2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Cok geçmiş olsun canım. Zor bir süreç gerçekten. Ben de hamileyken hem de ailecek olmuştuk. İnşallah rahatcacik atlatirsiniz

Malesef canım ailelerimiz burda değil

Merhaba size emzirme danışmanı ne tavsiye etti ben de emzirme danışmanı ile görüştüm bana aktif emmedi gi için önce meme sonra mutlaka sağım yap dedi. Önce meme daha sonra eds ile varsa anne sütü en son mama. Benim göğüs uçlarım çıkık olmadığı için silikon ile emziriyorum emzirme danışmanı da böyle tavsiye etti 2. Aydan sonra bebeklerin çeneleri daha güçlenir ve ucunu da ağzına göre şekillendirir falan dedi. Ben de sizin gibi deneme tahtasına döndüm ama tık yok bebeğim emmiyor.

Bende düşünüyorum babamin evine gideyim diye huzurum bitti

Ayy inşallah canım inşallah seninde bütün annelerinde bol bol sütümüz olur inşallah

Kiraz çekirdeği kendi yedigimiz çekirdekleri biriktirsem olurmuki yoksa hazır aldığımin bir farkı olurmu ? Birde mikrodalgam yok nasıl ısıtmam lazım. Dediğin gibi çok sıcak İstanbul şuan üşütme oluyormudur faydası olurmu kiraz cekirdeginin

Yaa bende sipariş vereceğim ama 3 numaranın kilosu çok fazla geldi 5 ile 9 kiloydu sanirim çok degilmi büyük olursa da kaka dışarı çıkıyor acaba 2 numarasini geçsem dedim
Benim tosun şuan 5 kilo zaten canım seninki daha küçükse ona göre al tabi

Kizlar sutum cok az geliyo arttirmak icin neler yapmak lazim ne yaptiysam artmadi ek olarak mama veriyorum
Mama tavsiyeleriniz neler ?

canım hangi marka kullaniosun 1 numara kaç kgya kadar oldu
Sleppy aldım direk 2 numara zaten yorumlar diğer bezlerin 1 numarası kadar yazıyordu gerçektende öyle şimdi 3 sipariş ettim 5 kiloyu geçti bebeğim zaten tam olur diye düşünüyorum

Kizlar sutum cok az geliyo arttirmak icin neler yapmak lazim ne yaptiysam artmadi ek olarak mama veriyorum
Mama tavsiyeleriniz neler ?
Rezene tohumu 3 öğün iç bende işe yaradı bol su ve mama olarak sma sevmedi bebeğim Aptamil kullandım bir sıkıntı yapmadı çok şükür

Kızlar yenidogan bebeklerde bir tutuş vardı. Sürekli ağlayan bebekler bu pozisyonda sakinliyordu. Dün bir türlü uyuyamayan kızımı böyle uyuttum Adını bilmiyorum ama bir elinizle bebeğin iki elini ve çenesini kavriyorsunuz diğer elinizle bacakları büküp karnına doğru bacaklarının altından tutuyorsunuz . Anlatabildim mi emin degilim O şekilde biraz sallayınca hemen uyuyorlar . Özellikle kolik bebekleri olan anneler mutlaka denesin

Masalım.... Geçmiş olsun cnm..
İnşallah değilsindir ya..
Lütfen stres yapma sütünü etkilemesin
Sıcak şeyler tüket bol bol

Onlarda olur cnm. Biriktir kesenin içine koy. Ben mikrodalgaya biliyorum. Ebe öyle göstermişti. Gazı için çok iyi geliyor. Nette bak belki farklı ısıtma sekileride vardır cnm.

Tahmin ettim zaten cnm pembe si Nisan geldi diyince
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Hayırlı olsun. Benimde dikislerim var cnm. Düzeliyor.
Kac günde düzelir. Bide neye dikkat etmeliyim. Hani yürümek tamsnda egilmwk kalkmsk.. su an kalkmak cok tor geliyor bans sanki 20 kg tas varmis kuyfuk sokumunda gubi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…