2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Sağol canım.ben şehrin içinde oturuyorum ama yangın yeri bizlere 5 10 dk lık mesafelerde olduğu için çok etkilendik halada yanmaya devam ediyor.eşim Manavgatlı ve çoğu akrabasının evi yandı.kendi ailesinin evinin bahçesi ahırı kümesi tavukları yandı.son dakikada itfaiye gelmeseydi evde yanıyordu herkes perişan durumda hava sıcaklığı yaz günü zaten yüksek derecede ama yangının aleviyle her yer cehennem yeri gibiydi burada.şuan yangın yerleri bize uzak ama dediğim gibi külü kokusu yine şehrin içinde.şu poyraz olmasaydı sönmüştü belkide

Canim çok geçmiş olsun Allah yardimciniz olsun inşallah en kısa sürede sona erer bu yangınlar. Bizim tv de telefonda falan gördükçe içimiz acıyor orada şahit olmak çok çok zordur eminim..

Ben sudocrem kullanıyorum. Lansinoh göğüs ucu kremi de pişiği geçiriyor diyorlar hiç denemedim ams

Merhaba , mor desitin krem çok iyi .
İlk oğlumda da onu kullanmıştım

Seninki normal canım 2 kilo dogmuslar benimki 4 kilo doğdu şimdide 5 kilo olmuş. 2 hala idare ediyor küçük değil ama 1 de olmazmış zaten

Bende düşünüyorum babamin evine gideyim diye huzurum bitti
Ne huzur kaldı ne akıl sağlığı çok yakın akrabaları bayramda kaza yaptı durumu kritikti onun için bile kalmadı kalsam ne yapabilirim ben dedi geldi bizimle adam ölümden döndü adam ölseydi bide burda ona sızlanacaktı keşke gelmeseydim diye artık Allah tan bir mucize bekliyorum gitmeleri için bu insanların gelinlerle derdi ne anlamadım Rabbim herkese yaşattığını yaşatsın evde bekar iki görümcem var ne doğurduğumu anladım ne de anne olduğumu eşim de halden anlamaz oldu bıktım kafayı yicem

Canım çok geçmiş olsun ülkece çok üzgünüz. Rabbim yardımcınz olsun. Bayadır girmiyosun etiketlemeyi de bilmiyorum bebeğin nasıl oldu geçti mi hırıltısı falan.

Mantara çevirmeden geçirmeye bak canım. Bize hamazinc iyi geliyor

Kaç kere laf dokundurdum kaç kere eşime annesini şikayet ettim geçen gün ben acile gidelim diye tutturmasam yavrum gazdan çatlayacakmış nerdeyse kv ye kalsa uyuyamadığı için öyle bağırıyormuş şimdi gaz da bahanesi oldu damlalarla zor durduruyoruz ben baş edemeyince o o baş edemeyince ben alıyorum şimdi tek duam ay sonuna kadar şu gaz durumu yola girse değilse gitmez bide hergün görüntülü görüşmeler canımı sıkıyor 40 banyosuna kadar telefonda gördü görümceler bir gitse araya bir mesafe koyacam ama herkes kendi kafasına göre plan yapıyor bana danışan yok o yüzden ne düşünüyor bilemiyorum kendimi sadece süt için var olarak görüyorum artık ki stresten sütüm yetmiyor onu bile tüm sülalesi duydu sütü yetmiyor mama veriyor diye sanki herkesin şarıl şarıl sütü gelmiş de bana laf söylüyorlar şunu ye bunu ye diye ama doktor da onların ye dediği çoğu şeyi gaz yapıyor diye yeme dedi çok bunaldım artık ailemle telefonda da dertleşemiyorum kv olunca burası da olmasa çatlayacam

Cnm türkiyede varmıdır bilmiorm
Kuzenim bana yurt dışından getirdi
Kokusu kötü ama etkisi harika 2 günde geçiriyor pişiği
Adı DESİTİN bi bak istersen

Ben sudocrem kullanıyorum. Lansinoh göğüs ucu kremi de pişiği geçiriyor diyorlar hiç denemedim ams

Merhaba , mor desitin krem çok iyi .
İlk oğlumda da onu kullanmıştım

Canım lansinoh göğüs ucu kremi pişiğe iyi geliyor ama aile hekimi oğluma dermo trosyd diye bir krem yazdı hemen geçirdi

Mantara çevirmeden geçirmeye bak canım. Bize hamazinc iyi geliyor

Teşekkürler kızlar Lansinoh göğüs ucu kremi var evde onu deneyeyim hemen. Eşime de söyleyeyim eczaneye desitin sorsun o zaman inşallah hemen geçer.

Allah kolaylık versin canım ilk doğumumda bana da çok karıştılar artık sınır küpüne dönmüştüm aile büyüğümüz 2 ay kalmıştı bizde.esimle aram bozulmuştu falan. O yüzden bunda kimseyi istemdim yanimda dogumdan 3 gün sonra herkesi postaladım. Eşim de gitti il dışına iş için 3 gunluk lohusayken iki cocugumada kendim baktım. Ağırlığını mesafeni koy . Ve bugünler geri gelmicek o yüzden tadını çıkar bebeğinle zaman geçir digerlerine de he de geç

Rabbim sizlerin de orda olan tüm canlıların da yardımcısı olsun bizim 40 ımız dün çıktı ama ben hala lohusa psikolojisinden kurtulamadım kv den kurtulursam anca öyle kurtulurum galiba

Canim çok geçmiş olsun Allah yardimciniz olsun inşallah en kısa sürede sona erer bu yangınlar. Bizim tv de telefonda falan gördükçe içimiz acıyor orada şahit olmak çok çok zordur eminim..
Sağol canım.aynen öyle ormanlık alanlarımız hayvanlarımız yok oldu resmen.gerçekten çok zor.hele evleri yanan insanlarımızı gördükçe daha da kahroluyor insan
Canım çok geçmiş olsun ülkece çok üzgünüz. Rabbim yardımcınz olsun. Bayadır girmiyosun etiketlemeyi de bilmiyorum bebeğin nasıl oldu geçti mi hırıltısı falan.
Sağol canım amin inşallah
çok şükür hırıltı geçti canım doktorun dediği gibi kendi kendine attı

40 i geçen kızlar .bizim de 3 gün kaldı inşallah. Bebişin doğduğu günu de sayıyor muyduk

Sevindim canım duzeldigine. Bizim de geniz akıntısı var burnunu açık tutmaya çalışıyorum hırıltı yok çok şükür bakalım takip ediyorum

Kızlar biliosnhz bizde emme problemi var...
Göğsümüde sağamıodm
Şimdi az az sağmaya başladm
Şimdi bişey soracam
Az az sağılıo ya.. O yüzden mesela sol göğsün sütünü sağdm
Üstüne sağ göğsün sütü sağılırmı
Ayrı ayrımı olmalı

Valla zaten görümceler de gelirse herşeyi onlara yıkıp yan gelip yatmayı planlıyorum onlar hamile değilken bana hizmetçiymisim gibi davranıyorlardı bide tek gelinim el üstünde olmam gerekirken ama yok bundan sonra lafımı esirgemiyorum geçen gün kv ye kızlarının bana söylediklerini akrabalarının kızlarının iyi kısmetine nasıl engel olduklarını anlattım çok bozuldu ama bundan sonra böyle bitecekse bitsin herşeyi göze aldım onlar bâna muhtaç bundan sonra torunları için tüp bebek kahrı çekecek başka enayi de bulamazlar sayemde torun sahibi oldu ama sanki benden kaynaklı sorun varmış gibi davranıyorlar bugüne kadar eşime sevgimden hiç dilime bile getirmedim ama bundan sonra eşimin bana davranışına göre davranacam

Allah yardımcın olsun canım ya.ben normalde de işime karışılmasından hoşlanan biri değilim ve karıştırmamda kaldıki ilk bebeğimde yok şöyle yapılması lazım yok böyle olması lazım dedi kv bende ben öyle yapamam ben böyle yaparım dedim bu seferde eşime söylüyodu ben yapmayınca ona da kızdım benim işime karışmayın zaten lohusayım darlanıyorum bide bana bişey deyip durmayın diye öyle deyince duruldular bi.o yüzden bu bebeğimde hiç bişey demiyo.geçen bize geldi bebeğim 20 günlük ağlıyo diye almış ayağında sallıyo dedim napıyosun sen ben ilk kızımıda sallamaya alıştırmadım bu kızımıda alıştırmıcam diye.koltukta yer yapmıştım yatırdım bebeğimi sonra içeri bi geldim kucağına almış dedim duran çocuğu niye alıpta kucağa alıştırıyosun yatsın bakınsın öyle diye.ben öyle deyince hemen bıraktı bende aldım diğer odaya götürdüm emziricem diye.hayır kucağına alıp napıcan 20günlük bebeği.kardeşlerim geliyor bana sormadan bebeğimi kucaklarına bile almıyorlar.zaten çok küçük daha diye gelmiyorlar bile.
Rabbim sizlerin de orda olan tüm canlıların da yardımcısı olsun bizim 40 ımız dün çıktı ama ben hala lohusa psikolojisinden kurtulamadım kv den kurtulursam anca öyle kurtulurum galiba
Sağol canım.inşallah bir an önce gider

Karpuz kabuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…