Lansinoh pişik kremide oldu diosn3. Gün hastaneye kontrole gittiğimde çıkardılar göğüs ucu için garmastan pomad tavsiye ederim benim de yara olmuştu sağolsun doktorum yazmış bu kremi çok faydası oldu lansinoh u bebeğim pişik oldu ona kullandım o da ona iyi geldi
Sen nerdesinkiBen biktim bile beraber yemek yeme yok kendilerine cay koyuyorlar bize yok biz iceri gelince kaciyor gibi yapiyorlar cok sinir oldm esimle aramiz bozulmaz umarim k.anne ile yasayanlar nasil ediyor ki
Sagiyormusun göğsünü?Sütüm çok az humana kullandım suyumu içiyorum ama az aptamil aldık bu gün ilk defa verdim çok zoruma gitti
Kız bu açılma.... Kan lı nisanın gelmiş. Bir kaç saate de sancıların gelir.Kizlar akintim geldi. Fakat akintida silik pembe bisey vardi 2 3 yerde.
Uyuyo mu bunu bir kez boyle yapnca? Yoksa bu boyle devm mi edyor? Bzmki sadece memede uyuyo besige konunca uyanyo. O kolumda olnca bn uyuyamyorm hic dinlnemyorm bi tek bz mi boyleyzAynen öyle, Allah korusun birsey olsa kendini affetmem. Bir tatil için riske girmeye değmez. I
Ama insan üzülüyor. Canım sen vatanından hiç yoksa, ben elin memleketinde
İlk önce sağdan emzirmeye başladıysam 4-5 dk emziriyorum. Sonra altını alıyorum ve sol göğüse devam ediyorum.
Yani bir sonra emzirmede de en son bıraktığın göğsü veriyorum.
Böylelikle iki göğsünde aynı şekilde süt üretiyor.
Evet uyuyor cnmm.Uyuyo mu bunu bir kez boyle yapnca? Yoksa bu boyle devm mi edyor? Bzmki sadece memede uyuyo besige konunca uyanyo. O kolumda olnca bn uyuyamyorm hic dinlnemyorm bi tek bz mi boyleyz
Emmiyor ki bestlak damla kullandım pek yaramadı diğerlerinide kullanıyorum inşallah artar sütüm kesilicek diye korkuyorumTahin helvası, bestlak damla, promalt, bulgur pilavı ve bol uyku bunlarda sütünü arttırmada yardımcı olur canım. Bol bol emzir
Sağıyorum evet bestlak damla humana çay bol su yememe dikkat ediyorum ama kesilecek diye korkuyorum neden böyle oldu bilmiyorum emmiyor beniSagiyormusun göğsünü?
Neler yapiorsun süt gelmesi için?
Kendini yetersiz hissi oluşması sakın, strese girip hepten kesme sütünü
Kız bu açılma.... Kan lı nisanın gelmiş. Bir kaç saate de sancıların gelir.
Benim nisanim ilk geldiğinde şarkıydı... Ondan birsey olmuyor ama o akıntı pembe biraz kanlı olunca açılmaya işaret... Hadi hayırlı olsun
Su an sancilqri cekiyorum. Rahmime dogru assiri bir baski var belim agriyor bacaklarim agriyor. Allahim. Durmadan agrim.var. sonra bir agir sanci geliyor ölüyom sonra gidiyor ama agrilar hala var.Sagiyormusun göğsünü?
Neler yapiorsun süt gelmesi için?
Kendini yetersiz hissi oluşması sakın, strese girip hepten kesme sütünü
Kız bu açılma.... Kan lı nisanın gelmiş. Bir kaç saate de sancıların gelir.
Benim nisanim ilk geldiğinde şarkıydı... Ondan birsey olmuyor ama o akıntı pembe biraz kanlı olunca açılmaya işaret... Hadi hayırlı olsun
Sagma cnm. Sütün o yüzden azaliyor. Bebisin emdikcene süt üretimi oluyor. Sen sagdikcana tek göğsündeki depoyu bosaltiyorsun.Sağıyorum evet bestlak damla humana çay bol su yememe dikkat ediyorum ama kesilecek diye korkuyorum neden böyle oldu bilmiyorum emmiyor beni
Hadi kız doğuruyorsun. Şuan açılma ağrısı yaşıyorsun.... Aynısini bende yaşadım.Su an sancilqri cekiyorum. Rahmime dogru assiri bir baski var belim agriyor bacaklarim agriyor. Allahim. Durmadan agrim.var. sonra bir agir sanci geliyor ölüyom sonra gidiyor ama agrilar hala var.
Doğum yakın hadi hayırlısı . Allah kolaylık versin canım sağlıcakla al kucağına inşallahKizlar akintim geldi. Fakat akintida silik pembe bisey vardi 2 3 yerde.
Hayırlı olsun evladıniz. Ben normal doğum yaptım ama bAna da sonda takıldı. Böyle bi sorun yaşamadım ben çok şükür . Doktorunuza sorun mutlaka. Geçmiş olsunTecrubeli temmuz anneleri merhabaoncelikle dogum yapanlari tebrik ederim, henuz yapmamis olanlar da insallah saglikla alirlar bebeklerini kucaklarina Sezaryen ile 5 gun once dogum yaptim. Riskli bir dogum surecim vardi 24 saat sonda takili kaldi. O zamandan beri idrar tutamama sorunu yasiyorum. Aslinda soyle uyaniksam bir sorun yok ya da uyuyorsam ve hemen tuvaletimin geldigini anlayip tuvalete gidiyorsam sorun yok. Ama uyurken uzun sure tuvalete gitmediysem tuvalete gidene kadar hep sızıyor, kaslarimi sıkıp tuvaletimi tutamiyorum. Sezaryen olup boyle bir sorun yasayan oldu mu? Doktora kontrole gittigimde soracagim ama merak ettik sorun bende mi diye
Evimde onlarda bana geldiSen nerdesinki
İlk gebeliğimde yaşamıştım. Bende sonda takılıyken hortumu katlandığı için idrarım akmıyor bu da birike birike yanmaya sebep olmuştu. Bas bas bağırınca artık kontrol edip düzelttiler felan.. Doğum sonrası 1 ay bende tutamıyordum düzgün. zamanla geçecek o merak etmeyinTecrubeli temmuz anneleri merhabaoncelikle dogum yapanlari tebrik ederim, henuz yapmamis olanlar da insallah saglikla alirlar bebeklerini kucaklarina Sezaryen ile 5 gun once dogum yaptim. Riskli bir dogum surecim vardi 24 saat sonda takili kaldi. O zamandan beri idrar tutamama sorunu yasiyorum. Aslinda soyle uyaniksam bir sorun yok ya da uyuyorsam ve hemen tuvaletimin geldigini anlayip tuvalete gidiyorsam sorun yok. Ama uyurken uzun sure tuvalete gitmediysem tuvalete gidene kadar hep sızıyor, kaslarimi sıkıp tuvaletimi tutamiyorum. Sezaryen olup boyle bir sorun yasayan oldu mu? Doktora kontrole gittigimde soracagim ama merak ettik sorun bende mi diye
Benimde o şekilde gelmişti ama su baya gelmişti bende oturup kalktıkça hissediliyorduKizlar akintim geldi. Fakat akintida silik pembe bisey vardi 2 3 yerde.
Senin evinde bunları yapıolar üstelik?Evimde onlarda bana geldi
Cok kizdim ya annemden kactilar gibiSenin evinde bunları yapıolar üstelik?
Pes doğrusu
Bende korse taktım iki gün ondan mı oldu bilmiyorumŞişlik sertlik yoksa enfeksiyon yoktur ben doğum yapalı bir hafta olmuştu termal atletle 4 saat yürüyüş yaptım bebeğim küvezdeydi enfeksiyon kaptımÇok şükür şimdi iyiyim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?