Cok geçmiş olsun canım. Zor bir süreç gerçekten. Ben de hamileyken hem de ailecek olmuştuk. İnşallah rahatcacik atlatirsinizKızlar merhaba yazdıklarınızı takip edemiyorum bş kaç gündür. Eişim covid pozitif cıktı ben negatifim ama kulucka süresinde olabilirmiş bi kaç gün sonra testi yenileyecegiz. Mahvpldum resmen cocuga bulasmasın diye maskeyle gezmekten. Psikolojim alt üst hem eşime bakıyorum hem uykusuzluk cocuga bak bulasır mı korkusu
Malesef canım ailelerimiz burda değilGeçmiş olsun canım ya Allahın izmi ile birşey olmz inşallah süt korur.Bence eşinin başka bit yerdr kalma şansı varsa annesine felan gitsin. Benim eşim ben hamileyken pozitif çıkınca gitti çok şükğr birşey olmadı bana
İnşallah canım cok sagolCok geçmiş olsun canım. Zor bir süreç gerçekten. Ben de hamileyken hem de ailecek olmuştuk. İnşallah rahatcacik atlatirsiniz
Merhaba size emzirme danışmanı ne tavsiye etti ben de emzirme danışmanı ile görüştüm bana aktif emmedi gi için önce meme sonra mutlaka sağım yap dedi. Önce meme daha sonra eds ile varsa anne sütü en son mama. Benim göğüs uçlarım çıkık olmadığı için silikon ile emziriyorum emzirme danışmanı da böyle tavsiye etti 2. Aydan sonra bebeklerin çeneleri daha güçlenir ve ucunu da ağzına göre şekillendirir falan dedi. Ben de sizin gibi deneme tahtasına döndüm ama tık yok bebeğim emmiyor.Bna dr sag demişti. Simdi bu danisman sagma dedi. Rezene icin de bi dansman gunde 1 bardaktan fazlasi da ters tepki yapyo dedi. Humana aldm bi de malt icecegi..onlari denyorm. Stres yok degil suyu cok icyorm..cocuk doymuyo uyumuyo bn de uyuyup dinlnemyorm iyice strese gryorm sanrm. Sutu neden sagma dyorsnz onu cok merak ettm dansmna soramamstm araya laf girmsti
Aynen olmuyorInsanın kendi düzeninin bozulması çok kötü ya bir bakıyorsun koyduğun şeyin yeri değişmiş tekrar o düzene getirmek zor oluyor eskiler dermişya ev ev üstüne olmazmış
Bende dayanamiyorumAllah yardımcın olsun ben 1 gün dayanamıyorum valla
Bende düşünüyorum babamin evine gideyim diye huzurum bittiAllah yardımcın olsun canım ben de aynı durumdayım şuan kv ve abi var zaten anlatmıştım kv yi herşeye muhalefet yakında görümceler de gelecekmiş oğlanı çok özlemişler ay sonu düğün var o zamana kadar vakit geçireceklermis düğünden sonra da kv bebeğin durumuna göre diyor gitsem bile belki geri geliriz diyor valla bıktım kafayı yicem ya bunlarla kavga edecem yada oğlumu alıp baba evine gidecem çok bunaldım
Ayy inşallah canım inşallahBende öyleyim canım. Eşim yanımda genelde ama erkek adam sonuçta illaki tam olmuyor ne yapsa. Benim de hayalim tandem emzirmekti. Ama yerini ikisine aynı anda biberonla beslemek aldı. Bi ona bi ona bakıyorum beslerken boğazlarına kaçmasın diye. Dediğin gibi sırayla uyansalar bi dert. Uyanmasalr ayrı dert. ufaktan kucağa alışmaya başladılarkucakta uyumak istiyolar. Bide biberonu meme gibi kullanmak istiyolar bazen. 10 ml emip uyuyup 5 dk sonra uyanıp tekrar biberon istiyolar. Biberonla uyumak istiyolar bazen de. Sadece ağzında dursun istiyor kızım. Emzikte almıyor şuan. Alıştırmakta istemedim fazla yanlış mı yaptım bilmiyorum. Ama öyle ya da böyle ikiz bakmak çok güzel yine dee. bi onu izliyosun farklı karakter bi onu.
Çok şükür canım. İnşalah mama yı zamanla tamamen bırakırsınız. Bol bol da sütün olur emdikçee. Allah büyük dediğin gibi. Hiç doğurmayanlardan bile süt geliyor bebek emdikçe. Şifa olsun yavruna
Kiraz çekirdeği kendi yedigimiz çekirdekleri biriktirsem olurmuki yoksa hazır aldığımin bir farkı olurmu ? Birde mikrodalgam yok nasıl ısıtmam lazım. Dediğin gibi çok sıcak İstanbul şuan üşütme oluyormudur faydası olurmu kiraz cekirdegininBence B Bsrkya123 dogurdu
Sütün nasıl geliyor. Sen fazla emzirdigim için kusuyor bebisin cnm. Karın ağrısı yaşadığı içinde emek istiyor sürekli. Yalancı memeyi dene, birde dediğim gibi sıcak kiraz çekirdeği koy karnina. Fazla etmeden gaz yapior bebeğin. Rutin oluşturman gerek.
Cok güzel anlatmışsın
Ayy tr yanıyor, burasıda çok soğuk.... Çok doğru rutin çok önemli
Benim tosun şuan 5 kilo zaten canımYaa bende sipariş vereceğim ama 3 numaranın kilosu çok fazla geldi 5 ile 9 kiloydu sanirim çok degilmi büyük olursa da kaka dışarı çıkıyor acaba 2 numarasini geçsem dedim
Sleppy aldım direk 2 numara zaten yorumlar diğer bezlerin 1 numarası kadar yazıyordu gerçektende öyle şimdi 3 sipariş ettim 5 kiloyu geçti bebeğim zaten tam olur diye düşünüyorumcanım hangi marka kullaniosun 1 numara kaç kgya kadar oldu
Rezene tohumu 3 öğün iç bende işe yaradı bol su ve mama olarak sma sevmedi bebeğim Aptamil kullandım bir sıkıntı yapmadı çok şükürKizlar sutum cok az geliyo arttirmak icin neler yapmak lazim ne yaptiysam artmadi ek olarak mama veriyorum
Mama tavsiyeleriniz neler ?
Masalım.... Geçmiş olsun cnm..Kızlar merhaba yazdıklarınızı takip edemiyorum bş kaç gündür. Eişim covid pozitif cıktı ben negatifim ama kulucka süresinde olabilirmiş bi kaç gün sonra testi yenileyecegiz. Mahvpldum resmen cocuga bulasmasın diye maskeyle gezmekten. Psikolojim alt üst hem eşime bakıyorum hem uykusuzluk cocuga bak bulasır mı korkusu
Onlarda olur cnm. Biriktir kesenin içine koy. Ben mikrodalgaya biliyorum. Ebe öyle göstermişti. Gazı için çok iyi geliyor. Nette bak belki farklı ısıtma sekileride vardır cnm.Kiraz çekirdeği kendi yedigimiz çekirdekleri biriktirsem olurmuki yoksa hazır aldığımin bir farkı olurmu ? Birde mikrodalgam yok nasıl ısıtmam lazım. Dediğin gibi çok sıcak İstanbul şuan üşütme oluyormudur faydası olurmu kiraz cekirdeginin
Kac günde düzelir. Bide neye dikkat etmeliyim. Hani yürümek tamsnda egilmwk kalkmsk.. su an kalkmak cok tor geliyor bans sanki 20 kg tas varmis kuyfuk sokumunda gubiTahmin ettim zaten cnm pembe si Nisan geldi diyince
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Hayırlı olsun. Benimde dikislerim var cnm. Düzeliyor.
Sagol canım inşallahMasalım.... Geçmiş olsun cnm..
İnşallah değilsindir ya..
Lütfen stres yapma sütünü etkilemesin
Sıcak şeyler tüket bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?