Dogurdum kiulae. Su an kizim yanimda ve hastahanedeyizm geve 1 30 da hastahaneye geldim ondan önxe evde sanci cektim. 8 13 te kizim geldi normal dogumla. Anam agladi. Yirtildim 40 dakika dikis sürdp bende aerik siz dsünpn
Bence B Bsrkya123 dogurdu
Sütün nasıl geliyor. Sen fazla emzirdigim için kusuyor bebisin cnm. Karın ağrısı yaşadığı içinde emek istiyor sürekli. Yalancı memeyi dene, birde dediğim gibi sıcak kiraz çekirdeği koy karnina. Fazla etmeden gaz yapior bebeğin. Rutin oluşturman gerek.
Cok güzel anlatmışsın
Ayy tr yanıyor, burasıda çok soğuk.... Çok doğru rutin çok önemli
Gözünaydın canim Allah analı babalı büyütsün. Her doğumun zorlukları var işte. Benim de yırtığım vardi ama dikkat edersen cabuk iyilesirsin merak etme. Geçmiş olsunDo
Dogurdum kiulae. Su an kizim yanimda ve hastahanedeyizm geve 1 30 da hastahaneye geldim ondan önxe evde sanci cektim. 8 13 te kizim geldi normal dogumla. Anam agladi. Yirtildim 40 dakika dikis sürdp bende aerik siz dsünpn
Tahmin ettim zaten cnm pembe si Nisan geldi diyinceDo
canım hangi marka kullaniosun 1 numara kaç kgya kadar olduBenim 20 günde bittison 42 adete geçtim bugün oda yarını görmez şimdi 3 numara sipariş ettim
canım gözün aydın güle güle büyüt bebeğiniDo
Allah yardımcın olsun ben 1 gün dayanamıyorum vallaYok canim nerde 6 aya giderseler iyi
İnşaallah canım stresten gitti sütlerimizCanım aynı durum bizde de var. Bebeler küvözdeyken düzenli sağdığıöim için baya sütüm vardı. Depolamıştım bile. Sonra bir bir taburcu oldular. Benim düzen kaydı. Zaten prematüre doğdular diye göğsümü tutturamadım. Bide ikisi ağladığı için vaktim olmadı uğraşmaya. Tabi bu süre de ben de süt olayına dair pek bişey kalmadı. Depolar da bitti. Hatta dün adet oldum oturup ağladım. Ben de çok üzülüyotum süt veremiyorum diye.biz elimizden geleni yapalım. Herkes nasibi nisbetinde yer diye düşünüyorum. Yani dün eşim öyle söyleyince rahatladım. Emziren annelere gerçekten özeniyorum. Hele de ikizlerini emzirenlere. Ki emzirmek benim en büyük hayalimdi.
Geçen gün zorla kızıma memeyi tuturdum ama şöyle. Mamadan göğüs ucuma doğru eşim damla damla akıttı. O da tuttu. Mama aktıkça emdi. Bende iki tane var. İkiside aynı anda ağlayınca bide yardım edenim sürekli olmayınca onu da yapamıyorum. Mamaya başlayınca da kabızlık başladı. En sn hipp organik bebek sütü mamasını aldım. O iyi geldi bize. İnşallah sen emzirmeyi başarırsın. Bu şeylere gerek kalmaz. Allah yardımcımız olsun
Canım boğulma olayı oğlum taburcu olduğunda biz de de vardı. Ama artık yavaş yavaş baya azaldı. Başı dik emzirmeye çalış. Bende çok korkuyodum. En sonunda çok sallamamaya başladım. Şuan nadir öyle oluyoruz. Öyle olsa bile kendi kendini toparlamayı öğrendi. Genelde müdahele etmiyorum şuan
Hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün cok-da geçmiş olsun dikkat etDo
Ikizlerim tsk sıkıntısı aynı anda ikisine birden yetişememek. Sırayla uyansalar bu sefer 24 saat bebekle ilgilenmek gerekiyor. Biraz buyuseler rahatlasak biz deCanım aynı durum bizde de var. Bebeler küvözdeyken düzenli sağdığıöim için baya sütüm vardı. Depolamıştım bile. Sonra bir bir taburcu oldular. Benim düzen kaydı. Zaten prematüre doğdular diye göğsümü tutturamadım. Bide ikisi ağladığı için vaktim olmadı uğraşmaya. Tabi bu süre de ben de süt olayına dair pek bişey kalmadı. Depolar da bitti. Hatta dün adet oldum oturup ağladım. Ben de çok üzülüyotum süt veremiyorum diye.biz elimizden geleni yapalım. Herkes nasibi nisbetinde yer diye düşünüyorum. Yani dün eşim öyle söyleyince rahatladım. Emziren annelere gerçekten özeniyorum. Hele de ikizlerini emzirenlere. Ki emzirmek benim en büyük hayalimdi.
Geçen gün zorla kızıma memeyi tuturdum ama şöyle. Mamadan göğüs ucuma doğru eşim damla damla akıttı. O da tuttu. Mama aktıkça emdi. Bende iki tane var. İkiside aynı anda ağlayınca bide yardım edenim sürekli olmayınca onu da yapamıyorum. Mamaya başlayınca da kabızlık başladı. En sn hipp organik bebek sütü mamasını aldım. O iyi geldi bize. İnşallah sen emzirmeyi başarırsın. Bu şeylere gerek kalmaz. Allah yardımcımız olsun
Canım boğulma olayı oğlum taburcu olduğunda biz de de vardı. Ama artık yavaş yavaş baya azaldı. Başı dik emzirmeye çalış. Bende çok korkuyodum. En sonunda çok sallamamaya başladım. Şuan nadir öyle oluyoruz. Öyle olsa bile kendi kendini toparlamayı öğrendi. Genelde müdahele etmiyorum şuan
Sürekliyse olabilir cnmKızlar bebeğim uykusunda öksürüyor normal mi acaba yoksa üşüttük mü
Cnm gözn aydnDo
Canım mesajı daha yeni görüyorum ben ya, naptın doğurdun muSuniye de okuduğum kadarıyla bebişlerin kalbi dayanmadı temmuz annelernde kim vardıgmz41
Benimki sevdiğimden bence yaHiç sorma kaşlarını catinca aynı baba. Acaba çok sevdiğimden mi ona çekti bazen gıcık ettiğinden mi??
Yok doğuramadım 3 gün geçtiCanım mesajı daha yeni görüyorum ben ya, naptın doğurdun mu
Suni sanciyi sormuşsun canım evet benim oğlumun kalbi dayanamadı. Serum takıldıktan sonra sancılar daha 50-60 civariyken kalp atışı 60lara düştü durdurdular serumu düzeldi. Sonra tekrar başlattılar yine kalp atışı yavaşladı hemen de düzelmedi bana oksijen verdiler ve apar topar 5 dk içinde ameliyathanede buldum kendimiYok doğuramadım 3 gün geçtiyarın nst sonra sezeryan günü verir heralde bu gece de gelmezse sıpa
Bugün bi emzrme dansmniyla gorstm mama az gelyoms doymuyor yaEvet uyuyor cnmm.
Tabi gazı varsa uyumaz hep emmek ister. Yalancı meme tutuyor mu?
Karnına kiraz çekirdeği koyun ısıtıp çok iyi geliyor
Geçmiş olsun sağ salim kavuştun ya oğluna artık doğum şekli önemli değil her şey yolunda olsun nasıl gelirse gelsinSuni sanciyi sormuşsun canım evet benim oğlumun kalbi dayanamadı. Serum takıldıktan sonra sancılar daha 50-60 civariyken kalp atışı 60lara düştü durdurdular serumu düzeldi. Sonra tekrar başlattılar yine kalp atışı yavaşladı hemen de düzelmedi bana oksijen verdiler ve apar topar 5 dk içinde ameliyathanede buldum kendimiAma tabi ki her bebek öyle olacak değil benim oğlumun göbek kordonu biraz kisaymis kendini aşağı itememisti o yüzden belki de sanciyi kaldıramadı. İnşallah sen de bir an önce kavuşursun yavruna
Arada oluyor cnm devam etmez inş allahSürekliyse olabilir cnm
Ama aradaysa normal
Bizdede oluor
Cnm gözn aydn
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Nerden anladı cnm sütünün az olduğunu?Bugün bi emzrme dansmniyla gorstm mama az gelyoms doymuyor ya
Çok tesekkur ederim cvp icin..sagolun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?