2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar hangi pozisyonda olursa olsun benim yavrum sütümü emerken boğuluyor tıkanıyor kalbim dayanmıyor artık bu korkuya kaç sefer atlattık emzirmekten soğudum sagacak vaktimde çok yok ev aldı başını gidiyor gündüzleri yalnızım eşim çalışıyor çocuğu banyo yapamadım kaç gündür yerler hep toz güpür banyoları yikayamadim kendimi hiç saymıyorum süt kusmuk ter kokusu bir arada mutfak zaten yok resmen abur cubur yiyoruz bazen dışardan fast food falan mahvoldum ben hiç böyle düşünmemiştim bebek saat başı emiyor gazını çıkarması bir saat sürüyor sonra yine acikiyor bazen hiç uyumuyor eşimde ise gidiyor diye hep ben bakıyorum gözümden uyku akıyor şikayet etmek değil ama çok yoruldum tükendim

Stres yapma canım ya olduğu kadar Sıkma kendini zamanla alışıyor insan bizim bebeklerimizdede oluyor bazen hızlı hızlı emmeye çalışıyor korkma bebeğinin boğulma olayinida doktoruna sormuşmuydun ?ev olayida zamanla alisirsin bir düzenin olur olduğu kadar aslında emdiği zaman en az 2 saat uyur senin bebegin niye uyumuyor acaba birde su kırkı çıksın herşey daha farklinolacak öyle duşun bizim bebeklerde aynı şekilde mesala dün gece 10 den 2.30 kadar durmadı sürekli ağladı saç kurutma makinesini çalıştırdım onunla sustu duşun yani çareler arıyoruz insallah hepsi geçecek iyi duşun herşey gececek

Benim de evim aynı durumda canım ama dedigin gibi kendimiz zaten süt ve kusmuğa bulanmış haldeyiz bir de evi düşünemem, temiz görmek isteyen varsa gelip temizlesin hayra geçer. Sen de insansın sonuçta elinden gelen belli hiç canını sıkma

Ama emmiyor dün o kadar zorladım ki sesi kısıldı kuzumun çok çaresizim

Cok kizdim ya annemden kactilar gibi
Kızmakta haklısın..
Yakında giderler inşallah

Oyy gazını çıkarmak neden 1 saat sürüoki

Benin kız anne karnında nasıl uyuyosa
Şimdide öyle uyuyor
Elleri sürekli yüzünde...
Bazen ağıs ve burnu eliyle kapalı oluyor, sürekli takip halindeyim... Valla rahatından ödün vermio ama benim içim gidior

Tek sen yaşıyormuşsun gibi geliyor bunları ama inan yalnız değilsin ilk çocuk şimdi birde. Dünyan değişti sonuçta
bende ilkinde çok takıyordum kafaya ama inan sonra pişman olacaksın bunları düşündüğün için.. büyüyecek çünkü unutacaksın bu günleri Şimdi 2. Daha rahatım bebeğimi öpüp koklayarak geciriyorum çogu zamanımı. temizlik hastası olmama rağmen.
çok özlemişim ve ilk çocukta birşey anlamamışım bunları kafaya takmaktan. bugünler geri gelmiyor unutma ve inan evimde üstüm başımda senden farksız canım gaz olayı da aynı uykusuzlukta ve tek başımayım..

1- bana ameliyat sonrası şeffaf bant yapıştırılmadı Bi bant aldım ama sadece banyoya girerken yapıştırılıo

2- Krem fln hikaye canım kesinlikle gümüş kapak kullan Ben çok memnunum

1) Şeffaf bantı sezeryandan sonraki 5. Gün doktorum çıkarttı.
2) Bizde de emme sorunu var canım sanırım makinada sağım olduğu için ve tekrarladı için benim göğüs ucu yaralarım geçmiyor maalesef

Makina maffedio emmeyen göğsü

Ama emmiyor dün o kadar zorladım ki sesi kısıldı kuzumun çok çaresizim
Emiyorsa nasıl gelmiyor. Sagmayi ne zmn yapiorsun?
15dk bir göğsünü ver 15 dk öbür göğsünü ver cnm.

Acsamda bisey farketmez laf anlamazlar evli olan cocuguyla gitse yetecek gibi
İşin zor ya Allah yardımcın olsun. Biraz öteki taraftan anlayış olsa zaten kalmazlar bu kadar.

WomenClub cnm ilk çocukta öyle oluyor. Anne tecrübesiz oluyor ve strese giriyor. Strese girince bebekte giriyor strese.

İlk bebisim de öyleydi. Sen hep emzirdigini için (saat başı) o yüzden gaz yapior bebeğin. 2-3 saate emzir. Sıcak kiraz torbası koy karnına..

Bu dönem uzun sürmicek merak etme cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…