmemiştim bebek saat başı emiyor gazını çıkarması bir saat sürüyor sonra yine acikiyor bazen hiç uyumuyor eşimde ise gidiyor diye hep ben bakıyorum gözümden uyku akıyor şikayet etmek değil ama çok yoruldum tükendim
1- bana ameliyat sonrası şeffaf bant yapıştırılmadı Bi bant aldım ama sadece banyoya girerken yapıştırılıoKızlar size 2 sorum var..
1-sezeryan olanlar.. Şeffaf bamt yapıştırıolar ya onu kaçıncı gün çıkardınız?
Sizmi çıkardınız yoksa hastanedemi çıkardılar
2- biliosnuz bizde emme sorunu var
Vede süt sağma
Bu yüzden elle sağa sağa ve makinada zorlaya zorlaya göğsüm yara oluo sanırım ucu cok acıo.. Çatlamş..
Lansinoh kullanıorm hep düzenli ama işe yaramadı bende... Öneriniz neler
1) Şeffaf bantı sezeryandan sonraki 5. Gün doktorum çıkarttı.Kızlar size 2 sorum var..
1-sezeryan olanlar.. Şeffaf bamt yapıştırıolar ya onu kaçıncı gün çıkardınız?
Sizmi çıkardınız yoksa hastanedemi çıkardılar
2- biliosnuz bizde emme sorunu var
Vede süt sağma
Bu yüzden elle sağa sağa ve makinada zorlaya zorlaya göğsüm yara oluo sanırım ucu cok acıo.. Çatlamş..
Lansinoh kullanıorm hep düzenli ama işe yaramadı bende... Öneriniz neler
Makina maffedio emmeyen göğsü1) Şeffaf bantı sezeryandan sonraki 5. Gün doktorum çıkarttı.
2) Bizde de emme sorunu var canım sanırım makinada sağım olduğu için ve tekrarladı için benim göğüs ucu yaralarım geçmiyor maalesef
Acsamda bisey farketmez laf anlamazlar evli olan cocuguyla gitse yetecek gibiHa maşallah. Kız sen krizlere nasıl girmiyorsun. Tatlı dile eşine açtın mı bu durumu
Gitmicekler canim bana diyor bide siz tasinirsiniz artik memelekete diyor ben gidemem dedim oda ben bu yaşta nasil koyup gelim memeleketimi diyorKızmakta haklısın..
Yakında giderler inşallah
Oyy gazını çıkarmak neden 1 saat sürüoki
Emiyorsa nasıl gelmiyor. Sagmayi ne zmn yapiorsun?Ama emmiyor dün o kadar zorladım ki sesi kısıldı kuzumunçok çaresizim
İşin zor ya Allah yardımcın olsun. Biraz öteki taraftan anlayış olsa zaten kalmazlar bu kadar.Acsamda bisey farketmez laf anlamazlar evli olan cocuguyla gitse yetecek gibi
Birliktemi yaşayacaksnzGitmicekler canim bana diyor bide siz tasinirsiniz artik memelekete diyor ben gidemem dedim oda ben bu yaşta nasil koyup gelim memeleketimi diyor
Maalesef 40+3 tık yok hala bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?