2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Günaydın
Bebişlerle geceniz nasıl geçti
Sütüm az dı dün eczaneden laçtamil anne sütü aldım bir bardak içtim sütüm arttı denemekten zarar gelmez sizde deneyin daha ilk içimimde fayda etti

Eklentiler

• 8416A1C5-7A22-4AC4-A451-0E672862C449.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 45
Sagol canım inşallah Valla stres yapmamak elde değil malesef sürekli Allah korusun bulasırsa diye düşünmek yoruyor
Korkma canım anne sütü koruyor onu ama siz yinede dikkatli davranın Allah yardımcınız olsun inşallah Çok geçmiş olsun bu arada

Günaydın
Bebişlerle geceniz nasıl geçti
Sütüm az dı dün eczaneden laçtamil anne sütü aldım bir bardak içtim sütüm arttı denemekten zarar gelmez sizde deneyin daha ilk içimimde fayda etti
Ayy keşke deniebilsem ama imkansız

Canım tavada ısıtıyorum ben çok rahat oluyor

Kizlar sutum cok az geliyo arttirmak icin neler yapmak lazim ne yaptiysam artmadi ek olarak mama veriyorum
Mama tavsiyeleriniz neler ?
Kimyon çayı, boza, peti bure bisküvi, multimalt, bestlak bunlar benim yaptıklarım canım tavsiye ederim. Mama da hipp combiotic önerdi doktorumuz onu kullanıyoryz

Kac günde düzelir. Bide neye dikkat etmeliyim. Hani yürümek tamsnda egilmwk kalkmsk.. su an kalkmak cok tor geliyor bans sanki 20 kg tas varmis kuyfuk sokumunda gubi
Fazla ayakta durma cnm. Esasında çok şeye değil. O bölgenin temiz tut ve her tuvaleten sonra yıka.
Ağrıların geçecek, dikiş olduğunu bile farketmiceksin.
8-10 gün sonrada böyle popo banyosu var, ilaç katıyorsun 10 dk oturuyorsun içine.
Benim 3 doğumunda ücündede dikislerim var.

Nasil geçti dogumun+

Niye sürekli sizde kalma planları yapıyor canım anlamadım.hayır senin bebeğe bakamayacağınımı düşünüyor.bi rahat bıraksa artık sende oğlunla kendin ilgilensen.tamam geldi yardımcı oldu 40ında çıktı daha ne kadar sende duracak yani çocuk okula başlayıncamı gidecekeşine rahatsız olduğunu söylesen.yani öyle kırıcı bi şekilde değilde ben bebeğimle kendim ilgilenebilirim artık 40ımızda çıktı annen sağolsun yeteri kadar ilgilendi bundan sonrası ben hallederim gibi bişey desen canım.vallahi bende böyle bi durum olsa kırılacakmış falan demem söylerim.ne bu böyle ya ben ilk doğumumda bile kimseyi istemedim yanımda.annem 1 gece hastanede 2 gece evimde kaldı okadar.hele bunda hastanede eşim kaldı eve gelince 1 gece annem kaldı okadar kv gelmesini hiç istemedim bile.

Gunaydin canim
kac saat oldu uyumuyoruz mememde uyuyo koyunca yerine uyaniyor Cozum bulan var mi bu duruma ?
Ben kundak yapıp kucağımda emzik veriyorum canım tam uyumadan da yerine yatırıyorum ki uykuya yatakta dalmaya alışsınlar. Ikisini de memede uyumaya alıştırırsam isim çok

Kızlar nasılsınız,bebişler nasıl?doğum sonrası foruma katılamayanlardan oldum resmen çok sayfa birikmiş,okuyamadım.kim doğurdu kim kaldı bilmiyorum.lohusalıktan çıkamadım bi türlü.o yüzden hala kendimde değilim.bir duygusal bir agresifim 40 ım çıkınca bitmesini umuyorum.
ayrıca belki haberlerde görmüşsünüzdür.Manavgat ta yangın var ve Manavgatta yaşayan biri olarak şehirce çok zor günler geçiriyoruz.bugün 6.günü ve hala yangın devam ediyor kapı pencere açamıyoruz.duman ve is kokusundan havada uçan küllerden dolayı.dışarı çıkamıyoruz.Rabbim bu zor günlerde yardımcımız olsun.lütfen sizde dua edin

Sleppy aldım direk 2 numara zaten yorumlar diğer bezlerin 1 numarası kadar yazıyordu gerçektende öyle şimdi 3 sipariş ettim 5 kiloyu geçti bebeğim zaten tam olur diye düşünüyorum
Ciddi misin ben de sleepy almıştım. 500 tane bitirdik 1 numaradan hatta son 3 pakette 2 numara sipariş ettim pişman oldum keşke 1 alsaydım yine diye. Bebeklerim ikişer kilo doğdular o bile büyük geliyordu şimdi tam oluyor. Sen 2 numarayla mi başladın kaç kilo doğmuştu bebeğin?

Kızlar acil bir soru sormam lazım oğlum pişik olmuş her seferinde sürüyoruz aslında krem ama geçen gün dışarı çıkmıştık hava çok sıcaktı pişik kremini de yanımıza almamisiz suremedik bütün gün o gece kızarmaya başladı bugün baya pütür pütür olmuş daha ilerlemeden geçirmem lazım. Normalde mustela pişik önleyici krem kullanıyoruz şu an pişik oldu ya geçirmek için önereceğiniz farklı bir pişik kremi var mı?

Allah yardımcınız olsun
Geçen sene hatayda yangn olduğunda 1 saat uzaklıktaydı yangn yeri ama kokı bizim buraları sarmştı maffolmuştk.. Sizi düşünemiorm

Cnm türkiyede varmıdır bilmiorm
Kuzenim bana yurt dışından getirdi
Kokusu kötü ama etkisi harika 2 günde geçiriyor pişiği
Adı DESİTİN bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…