2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Do
B Bsrkya123 kız naptin doğurdun mu????
Dogurdum kiulae. Su an kizim yanimda ve hastahanedeyizm geve 1 30 da hastahaneye geldim ondan önxe evde sanci cektim. 8 13 te kizim geldi normal dogumla. Anam agladi. Yirtildim 40 dakika dikis sürdp bende aerik siz dsünpn

Dpgurdum canim

Do

Dogurdum kiulae. Su an kizim yanimda ve hastahanedeyizm geve 1 30 da hastahaneye geldim ondan önxe evde sanci cektim. 8 13 te kizim geldi normal dogumla. Anam agladi. Yirtildim 40 dakika dikis sürdp bende aerik siz dsünpn
Gözünaydın canim Allah analı babalı büyütsün. Her doğumun zorlukları var işte. Benim de yırtığım vardi ama dikkat edersen cabuk iyilesirsin merak etme. Geçmiş olsun

Do

Tahmin ettim zaten cnm pembe si Nisan geldi diyince
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Hayırlı olsun. Benimde dikislerim var cnm. Düzeliyor.

Do

canım gözün aydın güle güle büyüt bebeğini

İnşaallah canım stresten gitti sütlerimiz ama bu gün kendime söz verdim bebeğimide kendimi de rahat bıraktım çok şükür sütüm gelmeye başladı ama emmiyor bende sağıp veriyorum hem mama hem süt nasip artık sağlıklı olsunlar da Allah büyüktür

Kizlar merhaba, benim dogumum olmadi henuz beklemedeyim, dogumdan sonra covid biontech asisi olmak istiyorum ama ne kadar bi sure sonra olmak gerekir bi fikrim yok. Dogumdan sonra asi olan ya da doktoru "şu zaman ol" diyen var mi acaba?

Do

Hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün cok-da geçmiş olsun dikkat et

Ikizlerim tsk sıkıntısı aynı anda ikisine birden yetişememek. Sırayla uyansalar bu sefer 24 saat bebekle ilgilenmek gerekiyor. Biraz buyuseler rahatlasak biz de

Kızlar bebeğim uykusunda öksürüyor normal mi acaba yoksa üşüttük mü
Sürekliyse olabilir cnm
Ama aradaysa normal
Bizdede oluor

Do

Cnm gözn aydn
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Yok doğuramadım 3 gün geçti yarın nst sonra sezeryan günü verir heralde bu gece de gelmezse sıpa
Suni sanciyi sormuşsun canım evet benim oğlumun kalbi dayanamadı. Serum takıldıktan sonra sancılar daha 50-60 civariyken kalp atışı 60lara düştü durdurdular serumu düzeldi. Sonra tekrar başlattılar yine kalp atışı yavaşladı hemen de düzelmedi bana oksijen verdiler ve apar topar 5 dk içinde ameliyathanede buldum kendimi Ama tabi ki her bebek öyle olacak değil benim oğlumun göbek kordonu biraz kisaymis kendini aşağı itememisti o yüzden belki de sanciyi kaldıramadı. İnşallah sen de bir an önce kavuşursun yavruna

Geçmiş olsun sağ salim kavuştun ya oğluna artık doğum şekli önemli değil her şey yolunda olsun nasıl gelirse gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…